- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
İkinize de geçmiş olsun canımkızlar çok kötü bir kaç gün geçirdim. oğlan salgına tutuldu devamlı kusuyordu sabaha kadar acilde durduk perşembe akşamı 2 serum verildi. sonra bana geçti ishal kusma bulantı baş ağrısı.. dün biraz azaldı.şimdi işteyim duramazsam gene dr gitcem
canım bu hafta pek kendimde değilim cenazemiz filanda vardı ne yedim ne içtim onun bile bilmiyorum mazur görün beniKalori hesaplamayı da bıraktın mı canım
canım geçmiş olsun hiç önemli değil sağlık bu. dikkast et kendine. yokluğu dikkatimi çekti zaten merak etmiştim seni.@DsiAnka devamlı kustuğumdan spor falan yapamadım yazmadğım günlerde
süpeeerrrrgeçen hafta 78.100
bugün 77.800
kahvalti
-3 dilim peynir
-5 zeytin
-1 elma
-1 haşlanmış yumurta
Ben sabah yürüyüşümde kışlık montumu giyiyorumsu içiyorum uzerimde incecik bi tunik var esintide var terlemeye olanak yok ama evde soyundugumda atletim baya nemli oluyor
Başınız sağolsun canım kim vefat etti Rabbim mekanını cennet etsin çok üzüldümcanım bu hafta pek kendimde değilim cenazemiz filanda vardı ne yedim ne içtim onun bile bilmiyorum mazur görün beni
Perşembe ve Cuma günlerinin kalorisi yok şekerim unuttun herhalde
Aslında kahvaltı ve çorbaya ağırlık versem hemen gidiyo da elimden geleni yapıcamhemde ne güzel. gidince de baya kalıyorum :) gecen ki sefer de veremedigim kilolar hem aklimdaydi sikintidaydim. hatirladikca icim daralıyor
12 gunde zorla kendini 51 ol
başınız sağolsun canım,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun, vefat eden kim di?canım bu hafta pek kendimde değilim cenazemiz filanda vardı ne yedim ne içtim onun bile bilmiyorum mazur görün beni
Not ettim canım yine çok iyi gördüm seniaaa unutmuşum canım o zaman yaaa ay kafa gitti
perşembe =885
cuma=769 canım
dimi kııızzz o simit bölgesinde pırtlamalar var ilk resimde . şimdi daha pürüzsüz iniyo. devam devam 1 ay sonra yine before after yapıcam bu sefer daha da güzel olcak sonuçlarCanım süpersinn
bel kısmında süper belli oluyor
ilk fotoda pırtlamalar var ama ikinci fotoda yok
harikasın devam devam devammm :)
bu arada hayırlısı olsun
muhteşem haberlerini bekliyoruzzz
Olmaz bir şeeey içini ferah tut ben şimdiki gençlere güveniyorumahh deniz demesi kolayda o ayarı tutturması çok zor, elimizden geldiğince öyle yapmaya çalışyoruz ama ayarı iyi yapmak lazım,kaçarsa kötü
eveeettt çok tatlılar dimiii bayıldım ben deAnaa yeni ifadeler gelmiş cok guzelleeerrrr
Kız yapmayın öyle şeyler kuaförde kaşlarım alınırken bile mikrop kapmaktan korkuyorum yürüyüş en güzeli bak beni dinleevet canim kalbime bi anlik sanci agri karisimi bişey oluyo. disarda olunca dinleniyorum parkta kizim oynarken. kilomda cokta kalbin yükü artıyor. bu arada yakin zamanda veya bayramdan sonra hacamat düşünüyorum. hic yaptırdın mi dun cok arastirdim o kadar faydaliymis ki. Peygamber efendimize miractan donerken melekler tavsiye etmis. suluksuz. atamadigimiz agir metalleri odemleri toksinleri atiyormus kani inceltiyormus kan akisi hizlaniyormus beyne daha cok kan gidiyormus ezber gücünü arttiriyormus metabolizmayi hizlandiriyormus. daha bir suru sete dolayli olarak cok faydalari var aklimda kalanlari yazdim. annem yeni yaptırdı basindan. ses kaldiramiyordu tlf da pek konusamiyordu simdi hic etkilenmiyorum diyor cok iyi hissettigini ve yine yaptiracagini söyledi . eskiden islam bilginleri 3 ayda bir yaptırımis. tum dunyada faydalari kanitli sünnet .
toparladım sonradan Allahtan gııııGülme komşuna gelir başına
durmadan iniyorsun masallah
aynen kız oturarak genişliyor daha daBen de öyle söyledim
Var yaaa sabahtan beri oku oku bitmedi hafta sonu mesajları çıkıyım kızıma süt alıyım biraz da yürüyüş yapıyım otura otura düşmez bu kalça ölçüsü kızlar
ayyyy o fiyonka kaptıracağım belliydi zatiGeçen haftanın 1.cisi ölüm orucu yapanfiyonkbayan arkadaşımız 4 gün 1.ci olmuş
Geçen haftanın 2.cisi 3 gün 1.ci olanGonulSenligim arkadaşımız yine ilklerde
Bizler beklemelerdeyiz
begum75
bayan_balon
mavimli
Bu da kendime
aynen canım 50 olursam sanki biraz toparlanmış olur o basenler. ama yine de istediğim kıvam için 49 ları görmem lazım. kendimi tanıyrum.tek problem basenlerbide o kadar zayifsin yine de o basenler oluyor ama 2 kilo versen eminim o bölge cok farkettirir
İkinci olmakta güzel baksana onu olamayan bizler de varayyyy o fiyonka kaptıracağım belliydi zati
neyse ikincilik de güzel
teşekkür ederim nehirimmmm
Zaten yürüyüşlerde bebek arabasıyla yürüyenleri görünce sen aklıma geliyosunharikasin ya yakin olsaydik sana ayak uydururdum ben arabayla uçuyorum görürdün sbedeni
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsuncanım bu hafta pek kendimde değilim cenazemiz filanda vardı ne yedim ne içtim onun bile bilmiyorum mazur görün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?