♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar ben arada sinemaki kullaniyorum hic bi problem yasamadim simdiye kadar onsuz cikamazsn bir sure demks bazi arkadaslar ama yok ole bisey yagsiz yesigm ocin cikamiyorm ve hep protein beslendgm icin biraz yagli yesem hemen lavaboya cikabilyosn haftada 3 4 kullanirsan zararli bence herswyin cogu tabi zarar lidir begum75 bayan_balon

canım onu ben dedim, tv de izlemiştim o yüzden söyledim,arada kullanırsan belki bişey olmazda insan işe yaradı deyip dayanamayıp kullanmaya başlarsa o zamanda kötü olur, o yüzden hani önce başka şeyler denensin çare kalmazsa sinamekine başvurulur,tabi herkesin kendi fikri.

sordum annemde kullanmış bi ara ama çok darda kalırsan kullan dedi haklısın işe yarıyormuş yani

tabi canim dogru soyluyosn orasi ole

sbeden canım 88im
Adetliyim belki ondandır sonunda misafirlerden kurtuldum bomba gibi başlıcam derken tartıda 88i görünce moralim çok bozuldu biran önce kurtulmalıyım kızlar yardım edin bana ne yesem yazacam artık buraya

sbeden kilom 4 nisan a göre ne yazık ki stabil. 68.6 yim bu hafta da. Cuma günü yine daha iyiyim ama bu hafta sonları beni mahvediyor bi düzenleme yapmam şart yoksa hafta ici gidenler hafta sonu geri geliyor.

Ben çok fazla ve sağlıksız yemeye devam ediyorum malesef şükür ki sabah uyandığımda kilom ayni simdilik ama artış gösterirse dur diyeceğim bu duruma sbeden 53 kg mim bu hafta

Diyeti felan geçtim artik abur cubur yemesem sağlıklı beslesem çok güzel olur ama malesef yapamıyorum inşallah yaparım onuda şimdilik boyle gideyim

sabah somates salatalık peynır ve yumurta lımonlu yesıl cay 11 gıbı 1 bardak sut oğlen 1 kase corba 1 kase nohut

çayı niye yazdın kız :))şekermi atıyodun yoksa
bende akşama yumurtalı pırasa yapıcam, yeşil mercimek çorbası+bol yeşillikli salatam olcak inşallah

Kızlar sıkı bir eğitimin içine düştüm 3 gün sürecekmiş
Bugün itibariyle un-yağ -şeker yememeye karar verdim
Sabah yulaf ezmesi-kayısı-süt anladınız siz onu
Öğlede tavuk soğan salatası ve yoğurt şimdilik iyi gidiyor akşam da köfte salata ayran yapıcam

tebrik ederim çok duzenli geçmiş haftan..şu elma sirkesi bagırsakları bozmuyomu ya.ben bi deneyyeım dedım wc dwn çıkamadım..ekmek sabah yıyorum bende.haketmışsın sen eksi kılolaları

Yoo herhangi bir sorun yapmıyor zaten o konuda bıraz sıkıntım var azöncede kargodan sıparısım geldi foto paylaşamıyorum ben hata verıyor hardline lisanslı karnitine suporda yag yakımını saglıyor bugun ılk denemem olacak gelısmelerı aktarırım vee 1 ayım dolunca önce-sonra fotografımı paylasıcam kızlar.

çayı niye yazdın kız :))şekermi atıyodun yoksa
bende akşama yumurtalı pırasa yapıcam, yeşil mercimek çorbası+bol yeşillikli salatam olcak inşallah
evet canım tek şekerli içiyorum yoksa hiç içemiyorum
senin menüde çok iyi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…