Aneeeeeem kız veremeyip bir de aldın mı üstüne. Bütün hafta heba olmuş yaaa pazar gününkü danalık davasınabana bak bu hafta topla onu inan ki parçalarım seni :)
aynen canım ya benimde ramazana kadar sürem var, ramazana kadar 59,5-60 ı görsem yetecek banadikkat edicem buu hafta baya ramazana kadar hedefime ulaşmam lazım
Sabitlemeye başladın evetKızlar günaydın
sbeden kilom 54,7 SABİTLEDİM SANIRIM :)
begum75 GonulSenligim nehirnil111
Cuma cumartesi pazar sıfır özel spor
sadece 1 er saat zorunlu yürüyüş sayılabilir
Ctesi pazar temizlik yaptım
aslında o kadar dağınık ta değildi ev ama nasıl yoruldum
akrabama sözüm vardı misafirleri geldiğinde üç çeşit mama yapacaktım ona
pazar sabahı onları yaptım
ama hiç birinin tadına bile bakmadım
sonra da pazar akşamı gelecek olan misafirlerim için yemek yaptım 4 çeşit
onların da tadına bakmadım
sofrada onlarla birlikte azar azar yedim sadece
Akşam da ağrıdan uyuyamadım
bacaklarım kollarım resmen kopuyor
bu akşam da spor yapamayacağım demek oluyor bu
bende aynen 60 ı görsem keşke ama bu gidişle çok zor 5 kg nası gidecek bir buçuk ayda off yaaynen canım ya benimde ramazana kadar sürem var, ramazana kadar 59,5-60 ı görsem yetecek bana
Kayısı yiyorum bol bol ama#DisiAnka Yok cnm aktivya ve kayısıyla desteklediğim için problem kalmadı.
Sağol canım indireyim ben de :)@@DisiAnka Aqualert su programının adı
Pes etmek bizim lügatta yok olmamalı. Devam ramazana kadr çırır olcaz hepimizsorma tam danalık ettim
inşallah benimde tek amacım o artık vermek istiyorum yoksa pes edecem
bende aynen 60 ı görsem keşke ama bu gidişle çok zor 5 kg nası gidecek bir buçuk ayda off ya
Kayısı yiyorum bol bol amabi de activa mı alsam bi bakayım
Sağol canım indireyim ben de :)
Pes etmek bizim lügatta yok olmamalı. Devam ramazana kadr çırır olcaz hepimiz
ne guzel.bi türlü beceremıyorum onu..yada çok sıkılıyorum yedımı bul et :)) daralıyorum..bi siten varmı belli başlı baktıgınevet canım kalori hesabı yapmaya çalışıyorum, ne yediğimi görünce daha bi faydalı oldu sanki
07papatya
az kalmış hedefe.tebrıkler.sbeden mrb cnm bu haftaki kilom an itibariyle 66.0 ...kaldi geriye 6 kilo ...
herkesın hedefı ramazan öncesı herhalaynen canım ya benimde ramazana kadar sürem var, ramazana kadar 59,5-60 ı görsem yetecek bana
canı bence yıne çok guzel.sende bılıyosundur ama kılo ne kadar azaldıkça kılo verımıde o kadar zor olur..yag kalmıyo neyı atsın artık :) normal bence.
ne guzel.bi türlü beceremıyorum onu..yada çok sıkılıyorum yedımı bul et :)) daralıyorum..bi siten varmı belli başlı baktıgın
fatsecrattan hesap yapıyorum, kalorimi,k.hidrat,protein miktarlarınıda 3 aşağı 5 yukarı tahmini görebiliyorum
ayy canım çok sevindim,tam zamanında istediğin kilona ermiştin zaten,Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinsbeden ,@begüm75 nehirnil111 GonulSenligim ve adını hatırlamadığım arkadaşlarım ben Hamileyimmmmm
test yaptım 3 gün geçmişti pozitif yarın kan vermeye gitcez aranızda olamıycam artık sizi çok özlücem ne olur dua edin yarın herşeyin yolunda olduğunu duyarım kızlarrrr
amin canım ALLAH RAZI OLSUNayy canım çok sevindim,tam zamanında istediğin kilona ermiştin zaten,Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsingüzel haberlerini bekliyoruz
bebeginiz hayirli olsun.saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallah.hic kilo tekrardan alicam diye dusunmeyin.bebegin icin yiyeceklerinizi kismayin.sonrasi inanki veriliyor.ben 83 ten 58 e dusmustum geri.bebeginiz saglikli olsunda gerisi olur zaten.sbeden ,@begüm75 nehirnil111 GonulSenligim ve adını hatırlamadığım arkadaşlarım ben Hamileyimmmmm
test yaptım 3 gün geçmişti pozitif yarın kan vermeye gitcez aranızda olamıycam artık sizi çok özlücem ne olur dua edin yarın herşeyin yolunda olduğunu duyarım kızlarrrr
bende -100 :)
Ayyyy ben sana demiştimmmmmmm bu ay kalırsın diyesbeden ,@begüm75 nehirnil111 GonulSenligim ve adını hatırlamadığım arkadaşlarım ben Hamileyimmmmm
Teşekkür ederim canım hiç kasmayı düşünmüyorum bende sağlıklı olsun da onu düşünüyorum zaten bu kiloları bebeğim için verdim kendime daha iyi bakmam lazım bi yarın olsa da kan da da görsek. ..bebeginiz hayirli olsun.saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallah.hic kilo tekrardan alicam diye dusunmeyin.bebegin icin yiyeceklerinizi kismayin.sonrasi inanki veriliyor.ben 83 ten 58 e dusmustum geri.bebeginiz saglikli olsunda gerisi olur zaten.
Çook teşekkür ederim canımmmAyyyy ben sana demiştimmmmmmm bu ay kalırsın diyegerçekten çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?