♥haftalık kilo verme yarışması♥

çorbamı içtiim içindee çok çook az hatta yok denecek kadar şehriye vardı bol sebzeliydi biber maydonoz falan vardı güzeldi yani, ama cacıık çok kaçırdıım epey yedim o yüzdeen kendimi suçluu hissediyoruumm

cacığın zararı olmazki niye suçluluk hissedesin. en fazla seni tok tutar protein içerdiği için

afiyet olsun canım
cacık içinde kendini suçlu hissetme, proteindir yaralıdır özellikle göbek bölgesindeki yağları eritmeye yardımcıdır.

yemedim canım, moralim çok bozuk bugün iştahımda kapandı, su ve çay içiyorum sadece ama akşamda böyle dayanamam çorbanın yanında karnıbahar yiycem hatta duruma göre patateside yapabilirim.
ye canım patatesinide ye bir tane karnıbaharınıda halsiz kalma ben sana menü vereyim
patatesi kabuklu şekilde ikiye bölüp hafif yağladığım borcama dizdim aynı şekilde soğanıda birde domatesle biberi fırına sürdüm azcık tuz atıp yedim gayet güzel oluyo dene bi

tarif için sağol canım benim küçük bir elektirikli ızgaram var ara ara onda patates biber yapıp yiyiyodum, senin tarifi o şekilde deneyeyim bugün

dün kü kalorim 1076
bugün kü menüm
sabah kahvaltı yapmadım işe geç kaldım 1 tek şekerli çay içtim sadece iş yerinde(19 kcal)
öğlen 1 küçük salatalık+1 domates+1 buçuk dilim ekmek+peynir+zeytin+çay(396 kcal)
akşam mantarlı tavuk sote+ ayran(294 kcal)
toplam 750 kcal
nehirnil111 , begum75

Selam Kızlar;
akşam lahana çorbasını yaptım akşam yemeğinde yedim bugün yapamadım yarın başlıyorum

Kahvaltım;
1 / 4 (Çeyrek) x AdetSusamlı Simit 65,00 calori
1 x Yemek KaşığıKaşar Peyniri (Yağlı)85,00 calori
1 x AdetHaşlanmış Yumurta 75,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Domates 11,00 calori
1 x Adet Salatalık (Adet) 11,00 calori

Öğlen Yemeğim;
1 x PorsiyonYayla Çorba 134,00 calori

Akşam Yemeği
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonEtli Nohut 177,50 calori
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPirinç Pilavı 163,00 calori

Toplam Alınan Kalori
:721,50 calori

Gerçekten de daralmıştı ip atlarken yaaa biri beni dürtse de yine başlasam

Valla bayramdı inan ki :)
özendirmek gibi olmasın ama bence sen de bi bayram yap kendine
hain rakip rakibine tuzaklar hazırlıyorduuuuu tım-tım tım-tım pışııııııkkkkk

Kalorin harika canımBiraz dinlenmiş olursun canım yaparsan bu sefer daha da etkisini gösterir

Harika bir menü böyle gözlerim açıldı olsun sen yaz ben geldiğimde not ediyorum hepsini
ayyyy seni görünce bi sevindirik oldum kıs :) :) tamam canikom yazıyorum .

iradeni kullanmaya devam. anlıyorum çok zor hatta çok çok çok zor :) ama sen bunu başarabilirsin.

canımm düzelir inşallah aranız. merak etme. sinir anında olur o. sakinlik geldikçe uçup gidecek her şey

cana gelmesin sağlığınız yerinde olsun gerisi geliiiirrr geçeeerr

bu yazıyı okumam çok iyi oldu yahu. sağol begüş. ben de son 6 kilodayım . ve yazıdan bir takım şeyler öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…