Kızlar minervanın tahmini doğruydu. işe girdimçok şükür sonunda . öyle bi zamanda geldi ki bu iş bana. hayat kurtardı desem yeri rabbim hayırlı etsin , yüzümü kara çıkarmasın :)
kızlar şimdi benim iş yerinde bilgisayarımda siteler için internet izni yok. yani gündüz ben internete ancak telefonumdan girebilirim o da müsait olduğum zamanlarda. siz gündüz girerken ben akşamları girebilcem çoğunlukla
haberiniz olsun kızlar yani. napalım idare edicez
sporumu da akşamları yapıcam artık
@minerva1988begum75 nehirnil111 07papatya
Kızlar minervanın tahmini doğruydu. işe girdimçok şükür sonunda . öyle bi zamanda geldi ki bu iş bana. hayat kurtardı desem yeri rabbim hayırlı etsin , yüzümü kara çıkarmasın :)
kızlar şimdi benim iş yerinde bilgisayarımda siteler için internet izni yok. yani gündüz ben internete ancak telefonumdan girebilirim o da müsait olduğum zamanlarda. siz gündüz girerken ben akşamları girebilcem çoğunlukla
Mavinin sitesinde çok güzel şeyler var canım sadece pantolon değil tişörtü elbisesi kazağı her şeyoo gayet iyi indirim oluyormuş
Günaydın arkadaşlar;
25.04.2016: 55.50
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50 Saat 6 da uyandım uyursam 8 de anca kalkıyor yürüyüşümü bile yapamıyorum
diye kalktım 3 mil Leslie 1000 ip atlama yaptıktan sonra tartıldım
Gaza geldim tabii evden çıktım 1 saat yürüyüş 5555 adım vee 100 squat yaptııım
geçmiş olsun, şifa bulmanıza sevindim,hacamatın adını çok duydum ama nasıl yapılıyo anlatabilirmisinz birazOkuyunca cevap yazmadan gecemedim ben kalp ameliyatindan döndüm hacamat sayesindeeski konularima bakabilirsinz.
Ahahah yerim seni
Güzel ama değil mi bizde hafta da 1 kere yiyoruzMenün güzel ama ve akşam yemeğinden önce yenmiş eminim çok bir şey farketmemiştir bende sütlaç hiç zarar vermiyor
1 milyoncularda bulabilirsin belki canım ben ikeadan almıştım ama çokta beğenmedim açıkcası farklı bir yeri öneririm hepsiburada da falan vardır markafonide spor aletleri katogorisinde geliyor bazen oradan da bulabilirsin canım
Evet sen suçsuzsun çikilata muz tütü
Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + yarım krep + yarım parça beyaz peynir - 263 kalori
Ara; 10:30 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy fırında tavuk gögsü + yarım porsiyon makarna + 1 küçük elma - 559 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa şekersiz nescafe - 59 kalori
Akşam; Yarım porsiyon semizotu yemeği + 1 ad.çiğ köfte dürüm - 420 kalori
Toplam kalori: 1301
O kadar yemek yedim ama akşam aç bir şekilde uyudum enteresan
Bugün ki güncel kilom 50.2 dünden itibaren -300 gram gitmiş benim vücudum değişik anladım
@DisiAnka dün 20 dakika yürüyüş + 60 ad.çember egzersizi yapıldı
begum75 @mavimli @almina_14 @fiyonkbayan
lcw gibi alışveriş yapılıyomu mavinin sitesindenMavinin sitesinde çok güzel şeyler var canım sadece pantolon değil tişörtü elbisesi kazağı her şey
canım başınız sagolsun.hergün dahada arttı böyle haberler.Allah sonumuzu hayır etsın.kendi birebir yakının olunca herşey bambaşka oluyor üzülmek kafi gelmiyor yutkunamıyorsun nefes dahi alamıyorsun allah yoluna koysun artık başka yürekler yanmasın
şu ip atlamayı beceremıyorum ya.çok zor.yapıp alışmak lagzım.kizlar ip atlamanin onemini bu kadar kalori yaktirdigini bilmiyordum. hemen aklima miraycan geldi. esra erol kilolarını ip atlayarak vermis son dogumda
