Yürüyüşe gidiyorum dedim ya izin alacakmışım gidebilir miyim diye zaten 7.45 te çıkıyorum evden
Makarna pilav hamur işi ya da tatlı yemediğin sürece sorun yok zaten bugün meyve sebze günün kayısı da meyve
hiç te duymadımya lahanamı tıkadı iştahımı regl mi bilemiyorum ama hiç elim bile gitmedi canım bile çekmedibence regl den dolayı
ama bugün acıktım hattabayan_balon duymasın öğleden sonra 3 ceviz+3 kayısı yedim (ama napim çok düştü enerjim,midem kazındı resmen) bu arada diyetinde içine her türlü etmiş bulundum
hiç te duymadım
olsun başka şey yemede onlarda lavoboya çıkmana yardımcı olur en azından buarda menünü paylaşmadın bizle
akşam ıspanak yemeği yapabilirisin
aslında yazdım ama biraz dağınık oldu gözden kaçtı sanırım
sabah;domates,salatalık,elma yedim
arada:yarım armut
öğlen:700 gram çorba
arada:3 ceviz+3 kuru kayısı
Kızlaaarrr haydi bana yardım edin !
şimdi nişanlım bana bi tane istediğim spor aletini alacak. araştır bana söyle ben alıcam dedi. ben de karar veremiyorum kızlar ne olmalı diye. yürüyüş bandı var. eliptik bisiklet var ( şuan bende değil ama 5 ay sonra evimde olacak)
stepper a baktım biraz ama kas yapar da bacaklarım kalınlaşırsa diye korkuyorum . çünkü bacaklarım kas yapmaya müsait.
trambolinle zıplamak da baya sıkılaştırıyo gibi okudum ama emin olamadım. hadi bi el atın başka öneri tecrübe bekliyorum
@nehirnil111 @deniz3344begum75 @curly939393 abcde_123 bayan_balon sbeden @ElifAlperMehmet
ve etiketleyemediğim herkes
hafta sonu dayanabilecekmisin ben yapamıyorumda hafta sonuKızlar haftasonu iki gün detoks yapmayı planlıyorum
yarın çorba detoksu
pazar muz süt detoksu
ptesi bakalım @DisiAnka dan daha az çıkabilecek miyim
Haftasonu iki gün de eşimin işi varhafta sonu dayanabilecekmisin ben yapamıyorumda hafta sonu
Evet tuzsuz yagsiz hic kullanmiyosun oyuzden gen2lde kaynatip baharatlayip yiyorum yada guvec tarzi protein inanilmaz tok tutuyorAnladım canım tuzsuz etmi yiyorsun yani hiç yok öylemi
oh ne güzel ev sana kaldıHaftasonu iki gün de eşimin işi var
bu nedenle dayanabileceğim
olmazsa yarın eşimle mükellef bi kahvaltı yapacağımsonrasında çorba ile devam edeceğim
Pazar sabah erkenden gideceği için muz süt rahat yapabilirim
İnşallah
Kesinlikle oyle canim ben zaten cok ilgiliym ilgimden eksilecegini dusunmuyorum evdwn xikana kadar ve evw girdigim an zaten ben bakcam ben herseyiyle ilgilenicemKatılıyorum evde oturup da çocuğuna bazı şeylerin eksikliğini hissettirmektense bakacak biri varsa ve çalışma imkanımız da varsa mümkünse çalışalım arkadaşlar
anladım canım ben o kadar katı şeklde yapamam heralde tuzsuz yemek yiyemem ki benEvet tuzsuz yagsiz hic kullanmiyosun oyuzden gen2lde kaynatip baharatlayip yiyorum yada guvec tarzi protein inanilmaz tok tutuyor
Benim de geliyo ama bu @DisiAnka yok muoh ne güzel ev sana kaldı
ben tek kalıncada bişeyler yiyesim geliyo
Tesekkur ederimanladım canım ben o kadar katı şeklde yapamam heralde tuzsuz yemek yiyemem ki ben
sana kolay gelsin
hosbulduk:))boyum 1.72...hangi gunlerde bilgilendirecem.biraz beni kanalin detaylari hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim.Aramiza hosgeldin gun icinde ekleyecegim listeye. Boyun kac
Pazartesi gece 12 ye ye kadar bildirim yapılıyor. Diger iki kural ilk sayfa da .hosbulduk:))boyum 1.72...hangi gunlerde bilgilendirecem.biraz beni kanalin detaylari hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim.
akşam ıspanak yemeği yapabilirisinçorba tüketimin çok güzel
evet resimmmm isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?