- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
bende senin gibiyim şuan geçen hafta patır patır verdim gr ları bu hafta oynamıyo hep aynıyım gramı gramına sanırım regl olcam ondan metobolizmam zayıfladı yaahın tuttu ahınseni kıskanç rakibe seni. pazartesiden bugüne kaçamaksız yedim sporumu yaptım ama 54,8den anca 54,4 olmuşum. hıh ya hıh benim hızlı zayıflamam lazım vaktim dar
geçen sefer de bu 53-54 aralığında çok zaman kaybettim ben. takılmak istemiyorum
bu arada @nehirnil111 kuzum perşembe günü kalorim : 699
kesin az yediğim için metobalizmam yavaşladı ama çok yiyince de alıyorum. kafam çorba oldu
Bak işte ben hangi diyeti yaparsam yapıyım o böreklerden keklerden ne var ne yoksa hepsinden yerim ama lahana çorbası diyetini yaparken ben de yemiyorum bu konuda benziyoruz galiba ya hep ya hiçbayan_balon diyetimin 3.günüdeyim sabah 1 elma salatalık domates yedim sabah sabah çorba içemiyorum
dün akşam yemekte 550 gram çorba içtim yani toplamda 1 kilodan fazla çorba içmiş oldum bu yeter mi bilmiyorum,çorbanın yanında karnıbahar (susuz sadece tanelerini yedim) ve salata (marul,yeşil soğan,yeşil sarımsak,maydanoz) yedim
akşam börek yapmıştım üstüne misafir geldi, 1 dilim bile yemedim, kek vardı ondanda yemedim, bisküvi, karışık çerezler,patlak mısır, meyvalar,künefe, hiçbirini yemedim,
yanlızca 10 tane falan leblebi yemişimdir oda aynı zeytinler gibi oldu yerken farkına bile varmadımsonra hemen kaçtım yiyeceklerin yanından
yanlız diyete göre 2 kilo gitmesi lazımdı diyo bende 200 gram farketti demek benim vücut 10 kat yavaş çalışıyo, bugün ve yarında devam edicem sonra bırakıyorum ben,yeter uleyynnn
dün akşam eltimgil geldi,sen zayıfsın yani bel bölgen iyide alt taraf için bölgesel çalıman lazım dedi,herkes farkında basenlerimin ve totomun geniş olduğununben bu diyetle spor yapamadım, pazartesi inşallah normal diyetime geçip spora başlıcam
benim de regl olmama 10 gün falan var. ondan mı acaba benim de yavaşladı ki. çünkü regl olmadan önceki hafta yavaşlarmş reglinin ilk günleri hızlanırmış ya . belki ondandır kıs bak aklıma gelmedi benimbende senin gibiyim şuan geçen hafta patır patır verdim gr ları bu hafta oynamıyo hep aynıyım gramı gramına sanırım regl olcam ondan metobolizmam zayıfladı ya
teşekkürler canım ama sanki kolarim fazla geçen hafta çok kalori alıyodum şuan bana fazla geliyoben çok beğendim canım. böyle devam
Yürüyüşe gidiyorum dedim ya izin alacakmışım gidebilir miyim diye zaten 7.45 te çıkıyorum evdenaaaa ne demek çocuğa ben bakmıycam,sürekli işe mi getircen kızını öyle şey mi olur, ne rahata alışmış şunu bak sen
benim aklımda canım 3 4 gündür karnım ağrıyo fakat olamadım bir türlü onun stresi var üzerimde zaten enim vücut yapım da var reg olacağım zaman kafadan bir kilo şişerimbenim de regl olmama 10 gün falan var. ondan mı acaba benim de yavaşladı ki. çünkü regl olmadan önceki hafta yavaşlarmş reglinin ilk günleri hızlanırmış ya . belki ondandır kıs bak aklıma gelmedi benim
yok canım çok abartı değil kalorin. zaten yediklerin de faydalı yiyecekler. sana faydası olacak yiyeceklerden aldığın kalori zaten depolanmaz vücutta. enerji olarak kullanılır. sen benim aldığım kalori miktarına bakma. ben bi anda düşmek istediğimden abarttım. yükseltmem lazım benim kalorimi.teşekkürler canım ama sanki kolarim fazla geçen hafta çok kalori alıyodum şuan bana fazla geliyo
ama napim aç gezerim bunlarıda yemezsem
Önceki gece ay tutulması vardı bu ay tutulması bizi niye etkilemedi acabaTeşekkür ederim, hepimize afiyet olsun. bu gece bizim evde gün var, 11 buçukta ancak oturdum işlerim bitmemişti. bugün erken çıkmaya çalışcam yorgunluktan geberiyorum. ben koştururken o oturdu tv izledi, ben masadan önden kalkıp işe koyulmuştum masayı bile toplamamış.benimki de birşeye kızmıştı herhalde gergindi. hepsi gerilmiş eşlerimizin bu hafta arkadaşlar:)
bence bisikletin ve yürüyüş bandın varsa boşver gereksiz başka bişey aldır onun yerine mesela bir yüzük al de hem kalıcı olurKızlaaarrr haydi bana yardım edin !
