♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne güzel artık ekmek yemiyorsun

1 haftada 3 kilo rüya gibi hadi bakalım inşallah .
benden de pes etmek yok kırıcam bu direnci
yok bir haftada değil 4 nisana kadar kız oda yeter bana evet şuan bi direnc var bendede bakalım nolucak ama iş arkadaşlarım ve eşim bugün aa sen kilo vermişsin dediler çok sevindim

Gördüm gördüüüm küçük kurabiye ama ne diyor yazıda insülin salgılamamıza ve vücüdün yağlanmasına yol açarmışşş
eee napacuğuk şimdi küçük kaçamak da mı yok yani
kıs kilo durumun ne tartıldın mı bugün . bu hafta sen de kontrollü yedin diğer haftalara göre :)

Ne güzel artık ekmek yemiyorsun
evet kestim ekmeği alıştım da ekmeksiz olmaya. hafta sonu küçük miktar yiyebiliyorum sadece.

yok bir haftada değil 4 nisana kadar kız oda yeter bana evet şuan bi direnc var bendede bakalım nolucak ama iş arkadaşlarım ve eşim bugün aa sen kilo vermişsin dediler çok sevindim
aa gözle farkediliyo yani çok sevindim canımm demek ki doğru yoldasın hadi bakalım :)

eee napacuğuk şimdi küçük kaçamak da mı yok yani
kıs kilo durumun ne tartıldın mı bugün . bu hafta sen de kontrollü yedin diğer haftalara göre :)
2 gündür akşamları lahana çorbası ve yoğurt yedim bugün 55.60 kilom
Vermiyorum ama almıyorum da bu da güzel

2 gündür akşamları lahana çorbası ve yoğurt yedim bugün 55.60 kilom
Vermiyorum ama almıyorum da bu da güzel
evet almaman da çok iyi. bence vücut o kadar yemeye alışmışken sen normale dönünce bi durum değerlendirmesi yapmak için dinlenmeye geçti heralde vermeye başlarsın bence bir iki güne

Ben de bugün ki menümü yazayım baari;

Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi (Pişmiş) 80,00 calori
1 x Su bardağı Süt 128,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı 72,00 calori
1 x Adet Ceviz 27,00 calori

Öğlen Yemeği
1 x PorsiyonEtli Nohut 355,00 calori

Akşam Yemeği
2 x Kase Lahana Çorbası 68,00 calori

Ara Öğün (Gece)
1 x PorsiyonYoğurt Tam Yağlı99,00 calori

Toplam Alınan Kalori
:829,00 calori

evet almaman da çok iyi. bence vücut o kadar yemeye alışmışken sen normale dönünce bi durum değerlendirmesi yapmak için dinlenmeye geçti heralde vermeye başlarsın bence bir iki güne
Kış boyu dediysem de 2 ay iyi yedim galiba

Canım bak yazdıklarımı yanlış anlama
yanlış anlamaya çok müsait yazıcam ahahah
kalorin günde en az 900 olsun
bence
kız 700 kalori nedir yani
bu şekilde vücudun direnç gösteriyor olabilir
sadece sporunu biraz daha ağırlaştır
daha önce yapmadığın bi spor türünü yap mesela
vücut şaşırsın
ama yemeğinden lütfen bu kadar kısma

yani beni geçicen diye aç kalmana gönlüm razı olmaz haha

Unutmadan;
sabah 45 dakika leslie 3 mil yaptım
işe gelirken 40 dakika yürüdüm
45 dakika da öğle arası yürümüşüm bu saate kadar 8220 adım olmuş
biraz sebze süt alışverişi yaptım hafta sonu kızımla zor oluyor

KABIZLIĞA KARŞI ETKİLİ KARIŞIM

Eğer uzun zamandır bu sıkıntıyı çekiyorsanız; 2 adet kuru incir, 2 adet kuru kayısı, 2 adet kuru eriği ufak ufak doğrayıp, 1.5 çay bardağı suyla haşlayın. Daha sonra içine 1/2 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyerek robottan geçirin. Bu karışımdan sabah aç karnına 2 su bardağı ılık su ile 1 tatlı kaşığı kadar tüketebilirsiniz.

sen olanların hakkını vermelisin, birde boyuna göre aşırı fazla kilon yok öyle çok büyük spor aleti alıp sonra nereye koyacam bunu diye düşünür durursun, aslında kardiyodan ziyade bölgesel egzersiz,plates tarzı yapsanda yeter bence

Bak işte ben hangi diyeti yaparsam yapıyım o böreklerden keklerden ne var ne yoksa hepsinden yerim ama lahana çorbası diyetini yaparken ben de yemiyorum bu konuda benziyoruz galiba ya hep ya hiç

ya lahanamı tıkadı iştahımı regl mi bilemiyorum ama hiç elim bile gitmedi canım bile çekmedi bence regl den dolayı

ama bugün acıktım hatta bayan_balon duymasın öğleden sonra 3 ceviz+3 kayısı yedim (ama napim çok düştü enerjim,midem kazındı resmen) bu arada diyetinde içine her türlü etmiş bulundum

Makarna pilav hamur işi ya da tatlı yemediğin sürece sorun yok zaten bugün meyve sebze günün kayısı da meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…