kızlar saat 3 te cok acıktım 1 domates 1 salatalık yedım 3 adet kayısı tuvalete cıkamıyorum yaaaaa
merhaba... yeni üye oldum bende yarışmaya katılmak istiyorum. 74,6 kg bu sabah tartıldım hedefim 60 kg olmak
çörek otu yiyebilirsin kabızlık için
kız ben 1 haftadır yapıyom pilates ben de bi değişim yok 2 günde ne değişimi parçalarım seniGeçtim canım çok şüküryanımda yerin hazır, sensiz olmaz
Spora bu akşam yine devam edicem inşallah
az da olsa pilates yapmak istiyorum
yalnız bişey dicem
ben bu ara işten çıktıktan sonra falan daha tempolu yürümeye başladım
bir de çok yürüdüm bu hafta ondan mıdır nedir bilmiyorum
basenlerim gözüme eskisi kadar büyük gözükmedi
lotusun dediği gibi 2 gün pilates yaptım da o mu fayda etti acaba
spor yaptığım sürece bildirim yaparım ama yapamadığımda kızmak yok, çünkü sürünsem,gözlerim kapansa bile o sporu yapmaya çalışıyorum, beni tek engelleyen gelen misafirler ve oturmaya davet eden arkadaşlar,şimdi havalarda ısınıyo ben de bilmiyorum neler olur
yanlız bu sporu da yarış gibi olmasın, sadece bildirim olsun,ayy ne çok şey istedim de istedim bitmek bilmiyor
ben de bekliyorum valla çok sabırsızım :)36-38 yokmu artıran bende 40 ım
meraklan bekliyorum before/after ını şekerim
tamam listeye ekledim canımGonulSenligim spoar yapıcem :))
ekledim tatlım :)ankacım yaz benıde.en azından zorunluluk hale getırmış olurum..yapıyorum sporda..bazen az oluyo..yagmur durdu inşallh yagmazda bugun yürüyüşe çıkarım..şimdi evde leslie yapıym.
kaydettim sbedenim
kaydettim
kız öyle şeylere bir şey demem zatii. onlar hayatın akışında olan şeyler. spor yapcaz diye de hayatı ıskalamaya lüzum yok.@nehirnil111
Öğle Yemeği 431 kalori
Sulu Köfte1 1/2 porsiyon (120 g porsiyon başı) (tam ölçüyü bilemedim ceviz gibi 5 top köfte vardı,suyunu yemedim)
Kayısı-6 Kayısı (kompostonun tanelerinden 5 tane yedim şekerli diye 1 tanede fazladan yazdım)
Ara öğün (saat 15.30 da yenilecek)
Ceviz5 g (saat 11 gibi yemiştim)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Elma-1 küçük
İçtiğim sıvılar
*1 litre su
*250 ml çay
*250 ml yeşil çay
*2 fincan türk kahvesi
*1 şişe maden suyu
eve gidene kadar artık bişey içmem
GonulSenligim cım az önce eşim aradı,akşam yemeğe davetliyiz , artık ne yerim, spor yapabilir miyim bilmiyorum, işte böyle elimde olmayan kesintilerim oluyo
yani hala hamile gibiyim göbeğim küçülmedi manasında dedi galiba begüşüm :)o nasıl oluyo göbeğin hem kötü hem hiç doğum yapmamış gibi
Hoşgeldin aramıza cnm eczaneden ilaç aldım ya dayanamadım ama iş yerındeyım korkudan içemiyorumaksam evde içeçeğim
| + | + | |||||
| + | ||||||
| |||||||
| + | + | |||||
| |||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| |||||||
|
fazla mı olmuş sankim canımKızlar tahminim 1200-1300 kcal arası bi kalori aldım bugün
fazla mı olmuş sankim canım
gerçi ben de bugün kaçamak yaptım. çikolata yedimvicdan azabından soda içiyorumpatlıcan beni mahvetti
Yani hamile gibiyim hala cabımo nasıl oluyo göbeğin hem kötü hem hiç doğum yapmamış gibi
Eline sağlık canım :)[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + + minerva1988 + 07papatya sbeden + + standby Lollapollosaa + halacocuksun + abcde_123 begum75
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
begum75 tablomuz canım
| + | + | |||||
| - | + | |||||
| |||||||
| + | + | |||||
| |||||||
| + | + | |||||
| - | + | |||||
| |||||||
|
teşekkür ederim canımEline sağlık canım :)
gerçi ben de bugün kaçamak yaptım. çikolata yedimAllahtan sporu güzel yaptım da içim daha rahat . yoksa ben de fena olurdum yani :)
telafi edersin yarın çok takılma
işte elimizde olmayan durumlar olunca kontrol kaçıyor maalesef. onlara çok takılma şekerim. sen bilinçli kaçamak yaparsan ona vicdan azabı çek. çünkü senin elinde.Sporda durmak dinlenmek yok artık, kız kacamak olsa gam yemıcem normal diyet yemeğinden arttı ahh aşçının bu yağlı yemeklerii offff
| + | + | |||||
| - | + | |||||
| |||||||
| + | + | |||||
| |||||||
| + | + | |||||
| + | + | |||||
| |||||||
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?