- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
vericezzz el birliğiyleçok güzel haşlanmış yumurta tok tutar zateneminim artık vercez bu kiloları
Ne güzel artık ekmek yemiyorsunhemen ben menümü de yazayım .
sabah kahvaltıdan evvel : 2 kuru kayısı üstüne su içtim. 10 adet çiğ badem yedim
kahvaltı: 2 haş.yumurta + 4 zeytin + peynir + salatalık + çay
birazdan yeşil çay içerim.
akşam ne yicem bilmiyorum pırasa yemeği yiyebilirm.
yok bir haftada değil 4 nisana kadar kız oda yeter bana1 haftada 3 kilo rüya gibihadi bakalım inşallah .
benden de pes etmek yok kırıcam bu direnci
eee napacuğuk şimdi küçük kaçamak da mı yok yaniGördüm gördüüüm küçük kurabiye ama ne diyor yazıda insülin salgılamamıza ve vücüdün yağlanmasına yol açarmışşş
evet kestim ekmeği alıştım da ekmeksiz olmaya. hafta sonu küçük miktar yiyebiliyorum sadece.Ne güzel artık ekmek yemiyorsun
aa gözle farkediliyo yani çok sevindim canımm demek ki doğru yoldasın hadi bakalım :)yok bir haftada değil 4 nisana kadar kız oda yeter banaevet şuan bi direnc var bendede bakalım nolucak ama iş arkadaşlarım ve eşim bugün aa sen kilo vermişsin dediler çok sevindim
evet demekki farkediyomuşevet kestim ekmeği alıştım da ekmeksiz olmaya. hafta sonu küçük miktar yiyebiliyorum sadece.
aa gözle farkediliyo yani çok sevindim canımm demek ki doğru yoldasın hadi bakalım :)
2 gündür akşamları lahana çorbası ve yoğurt yedim bugün 55.60 kilomeee napacuğuk şimdi küçük kaçamak da mı yok yani
kıs kilo durumun ne tartıldın mı bugün . bu hafta sen de kontrollü yedin diğer haftalara göre :)
Lahana çorbası yaradı sanayok bir haftada değil 4 nisana kadar kız oda yeter banaevet şuan bi direnc var bendede bakalım nolucak ama iş arkadaşlarım ve eşim bugün aa sen kilo vermişsin dediler çok sevindim
evet almaman da çok iyi. bence vücut o kadar yemeye alışmışken sen normale dönünce bi durum değerlendirmesi yapmak için dinlenmeye geçti heralde2 gündür akşamları lahana çorbası ve yoğurt yedim bugün 55.60 kilom
Vermiyorum ama almıyorum da bu da güzel
evet kız iyi ki bahsettin çorbadanLahana çorbası yaradı sana
Kış boyu dediysem de 2 ay iyi yedim galibaevet almaman da çok iyi. bence vücut o kadar yemeye alışmışken sen normale dönünce bi durum değerlendirmesi yapmak için dinlenmeye geçti heraldevermeye başlarsın bence bir iki güne
Canım bak yazdıklarımı yanlış anlamaahın tuttu ahınseni kıskanç rakibe seni. pazartesiden bugüne kaçamaksız yedim sporumu yaptım ama 54,8den anca 54,4 olmuşum. hıh ya hıh benim hızlı zayıflamam lazım vaktim dar
geçen sefer de bu 53-54 aralığında çok zaman kaybettim ben. takılmak istemiyorum
bu aradanehirnil111 kuzum perşembe günü kalorim : 699
kesin az yediğim için metobalizmam yavaşladı ama çok yiyince de alıyorum. kafam çorba oldu
Yok canım yeni karar verdim liste kabardi bir muddet varolanlarla kaynasalim. :)a tamam bilmiyordum kusura bakma
sen olanların hakkını vermelisin, birde boyuna göre aşırı fazla kilon yok öyle çok büyük spor aleti alıp sonra nereye koyacam bunu diye düşünür durursun, aslında kardiyodan ziyade bölgesel egzersiz,plates tarzı yapsanda yeter benceKızlaaarrr haydi bana yardım edin !
şimdi nişanlım bana bi tane istediğim spor aletini alacak. araştır bana söyle ben alıcam dedi. ben de karar veremiyorum kızlar ne olmalı diye. yürüyüş bandı var. eliptik bisiklet var ( şuan bende değil ama 5 ay sonra evimde olacak)
stepper a baktım biraz ama kas yapar da bacaklarım kalınlaşırsa diye korkuyorum . çünkü bacaklarım kas yapmaya müsait.
trambolinle zıplamak da baya sıkılaştırıyo gibi okudum ama emin olamadım. hadi bi el atın başka öneri tecrübe bekliyorum
nehirnil111 miraycan84 begum75 @curly939393 abcde_123 bayan_balon sbeden @ElifAlperMehmet
ve etiketleyemediğim herkes
Bak işte ben hangi diyeti yaparsam yapıyım o böreklerden keklerden ne var ne yoksa hepsinden yerim ama lahana çorbası diyetini yaparken ben de yemiyorum bu konuda benziyoruz galiba ya hep ya hiç
Makarna pilav hamur işi ya da tatlı yemediğin sürece sorun yok zaten bugün meyve sebze günün kayısı da meyveya lahanamı tıkadı iştahımı regl mi bilemiyorum ama hiç elim bile gitmedi canım bile çekmedibence regl den dolayı
ama bugün acıktım hattabayan_balon duymasın öğleden sonra 3 ceviz+3 kayısı yedim (ama napim çok düştü enerjim,midem kazındı resmen) bu arada diyetinde içine her türlü etmiş bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?