tmm tesekkurler..Pazartesi gece 12 ye ye kadar bildirim yapılıyor. Diger iki kural ilk sayfa da .
Canim evli misin spor yapiyor musun..en fazla 68 mi gördün bahseder misintmm tesekkurler..
gunaydin ben evliyim iki oglum var.birinci oglumun dogumunda 60 tan 83 e ciktim.sut donemimi gectikten sonra kilo vermek icin spora basladim.kosu bandi ve plates mal.ni aldim.10 ayda hergun 40 dk yuruyerek ..bazen 20 dk 20 dk olarak ..plateste arasira yapabildim.1 kgluk dambillarla calistim.ve 59 a dustum..gobek falan hicbirsey kalmadi..yemek konusundada acikcasi sabah kalvaltisinda herseyi yiyordum herseyi istedigim kadar sadece ekmek bir dilime dusmustu.sonra bir elma yiyip oglen olunca hangi corba varsa yaninda domates salata yada ygurt bir dilim ekmekle gidiyodu.aksamada gene hangi yemek varsa olculu olarak ama ac kalmicak sekilde yiyordum.sonra tekrar kilo almadim hic.ikinci hamileligime kadar ve tekrar 80 lere ciktimCanim evli misin spor yapiyor musun..en fazla 68 mi gördün bahseder misin
ben de bazen yatmaya yakın acıkıyorum evdeki güzel yemekler aklımdan geçiyor ama sonra diyorum ki hayırAçlıktan midem acıyor
ne güzel anlatmışsın kendini. hoşgeldin canım. inşallah istediğin kiloya düşersin.gunaydin ben evliyim iki oglum var.birinci oglumun dogumunda 60 tan 83 e ciktim.sut donemimi gectikten sonra kilo vermek icin spora basladim.kosu bandi ve plates mal.ni aldim.10 ayda hergun 40 dk yuruyerek ..bazen 20 dk 20 dk olarak ..plateste arasira yapabildim.1 kgluk dambillarla calistim.ve 59 a dustum..gobek falan hicbirsey kalmadi..yemek konusundada acikcasi sabah kalvaltisinda herseyi yiyordum herseyi istedigim kadar sadece ekmek bir dilime dusmustu.sonra bir elma yiyip oglen olunca hangi corba varsa yaninda domates salata yada ygurt bir dilim ekmekle gidiyodu.aksamada gene hangi yemek varsa olculu olarak ama ac kalmicak sekilde yiyordum.sonra tekrar kilo almadim hic.ikinci hamileligime kadar ve tekrar 80 lere ciktim(ama bebek icin ne yaptiysam ne yediysem:))yemedigim ne varsa zayiflarken, hepsini yedim.dogumda yine 83 oldum .simdi iki yil gecti ve bir turlu adapte olamiyorum.yuruyus yapamiyorum yediklerimi kisamiyorum makarna paketini gorunce bile gozumun onunden yogutlu sarmisakli yada soslu makarnalar geciyo. (iradem zayifladi.kpss ile bir turlu yerlesemedigim icin esim calismamida istemiyor aldigin para cocuklarin bakicisina yetmez diyor.cocuklarlayim 7 / 24 buda stres yapip yemege yonlendiriyor.bende sizin gibi zayiflamak isteyenlerden kuvvet almak icin kafildim .bu gunden itibaren basliyorum insallah basarabilirim.Allahim hepimize sabir ve kolayliklar nasip eder ins.benim hikayem bu cnm.
ben de bazen yatmaya yakın acıkıyorum evdeki güzel yemekler aklımdan geçiyor ama sonra diyorum ki hayırbu kilolar verilecek. zaten öğlen kaçamak yapıyorum akşam boş mide ile oturuyorum öyle.
benim de boyum 1.73 ben de senin kadar kiloluydum canım. yavaş yavaş vere vere 69a düştüm. benim kilom her tarafıma dağılıyor bir de boy uzun olunca bu kilo bile iyi görünüyor inan. tabi ben de 59 olmak istiyorum. ama yavaş yavaş verince kıymeti de anlaşılıyor sen de sabret burada muhabbet ede ede verirsin inşallah.hosbulduk:))boyum 1.72...hangi gunlerde bilgilendirecem.biraz beni kanalin detaylari hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim.
benim öyle bir inadım var ki sormaBen yatmadan önce tarçınlı elma veya armut yiyorum hatta dün 10 adet fındık yedim birde tok tutuyor oldukça :)
sende mi level atladın bürütüs,bu gidişle ben 60 lar grubunun demirbaşı olcam galibaan itibarıyla 59,7 kiloya düşmüşüm
sende mi level atladın bürütüs,bu gidişle ben 60 lar grubunun demirbaşı olcam galiba
tebrik ederimannen mutfaktan çıktı artık heralde
kuru fasulye iyide pilav biraz sakıncalı ama ölçüsünü kaçırmadıysan zarar gelmez,sonuçta bir anda bazı şeyleri kesip atmakta doğru değilannem cıkmadı da ben eve girmiyorum
hergün ağır yemeklere devam yani. geçen geç gittim bn gidene kadar beklemişler israrla yedirdi bana o k.fasulye pilavı
sende zayıflarsn be abla bi süre sonra vücut kendini kapatıyomş öyle diyolar. ben hiç oralara gelmedm bilmiyorm
hosbulduk cnm.ins.hep birlikte kilolarimizdan kurtuluruz.ne güzel anlatmışsın kendini. hoşgeldin canım. inşallah istediğin kiloya düşersin.
evet boyumuz kapatiyor ama kisin..yazda geliyoo acilen kurtulmak lazim.bu sabah basladim kahvaltidan..birazdanda cocuklar izin verirse yuruyus yapmaya calisicam.pazartesiye kadar iki gunde bakalim ne kadar vericem..benim de boyum 1.73 ben de senin kadar kiloluydum canım. yavaş yavaş vere vere 69a düştüm. benim kilom her tarafıma dağılıyor bir de boy uzun olunca bu kilo bile iyi görünüyor inan. tabi ben de 59 olmak istiyorum. ama yavaş yavaş verince kıymeti de anlaşılıyor sen de sabret burada muhabbet ede ede verirsin inşallah.
kuru fasulye iyide pilav biraz sakıncalı ama ölçüsünü kaçırmadıysan zarar gelmez,sonuçta bir anda bazı şeyleri kesip atmakta doğru değil
nişanlın napıyo?düzeldimi durumlar?
sevindim canımdüzeldi çok şükür :) bn yemeğe başladıgım zaman durduramıyorum kendimiiii
sevindim canım
bende senin gibiyim işte yemeğe başlayınca frenler tutmuyo bir türlü yedikçe yiyesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?