♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet canım tek şekerli içiyorum yoksa hiç içemiyorum
senin menüde çok iyi bugün

yavaş yavaş azaltsan yani tek şekeri kır mesela yarısı yada biraz daha fazlası ne kalırsa at içine 1 hafta 10 gün öyle iç sonra yarısını at yine biraz öyle iç alışana kadar bir süre öyle idare et,alışınca yine azalt yani dene en azından
hafta içi iyiyimde h.sonu kaçırıyorum ya hep bi rahatlık rehavet oluyo

denedim ya içemedim iş yerindede hep çay geliyo içmek istiyorum şekeride bıraksam tam olacak aslında ekmeği kestim tam çünkü haftasonu of yaa bende aynıyım adana bile yedim bu hafta sonu çok pişmanım

Çook geçmiş olsunn cnm kızın ıyı olsunda dıyet herzaman yapılırr iyi mi şimdi?

aaa süpermiş kulağada eğlenceli geliyor valla

. Gün[/QUOTE]
düzenını kurarsan kaçamaklarını çok ıyı farkedersın.olsun günler azalmadıya toparlarsın canım

sbeden kilom 4 nisan a göre ne yazık ki stabil. 68.6 yim bu hafta da. Cuma günü yine daha iyiyim ama bu hafta sonları beni mahvediyor bi düzenleme yapmam şart yoksa hafta ici gidenler hafta sonu geri geliyor.
o ilk zamanlar bendede aynıydı.hafta içi dıyet.hafta sonu ye.sonra bı bakıyorum elde sıfır mecbur hafta sonu daha az kaçamak yapmaya başladım.keşke tamamen kessek..anca kılo korumu yontemı oluyor degılse

afiyet olsun.kalorı hesebı gıdıyosun demek.

seni sanırım spor kurtarıyo.aman barı ondan vazgecme.abur cubur olsada sporla dengelersın.bi müddet kılonu koru ne guzel.

afiyet olsun..
sabah somates salatalık peynır ve yumurta lımonlu yesıl cay 11 gıbı 1 bardak sut oğlen 1 kase corba 1 kase nohut
super afıyet olsun.

kolay gelsın canım.

ya ben mahvolmuştum kullanınca.sonra cesaret edemedim bi türlü.belkı bende az az kullanabılrım..hadı bakalım kullanda ne gıbı degışıklıkler oalacak aktarırısın bize

İyi günler arkadaşlar Bu hafta kaçamaklı bir hafta geçirdim bu yüzden kilom sabit 63.5 kilom hala Ama bu hafta telafi edicem sbeden
olsun canım bu hafta toparlarsın..fena degıl kılon.

denedim ya içemedim iş yerindede hep çay geliyo içmek istiyorum şekeride bıraksam tam olacak aslında ekmeği kestim tam çünkü haftasonu of yaa bende aynıyım adana bile yedim bu hafta sonu çok pişmanım
ohh afiyet olsun adana haaa
arada olur üzme kendini, bu hafta içi dikkatli gidersin

Gunaydin kizlar sabah tartildim ve sonuc gayet iyi 72 500 ciktm tartida gecen pazartesu 75.400 dum
Oy maşallah tebrik ederim seni :)

Canım ya sen yemeğine dikkat edip biraz da hareket ettin mi veriyordun kiloyu. Bu sefer neden böyke oldu. Kıs hamişlik falan yok dimi ?

Düzenine bayıldım. Aslında çok da farklı değiliz beslenme düzeni bakımından. Ama ben senşn kadar çok veremiyorum. Ben son 5 kiloya geldim ondan heralde. Bir de canımcım o su hatırlatma programının ismini yazar mısın benim de ihtiyacım var da. Bir de ben ekmek falan tüketmediğim için bağırsaklarım tembelleşti. Düzenim bozuldu. Senin öyşe bir sorunun yok mu acaba ?

Sana da Maşallah
O basen gidecek inşallah
İnşallah kız gtsin ya yiter 2 gündür yapmadım spor gerçi ama bugün yapıcam

sbeden
bana bu hafta izin lütfen şuan hastahanede yatıyorum iltihaptan affınıza sığınıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakit şifa bulursun. İzin ne demek sağlığın yerinde olsun yeter ki

Ah canım çok geçmiş olsun. Ay allahım herkesler hasta bi sağlık sorunu var hayrolsun.

Aneeeeeem kız veremeyip bir de aldın mı üstüne. Bütün hafta heba olmuş yaaa pazar gününkü danalık davasına bana bak bu hafta topla onu inan ki parçalarım seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…