- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ondan vazgeçemem zaten ama hep indirimden alıyorum 12-130 tl verilir mi pantolonaLcw ninkiler büyük oluyo demi kandirikci o 2 beden büyük kesimleri:))
Mavinin jeanleri güzel oluyo
evet popom cikmasin diye de dik yürüyorum epey zorSen daha cok kalori yakiyorsundur haa araba da itiyorsun tabi
afiyet olsun canım benimAyy karnim acikti ya daha da cok erken biraz daha durayim bari yoksa sabahi edemem.
Akşama menemen kadinbudu köfte yogurt var kizlar. Bide tulumbaaaa
indirime girince ortalama ne kadar farkediyor. hiç mavi den almadim cokmu güzellerOndan vazgeçemem zaten ama hep indirimden alıyorum 12-130 tl verilir mi pantolona
Yne çok güldüm bize küçük de Nehire büyükkotonun kalıpları küçük diye biliyorum ben
Eminim öyle hafta sonu ben de öyleydim kalkıp kalkıp mutfağa gittim zor tuttum kendiminehirnil111 ara öğünümü yedim fakat doymadım, sanırım benim kisi duygusal açlık denilen şey , aslında aç değilim sıkıntıdan aç hissediyorum
gördüm onu da tv de bizimkiyle aynı gündü sanırım bunuda 9 aylıktıgeçen haftada bu civarda vardı . arkadaşımın komşusuymuş. 5 aylık ikizleri varmış
Ayy evet ya,bana bütün markalar küçükYne çok güldüm bize küçük de Nehire büyük
Ben bilmiyoduuum ip atlayarak verdiğini sporcular antrenman yapamadıklarında sadece ip atlayarak formda kalırlarmışkizlar ip atlamanin onemini bu kadar kalori yaktirdigini bilmiyordum. hemen aklima miraycan geldi. esra erol kilolarını ip atlayarak vermis son dogumda
Leptin olayını bilmiyorum hiç her şeyi bilirim oysa araştırayım baariooo yermiyim hic korkarim leptin salgilanmaz diye
yarim saat miydi 10 dk miydi atlamak 30 km kosmaya bedelmis arkadas dediNekadar yakyomus acabasbeden
ben dağılırim diye korkuyorum goguslerim gevsek göbek gevşek atlarken zor olur ama denicem ip alayimda. belki azar azar arttirim .Kıyamamış ama dayanamıyor da
Evet canım bütün bölgeleri çalıştırıyor çok güzel bir spor ben beceremiyorum orası ayrı
bana da yaz öğrendiklerini ayrinti bilmiyrm..en cok gece ac yatilinca uykuda salgilandigini ve yaglari yaktigini biliyorumLeptin olayını bilmiyorum hiç her şeyi bilirim oysa araştırayım baari
çok geçmiş olsun önemli bişey yok değilmi?
Kampanyaları oluyor 2 adet 100 tl gibi meselaindirime girince ortalama ne kadar farkediyor. hiç mavi den almadim cokmu güzeller
canım ya geçen hafta o kadar yürüdüysen de karşılığını almışın tebrik ederimkiz bu sünnet bence akli olan yaptirsin. steril olmasi sart her seyde oldugu gibi yoksa mikrop kapilmasi halinde aman aman Allah korusun
yürüyüş guzelde bu da bozulmus ise yaramayan kan hücrelerini atiyorms dolasimini hizlandiriyormus.odem toksin ve agir metallerin atilmasini sağlıyormus. ki toksinler ve ağır metaller yaslanma sürecini hizlandiriyormus. insallah steril bi yer buluruz .
O kadar küçüldüğümü sanmıyorum canım 36 beden hadi oldu ama 34 imkansız gibi kalıpta bir şey var bencehayır canım sen küçüksün :)
ben dağılırim diye korkuyorum goguslerim gevsek göbek gevşek atlarken zor olur ama denicem ip alayimda. belki azar azar arttirim .
kesinlikle yedikce yiyesi geliyor insanınkeşke kahvaltı olsa, öğlen yemeğiydi o, yedikçe iştahım açlıyor sanki
oo gayet iyi indirim oluyormuşKampanyaları oluyor 2 adet 100 tl gibi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?