evet canım tek şekerli içiyorum yoksa hiç içemiyorum
senin menüde çok iyi bugün
denedim ya içemedim iş yerindede hep çay geliyo içmek istiyorum şekeride bıraksam tam olacak aslında ekmeği kestim tam çünkü haftasonu of yaa bende aynıyım adana bile yedim bu hafta sonu çok pişmanımyavaş yavaş azaltsan yani tek şekeri kır mesela yarısı yada biraz daha fazlası ne kalırsa at içine 1 hafta 10 gün öyle iç sonra yarısını at yine biraz öyle iç alışana kadar bir süre öyle idare et,alışınca yine azalt yani dene en azından
hafta içi iyiyimde h.sonu kaçırıyorum ya hep bi rahatlık rehavet oluyo
maşallah çok güzel programlı yapıyosun çok kolay vereceğini düşünüyorum tebrikler
bu hafta çok kötüyüm diyet miyet hak getire kızım düştü dirseği çıktı filan izin alıp kaç gündür ona bakıyorum evde oluncada saldım kendimi bu hafta acilen toparlanmam gerekiyo cuma günü 65.2 idim ama bugün tartılamadım bu hafta eni mazur görsbeden
Kesinlikle çeyizi falan bırak bir tane stepper al üst bacak kalça bana dua edersin
Ya da trambolin hafta sonu tv de trambolinle zayıflama programı tanıtıyorlardı hiç açmadığım bir kanal sports tv tesadüf denk geldi yanında cd de veriyorlarmış
düzenını kurarsan kaçamaklarını çok ıyı farkedersın.olsun günler azalmadıya toparlarsın canımsbeden canım 88im
Adetliyim belki ondandır sonunda misafirlerden kurtuldum bomba gibi başlıcam derken tartıda 88i görünce moralim çok bozuldu biran önce kurtulmalıyım kızlar yardım edin bana ne yesem yazacam artık buraya
o ilk zamanlar bendede aynıydı.hafta içi dıyet.hafta sonu ye.sonra bı bakıyorum elde sıfırsbeden kilom 4 nisan a göre ne yazık ki stabil. 68.6 yim bu hafta da. Cuma günü yine daha iyiyim ama bu hafta sonları beni mahvediyor bi düzenleme yapmam şart yoksa hafta ici gidenler hafta sonu geri geliyor.
afiyet olsun.kalorı hesebı gıdıyosun demek.Kahvaltı 96 kalori
Salatalık (Soyulmuş)-10 g
Kiraz Domates-10 g
Haşlanmış Yumurta-60 g
Öğle Yemeği 508 kalori (içinde patates olunca çok kalorili oldu)
Cacık-150 g
Yumurtalı Patates Salatası-250 g
Ara öğün 112 kalori (saat 15.30 da yenilecek)
Elma-1 orta boy
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
akşamsız toplam 716 kalori (73,29 k.hidrat)
@nehirnil111
seni sanırım spor kurtarıyo.aman barı ondan vazgecme.abur cubur olsada sporla dengelersın.bi müddet kılonu koru ne guzel.Ben çok fazla ve sağlıksız yemeye devam ediyorum malesef şükür ki sabah uyandığımda kilom ayni simdilik ama artış gösterirse dur diyeceğim bu durumasbeden 53 kg mim bu hafta
Diyeti felan geçtim artik abur cubur yemesem sağlıklı beslesem çok güzel olur ama malesef yapamıyorum inşallah yaparım onuda şimdilik boyle gideyim
afiyet olsun..sabah
4 kaşık yoğurt+1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği+2 çay(164 kcal)
öğlen
ton balıklı salata+zero(383 kcal)
akşam
yumurtalı ıspanak+yörsan doğal yoğurt+2 çay(338 kcal)
toplam:885 kcal @nehirnil111begum75 GonulSenligim
super afıyet olsun.sabah somates salatalık peynır ve yumurta lımonlu yesıl cay 11 gıbı 1 bardak sut oğlen 1 kase corba 1 kase nohut
kolay gelsın canım.Kızlar sıkı bir eğitimin içine düştüm 3 gün sürecekmiş
Bugün itibariyle un-yağ -şeker yememeye karar verdim
Sabah yulaf ezmesi-kayısı-süt anladınız siz onu
Öğlede tavuk soğan salatası ve yoğurt şimdilik iyi gidiyor akşam da köfte salata ayran yapıcam
ya ben mahvolmuştum kullanınca.sonra cesaret edemedim bi türlü.belkı bende az az kullanabılrım..hadı bakalım kullanda ne gıbı degışıklıkler oalacak aktarırısın bizeYoo herhangi bir sorun yapmıyor zaten o konuda bıraz sıkıntım var azöncede kargodan sıparısım geldi foto paylaşamıyorum ben hata verıyor hardline lisanslı karnitine suporda yag yakımını saglıyor bugun ılk denemem olacak gelısmelerı aktarırım vee 1 ayım dolunca önce-sonra fotografımı paylasıcam kızlar.
