- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bilmem mi ben canım arkadaşımıtanıdın artık beni nehir, biliyosun ne yaparım ne yapmam
Rabbim sabır versin canım çok zor çok artık söylenecek sözde kalmadı tesellisi de yokşehidimiz vardı canım sizler sağolun
canım benim, bizim burdada vardı bugün bir şehit, insanın gerçekten içi yanıyor, Allah bu hainleri kendi tuzaklarında yok etsin, fırsat vermesin artık, hepimizin başı sağolsun
çok saolun kızlar evet içimiz yanıyor yapabilecek birşeyimiz söyleyecek sözümüzde yok rabbim en çok annesine babasına yavrusuna ve karısına yardım etsin bizim üzüntümüz onların yanında devede kulak artık düzelsin herşey milletçe bbıktık bu şekilde yaşamaktan canımızı ciğerimizi toprak altına vermektenRabbim sabır versin canım çok zor çok artık söylenecek sözde kalmadı tesellisi de yok
Canlarımız yanıyor sadece bir kaç gün yas tutuyoruz sanalda profillerimizi karartıyoruz bir kaç isyanlı resim paylaşıyoruz hepsi o kadar bende yapıyorum mesela bunu ama elden gelmiyor bir şey ya da gelemiyor bilmiyorum doluyum sadece ülkem için çok üzgünümçok saolun kızlar evet içimiz yanıyor yapabilecek birşeyimiz söyleyecek sözümüzde yok rabbim en çok annesine babasına yavrusuna ve karısına yardım etsin bizim üzüntümüz onların yanında devede kulak artık düzelsin herşey milletçe bbıktık bu şekilde yaşamaktan canımızı ciğerimizi toprak altına vermekten
öle mi belki farklı uygulama vardır. arkadaşım 2 tanesi geçen yıl kzattırdı da
:) her yerden kilo aliyorum ama dedigin gibi basenler ve göbek goze en cok carpan yerlerimMaaşalaaahçok iyi gidiyosun ne o öyle otur otur basenler genişliyor
canım bildirim yaparkenbende katılmak istiyorum canım
boy 1.59
kg 86,5
hedef 65 kg şimdilik
( asıl hedef 55 kg :) )
bende bu ay elimden geleni yapacam..sabah kahvaltim bir elma haslama bir yumurta 5 zeytin 3 dilim köy peyniriydi. midem dolmayi hatta bunlari yedikten sonra acligim artti hala acim. hic bisey yemiyorum leptin salgilaniyor saat 5 te balik yerim tamamdir. yaninda tehlikeli olmasa yogurtta yerdimAslında kahvaltı ve çorbaya ağırlık versem hemen gidiyo da elimden geleni yapıcam
kiz bu sünnet bence akli olan yaptirsin. steril olmasi sart her seyde oldugu gibi yoksa mikrop kapilmasi halinde aman aman Allah korusunKız yapmayın öyle şeyler kuaförde kaşlarım alınırken bile mikrop kapmaktan korkuyorum yürüyüş en güzeli bak beni dinle
bende öğlen 11:50 de yedim şuan çok açım, 15:30 da ara öğünüm var heyecanla bekliyorumbende
bende bu ay elimden geleni yapacam..sabah kahvaltim bir elma haslama bir yumurta 5 zeytin 3 dilim köy peyniriydi. midem dolmayi hatta bunlari yedikten sonra acligim artti hala acim. hic bisey yemiyorum leptin salgilaniyor saat 5 te balik yerim tamamdir. yaninda tehlikeli olmasa yogurtta yerdim
ayni senin fiziginde arkadasim var 52 kiloda popo ve basen seninkiyle ayni 48 49 kiloda cok küçülüyor o bölgesiaynen canım 50 olursam sanki biraz toparlanmış olur o basenler. ama yine de istediğim kıvam için 49 ları görmem lazım. kendimi tanıyrum.
noldu birinci oldum da noldu değişen bi şey yokki üstüne bir de şiş şiş her yanım neyse ben haftaya geliyim daha derli toplu bi düzen tuttururum artık. bu hafta almasaydım başka bi şey istemiyorum.ayyyy o fiyonka kaptıracağım belliydi zati
neyse ikincilik de güzel
teşekkür ederim nehirimmmm
Süpersin canııımKızlar 1 aylık serüvenimi paylaşmak istiyorum ben
3 Nisanda ölçülerimi aldım ve aynı gün spora başladım.
3 Nisan ölçülerim
Kilo= 54,4
Bel=67
Göbek=89
Kalça=96
Sağ bacak= 57
Sol bacak=57
Kol= 28
13 nisan ölçüleri
Kilo: 53,8
Bel: 66
Göbek: 87
Kalça: 95
Sağ bacak: 56
Sol bacak :56
Kol: 28
23 Nisan Ölçülerim
kilo :53,2
bel :65
göbek :86
kalça :94
sağ bacak :55,5
sol bacak:56
kol :27
2 mayıs ölçüleri
kilo= 52,6
bel=65
göbek=86
kalça=93
sağ bacak=55
sol bacak=55
kol=27
10 günlük periodlarla ölçülerim bunlar .
1 aylık fark
kilo= 1,800
bel=2 cm
göbek=3cm
kalça=3cm
sağ basen=2cm
sol basen=2cm
kol=1cm
ve kızlar bu 1 ayın 3 haftası spor var son 1 haftası spor yok.
bunlar da görseller
yalnız kızlar siyah giyinmiş olmamdan heralde görselde fark görünmüyor. normalde kıyafetlerimde belli oluyordu çünkü. şuanki ölçülerimi başka bir kıyafetle tekrar foto çekineceğim. tekrar 1 ay sonra farkı görelimo basenler gidecek. duruyor hala terbiyesizler
Eki Görüntüle 1824678 Eki Görüntüle 1824679
komiğime gidiyorumZaten yürüyüşlerde bebek arabasıyla yürüyenleri görünce sen aklıma geliyosun
Eveettt muhtesemler:))eveeettt çok tatlılar dimiii bayıldım ben de
kız pek güzel olmuşsun gördüm seni.dimi kııızzz o simit bölgesinde pırtlamalar var ilk resimde . şimdi daha pürüzsüz iniyo. devam devam 1 ay sonra yine before after yapıcam bu sefer daha da güzel olcak sonuçlar
Lcw ninkiler büyük oluyo demi kandirikci o 2 beden büyük kesimleri:))Hangi mağaza ki o lcw değildir ordakiler de bize büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?