Teşekkür ederim bu hafta çok çabaladım gerçekten yaz yaklaştıkça ben de acele ediyorum işte.helallll...
yakışır deniz'e...
en fazla hakedenlerden biri o zaten, gayet istikrarlı...
Ya benim internetim paketim bitti. Kilo bildiremedim ozur diliyorum.
64.0'dim dun. Insallah cikmamisimdir listeden. Internetim az oldugu icin takip de edemedim. Simdi onumde 100 sayfa var okunacak. Bi okuyum. Bikac gune yazarim heralde anca biter
Hepfitcim canım hoş geldin sanırım kayınvalidenle ilgilî sağlık sorunları varmış umarım düşünülen değildir. Allah şifa versin canım
valla doğru diyosun canım,
bi tane reklam vardı internette
eşlerin, sevgililerin teknolojiyi kullanarak birlikte daha güzel vakit geçirebileceklerini iddia ettikleri yeni bir gelişme
bulduklarını iddia ediyorlar. bunu da çiftlere; işte bu teknoloji sayesinde daha mutlu olacak, birbirinizi hiç ihmal etmeyeceksiniz falan diye ballandıra ballandıra anlatıyorlar. bu teknoloji tek tuş uzağınızda diyorlar, eşler de merakla bekliyorlar ne ki bu diye... reklamın sonunda bu teknolojinin ''off...'' tuşu olduğunu söyleyince onlara da bize de epey bi sürpriz oluyo...
yok yok rahat ol, sonuncu benim
sbeden kilom:61,9
hatta tartım daha farklı sonuçlar da verdi ama bilemedim.ilk tartıldığım sonuç bu.diğer sonuçlara göre artı 1, artı 2, hatta artı 2,5 kilo almışım.sanırım tartı kafayı yedi.
bugün aşırı yoğunum.kızlar uyuyor şimdi gidip duvara alçı çekeceğim.bana şans dileyin kızlar. hatta gün içinde çamaşır makinasının yerini değiştireceğim.varsa evinde tadilat işi olan gelirim yardıma : )))
Kizlar bu arada yeni bir ev aldik tam hayal ettigim gibi saglikla ve huzurla icinde uzunyillar yasariz insallah allah cocuklarima kocama ve bana hayirli ve saglikli uzun omurler verir insallah bir hartadir banka tapu kosusturmasi vardi ama olaydan kopmadim sizde kopmayin buranin kiymetini bilin saglicakla
Ya benim internetim paketim bitti. Kilo bildiremedim ozur diliyorum.
64.0'dim dun. Insallah cikmamisimdir listeden. Internetim az oldugu icin takip de edemedim. Simdi onumde 100 sayfa var okunacak. Bi okuyum. Bikac gune yazarim heralde anca biter
bende bugün artı çıktım canim yaa nedense offf. ramazanda verdik verdik ramazani çoook iyi değerlendirmeliyz.inşallah kendimizi kaybetmeyiz. yarin aksam teravih geldi catti ramazan hem maneviyati icin hemde zayiflamak icin bir firsat oldugundan iple çekiyorum.15 Haz.>>>>87,200
16 Haz.>>>>86,800
bu kilolara tekrar çıktığıma inanamıyorum, emeklerimi boşa çıkarma konusunda üstüme yok yani...
umarım reglim yaklaştığı içindir biraz da...
bekle beni ramazan!!! bu ay verilecek 5 kilom var!!!
yok canim çıkmadın aksilik olur normaldir bu sebeple iki hafta ust uste bildirim.yapmayan çıkıyor. :) 100 sayfa okurken baya kalori yakarsinYa benim internetim paketim bitti. Kilo bildiremedim ozur diliyorum.
AMİN CANIM
bebiş istiosun unutma
wowwwwhelal olsun
hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inşallah
bende 2 günde okudumçok çeneleri düşük çooookkkkk
bende bugün artı çıktım canim yaa nedense offf. ramazanda verdik verdik ramazani çoook iyi değerlendirmeliyz.inşallah kendimizi kaybetmeyiz. yarin aksam teravih geldi catti ramazan hem maneviyati icin hemde zayiflamak icin bir firsat oldugundan iple çekiyorum.
hepfit cim özlemişiz seni ve yorumlarını, iyi ki geldin..
sıra dişi anka da o da gelirse tam olacaz...
eveeettt geldimmmmm, sizi uyarınca kendimde sıkı tutuyorum zayıflama işini
bakıııınnnnn kırklı kilolalara düşerim canınızı sıkarım, gıcıklık yaparım
dişi ankada gelsin bakim bi. o şimdi su içmiyodur, kızzz duy sesimi 6 bardak su,1 bardak yeşilçay içtim
haydi gelsin 78 kiloda bebişte
ayyy inşallah...
ağzından bal damlıyor canım ya...
sıkı bir ramazandan sonra ilk hedefim bayrama 80,000, 31 temmuzda da 78 olmak inşallah...
teyze oliciğim ayağını denk al
inşallah canım hayırlısıyla...
biz de teyze olmak istiyoz da sen de iş yok
ay evin borcu bitmeden hayatta yapmam, rahat rahat ücretsiz izin alıp bebişimle geçirmek istiom zamanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?