pahali marka diye hiç bakmadim kiMavinin sitesinde çok güzel şeyler var canım sadece pantolon değil tişörtü elbisesi kazağı her şey
Çok sevindim çok hayırlı olsun devamlı olsun inşallahKızlar minervanın tahmini doğruydu. işe girdimçok şükür sonunda . öyle bi zamanda geldi ki bu iş bana. hayat kurtardı desem yeri rabbim hayırlı etsin , yüzümü kara çıkarmasın :)
kızlar şimdi benim iş yerinde bilgisayarımda siteler için internet izni yok. yani gündüz ben internete ancak telefonumdan girebilirim o da müsait olduğum zamanlarda. siz gündüz girerken ben akşamları girebilcem çoğunlukla
haberiniz olsun kızlar yani. napalım idare edicez
sporumu da akşamları yapıcam artık
@minerva1988begum75 nehirnil111 @07papatya
Ayyy çok güzelmiiişBak hele bakhakkaten içime doğmuş kız. Hemi de akşam yemeği yani. Er bi telafi yaparsın artık
Rehabilitasyonda rehber öğrt olarak canım :)
AmiiinGüzeller hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Evet yaa işin ilginç tarafı hareket ettikçe iştahım kapanıyoNefis şeyler bunlar harikasın canım
Haftada bir yiyo kız bizim gibi evde yapıp da bitinceye kadar yemiyosen sütlaç sütlaç diyonda paylaştığın menülerde neden biz hiç sütlaç görmedik
ben sana bi video atayim izle canimgeçmiş olsun, şifa bulmanıza sevindim,hacamatın adını çok duydum ama nasıl yapılıyo anlatabilirmisinz biraz
Yapılıyo tabiiilcw gibi alışveriş yapılıyomu mavinin sitesinden
Hosbulduk canım
fena yakaladinsen sütlaç sütlaç diyonda paylaştığın menülerde neden biz hiç sütlaç görmedik
Spordan sonra canımız fazla bir şey çekmiyor özellikle çok ağır sporlardan sonra ben anca mesela su içip şişiyorumEvet yaa işin ilginç tarafı hareket ettikçe iştahım kapanıyo
1 ay sonra 40 olucambunlar 26-27 yaşından bahsedıyo yaa
yokmu 35 i geçmiş ben gibi
evet cok zor alismaya çalışıcam İpsiz atlayarak simdilik.. hacamat cok yaygin insanlar da steril olunmasina onem verdigi icin yapanlar güzel çalışıyor. o camlar nesterler kisiye ozel cope atiliyor direk. bizim tercih ettigimizi dun aksam ogrendim icim rahatladı bi sube daha acacakmis istek cokcanım başınız sagolsun.hergün dahada arttı böyle haberler.Allah sonumuzu hayır etsın.
şu ip atlamayı beceremıyorum ya.çok zor.yapıp alışmak lagzım.
oyy(((
canım ben yenı okudum.eşin için çok geçmiş olsun.Allah her daım beterınden korusun..ev içinde yerleşmişsin zaten çogu bitmiş.sana kolay gelsın..şehir dışı taşınmamı
bak ne guzel kılon gıtmış..iyi araştır canım.Allah korusun.
hoşgeldın canım :)
oy çok sevındım dişianka.Allah utandırmasın.belkı çok memnun kalırısn kalıcı olur.tabı ınşallh devlet olurda..şuan için hayırlı olsun ..
hoşgeldın canım..
kılon kalıcı olmuş sevın buna bak ne guzel..
bende dün çok yedım..olsun arada kaçamak lagzımmış metabolızmayı şaşırtmak gerekmış :)
bak o kadar yedım dedım.100gr cık oynamış ne guzel
oy super bak.hem kılo hem sporun
hayırlı kandıller canım
Mavi nin kendi mağazalarında gerçekten pahalı satıyolar ben başka mağazalarda indirim reyonlarından alıyorum oralar siteden de uygun oluyor tek kalan ürünleri falan satıyolar çünkü Mersin de Toros meselapahali marka diye hiç bakmadim kizayiflayinca daha kaliteli takılmak istiyorum.bekarlikta da hasligimiz anca yetiyordu mavilere hic girmedim
kadinlarin kendini en disi en kadin hissettigi yaslar 35 civariymisbunlar 26-27 yaşından bahsedıyo yaa
yokmu 35 i geçmiş ben gibi
Yulaf ezmemi 5 dakikada yer bitiririm şimdi yarım saat oldu nerdeyse hem yazıp hem yiyorumSpordan sonra canımız fazla bir şey çekmiyor özellikle çok ağır sporlardan sonra ben anca mesela su içip şişiyorum
baktım şimdide bana göre pahalı, oğluma gömlek bakayım dedim 100 tl diyoMavi nin kendi mağazalarında gerçekten pahalı satıyolar ben başka mağazalarda indirim reyonlarından alıyorum oralar siteden de uygun oluyor tek kalan ürünleri falan satıyolar çünkü Mersin de Toros mesela
kesfetmek lazim :) ben oyle gorsem sahte sanarimMavi nin kendi mağazalarında gerçekten pahalı satıyolar ben başka mağazalarda indirim reyonlarından alıyorum oralar siteden de uygun oluyor tek kalan ürünleri falan satıyolar çünkü Mersin de Toros mesela
hissedemeden geçti desenekadinlarin kendini en disi en kadin hissettigi yaslar 35 civariymis
Yulaf ezmemi 5 dakikada yer bitiririm şimdi yarım saat oldu nerdeyse hem yazıp hem yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?