Hmm super bir bilgi canmm tesekkurler arada oyle yapiyodm iyi barii @sbedBugün tv de dinledim. yesilcayi limon sıkarak içersek içerisindeki vitaminleri daha cok alabilirmisiz yani emebilirmisiz nasil denirdi unuttum yayesilcayim demleniyor. yaprak yesilcayi gunde 4 toz yesilcayi gunde 3 fincana kadar tukeyebilirmisiz ve gercekten metabolizma hizlandirdigini yine söyledi
@07papatyabegum75 nehirnil111 @fiyonkbayan miraycan84 minerva1988 @DisiAnka @koza16 @suhneva D demali @mavimli @beyaz lotus
Nekadar yakyomus acabakizlar ip atlamanin onemini bu kadar kalori yaktirdigini bilmiyordum. hemen aklima miraycan geldi. esra erol kilolarını ip atlayarak vermis son dogumda
Kıyamamış ama dayanamıyor dakısmet gelmiş geri çevirmek olmaz diye
kizlar ip atlamanin onemini bu kadar kalori yaktirdigini bilmiyordum. hemen aklima miraycan geldi. esra erol kilolarını ip atlayarak vermis son dogumda
heyecanlabende öğlen 11:50 de yedim şuan çok açım, 15:30 da ara öğünüm var heyecanla bekliyorum
canım malzemeleri kendin alıyosun ordaki kullanmıyosunKız yapmayın öyle şeyler kuaförde kaşlarım alınırken bile mikrop kapmaktan korkuyorum yürüyüş en güzeli bak beni dinle
keşke kahvaltı olsa, öğlen yemeğiydi o, yedikçe iştahım açlıyor sankiheyecanlabide gec yemissin kahvaltiyi
geç satte de yoğurt yersin acıkırsanbende
bende bu ay elimden geleni yapacam..sabah kahvaltim bir elma haslama bir yumurta 5 zeytin 3 dilim köy peyniriydi. midem dolmayi hatta bunlari yedikten sonra acligim artti hala acim. hic bisey yemiyorum leptin salgilaniyor saat 5 te balik yerim tamamdir. yaninda tehlikeli olmasa yogurtta yerdim
aramiza hosgeldin canim. umarim pes edip gidenlerden olmazsin. her pazartesi bildirim günümüz. iki hafta bildirm yapmayam siliniyor unutmabende katılmak istiyorum canım
boy 1.59
kg 86,5
hedef 65 kg şimdilik
( asıl hedef 55 kg :) )
ooo yermiyim hic korkarim leptin salgilanmaz diyegeç satte de yoğurt yersin acıkırsan
şehidimiz vardı canım sizler sağolun
Ben ısrarcıyım bu konuda bol su + yürüyüş spor neyse yani ter atmakkiz bu sünnet bence akli olan yaptirsin. steril olmasi sart her seyde oldugu gibi yoksa mikrop kapilmasi halinde aman aman Allah korusun
yürüyüş guzelde bu da bozulmus ise yaramayan kan hücrelerini atiyorms dolasimini hizlandiriyormus.odem toksin ve agir metallerin atilmasini sağlıyormus. ki toksinler ve ağır metaller yaslanma sürecini hizlandiriyormus. insallah steril bi yer buluruz .
netten de bak tatlım emin diilim bi ara düşünürken dadanmıştım :)bende dun gece okudum artik sac kazinmadan yapilabildigini. mesele annem de yaptirdi kesmemisler hic. camla çektirip uyusturuyorlar sonra kesikler atıp tekrar cami oraya tutturuyorlar pis maddeler gelmeye basliyor. bence kesin yaptirmak lazım hemde düzenli olarak annemin onca rahatlamasindan sonra hayran kaldim . ay sonu ve özel gunlerini ogrenmem iyi oldu
hiiiiDisima yansitmam içimden bidir bidir plan yaparim düşünürüm:))
oğlak mısın yoksa sen ..:)Disima yansitmam içimden bidir bidir plan yaparim düşünürüm:))
Öğlen 1 tabak kepekli makarna bir kase de cacık yedim çok tokum markette indirimdeydi kepekli makarna o zaman almıştım kızımla birlikte yiyoruzbende öğlen 11:50 de yedim şuan çok açım, 15:30 da ara öğünüm var heyecanla bekliyorum
hayır canım sen küçüksün :)Kızlar kotonun kalıpları 1 beden büyük oluyor değil mi dün 34 beden aldım gözlerime inanamadım
bende tirsiyorum ama sol ensem kasiliyor stresten ses kaldırmıyor. rahatlamaya biseyler denemeye ihtiyacim var :))netten de bak tatlım emin diilim bi ara düşünürken dadanmıştım :)
ben hala tırsıyorum ama :)
Olmaz bir şey gücünü kaybetmemen için yemen de lazıımYürüyüşten geldim kizlar dönüşte tulumba tatlısı aldim da geldim beni bi daha yürüyüşe yollamayin en iyisi
Zumba işe işe yaramışEveettt muhtesemler:))
Kiz senin oncesi sonrasi fotosunu az once gordum nasil fark yok var ya ben baya baya fark gordum.
Ozellikle simit bolgen güzel gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?