- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
çaktırma şişşşşşştttt
Bence de
Benim kızkardeşim de öyledir eve ilk gelen yemeği hazırlar diğeri bulaşık çay vs. işleri yapar.
Biz biraz eski modelleriz galibaaa
Benim kızkardeşim de öyledir eve ilk gelen yemeği hazırlar diğeri bulaşık çay vs. işleri yapar.
Biz biraz eski modelleriz galibaaa
60 iyiymişş biz daha eskiyiz yetişemediğimde de eleştirmez mi ben de umursamıyorum artık yapabildiğim kadar napıyım zaten 8 saat burda rehin gibiyimo biraz da kafa yapısıyla alakalı sanırsam ben de 60 modelim bu konuda
60 iyiymişş biz daha eskiyiz yetişemediğimde de eleştirmez mi ben de umursamıyorum artık yapabildiğim kadar napıyım zaten 8 saat burda rehin gibiyim
ben açamadımÇok komik bir blog buldumm bakın
http://bikiniprojesi.kadinlarkulubu.com.tr/
60 iyiymişş biz daha eskiyiz yetişemediğimde de eleştirmez mi ben de umursamıyorum artık yapabildiğim kadar napıyım zaten 8 saat burda rehin gibiyim
Hepsi aynı da tok olmak için de birşeyler yapmak lazım dimievet ya bi de o var.
bazen eve beraber geliyoruz, ben hemen mutfağa geçiyorum, beyimiz de dinlenmeye.
dediğin gibi biraz da geciktiysem, sanki gün boyu evdeydim, sadece o yeni gelmiş gibi bi de laf yiyorum.
yani eve girdiğim andan itibaren beni ev hanımı moduna sokuyor hemen.
be vicdansız uğraşıyoz, koştururuyoz işte... biraz anlayış di mi ama...
aslında çok açsa oluyo bu durum...
açsa, yorgunsa, uykusuzsa benim kocamın yanına tövbe yaklaşılmayacak, ağız bile açılmayacak.
karnı doyar, uykusunu da alırsa da melek gibi olur...
Yaaa tebrik ederim Su ilk hedefine ulaşan sen oldun.Selamun aleykum canlarim. Kilom 58.1 elhamdulillah. Kizlar ben kilo verme isini sonlandirdim. hatta iki kilo falan da alabilirim ramazanda. Avurtlarim dissiz nenelerinki gibi oldu. Annm dun kaburgalarimi sayiyordu ben boyle bi zayiflik istemiyorum. Spor yapip abartmadan yemeyi dusunuyorum sizce nasil olur
Bol bol mekik ve yanları yakmaya yarayan. Özel hareketler var internette kolaylıkla bulacağın tavsiye ederim. Benimde simitlerimle başım dertte ve kilo vermeklede asla alakası yok özellikle yakılması gerekiyor o yağlrın sana kolay gelsinyeni topik hayırlı olsun
henüz aklımda diyet yok, kilomdan memnunum ama simitlerimi nasıl eriticem bilmiyorum yaz da geldi kapıda
Hepsi aynı da tok olmak için de birşeyler yapmak lazım dimi
Değil mi hepsini biliyoruz ama çok samimi anlatıyooo.ayyy deniz süpermiş bu blog
bi de ordan oraya zıplamış ya, sudan girdim istanbul ve trafiği okudum. benim rutin sohbetlerimde böyledir daldan dala, çok hoşuma gittiDeğil mi hepsini biliyoruz ama çok samimi anlatıyooo.
Yaniii gülerek okuyorum ya arkadaş sen niye gülüyosun diyooobi de ordan oraya zıplamış ya, sudan girdim istanbul ve trafiği okudum. benim rutin sohbetlerimde böyledir daldan dala, çok hoşuma gitti
Yaniii gülerek okuyorum ya arkadaş sen niye gülüyosun diyooo
bulamadim ama merak ettimm :)) nerdeYaniii gülerek okuyorum ya arkadaş sen niye gülüyosun diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?