♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabitlemeye başladın evet canım bugğn dinlen spor yapma. Zorlamaya gerek yok bünyeyi :)

#DisiAnka Yok cnm aktivya ve kayısıyla desteklediğim için problem kalmadı.
Kayısı yiyorum bol bol ama bi de activa mı alsam bi bakayım

@@DisiAnka Aqualert su programının adı
Sağol canım indireyim ben de :)

sorma tam danalık ettim
inşallah benimde tek amacım o artık vermek istiyorum yoksa pes edecem
Pes etmek bizim lügatta yok olmamalı. Devam ramazana kadr çırır olcaz hepimiz

bende aynen 60 ı görsem keşke ama bu gidişle çok zor 5 kg nası gidecek bir buçuk ayda off ya

ben 2 kilo versem, şimdilik yeter,amacım ramazanda ve yazın korumak sonra ekim gibi tekrar başlayıp artık nereye kadar giderse
Kayısı yiyorum bol bol ama bi de activa mı alsam bi bakayım

Sağol canım indireyim ben de :)

Pes etmek bizim lügatta yok olmamalı. Devam ramazana kadr çırır olcaz hepimiz

uff evet yok ama bıktım artık takılmaktan hele bugün 62,1 i görünce morelim bozuldu yanii,aslında az bile gördüm hafta içi yaşpastalar dün öyle abzürt yemeler az bile bana ama havalarda ısındıkça açıkcası çıkıp gezesim geliyo evde spor yapmak işkence olmaya başladı pufff

evet canım kalori hesabı yapmaya çalışıyorum, ne yediğimi görünce daha bi faydalı oldu sanki
07papatya
ne guzel.bi türlü beceremıyorum onu..yada çok sıkılıyorum yedımı bul et :)) daralıyorum..bi siten varmı belli başlı baktıgın

sbeden mrb cnm bu haftaki kilom an itibariyle 66.0 ...kaldi geriye 6 kilo ...
az kalmış hedefe.tebrıkler.

aynen canım ya benimde ramazana kadar sürem var, ramazana kadar 59,5-60 ı görsem yetecek bana
herkesın hedefı ramazan öncesı herhal benımde öylede..ramazan başlamadan 59 olmak istiyom ama becerebılecekmıyım bakalım.

sbeden
Geçen hafta : 54,6
Bu hafta : 54,2
Fark : -400 gr

Onca spor ve dikkat etmeye anlamadım neyse
canı bence yıne çok guzel.sende bılıyosundur ama kılo ne kadar azaldıkça kılo verımıde o kadar zor olur..yag kalmıyo neyı atsın artık :) normal bence.

bugun arayı erken yaptım.
2 kuru kayısı 1,5 cevız
zencefıllı limonlu çay..bogazımada ıyı gelır.hem zencefıl zayıflamaya etkıli

ayy canım çok sevindim,tam zamanında istediğin kilona ermiştin zaten,Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz

bebeginiz hayirli olsun.saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallah.hic kilo tekrardan alicam diye dusunmeyin.bebegin icin yiyeceklerinizi kismayin.sonrasi inanki veriliyor.ben 83 ten 58 e dusmustum geri.bebeginiz saglikli olsunda gerisi olur zaten.

Ayyyy ben sana demiştimmmmmmm bu ay kalırsın diye gerçekten çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederim canım hiç kasmayı düşünmüyorum bende sağlıklı olsun da onu düşünüyorum zaten bu kiloları bebeğim için verdim kendime daha iyi bakmam lazım bi yarın olsa da kan da da görsek. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…