oyygeçen haftada bu civarda vardı . arkadaşımın komşusuymuş. 5 aylık ikizleri varmış
canım ben yenı okudum.eşin için çok geçmiş olsun.Allah her daım beterınden korusun..ev içinde yerleşmişsin zaten çogu bitmiş.sana kolay gelsın..şehir dışı taşınmamıYok canim. Evin cogunu yerlestirdim bitmek uzere. Bugun ya da yarin biter
bak ne guzel kılon gıtmış..iyi araştır canım.Allah korusun.cok sukur canim ya gordum yine 77 yi :)
hacamat yaptircam faydasi cok ve sünnet peygamber efendimiz tavsiye ediyor. bu faydalardan mahrum kalmak istemiyorum. agir metal kalintilari ne terle ne diskiyla atilmiyor. insallah kötü bi yere denk gelmem. Allah kazadan beladan korusun. ayetel kursu de okurum
hoşgeldın canım :)Hoş buldum. ^_^
oy çok sevındım dişiankaKızlar minervanın tahmini doğruydu. işe girdimçok şükür sonunda . öyle bi zamanda geldi ki bu iş bana. hayat kurtardı desem yeri rabbim hayırlı etsin , yüzümü kara çıkarmasın :)
hoşgeldın canım..10 senedır bu kılodayım canım dogumda almadım verdım hatta 15 kılo ama sonrasında aldım buarada 27 yasındayım
kılon kalıcı olmuş sevın buna bak ne guzel..sbeden 53.2 nasıl kilo almadim hayret 15 gündür gece dahil bir sürü abur cubur ve tika basa yemek yedim artik diyet yapamiyorum ben off offf toparlanmam lazim bakalım hayırlısı
bende dün çok yedım..olsun arada kaçamak lagzımmış metabolızmayı şaşırtmak gerekmış :)ahah resmen içine doğdu uzum. akşam arkadaş davet etmişti baya yedik içtik :))
bak o kadar yedım dedım.100gr cık oynamış ne guzelpzt 53
salı 53.1
oy super bak.hem kılo hem sporunGünaydın arkadaşlar;
25.04.2016: 55.50
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50 Saat 6 da uyandım uyursam 8 de anca kalkıyor yürüyüşümü bile yapamıyorum
diye kalktım 3 mil Leslie 1000 ip atlama yaptıktan sonra tartıldım
Gaza geldim tabii evden çıktım 1 saat yürüyüş 5555 adım vee 100 squat yaptııım
hayırlı kandıller canımGüzeller hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
sen sütlaç sütlaç diyonda paylaştığın menülerde neden biz hiç sütlaç görmedik
hiç şaşırmadım çünkü o kadar yiyip yiyipte aç yattığımı çok bilirim,sanırsın kara delik var bu midelerdenehir dün akşam yemeğimi yedim 7 de bir yattım sabah 7 de zor uyandım,nasılbir yorgunluk bitkinlik halada kendime gelmiş değilim,hava mı çarptı ne oldu bende anlamadım
26 diyorum daha bitmesine 7 ay var ablamben senden büyüğüm :)
tamam canim en iyisi ucuzlugun Oyuncak katından alayim carsiya gidince. bi kere kac kere atlandigini sayan ip getirtmistim intertten o zaman yeni evliydim baktim zorluyor attim cope. keske atmasaydim.Ahahah yerim seni
Güzel ama değil mi bizde hafta da 1 kere yiyoruzMenün güzel ama ve akşam yemeğinden önce yenmiş eminim çok bir şey farketmemiştir bende sütlaç hiç zarar vermiyor
1 milyoncularda bulabilirsin belki canım ben ikeadan almıştım ama çokta beğenmedim açıkcası farklı bir yeri öneririm hepsiburada da falan vardır markafonide spor aletleri katogorisinde geliyor bazen oradan da bulabilirsin canım
Evet sen suçsuzsun çikilata muz tütü
tamam canim en iyisi ucuzlugun Oyuncak katından alayim carsiya gidince. bi kere kac kere atlandigini sayan ip getirtmistim intertten o zaman yeni evliydim baktim zorluyor attim cope. keske atmasaydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?