♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım ben 38 im. bizde sekiz seneyi devirdik eşimle. ama ilk 6 sene hiç düşünmedik şimdi de uğraşıyoruz iki buçuk sene de iki kayıp. şimdi de tüp. bakalım kısmet.
yaşında ne varda geç diyip duruyosun..ne guzel bak hamıle kalabıliyosun.demekki oalacak ınşallh.saglıkla şöyle ikiz üçüz versın sana :)

kendi birebir yakının olunca herşey bambaşka oluyor üzülmek kafi gelmiyor yutkunamıyorsun nefes dahi alamıyorsun allah yoluna koysun artık başka yürekler yanmasın

tebrık ederım dişianka.gözle gorulur bı fark var.helekı basenler çok degışmış :)

kotonun kalıpları küçük diye biliyorum ben

nehirnil111 ara öğünümü yedim fakat doymadım, sanırım benim kisi duygusal açlık denilen şey, aslında aç değilim sıkıntıdan aç hissediyorum

Küçük olamaz kuzum o kadar da zayıflamış olamam ki sporda yapmadımBence de seninki sıkıntıdan yemeğe vurmak insanın canı istiyor bazen öyle gözüne en saf atıştırmalığı kestir onu ye bari en azından bir şey yemiş olursun psikolojik olarak rahatlarsın Begüş

elmalı+tarçınlı +yoğurdumu yedim kandil simidi duruyo yesem mi o zaman yada yemeyip kendimi bu durumdan kurtarmayamı çalışsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…