canim cok dogru soyluyorsun ama su doktorların nazli halleri insani sogutuyor. illa bahane uydurmak lazim. bi d vitaminime bile bakmadi .. yoksa 5 ayda bi yaptırirdim.Şimdi sbeden den okudum kizlar elbet herkes kendini herkesten daha cok düşünür ama cogu zaman ihmal ediyoruz erteliyoruz illa bi yerimizin agrimasina gerek yok hele ki diyet yapanlarin iki ayda bir tahlillerini yaptirmasi lazim kalsiyum kan depolari ne durumda insulin kolestrol seviyesi düşmüş mü ve kardiyolojiye de gitmemiz lazim muhakkak.
Bilmiş bilmiş konuştu demeyin lutfen sadece sizi düşündüğüm icin bi hatirlatma yapayim dedim:))
ayy bende merak ettim, yaptır bakalım tecrübelerini paylaşırsın bizimle, belki cesaret alıp bizde yaptırırızcok uygun bugun 17 taneyi 120 liraya yaptırdığıni söylemiş bi adam .ama ben ilk etapta o kadar yaptırmam. bir tane basima 6 7 tane de baska yerlere . regl bitsin yaptırmayı düşünüyoruz . büyük bir istekle . agir metalleri atamayisimiz canimi sıkıyordu zaten onceden beri. agzimda amalgam dolgu cok onlarin civa salinimlari bi kac küçük parçayı yutmam filan :/ yiyeceklerle vs aldigimiz bi suru sey var toksinler ödemler super ya. bi hacamatta ortalama 300 gram gidiyormus heralde
harikasin ya yakin olsaydik sana ayak uydururdum ben arabayla uçuyorum görürdün sbedeniNisanlimla bile yürüyüş yapmiyorum ya o derece hizliyim:))
Bak yürüyüş canim cekti bahsedince cikayim bari:))
seni hep olumlu mutlu biliyorum sasirdim :/Ayy kuruyasica huyum nefret ediyorum yaa
Ama bu yil artik hem ogrencilerim hem sozlum sayesinde degismeye başladım. Daha olumlu bakiyorum her şeye
tamam canimayy bende merak ettim, yaptır bakalım tecrübelerini paylaşırsın bizimle, belki cesaret alıp bizde yaptırırız
hacamattan memnun kalan çok tanıdığım var. ama ay sonuna doğru oluyor diye biliyorum en uygunu nisan mayıs diye. belli günlerde yaptıtabiliyosun. ben tırstığım için yaptırmıyorum. baş için saç kaznıyo bi kısmıcok uygun bugun 17 taneyi 120 liraya yaptırdığıni söylemiş bi adam .ama ben ilk etapta o kadar yaptırmam. bir tane basima 6 7 tane de baska yerlere . regl bitsin yaptırmayı düşünüyoruz . büyük bir istekle . agir metalleri atamayisimiz canimi sıkıyordu zaten onceden beri. agzimda amalgam dolgu cok onlarin civa salinimlari bi kac küçük parçayı yutmam filan :/ yiyeceklerle vs aldigimiz bi suru sey var toksinler ödemler super ya. bi hacamatta ortalama 300 gram gidiyormus heralde
evet bide salı cumartesi uygun günlerdi sanırım, saç kazıtmak lazım bende duymuştumhacamattan memnun kalan çok tanıdığım var. ama ay sonuna doğru oluyor diye biliyorum en uygunu nisan mayıs diye. belli günlerde yaptıtabiliyosun. ben tırstığım için yaptırmıyorum. baş için saç kaznıyo bi kısmı
yok canim sac kesmeden yapiyorlarmis artik. annem yeni yaptırdı. bi konusalim ne zaman cagirirlarsa o zaman giderimhacamattan memnun kalan çok tanıdığım var. ama ay sonuna doğru oluyor diye biliyorum en uygunu nisan mayıs diye. belli günlerde yaptıtabiliyosun. ben tırstığım için yaptırmıyorum. baş için saç kaznıyo bi kısmı
öle mi belki farklı uygulama vardır. arkadaşım 2 tanesi geçen yıl kzattırdı dayok canim sac kesmeden yapiyorlarmis artik. annem yeni yaptırdı. bi konusalim ne zaman cagirirlarsa o zaman giderim
Begüş kalorilerin neredeevet bide salı cumartesi uygun günlerdi sanırım, saç kazıtmak lazım bende duymuştum
nehir cumartesi pazarı saymayalım,tutmam zor oluyoBegüş kalorilerin nerede
nehir cumartesi pazarı saymayalım,tutmam zor oluyo
en son hangi günü verdim hatırlamıyorum
perşembe cumayı vereyim
perşembe:1158
cuma:1478(cuma akşamı misafirim vardı ekler pasta yedim ondan böyle fırladı)
bugünde ara öğünle birlikte şimdilik 854
Maaşalaaahçok iyi gidiyosun ne o öyle otur otur basenler genişliyortabi ki kabul ederim canim
of off. hemen başla çalışmalara durmadan hedefe kadar devam bu sefer oyalanmacalar yok sana da bana da. kendime cok kizdim bi beceremedim bu isi diye. yanlız acik söyliyim sen fena kilo almissin en son 81 filandin gobekte basen ohoo
ben adimsayar uygulaması kullanıyorum cok keyifli. disari ciktigimda 10 bin yapmaya çalışıyorum evde mekik ve ust.bolge egzersizleri yapiyorum sana da tavsiye ederim. hava bozuk regliyim evdeyim ama oldugum yerde yürüyorum 11 yapacam geceye kadar normal yuruyusten daha cok yoruyor.
Hangi mağaza ki o lcw değildir ordakiler de bize büyükSanki victorya secret mankenleriyiz de ölçüleri ona gore yapiyorlar.
Kardeşim burasi Türkiye biz kalcali basenliyiz ona gore uygun kesim yapsaniz ya dimi ama:))
Yaaa benim de eşim çok ısrarcıydı ilkinde iyi ki de öyle olmuş şimdi ikimiz de istiyoruzbence de. ben de üç dört çocuk isterdim ama geç kaldık sanırımeşim hiç çocuk istemedi onu anca ikna ettim şimdi de uğraşıyoruz kısmet.
Benim öyle oluyor yazı seviyorum sıcağı seviyorum terlemeyi seviyorum su içmeyi seviyorum kış hiç bana göre değildeniz çaktırmadan yavaş yavaş inişe geçtin haa
Kalori hesaplamayı da bıraktın mı canımsbeden kilom yine aynı ama hastayım baya diyetle filan pek ilgim yok şu sıra
Güzeeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?