♥haftalık kilo verme yarışması♥

15 Haz.>>>>87,200
16 Haz.>>>>86,800

bu kilolara tekrar çıktığıma inanamıyorum, emeklerimi boşa çıkarma konusunda üstüme yok yani...

umarım reglim yaklaştığı içindir biraz da...
bekle beni ramazan!!! bu ay verilecek 5 kilom var!!!

Ya benim internetim paketim bitti. Kilo bildiremedim ozur diliyorum.

64.0'dim dun. Insallah cikmamisimdir listeden. Internetim az oldugu icin takip de edemedim. Simdi onumde 100 sayfa var okunacak. Bi okuyum. Bikac gune yazarim heralde anca biter

64.0'dim dun. Insallah cikmamisimdir listeden. Internetim az oldugu icin takip de edemedim. Simdi onumde 100 sayfa var okunacak. Bi okuyum. Bikac gune yazarim heralde anca biter

hoşgeldinnn..

Hepfitcim canım hoş geldin sanırım kayınvalidenle ilgilî sağlık sorunları varmış umarım düşünülen değildir. Allah şifa versin canım

AMİN CANIM

yok yok rahat ol, sonuncu benim
bebiş istiosun unutma

wowwww helal olsun

hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inşallah

bende 2 günde okudum çok çeneleri düşük çooookkkkk

bende bugün artı çıktım canim yaa nedense offf. ramazanda verdik verdik ramazani çoook iyi değerlendirmeliyz.inşallah kendimizi kaybetmeyiz. yarin aksam teravih geldi catti ramazan hem maneviyati icin hemde zayiflamak icin bir firsat oldugundan iple çekiyorum.

yok canim çıkmadın aksilik olur normaldir bu sebeple iki hafta ust uste bildirim.yapmayan çıkıyor. :) 100 sayfa okurken baya kalori yakarsin

aynen canım ben de sağlamından kilo verip bayrama 80,000 olmak istiyorum ama muhakkak spor da yapmam lazım yoksa kurtarmaz...

hepfit cim özlemişiz seni ve yorumlarını, iyi ki geldin..
sıra dişi anka da o da gelirse tam olacaz...

eveeettt geldimmmmm, sizi uyarınca kendimde sıkı tutuyorum zayıflama işini
bakıııınnnnn kırklı kilolalara düşerim canınızı sıkarım, gıcıklık yaparım

dişi ankada gelsin bakim bi. o şimdi su içmiyodur, kızzz duy sesimi 6 bardak su,1 bardak yeşilçay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…