şimdi nişanlım bana bi tane istediğim spor aletini alacak. araştır bana söyle ben alıcam dedi. ben de karar veremiyorum kızlar ne olmalı diye. yürüyüş bandı var. eliptik bisiklet var ( şuan bende değil ama 5 ay sonra evimde olacak)
stepper a baktım biraz ama kas yapar da bacaklarım kalınlaşırsa diye korkuyorum . çünkü bacaklarım kas yapmaya müsait.
trambolinle zıplamak da baya sıkılaştırıyo gibi okudum ama emin olamadım. hadi bi el atın başka öneri tecrübe bekliyorum
@nehirnil111miraycan84 @begum75 @curly939393 @abcde_123 bayan_balon sbeden @ElifAlperMehmet
ve etiketleyemediğim herkes
evet protein içerikli olunca zaten onu harcamak için vücut enerji harcıyomuşyok canım çok abartı değil kalorin. zaten yediklerin de faydalı yiyecekler. sana faydası olacak yiyeceklerden aldığın kalori zaten depolanmaz vücutta. enerji olarak kullanılır. sen benim aldığım kalori miktarına bakma. ben bi anda düşmek istediğimden abarttım. yükseltmem lazım benim kalorimi.
aman çok takarım ya ben yüzüğübence bisikletin ve yürüyüş bandın varsa boşver gereksiz başka bişey aldır onun yerine mesela bir yüzük al de hem kalıcı olur
Amaaakızlar birazdan izin isteyeceğim, gerginim :)))) biraz yalan atmak zorunda kalacağım çünkü.çocuk hasta diycem. hasta olduğu doğru da. okulda yani.
Öğle arası tazecik lahana aldım kereviz yoktu akşam üstü de kereviz ve maydanozumu alıyım da yarın da yapsam olur çorbamı yaa hafta sonu da yapabilirim sanki işyerine çorba taşımaktan iyidirkızlar 700 gram çorbamı içtim,hergün azar azar çoğalıyo içtiğim miktar
ozaman marka güzel bir kıyafet aldır kızaman çok takarım ya ben yüzüğüevlenince evlilik yıl dönümünde alsın onu
motivasyon için zayıfladıkça beğendiğim kıyafetleri alıyo zaten garibim
bak regl olduğun andan itibaren kaçamaksız bi hafta geçir. reglin bittiğinde hızlı bi düşüş yaşıcaksın. geçen reglide test ettim onayladımevet protein içerikli olunca zaten onu harcamak için vücut enerji harcıyomuşoff şu regl faslı bitsinde bende güzel bi atağa geçicem
Gördüm gördüüüm küçük kurabiye ama ne diyor yazıda insülin salgılamamıza ve vücüdün yağlanmasına yol açarmışşşaynen denizim ya ben de tartılmadan rahat olamıyorum. gerçi bu hafta tartılmadım hayretpazartesiden sonra ilk defa bugün tartıldım onda da yüzüm gülmedi.
yeşil çayı içiyom ama ben akşamları içiyodum sabaha çekicem onu.
bol su içmem lazım bi de . ay bi de küçüktü zaten bişi olmaz olayını ben de yapıyorum. ama yapmazsam onu da iyice morilim çökecek yaw. açım zaten
hımm evet deniyeyim zaten kaçamak düşünmüyorum hafta sonu geliyor ev temizliycem kalori yakarım biraz pazartesi de lahana diyetine başlıycam yine dur bakalım nolacak diğer hafta bi 3 kg versm off nası güzel olur varyabak regl olduğun andan itibaren kaçamaksız bi hafta geçir. reglin bittiğinde hızlı bi düşüş yaşıcaksın. geçen reglide test ettim onayladım
Kas yapar mı ki bilmiyoruz ama incelttiği kesinKızlaaarrr haydi bana yardım edin !
şimdi nişanlım bana bi tane istediğim spor aletini alacak. araştır bana söyle ben alıcam dedi. ben de karar veremiyorum kızlar ne olmalı diye. yürüyüş bandı var. eliptik bisiklet var ( şuan bende değil ama 5 ay sonra evimde olacak)
stepper a baktım biraz ama kas yapar da bacaklarım kalınlaşırsa diye korkuyorum . çünkü bacaklarım kas yapmaya müsait.
trambolinle zıplamak da baya sıkılaştırıyo gibi okudum ama emin olamadım. hadi bi el atın başka öneri tecrübe bekliyorum
@nehirnil111miraycan84 @begum75 @curly939393 @abcde_123 bayan_balon sbeden @ElifAlperMehmet
ve etiketleyemediğim herkes
hemen ben menümü de yazayım .
sabah kahvaltıdan evvel : 2 kuru kayısı üstüne su içtim. 10 adet çiğ badem yedim
kahvaltı: 2 haş.yumurta + 4 zeytin + peynir + salatalık + çay
birazdan yeşil çay içerim.
akşam ne yicem bilmiyorum pırasa yemeği yiyebilirm.
1 haftada 3 kilo rüya gibihımm evet deniyeyim zaten kaçamak düşünmüyorum hafta sonu geliyor ev temizliycem kalori yakarım biraz pazartesi de lahana diyetine başlıycam yine dur bakalım nolacak diğer hafta bi 3 kg versm off nası güzel olur varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?