Disima yansitmam içimden bidir bidir plan yaparim düşünürüm:))seni hep olumlu mutlu biliyorum sasirdim :/
Sen daha cok kalori yakiyorsundur haa araba da itiyorsun tabiharikasin ya yakin olsaydik sana ayak uydururdum ben arabayla uçuyorum görürdün sbedeni
geçmiş olsun canım ciddi bi şey değil demisbeden kilom yine aynı ama hastayım baya diyetle filan pek ilgim yok şu sıra
yaşında ne varda geç diyip duruyosun..ne guzel bak hamıle kalabıliyosun.demekki oalacak ınşallh.saglıkla şöyle ikiz üçüz versın sana :)canım ben 38 im. bizde sekiz seneyi devirdik eşimle.ama ilk 6 sene hiç düşünmedik şimdi de uğraşıyoruz iki buçuk sene de iki kayıp. şimdi de tüp. bakalım kısmet.
kendi birebir yakının olunca herşey bambaşka oluyor üzülmek kafi gelmiyor yutkunamıyorsun nefes dahi alamıyorsun allah yoluna koysun artık başka yürekler yanmasınCanlarımız yanıyor sadece bir kaç gün yas tutuyoruz sanalda profillerimizi karartıyoruz bir kaç isyanlı resim paylaşıyoruz hepsi o kadar bende yapıyorum mesela bunu ama elden gelmiyor bir şey ya da gelemiyor bilmiyorum doluyum sadece ülkem için çok üzgünüm
yok canım çok şükür biraz daha iyiyim bugün işe gelebildim çok saolgeçmiş olsun canım ciddi bi şey değil demi
Yürüyüşten geldim kizlar dönüşte tulumba tatlısı aldim da geldim beni bi daha yürüyüşe yollamayin en iyisi
Amin canım Rabbim korusun hepimizikendi birebir yakının olunca herşey bambaşka oluyor üzülmek kafi gelmiyor yutkunamıyorsun nefes dahi alamıyorsun allah yoluna koysun artık başka yürekler yanmasın
tebrık ederım dişianka.gözle gorulur bı fark var.helekı basenler çok degışmış :)Kızlar 1 aylık serüvenimi paylaşmak istiyorum ben
3 Nisanda ölçülerimi aldım ve aynı gün spora başladım.
3 Nisan ölçülerim
Kilo= 54,4
Bel=67
Göbek=89
Kalça=96
Sağ bacak= 57
Sol bacak=57
Kol= 28
13 nisan ölçüleri
Kilo: 53,8
Bel: 66
Göbek: 87
Kalça: 95
Sağ bacak: 56
Sol bacak :56
Kol: 28
23 Nisan Ölçülerim
kilo :53,2
bel :65
göbek :86
kalça :94
sağ bacak :55,5
sol bacak:56
kol :27
2 mayıs ölçüleri
kilo= 52,6
bel=65
göbek=86
kalça=93
sağ bacak=55
sol bacak=55
kol=27
10 günlük periodlarla ölçülerim bunlar .
1 aylık fark
kilo= 1,800
bel=2 cm
göbek=3cm
kalça=3cm
sağ basen=2cm
sol basen=2cm
kol=1cm
ve kızlar bu 1 ayın 3 haftası spor var son 1 haftası spor yok.
bunlar da görseller
yalnız kızlar siyah giyinmiş olmamdan heralde görselde fark görünmüyor. normalde kıyafetlerimde belli oluyordu çünkü. şuanki ölçülerimi başka bir kıyafetle tekrar foto çekineceğim. tekrar 1 ay sonra farkı görelimo basenler gidecek. duruyor hala terbiyesizler
Eki Görüntüle 1824678 Eki Görüntüle 1824679
kotonun kalıpları küçük diye biliyorum benKızlar kotonun kalıpları 1 beden büyük oluyor değil mi dün 34 beden aldım gözlerime inanamadım
kotonun kalıpları küçük diye biliyorum ben
nehirnil111 ara öğünümü yedim fakat doymadım, sanırım benim kisi duygusal açlık denilen şey , aslında aç değilim sıkıntıdan aç hissediyorum
elmalı+tarçınlı +yoğurdumu yedimKüçük olamaz kuzum o kadar da zayıflamış olamam ki sporda yapmadımBence de seninki sıkıntıdan yemeğe vurmak insanın canı istiyor bazen öyle gözüne en saf atıştırmalığı kestir onu ye bari en azından bir şey yemiş olursun psikolojik olarak rahatlarsın Begüş
Beyninden gitmiyor sanki o simitelmalı+tarçınlı +yoğurdumu yedimkandil simidi duruyo yesem mi o zaman yada yemeyip kendimi bu durumdan kurtarmayamı çalışsam ki
kısmet gelmiş geri çevirmek olmaz diyeBeyninden gitmiyor sanki o simitYemeyeceksen niye aldın kız yok sağol deseydin ya
Yaaaa başınız sağolsun canım bitmedi bir türlü bitmiyorşehidimiz vardı canım sizler sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?