♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bak hele bak hakkaten içime doğmuş kız. Hemi de akşam yemeği yani. Er bi telafi yaparsın artık
Rehabilitasyonda rehber öğrt olarak canım :)
ya 2 haftadır ilk kez çıktım olsun o kadar :))) birde bi sürü bonibon yedim.

hayırlı olsun tekrar yeni işin , biraz sömürgeci oluyorlar ama maaşları iyi. bir ka. arkadaşım atanıncaya kadar çalışmıştı

Valla şuan sömürülmeye razıyım kuzum malum düğün öncesi masraf çok. İş ihtiyaç yani.
Ay ben de tatlı kaçamağı yaptığım için kızmaya yüzüm yok kaçamak yapmadığım bi güne denk gelirse kızarım artık : D

o zaman kolay gelsin kuzum :) ama kpssye hazırlanmayı bırakma her türlü devlet derim ben :)

ah ah tutamıyorum kendimi eve almıyorum ama neyse bugünlük böyle oldu
ayağım iyleşse sporla tolere ederim ama hareket çok az hala

Okuyunca cevap yazmadan gecemedim ben kalp ameliyatindan döndüm hacamat sayesinde eski konularima bakabilirsinz.

Okuyunca cevap yazmadan gecemedim ben kalp ameliyatindan döndüm hacamat sayesinde eski konularima bakabilirsinz.
kalbin de problem neydi canım. Allah sağlık sihhat versin
hacamat yaptiran insanların yorumlarını çeşitli sitelerden çok okudum muthis birsey. Doğrudan veya dolayli yoldan çok seye iyi geliyormus.insallah bende yaptircam

kotonu bilmem de defacto nun kalıpları küçük onu anladım

Ahahah yerim seni

Güzel ama değil mi bizde hafta da 1 kere yiyoruz Menün güzel ama ve akşam yemeğinden önce yenmiş eminim çok bir şey farketmemiştir bende sütlaç hiç zarar vermiyor

inşallah yarar canim. ipi nerden alacam oyuncakcidan mi
1 milyoncularda bulabilirsin belki canım ben ikeadan almıştım ama çokta beğenmedim açıkcası farklı bir yeri öneririm hepsiburada da falan vardır markafonide spor aletleri katogorisinde geliyor bazen oradan da bulabilirsin canım
1350 kalori almışım dün nehirnil111 yediğim çikolata muz ikilisi yüzünden hep. benim hiç bir suçum yok

Evet sen suçsuzsun çikilata muz tütü

Son düzenleme:
Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + yarım krep + yarım parça beyaz peynir - 263 kalori
Ara; 10:30 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy fırında tavuk gögsü + yarım porsiyon makarna + 1 küçük elma - 559 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa şekersiz nescafe - 59 kalori
Akşam; Yarım porsiyon semizotu yemeği + 1 ad.çiğ köfte dürüm - 420 kalori

Toplam kalori: 1301

O kadar yemek yedim ama akşam aç bir şekilde uyudum enteresan

Bugün ki güncel kilom 50.2 dünden itibaren -300 gram gitmiş benim vücudum değişik anladım

GonulSenligim dün 20 dakika yürüyüş + 60 ad.çember egzersizi yapıldı

begum75 mavimli @almina_14 fiyonkbayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…