♥haftalık kilo verme yarışması♥

canim cok dogru soyluyorsun ama su doktorların nazli halleri insani sogutuyor. illa bahane uydurmak lazim. bi d vitaminime bile bakmadi .. yoksa 5 ayda bi yaptırirdim.

bu arada kanım iyidir kalsiyumda alıyorum. kalp kapağında hafif kalinlik var fazla kilom var vrr isinmadan tempoluda yuruyunce dogru nedef alami yum kalp yoruluyor normal geliyor.
simdi dikkat edip nefes egzersizleri yapiyorum. butundan al ağızdan ver bu yürüyüşler bana kendimi cok dinc hissettirmeye basladi. hacamatta yaptırcam daha iyi olacam insallah

ayy bende merak ettim, yaptır bakalım tecrübelerini paylaşırsın bizimle, belki cesaret alıp bizde yaptırırız

hacamattan memnun kalan çok tanıdığım var. ama ay sonuna doğru oluyor diye biliyorum en uygunu nisan mayıs diye. belli günlerde yaptıtabiliyosun. ben tırstığım için yaptırmıyorum. baş için saç kaznıyo bi kısmı

evet bide salı cumartesi uygun günlerdi sanırım, saç kazıtmak lazım bende duymuştum

yok canim sac kesmeden yapiyorlarmis artik. annem yeni yaptırdı. bi konusalim ne zaman cagirirlarsa o zaman giderim

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + yarım krep + yarım parça beyaz peynir - 263 kalori
Ara; 10:30 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy fırında tavuk gögsü + yarım porsiyon makarna + 1 küçük elma - 559 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe (gerçekleştireceğim birazdan)

Akşamı hafif atlatmam gerek aslında tavuğun kalorisi çok fazla zararlı olmadığından içim rahat bayağı da doydum ama vicdanım huzursuz

Begüş kalorilerin nerede
nehir cumartesi pazarı saymayalım,tutmam zor oluyo
en son hangi günü verdim hatırlamıyorum
perşembe cumayı vereyim
perşembe:1158
cuma:1478 (cuma akşamı misafirim vardı ekler pasta yedim ondan böyle fırladı)
bugünde ara öğünle birlikte şimdilik 854

Not ettim canım sağolEklere bende dayanamamBenimde bugün o kadar oldu kalorim ya tavuğun yüzünden akşamı hafif atlatmayı planlyıorum

Maaşalaaahçok iyi gidiyosun ne o öyle otur otur basenler genişliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…