durmadan iniyorsun masallahsbeden
geçen hafta =52,9
bu hafta =52,6
fark = -300 gr
aslında hafta içi 53,4 e kadar çıkıp tekrar inmeyi başardığım için şuan mutluyum
Az az yesek sorun yok da illa abartıcazAy hiç sorma gerginlik bende de var
Bir de çok mutsuz hissediyorum bygünler kendimi
Kilolar zatwn berbat
Hiç bir kıtafetim olmuyo
Yağlar pörtledi yandan
Çocuk çok güzel ama yadigar kalan kilolar çpk kötü
Hele benim gibi yemek yemeyi çok seviyorsan
abartmak bizim işimizAz az yesek sorun yok da illa abartıcaz
oh oh gitsin kilolar, tebrik ederim kıpraşmalar başlamış
Nisanlimla bile yürüyüş yapmiyorum ya o derece hizliyim:))Ben de yalnız yürümeyi seviyorum daha tempolu ve istediğim kadar iyi oluyor
Ben de öyle söyledimhakkında tek hatırladığım bebiş hemşiresi olduğun
aramızdan ayrılırsan kilo alırsın tabisi
Ayy kuruyasica huyum nefret ediyorum yaaKız niye kii ölümlü dünya takılma bazı şeylere gün bugün telafisi yok evde sıkıldın biliyorum da olsun benim yerime de gez hele şu asansör e bir çık bakalım etraf güzel görünüyo mu hala 2010 da gitmiştim en son
Gecmis olsun canim inşallah biran önce yerine gelir.sana katılıyorum, bende spor yaptığım dönemde hep halsiz yorgun bitkindim sanıyodum ki spor beni bu hale getiriyor, meğerse kanım sıfırlanma noktasına gelmiş, 1 sene geçti tedavim hala bitmedi şuan ara dönemdeyim ramazanda başlayacağım yine ilaçlarımı kullanmaya
Oldukça belli oluyor canım daha ne olsun tebrik ederim harika ilerliyorsunKızlar 1 aylık serüvenimi paylaşmak istiyorum ben
3 Nisanda ölçülerimi aldım ve aynı gün spora başladım.
3 Nisan ölçülerim
Kilo= 54,4
Bel=67
Göbek=89
Kalça=96
Sağ bacak= 57
Sol bacak=57
Kol= 28
13 nisan ölçüleri
Kilo: 53,8
Bel: 66
Göbek: 87
Kalça: 95
Sağ bacak: 56
Sol bacak :56
Kol: 28
23 Nisan Ölçülerim
kilo :53,2
bel :65
göbek :86
kalça :94
sağ bacak :55,5
sol bacak:56
kol :27
2 mayıs ölçüleri
kilo= 52,6
bel=65
göbek=86
kalça=93
sağ bacak=55
sol bacak=55
kol=27
10 günlük periodlarla ölçülerim bunlar .
1 aylık fark
kilo= 1,800
bel=2 cm
göbek=3cm
kalça=3cm
sağ basen=2cm
sol basen=2cm
kol=1cm
ve kızlar bu 1 ayın 3 haftası spor var son 1 haftası spor yok.
bunlar da görseller
yalnız kızlar siyah giyinmiş olmamdan heralde görselde fark görünmüyor. normalde kıyafetlerimde belli oluyordu çünkü. şuanki ölçülerimi başka bir kıyafetle tekrar foto çekineceğim. tekrar 1 ay sonra farkı görelimo basenler gidecek. duruyor hala terbiyesizler
Eki Görüntüle 1824678 Eki Görüntüle 1824679
tesekkur ederim kuzum
ah ahh çorba da sevmiyorum genelde agzimin tadina bakiyorumEşine yemek yapmaman bir fırsat kızına değişik çorbalar yap yayla-mercimek-kabak- onlardan sen de ye çorba en güzel diyet yemeği bence
tek problem basenlerKızlar 1 aylık serüvenimi paylaşmak istiyorum ben
3 Nisanda ölçülerimi aldım ve aynı gün spora başladım.
3 Nisan ölçülerim
Kilo= 54,4
Bel=67
Göbek=89
Kalça=96
Sağ bacak= 57
Sol bacak=57
Kol= 28
13 nisan ölçüleri
Kilo: 53,8
Bel: 66
Göbek: 87
Kalça: 95
Sağ bacak: 56
Sol bacak :56
Kol: 28
23 Nisan Ölçülerim
kilo :53,2
bel :65
göbek :86
kalça :94
sağ bacak :55,5
sol bacak:56
kol :27
2 mayıs ölçüleri
kilo= 52,6
bel=65
göbek=86
kalça=93
sağ bacak=55
sol bacak=55
kol=27
10 günlük periodlarla ölçülerim bunlar .
1 aylık fark
kilo= 1,800
bel=2 cm
göbek=3cm
kalça=3cm
sağ basen=2cm
sol basen=2cm
kol=1cm
ve kızlar bu 1 ayın 3 haftası spor var son 1 haftası spor yok.
bunlar da görseller
yalnız kızlar siyah giyinmiş olmamdan heralde görselde fark görünmüyor. normalde kıyafetlerimde belli oluyordu çünkü. şuanki ölçülerimi başka bir kıyafetle tekrar foto çekineceğim. tekrar 1 ay sonra farkı görelimo basenler gidecek. duruyor hala terbiyesizler
Eki Görüntüle 1824678 Eki Görüntüle 1824679
Aynı şeyler biz de de var dolap kapaklarıyla kafayı bozmuş açıyo pat diye kapatıyo tek bir kere dayak yiyceksin benden demişim bir kaç gün sonra o da bana diyor dayak yiyceksin benden diye çok güldüm yaaa
maşallah maşallah. bizim kiz dün baska cocuktan görüp ilk defa salatalık yedi mutlu oldumOlur mu benim kızım taze fasulye ister nohut ister kuru fasulye ister aferin kızıma
cok uygun bugun 17 taneyi 120 liraya yaptırdığıni söylemiş bi adam .ama ben ilk etapta o kadar yaptırmam. bir tane basima 6 7 tane de baska yerlere . regl bitsin yaptırmayı düşünüyoruz . büyük bir istekle . agir metalleri atamayisimiz canimi sıkıyordu zaten onceden beri. agzimda amalgam dolgu cok onlarin civa salinimlari bi kac küçük parçayı yutmam filan :/ yiyeceklerle vs aldigimiz bi suru sey var toksinler ödemler super ya. bi hacamatta ortalama 300 gram gidiyormus heraldeduydum canım hatta bi tanıdığımın tanıdıkları var yaptıran ama etkileri ne oldu bilmiyorum, faydalı olduğunu duymuştum, kaça yapıyolar peki??
Daha önce burdamiydin cnm seni hatirlayamadim. Sen beni hatirliyormusun :)Gittin burdan tabii alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?