♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hayırlısı olsun canım
Allah utandırmasın inşallah
yeni ve güzel şeylerin başlangıcı olsun bu iş sana uğurlu gelsin inşallah :*

Canım hayırlı olsun canım sevindim Sen iyi ol da akşamları bize bildirirsin canım

Günaydın arkadaşlar;

25.04.2016: 55.50

01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50 Saat 6 da uyandım uyursam 8 de anca kalkıyor yürüyüşümü bile yapamıyorum
diye kalktım 3 mil Leslie 1000 ip atlama yaptıktan sonra tartıldım
Gaza geldim tabii evden çıktım 1 saat yürüyüş 5555 adım vee 100 squat yaptııım

Nefis şeyler bunlar harikasın canım

eneee hayırlı olsun, burada aktif olamaman kötü ama olsun iş herşeyden önemlidir, hayırlı uğurlu olsun canım benimAllah tez zamanda devlete atanmanıda nasip etsin
işe ilk başlarda alışana kadar bişey demem ama akşam eve gelince sporunu yapacan mutlaka karışmam yoksagör bak nasıl oluyomuş işten gelip spor yapmak

yanlız ne ara öğrendin siteler için izin olmadığını ,hemen onu mu sordun kız yoksa

Son düzenleme:

sen sütlaç sütlaç diyonda paylaştığın menülerde neden biz hiç sütlaç görmedik

hiç şaşırmadım çünkü o kadar yiyip yiyipte aç yattığımı çok bilirim,sanırsın kara delik var bu midelerde nehir dün akşam yemeğimi yedim 7 de bir yattım sabah 7 de zor uyandım,nasılbir yorgunluk bitkinlik halada kendime gelmiş değilim,hava mı çarptı ne oldu bende anlamadım

kendi birebir yakının olunca herşey bambaşka oluyor üzülmek kafi gelmiyor yutkunamıyorsun nefes dahi alamıyorsun allah yoluna koysun artık başka yürekler yanmasın
canım başınız sagolsun.hergün dahada arttı böyle haberler.Allah sonumuzu hayır etsın.

kizlar ip atlamanin onemini bu kadar kalori yaktirdigini bilmiyordum. hemen aklima miraycan geldi. esra erol kilolarını ip atlayarak vermis son dogumda
şu ip atlamayı beceremıyorum ya.çok zor.yapıp alışmak lagzım.

geçen haftada bu civarda vardı . arkadaşımın komşusuymuş. 5 aylık ikizleri varmış
oyy (((

Yok canim. Evin cogunu yerlestirdim bitmek uzere. Bugun ya da yarin biter
canım ben yenı okudum.eşin için çok geçmiş olsun.Allah her daım beterınden korusun..ev içinde yerleşmişsin zaten çogu bitmiş.sana kolay gelsın..şehir dışı taşınmamı

bak ne guzel kılon gıtmış..iyi araştır canım.Allah korusun.

Hoş buldum. ^_^
hoşgeldın canım :)

oy çok sevındım dişianka.Allah utandırmasın.belkı çok memnun kalırısn kalıcı olur.tabı ınşallh devlet olurda..şuan için hayırlı olsun ..

10 senedır bu kılodayım canım dogumda almadım verdım hatta 15 kılo ama sonrasında aldım buarada 27 yasındayım
hoşgeldın canım..

sbeden 53.2 nasıl kilo almadim hayret 15 gündür gece dahil bir sürü abur cubur ve tika basa yemek yedim artik diyet yapamiyorum ben off offf toparlanmam lazim bakalım hayırlısı
kılon kalıcı olmuş sevın buna bak ne guzel..

ahah resmen içine doğdu uzum. akşam arkadaş davet etmişti baya yedik içtik :))
bende dün çok yedım..olsun arada kaçamak lagzımmış metabolızmayı şaşırtmak gerekmış :)

pzt 53
salı 53.1
bak o kadar yedım dedım.100gr cık oynamış ne guzel

oy super bak.hem kılo hem sporun

Güzeller hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
hayırlı kandıller canım

sen sütlaç sütlaç diyonda paylaştığın menülerde neden biz hiç sütlaç görmedik

Pazar günü yedim yeminle Begüş

Bende 1 buçukta uyudum 5 buçuk saat uyudum uyandım çok uykusuzum bugün dediğin gibi çok uyusakta zaten havalardan hep yorgunuzSen menülerini paylaşmayı bıraktın ama gene

tamam canim en iyisi ucuzlugun Oyuncak katından alayim carsiya gidince. bi kere kac kere atlandigini sayan ip getirtmistim intertten o zaman yeni evliydim baktim zorluyor attim cope. keske atmasaydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…