♥haftalık kilo verme yarışması♥

cok sukur canim ya gordum yine 77 yi :)
hacamat yaptircam faydasi cok ve sünnet peygamber efendimiz tavsiye ediyor. bu faydalardan mahrum kalmak istemiyorum. agir metal kalintilari ne terle ne diskiyla atilmiyor. insallah kötü bi yere denk gelmem. Allah kazadan beladan korusun. ayetel kursu de okurum

ayni senin fiziginde arkadasim var 52 kiloda popo ve basen seninkiyle ayni 48 49 kiloda cok küçülüyor o bölgesi
heh işte benim de öyle ,ben biliyorum çünkü kendimi o yüzden hedef 48-49

noldu birinci oldum da noldu değişen bi şey yokki üstüne bir de şiş şiş her yanım neyse ben haftaya geliyim daha derli toplu bi düzen tuttururum artık. bu hafta almasaydım başka bi şey istemiyorum.
olsun kız alırsın karşılığını. dur daha canım 1 haftacık birinci oldun. ben kaç haftadır birinciyim de karşılığını alıyorum

Süpersin canııım Hangi sporları yaptın peki paylaşabilir misin ?
canım jillian 30 days ve pilates yaptım. ebru şallının 2 haftada 2 beden incel videosunu
ip de atlamaya başlamıştım sonradan

Yürüyüşten geldim kizlar dönüşte tulumba tatlısı aldim da geldim beni bi daha yürüyüşe yollamayin en iyisi
böyle bi karikatür vardı . iki kadın yürüyüşe çıkıyo dönüşte kebapçılara tatlıcılara giriyorlardı

Eveettt muhtesemler:))
Kiz senin oncesi sonrasi fotosunu az once gordum nasil fark yok var ya ben baya baya fark gordum.
Ozellikle simit bolgen güzel gitmis
ayy evet simitlerde güzel gelişmeler var. gitsin simitler basenler

kız pek güzel olmuşsun gördüm seni. sen başlangıç kilon neydial sana bi de nazar boncuğu nazar değmesin diye
başlangıç kilom 62 idi canım ay teşekkür ederim canikom sen bi de 1 sonraki halimi gör

naber kzlarr iş temızlık yaptım..
ve bugunu yeme günü ilan ettim ben.fazla oldu canımın çektıgını yedım..yarına artık başlarım dıyete..
afiyet olsun tatlım yarın protein günü yaparsan bugünü hiç yememişsin gibi sıfırlarasın

Kızlar kotonun kalıpları 1 beden büyük oluyor değil mi dün 34 beden aldım gözlerime inanamadım
kotonu bilmem de defacto nun kalıpları küçük onu anladım

tebrık ederım dişianka.gözle gorulur bı fark var.helekı basenler çok degışmış :)
teşekkür ederim canım

kısmet gelmiş geri çevirmek olmaz diye

Zumba işe işe yaramış
zumba 3-4 gün yapıp bıraktım canım. jillian ve pilates yapmaya başladım sonra.zumba da hafif kaldı çünkü .

Leptin olayını bilmiyorum hiç her şeyi bilirim oysa araştırayım baari
karatayda o leptin şeysi

Kızlar minervanın tahmini doğruydu. işe girdim çok şükür sonunda . öyle bi zamanda geldi ki bu iş bana. hayat kurtardı desem yeri rabbim hayırlı etsin , yüzümü kara çıkarmasın :)
kızlar şimdi benim iş yerinde bilgisayarımda siteler için internet izni yok. yani gündüz ben internete ancak telefonumdan girebilirim o da müsait olduğum zamanlarda. siz gündüz girerken ben akşamları girebilcem çoğunlukla
haberiniz olsun kızlar yani. napalım idare edicez
sporumu da akşamları yapıcam artık

minerva1988 begum75 nehirnil111 07papatya

Son düzenleme:
kız nehirnil111 gel kız buraya senin yüzünden bim in sütlacını aldım yedim regl oldum canım tatlı istedi . ilk aklıma gelen ne oldu bil bakalım tabi kiiiiii bim in fırın sütlacı güzelmiş de heee neyse oldu artık yapacak bir şey yok

sabah = 2 haş. yumurta + peynir + domates + salatalık + şekersiz çay
öğle = türk kahvesi
akşam yemekten evvel = fırın sütlaç ( bim'in )
akşam = 1 tabak taze fasulye + az çoban salata
yeşil çay
gece = ayran

inşallah yarar canim. ipi nerden alacam oyuncakcidan mi

cok sevindim tatlım hayırlı olsun yeni işin :)

Son düzenleme:
kiz bari sen yazmasaydin bide güzel muzel diyorsun insallah almam..
benim evde yaptığım sutlac kadar güzel olamaz ama yine de merak etmedim değil

10 senedır bu kılodayım canım dogumda almadım verdım hatta 15 kılo ama sonrasında aldım buarada 27 yasındayım

Bu menüye taktım artık evden kahvaltılık getirmek zor geliyor yulaf ezmem kayısım sütüm tarçınım işyerinde seviyorum da işin ilginç tarafı

Ya ne güzel ben sonra çok yedim yapamiyorum ar tik diyet ya sporuda kestim tatilden sonra saldim kendimi na picam ben ya dünyayı yiyorum resmen

hayırlı olsun kuzum çok sevinim :))

inşallah yarar canim. ipi nerden alacam oyuncakcidan mi
canım istersen başlangıç olarak ipsiz atla. İple zorlanabilirsin. Ben ve abcde_123 ipsiz olarak atlıyoruz. Alışınca ip al.

cok sevindim tatlım hayırlı olsun yeni işin :)
Teşekkür ederim şekerim sevincimi paylaşabileceğim arkadaşlarımın varlığı ne güxel ya çok seviyorum burayı :)

kiz bari sen yazmasaydin bide güzel muzel diyorsun insallah almam..
benim evde yaptığım sutlac kadar güzel olamaz ama yine de merak etmedim değil
He demi demiyeydim iyiydi. Amaaann beee değil güzel. Fabrikasyon işte hıh. Bi daha almam yani

GonulSenligim 1saat yürüyüş yaptım.telden girmek zoryahu okuyamayacagım yarın görüşürüzz
Öptüm.anka akşam ne diyeceksen söylemişsindir yarın okurum artık
Yazdım canım seni de etiketledim merak ettiğini bildiğimden okursun madem yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…