♥haftalık kilo verme yarışması♥

Az az yesek sorun yok da illa abartıcaz

hakkında tek hatırladığım bebiş hemşiresi olduğun
aramızdan ayrılırsan kilo alırsın tabisi
Ben de öyle söyledim
Var yaaa sabahtan beri oku oku bitmedi hafta sonu mesajları çıkıyım kızıma süt alıyım biraz da yürüyüş yapıyım otura otura düşmez bu kalça ölçüsü kızlar

Ayy kuruyasica huyum nefret ediyorum yaa
Ama bu yil artik hem ogrencilerim hem sozlum sayesinde degismeye başladım. Daha olumlu bakiyorum her şeye

Gecmis olsun canim inşallah biran önce yerine gelir.

Oldukça belli oluyor canım daha ne olsun tebrik ederim harika ilerliyorsun

tek problem basenler bide o kadar zayifsin yine de o basenler oluyor ama 2 kilo versen eminim o bölge cok farkettirir

Aynı şeyler biz de de var dolap kapaklarıyla kafayı bozmuş açıyo pat diye kapatıyo tek bir kere dayak yiyceksin benden demişim bir kaç gün sonra o da bana diyor dayak yiyceksin benden diye çok güldüm yaaa
benim kiz da tepki olarak kapakları çarpıyor ama genelde tepkisi televizyon kapatmak

duydum canım hatta bi tanıdığımın tanıdıkları var yaptıran ama etkileri ne oldu bilmiyorum, faydalı olduğunu duymuştum, kaça yapıyolar peki??
cok uygun bugun 17 taneyi 120 liraya yaptırdığıni söylemiş bi adam .ama ben ilk etapta o kadar yaptırmam. bir tane basima 6 7 tane de baska yerlere . regl bitsin yaptırmayı düşünüyoruz . büyük bir istekle . agir metalleri atamayisimiz canimi sıkıyordu zaten onceden beri. agzimda amalgam dolgu cok onlarin civa salinimlari bi kac küçük parçayı yutmam filan :/ yiyeceklerle vs aldigimiz bi suru sey var toksinler ödemler super ya. bi hacamatta ortalama 300 gram gidiyormus heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…