♥haftalık kilo verme yarışması♥

merhaba... yeni üye oldum bende yarışmaya katılmak istiyorum. 74,6 kg bu sabah tartıldım hedefim 60 kg olmak

çörek otu yiyebilirsin kabızlık için

Hoşgeldin aramıza cnm eczaneden ilaç aldım ya dayanamadım ama iş yerındeyım korkudan içemiyorum aksam evde içeçeğim

kız ben 1 haftadır yapıyom pilates ben de bi değişim yok 2 günde ne değişimi parçalarım seni

istediğin her şeycikler kabulüm canım sen yeter ki yapabildiğin kadar yap kardır
36-38 yokmu artıran bende 40 ım
meraklan bekliyorum before/after ını şekerim
ben de bekliyorum valla çok sabırsızım :)

tamam listeye ekledim canım

ankacım yaz benıde.en azından zorunluluk hale getırmış olurum..yapıyorum sporda..bazen az oluyo..yagmur durdu inşallh yagmazda bugun yürüyüşe çıkarım..şimdi evde leslie yapıym.
ekledim tatlım :)

GonulSenligim
20 mekik
15 dakika egzersiz
kaydettim sbedenim

GonulSenligim ben zaten aerobik yapıyorum biliyosunuz artık haftanın 5 günü
kaydettim

kız öyle şeylere bir şey demem zatii. onlar hayatın akışında olan şeyler. spor yapcaz diye de hayatı ıskalamaya lüzum yok.

o nasıl oluyo göbeğin hem kötü hem hiç doğum yapmamış gibi
yani hala hamile gibiyim göbeğim küçülmedi manasında dedi galiba begüşüm :)

gerçi ben de bugün kaçamak yaptım. çikolata yedim Allahtan sporu güzel yaptım da içim daha rahat . yoksa ben de fena olurdum yani :)
telafi edersin yarın çok takılma

Sporda durmak dinlenmek yok artık, kız kacamak olsa gam yemıcem normal diyet yemeğinden arttı ahh aşçının bu yağlı yemeklerii offff

Sporda durmak dinlenmek yok artık, kız kacamak olsa gam yemıcem normal diyet yemeğinden arttı ahh aşçının bu yağlı yemeklerii offff
işte elimizde olmayan durumlar olunca kontrol kaçıyor maalesef. onlara çok takılma şekerim. sen bilinçli kaçamak yaparsan ona vicdan azabı çek. çünkü senin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…