♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım benim, bizim burdada vardı bugün bir şehit, insanın gerçekten içi yanıyor, Allah bu hainleri kendi tuzaklarında yok etsin, fırsat vermesin artık, hepimizin başı sağolsun

Rabbim sabır versin canım çok zor çok artık söylenecek sözde kalmadı tesellisi de yok
çok saolun kızlar evet içimiz yanıyor yapabilecek birşeyimiz söyleyecek sözümüzde yok rabbim en çok annesine babasına yavrusuna ve karısına yardım etsin bizim üzüntümüz onların yanında devede kulak artık düzelsin herşey milletçe bbıktık bu şekilde yaşamaktan canımızı ciğerimizi toprak altına vermekten

Canlarımız yanıyor sadece bir kaç gün yas tutuyoruz sanalda profillerimizi karartıyoruz bir kaç isyanlı resim paylaşıyoruz hepsi o kadar bende yapıyorum mesela bunu ama elden gelmiyor bir şey ya da gelemiyor bilmiyorum doluyum sadece ülkem için çok üzgünüm

bende dun gece okudum artik sac kazinmadan yapilabildigini. mesele annem de yaptirdi kesmemisler hic. camla çektirip uyusturuyorlar sonra kesikler atıp tekrar cami oraya tutturuyorlar pis maddeler gelmeye basliyor. bence kesin yaptirmak lazım hemde düzenli olarak annemin onca rahatlamasindan sonra hayran kaldim . ay sonu ve özel gunlerini ogrenmem iyi oldu
öle mi belki farklı uygulama vardır. arkadaşım 2 tanesi geçen yıl kzattırdı da

bende
Aslında kahvaltı ve çorbaya ağırlık versem hemen gidiyo da elimden geleni yapıcam
bende bu ay elimden geleni yapacam..sabah kahvaltim bir elma haslama bir yumurta 5 zeytin 3 dilim köy peyniriydi. midem dolmayi hatta bunlari yedikten sonra acligim artti hala acim. hic bisey yemiyorum leptin salgilaniyor saat 5 te balik yerim tamamdir. yaninda tehlikeli olmasa yogurtta yerdim

Kız yapmayın öyle şeyler kuaförde kaşlarım alınırken bile mikrop kapmaktan korkuyorum yürüyüş en güzeli bak beni dinle
kiz bu sünnet bence akli olan yaptirsin. steril olmasi sart her seyde oldugu gibi yoksa mikrop kapilmasi halinde aman aman Allah korusun
yürüyüş guzelde bu da bozulmus ise yaramayan kan hücrelerini atiyorms dolasimini hizlandiriyormus.odem toksin ve agir metallerin atilmasini sağlıyormus. ki toksinler ve ağır metaller yaslanma sürecini hizlandiriyormus. insallah steril bi yer buluruz .

bende öğlen 11:50 de yedim şuan çok açım, 15:30 da ara öğünüm var heyecanla bekliyorum

ayyyy o fiyonka kaptıracağım belliydi zati
neyse ikincilik de güzel
teşekkür ederim nehirimmmm
noldu birinci oldum da noldu değişen bi şey yokki üstüne bir de şiş şiş her yanım neyse ben haftaya geliyim daha derli toplu bi düzen tuttururum artık. bu hafta almasaydım başka bi şey istemiyorum.

Süpersin canııım Hangi sporları yaptın peki paylaşabilir misin ?

dimi kııızzz o simit bölgesinde pırtlamalar var ilk resimde . şimdi daha pürüzsüz iniyo. devam devam 1 ay sonra yine before after yapıcam bu sefer daha da güzel olcak sonuçlar
kız pek güzel olmuşsun gördüm seni. sen başlangıç kilon neydial sana bi de nazar boncuğu nazar değmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…