♥haftalık kilo verme yarışması♥

sakın zorlama kendini, bir süre sonra spor yapma isteğin kaçmasın,tabi birde sağlık açısından da iyi değil zorlamak, herkesin bünyesi farklı o yüzden çekerin kadar spor yap
evet canim kalbime bi anlik sanci agri karisimi bişey oluyo. disarda olunca dinleniyorum parkta kizim oynarken. kilomda cokta kalbin yükü artıyor. bu arada yakin zamanda veya bayramdan sonra hacamat düşünüyorum. hic yaptırdın mi dun cok arastirdim o kadar faydaliymis ki. Peygamber efendimize miractan donerken melekler tavsiye etmis. suluksuz. atamadigimiz agir metalleri odemleri toksinleri atiyormus kani inceltiyormus kan akisi hizlaniyormus beyne daha cok kan gidiyormus ezber gücünü arttiriyormus metabolizmayi hizlandiriyormus. daha bir suru sete dolayli olarak cok faydalari var aklimda kalanlari yazdim. annem yeni yaptırdı basindan. ses kaldiramiyordu tlf da pek konusamiyordu simdi hic etkilenmiyorum diyor cok iyi hissettigini ve yine yaptiracagini söyledi . eskiden islam bilginleri 3 ayda bir yaptırımis. tum dunyada faydalari kanitli sünnet .

Sonsuz katılıyorum diğer türlü anne olarak sorumluluk almamak gibi oluyor bence

duydum canım hatta bi tanıdığımın tanıdıkları var yaptıran ama etkileri ne oldu bilmiyorum, faydalı olduğunu duymuştum, kaça yapıyolar peki??

Ben de yalnız yürümeyi seviyorum daha tempolu ve istediğim kadar iyi oluyor

Asil biz şanslıyız senin gibi pozitif bir arkadaşa sahip oldugumuz icin ya bayilirim böyle insanlara.
Ben olamadigim icin:)
Kız niye kii ölümlü dünya takılma bazı şeylere gün bugün telafisi yok evde sıkıldın biliyorum da olsun benim yerime de gez hele şu asansör e bir çık bakalım etraf güzel görünüyo mu hala 2010 da gitmiştim en son

Şimdi sbeden den okudum kizlar elbet herkes kendini herkesten daha cok düşünür ama cogu zaman ihmal ediyoruz erteliyoruz illa bi yerimizin agrimasina gerek yok hele ki diyet yapanlarin iki ayda bir tahlillerini yaptirmasi lazim kalsiyum kan depolari ne durumda insulin kolestrol seviyesi düşmüş mü ve kardiyolojiye de gitmemiz lazim muhakkak.
Bilmiş bilmiş konuştu demeyin lutfen sadece sizi düşündüğüm icin bi hatirlatma yapayim dedim:))

sana katılıyorum, bende spor yaptığım dönemde hep halsiz yorgun bitkindim sanıyodum ki spor beni bu hale getiriyor, meğerse kanım sıfırlanma noktasına gelmiş, 1 sene geçti tedavim hala bitmedi şuan ara dönemdeyim ramazanda başlayacağım yine ilaçlarımı kullanmaya

Gülme komşuna gelir başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…