- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
tamam canım hemen yapıcamdene kız dene ama hemen 1 günde fayda etmezse bırakma sürekli yap, türk kahveside güzel çalıştırır mutlaka tavsiye ediyorum
canım onu ben dedim, tv de izlemiştim o yüzden söyledim,arada kullanırsan belki bişey olmazda insan işe yaradı deyip dayanamayıp kullanmaya başlarsa o zamanda kötü olur, o yüzden hani önce başka şeyler denensin çare kalmazsa sinamekine başvurulur,tabi herkesin kendi fikri.Kizlar ben arada sinemaki kullaniyorum hic bi problem yasamadim simdiye kadar onsuz cikamazsn bir sure demks bazi arkadaslar ama yok ole bisey yagsiz yesigm ocin cikamiyorm ve hep protein beslendgm icin biraz yagli yesem hemen lavaboya cikabilyosn haftada 3 4 kullanirsan zararli bence herswyin cogu tabi zarar lidirbegum75 bayan_balon
sordum annemde kullanmış bi ara ama çok darda kalırsan kullan dedi haklısın işe yarıyormuş yaniKizlar ben arada sinemaki kullaniyorum hic bi problem yasamadim simdiye kadar onsuz cikamazsn bir sure demks bazi arkadaslar ama yok ole bisey yagsiz yesigm ocin cikamiyorm ve hep protein beslendgm icin biraz yagli yesem hemen lavaboya cikabilyosn haftada 3 4 kullanirsan zararli bence herswyin cogu tabi zarar lidirbegum75 bayan_balon
tabi canim dogru soyluyosn orasi olecanım onu ben dedim, tv de izlemiştim o yüzden söyledim,arada kullanırsan belki bişey olmazda insan işe yaradı deyip dayanamayıp kullanmaya başlarsa o zamanda kötü olur, o yüzden hani önce başka şeyler denensin çare kalmazsa sinamekine başvurulur,tabi herkesin kendi fikri.
sabah
4 kaşık yoğurt+1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği+2 çay(164 kcal)
öğlen
ton balıklı salata+zero(383 kcal)
akşam
yumurtalı ıspanak+yörsan doğal yoğurt+2 çay(338 kcal)
toplam:885 kcalnehirnil111 begum75 @DisiAnka
tebrik ederim çok duzenli geçmiş haftan..şu elma sirkesi bagırsakları bozmuyomu ya.ben bi deneyyeım dedım wc dwn çıkamadım..ekmek sabah yıyorum bende.haketmışsın sen eksi kılolaları
evet canım tek şekerli içiyorum yoksa hiç içemiyorumçayı niye yazdın kız :))şekermi atıyodun yoksa
bende akşama yumurtalı pırasa yapıcam, yeşil mercimek çorbası+bol yeşillikli salatam olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?