♥haftalık kilo verme yarışması♥

hiç te duymadım
olsun başka şey yemede onlarda lavoboya çıkmana yardımcı olur en azından buarda menünü paylaşmadın bizle

hiç te duymadım
olsun başka şey yemede onlarda lavoboya çıkmana yardımcı olur en azından buarda menünü paylaşmadın bizle

aslında yazdım ama biraz dağınık oldu gözden kaçtı sanırım
sabah;domates,salatalık,elma yedim
arada:yarım armut
öğlen:700 gram çorba
arada:3 ceviz+3 kuru kayısı

Canım bence eliptik bisiklet al ama oturmadan olanlar varya ayakta onlar çünkü her yeri çalıştıran tek alet o bende su salon masamı evden gönderip onu almayı planliyorum simdi alamam yer yok evde

oh ne güzel ev sana kaldı
ben tek kalıncada bişeyler yiyesim geliyo

Katılıyorum evde oturup da çocuğuna bazı şeylerin eksikliğini hissettirmektense bakacak biri varsa ve çalışma imkanımız da varsa mümkünse çalışalım arkadaşlar
Kesinlikle oyle canim ben zaten cok ilgiliym ilgimden eksilecegini dusunmuyorum evdwn xikana kadar ve evw girdigim an zaten ben bakcam ben herseyiyle ilgilenicem

Evet tuzsuz yagsiz hic kullanmiyosun oyuzden gen2lde kaynatip baharatlayip yiyorum yada guvec tarzi protein inanilmaz tok tutuyor
anladım canım ben o kadar katı şeklde yapamam heralde tuzsuz yemek yiyemem ki ben
sana kolay gelsin

anladım canım ben o kadar katı şeklde yapamam heralde tuzsuz yemek yiyemem ki ben
sana kolay gelsin
Tesekkur ederim ama inanki alisiyosun ve sonra az tuzlu birsey bile yeswn cok tuz varmis gbi geliyor.ayrica tuz seker unlu seylwri yemesigin an suzuluyor vucut az da olsa yeyin e kilo vermek cokkk uzun suruyor sevgiler.:)

Ben korumaya devam ediyorum kızlar bu hafta yine kilo veremicem şu aralar spor yapamıyorum uğraşlarım var
KAHVALTI
2 yumurta ve 1 dilim peynirden yulaf ezmeli omlet

40 gr bitter çikolata

ÖĞLE
2 tuzlu kurabiye

AKŞAM
kısır
az önce kalın bi dilim beyaz ekmek yedim

akşam ıspanak yemeği yapabilirisin çorba tüketimin çok güzel

ıspnak mı ahhh ahhhh gitti diyet dayanmadım, balık yapmıştım balıktan bide salatadan da yedim enerjim çok geldi 30 dakika yürüyüş yaptım, peşinede 15 dakika egzersiz yaptım ,yarın çorbaya devam edicem ama akşama misafirim geliyo onlarada balık yapıcam artık akşama kadar diyet yaparım sonra paluk yiyerim pazartesi sonucu görcez bakalım pek ümidim yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…