- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Teşekkür ederim şekerim hemen de anladın kız bravohayırlı olsun kuzum çok sevinim :))
ahah resmen içine doğdu uzum. akşam arkadaş davet etmişti baya yedik içtik :))
çok zekalıyım peki ne iş üzerine başlıyosun ?Teşekkür ederim şekerim hemen de anladın kız bravokesinleşmeden dillendirmeyeyim dedimdi.
Bak hele bakahah resmen içine doğdu uzum. akşam arkadaş davet etmişti baya yedik içtik :))
Rehabilitasyonda rehber öğrt olarak canım :)çok zekalıyım peki ne iş üzerine başlıyosun ?
ya 2 haftadır ilk kez çıktım olsun o kadar :))) birde bi sürü bonibon yedim.Bak hele bakhakkaten içime doğmuş kız. Hemi de akşam yemeği yani. Er bi telafi yaparsın artık
Rehabilitasyonda rehber öğrt olarak canım :)
Valla şuan sömürülmeye razıyım kuzum malum düğün öncesi masraf çok. İş ihtiyaç yani.ya 2 haftadır ilk kez çıktım olsun o kadar :))) birde bi sürü bonibon yedim.
hayırlı olsun tekrar yeni işin , biraz sömürgeci oluyorlar ama maaşları iyi. bir ka. arkadaşım atanıncaya kadar çalışmıştı
o zaman kolay gelsin kuzum :) ama kpssye hazırlanmayı bırakma her türlü devlet derim ben :)Valla şuan sömürülmeye razıyım kuzum malum düğün öncesi masraf çok. İş ihtiyaç yani.
Ay ben de tatlı kaçamağı yaptığım için kızmaya yüzüm yokkaçamak yapmadığım bi güne denk gelirse kızarım artık : D
bende 27 nin içindeyim..yillar su gibi akip gidiyor10 senedır bu kılodayım canım dogumda almadım verdım hatta 15 kılo ama sonrasında aldım buarada 27 yasındayım
aynen:)bende 27 nin içindeyim..yillar su gibi akip gidiyor
Okuyunca cevap yazmadan gecemedim ben kalp ameliyatindan döndüm hacamat sayesindecok sukur canim ya gordum yine 77 yi :)
hacamat yaptircam faydasi cok ve sünnet peygamber efendimiz tavsiye ediyor. bu faydalardan mahrum kalmak istemiyorum. agir metal kalintilari ne terle ne diskiyla atilmiyor. insallah kötü bi yere denk gelmem. Allah kazadan beladan korusun. ayetel kursu de okurum
tabiki katilabilirsin canım. boy kilo ve hedef kilo yazar misin. pes etmekte yok tamam miArkadaslar araniza katilmak istiyorum katilmam icin herhangibir sartiniz varmi
kalbin de problem neydi canım. Allah sağlık sihhat versinOkuyunca cevap yazmadan gecemedim ben kalp ameliyatindan döndüm hacamat sayesindeeski konularima bakabilirsinz.
ben senden büyüğüm :)bende 27 nin içindeyim..yillar su gibi akip gidiyor
kotonu bilmem de defacto nun kalıpları küçük onu anladım
Ahahah yerim senikıznehirnil111 gel kız buraya senin yüzünden bim in sütlacını aldım yedim regl oldum canım tatlı istedi . ilk aklıma gelen ne oldu bil bakalım tabi kiiiiii bim in fırın sütlacı güzelmiş de heee neyse oldu artık yapacak bir şey yok
sabah = 2 haş. yumurta + peynir + domates + salatalık + şekersiz çay
öğle = türk kahvesi
akşam yemekten evvel = fırın sütlaç ( bim'in )
akşam = 1 tabak taze fasulye + az çoban salata
yeşil çay
gece = ayran
1 milyoncularda bulabilirsin belki canım ben ikeadan almıştım ama çokta beğenmedim açıkcası farklı bir yeri öneririm hepsiburada da falan vardır markafonide spor aletleri katogorisinde geliyor bazen oradan da bulabilirsin canıminşallah yarar canim. ipi nerden alacam oyuncakcidan mi
1350 kalori almışım dünnehirnil111 yediğim çikolata muz ikilisi yüzünden hep. benim hiç bir suçum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?