olsun canım bu hafta toparlarsın..fena degıl kılon.İyi günler arkadaşlarBu hafta kaçamaklı bir hafta geçirdim bu yüzden kilom sabit 63.5 kilom hala Ama bu hafta telafi edicem sbeden
ohh afiyet olsun adana haaadenedim ya içemedim iş yerindede hep çay geliyo içmek istiyorum şekeride bıraksam tam olacak aslında ekmeği kestim tam çünkü haftasonu of yaa bende aynıyım adana bile yedim bu hafta sonu çok pişmanım
Oy maşallah tebrik ederim seni :)Gunaydin kizlar sabah tartildim ve sonuc gayet iyi72 500 ciktm tartida gecen pazartesu 75.400 dum
Canım ya sen yemeğine dikkat edip biraz da hareket ettin mi veriyordun kiloyu. Bu sefer neden böyke oldu. Kıs hamişlik falan yok dimi ?Günaydın arkadaşlar;
04.04.2016: 55.70
05.04.2016: 55.20
06.04.2016: 55.50
08.04.2016: 56.20
Cuma 56.20 ydim Cumartesi tartılmadım dikkatli yedim Pazar sabah kilom 55.00 düz 55 yani uzun zamandır görmemiştim Pazar yine bozuldu ve de wc yok tabii bu sabah kilom 55.60
Düzenine bayıldım. Aslında çok da farklı değiliz beslenme düzeni bakımından. Ama ben senşn kadar çok veremiyorum. Ben son 5 kiloya geldim ondan heralde. Bir de canımcım o su hatırlatma programının ismini yazar mısın benim de ihtiyacım var da. Bir de ben ekmek falan tüketmediğim için bağırsaklarım tembelleşti. Düzenim bozuldu. Senin öyşe bir sorunun yok mu acaba ?ekmek seker tamamen kestim yemıyorum kahvalltı dahıl hiçbir öğünüme sokmuyorum sabahları domates salatalık peynır zeytın yumurta limonlu yeşil cay yapıyorum ha bu arada unutmadan kalkar kalkmaz koca 1 bardak suya 2-3 damla elma sirkesi damlatıp onu içiyorum ofise gidip kahvaltımı yapıyorum eğer öğlen yemegine kadar açıkırsam 1 bardak süt içiyorum şekersiz ılık olabilir. öğlen bize yemek geliyor fabrikadan sefertaslarıyla gelen yemeklerden 1 kase corma ve 1 kase ana yemek yiyorum makarna pilav ve ekmek yok eger ki öğlen cok acsam yemege oturmadan gene 1 bardak suyumu içiyorum. 2 -3 saat sonra acıkırsam 2 kayısı yiyorum yada 1 salata saat 5'te öğlen yediğim öğünün aynısını yiyorum 1 kase corba 1 kase ana yemek cünkü 2 saat sonra yanı 7 de aerobik gidiyorum enerji almam gerek aerobik yapıyorum yaklasık gün içersinde 2-2,5 Litre su tüketiyorum telefonuma su hatırlatıcı yükledim. spordan cıkıp eve gidince birşey yemek yok sadece 1 tane aktivya yiyorum ( ben bazen unutuyorum ama bunun yanında yoğurt kürü yaparsak çook büyük etkisi var 3 kasık yoğurda yarım limon sıkıyorum ve 1 tatlı kaşığı pul biber karıştırıp gece uyumadan yarım saat önce tüketiliyor ) gün içersinde yeşil cayımı içiyorum şekeri bıraktıgım ıcın cayıda bıraktım ve öğle yemeginden sonra 1 saat sonra falan sade türk kahvesi içiyorum. .
İnşallah kız gtsin ya yiterSana da Maşallah
O basen gidecek inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakit şifa bulursun. İzin ne demek sağlığın yerinde olsun yeter ki
Ah canım çok geçmiş olsun. Ay allahım herkesler hasta bi sağlık sorunu var hayrolsun.bu hafta çok kötüyüm diyet miyet hak getire kızım düştü dirseği çıktı filan izin alıp kaç gündür ona bakıyorum evde oluncada saldım kendimi bu hafta acilen toparlanmam gerekiyo cuma günü 65.2 idim ama bugün tartılamadım bu hafta eni mazur görsbeden
saol canım nazara geldikAh canım çok geçmiş olsun. Ay allahım herkesler hasta bi sağlık sorunu var hayrolsun.
Aneeeeeem kız veremeyip bir de aldın mı üstüne. Bütün hafta heba olmuş yaaa pazar gününkü danalık davasınahiç meraklanma,cumartesi süper gittide dün bağından kopmuş deli danalar gibi yedimde yedim, en son akşam 10,30 da midemin kazındığını hissderekten 2 dilim ekmek arası peynir yedim
cumadan beride wc ye çıkamadım sonuç
bugün kilom:62,1
geçen hafta : 61,9
sbeden @yesilelmamm GonulSenligim @nehirnil111
iyi şuan çok şükür hafif morlukları var sadece aynen çocuklar iyi olsunda gerisi mühim değil ama artık bundan sonra inş eski tempoma başlıycamÇook geçmiş olsunn cnm kızın ıyı olsunda dıyet herzaman yapılırr iyi mi şimdi?
dikkat edicem buu hafta baya ramazana kadar hedefime ulaşmam lazımohh afiyet olsun adana haaa
arada olur üzme kendini, bu hafta içi dikkatli gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?