- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tamam canım hayırlı olsun bekliyoruz güzelce geçsin zamanınbugün şehirdışına gidiyorum canım pazartesiye kadar yokum. düğün dernek meselesi pazartesi bildirimlere devam
evet canim kalbime bi anlik sanci agri karisimi bişey oluyo. disarda olunca dinleniyorum parkta kizim oynarken. kilomda cokta kalbin yükü artıyor. bu arada yakin zamanda veya bayramdan sonra hacamat düşünüyorum. hic yaptırdın mi dun cok arastirdim o kadar faydaliymis ki. Peygamber efendimize miractan donerken melekler tavsiye etmis. suluksuz. atamadigimiz agir metalleri odemleri toksinleri atiyormus kani inceltiyormus kan akisi hizlaniyormus beyne daha cok kan gidiyormus ezber gücünü arttiriyormus metabolizmayi hizlandiriyormus. daha bir suru sete dolayli olarak cok faydalari var aklimda kalanlari yazdim. annem yeni yaptırdı basindan. ses kaldiramiyordu tlf da pek konusamiyordu simdi hic etkilenmiyorum diyor cok iyi hissettigini ve yine yaptiracagini söyledi . eskiden islam bilginleri 3 ayda bir yaptırımis. tum dunyada faydalari kanitli sünnet .sakın zorlama kendini, bir süre sonra spor yapma isteğin kaçmasın,tabi birde sağlık açısından da iyi değil zorlamak, herkesin bünyesi farklı o yüzden çekerin kadar spor yap
Bu menüye taktım artık evden kahvaltılık getirmek zor geliyor yulaf ezmem kayısım sütüm tarçınım işyerinde seviyorum da işin ilginç tarafıSabah kahvaltim
Yarim bardak yulaf ezmesi
Yarim bardak Yarim yağlı süt
2 adet büyük hurma
1 cay kaşığı tarçın
1 bardak su
Sonsuz katılıyorum diğer türlü anne olarak sorumluluk almamak gibi oluyor benceoo lise iiyse ergenliğin dibi :) benimkiler ortaokul olmalarına rağmen tanıyor aileler. bu tanıma olayını sevglisini tanıma olarak adlandrma nasıl ki ahmet mehmeti tanıyorsan öyle tanı . onların çevresinde bu tanışma olayına bizdeki gibi evlenilecek anlamı yüklenmiyor. yüklüyorsa da sen uzaklaştır :) sadece değerli bi arkadaşı bence tanış bu sana değer verdiğini gösteriyor.
Ol kiz herkes haddini bilsin:))aynen kuzu yaaa. ama ben de fit olmazsam hıh onlara
ben protein günü yaparak attım ödemi canım
evet canim kalbime bi anlik sanci agri karisimi bişey oluyo. disarda olunca dinleniyorum parkta kizim oynarken. kilomda cokta kalbin yükü artıyor. bu arada yakin zamanda veya bayramdan sonra hacamat düşünüyorum. hic yaptırdın mi dun cok arastirdim o kadar faydaliymis ki. Peygamber efendimize miractan donerken melekler tavsiye etmis. suluksuz. atamadigimiz agir metalleri odemleri toksinleri atiyormus kani inceltiyormus kan akisi hizlaniyormus beyne daha cok kan gidiyormus ezber gücünü arttiriyormus metabolizmayi hizlandiriyormus. daha bir suru sete dolayli olarak cok faydalari var aklimda kalanlari yazdim. annem yeni yaptırdı basindan. ses kaldiramiyordu tlf da pek konusamiyordu simdi hic etkilenmiyorum diyor cok iyi hissettigini ve yine yaptiracagini söyledi . eskiden islam bilginleri 3 ayda bir yaptırımis. tum dunyada faydalari kanitli sünnet .
Rabbim saglik versin de tek derdimiz kilo olsun kuzum. En azindan isteyince azmedince verebiliyoruz ki sen de verirsin inşallahYemeye verdim desem yalan olmaz sanirim cnm.
Bu eğitmen muhabbetinin yanında süper olurdu sizin gibiGunaydinnnn musmutlu bi hafta bizim olsun insallah.
Ben çay keyfi yapiyorum içmek isteyen buyursun gelsin:)
Siz napiyosunuz
Asil biz şanslıyız senin gibi pozitif bir arkadaşa sahip oldugumuz icin ya bayilirim böyle insanlara.Bu eğitmen muhabbetinin yanında süper olurdu sizin gibiminerva1988 arkadaşlarım olduğu için şanslıyım
Ben de yalnız yürümeyi seviyorum daha tempolu ve istediğim kadar iyi oluyorSagol bebisim ben de severim biber dolmasini. Lahana sarmayi hic sevmezdim onu da sözlüm sayesinde alistim gittim o hastasi ya.
Bugün tek takildim annem babam ayri ciktilar yürüyüşe ben ayri:)
Yürüyüşü baskasiyla yapamiyorum ben ya hızımı alamiyorum yanimdakiler ayak uyduramiyor:)
Kız niye kii ölümlü dünya takılma bazı şeylere gün bugün telafisi yok evde sıkıldın biliyorum da olsun benim yerime de gez hele şu asansör e bir çık bakalım etraf güzel görünüyo mu hala 2010 da gitmiştim en sonAsil biz şanslıyız senin gibi pozitif bir arkadaşa sahip oldugumuz icin ya bayilirim böyle insanlara.
Ben olamadigim icin:)
Geçmiş olsun can can aman başka bir şey olmasın dasbeden canim ben av taşıdım. Persembe günü. Esim kaza geçirdi ben rahatsizlandim. Hersey ustuste geldi. Kilomu bile bildiremedim bu hafta kusura bakma
sana katılıyorum, bende spor yaptığım dönemde hep halsiz yorgun bitkindim sanıyodum ki spor beni bu hale getiriyor, meğerse kanım sıfırlanma noktasına gelmiş, 1 sene geçti tedavim hala bitmedi şuan ara dönemdeyim ramazanda başlayacağım yine ilaçlarımı kullanmayaŞimdi sbeden den okudum kizlar elbet herkes kendini herkesten daha cok düşünür ama cogu zaman ihmal ediyoruz erteliyoruz illa bi yerimizin agrimasina gerek yok hele ki diyet yapanlarin iki ayda bir tahlillerini yaptirmasi lazim kalsiyum kan depolari ne durumda insulin kolestrol seviyesi düşmüş mü ve kardiyolojiye de gitmemiz lazim muhakkak.
Bilmiş bilmiş konuştu demeyin lutfen sadece sizi düşündüğüm icin bi hatirlatma yapayim dedim:))
geçmiş olsun canımkızlar çok kötü bir kaç gün geçirdim. oğlan salgına tutuldu devamlı kusuyordu sabaha kadar acilde durduk perşembe akşamı 2 serum verildi. sonra bana geçti ishal kusma bulantı baş ağrısı.. dün biraz azaldı.şimdi işteyim duramazsam gene dr gitcem
Gittin burdan tabii alırsınKuzum nasilsn kizin büyüdümü ben krese götürmeye basladim. Cok kilo aldim senden sonra tekrar adamakilli baslamam lazim diyete.
Gülme komşuna gelir başınakız ben bugün 53,2 çıktım yaaa+ 500 gr yani. ama regl olcam ondan galiba. gerçi dün baya bi yedim ama dün de 53,4 çıkmıştım . yememle alakası yok artışın.
yani durum şu
cuma=52,7
cumartesi=53,4
pazar=53,2
karmaşık dimi
bugün protein günü yapıyorum . yarın tartıda böyle çıkmayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?