cok sukur canim ya gordum yine 77 yi :)canım ya geçen hafta o kadar yürüdüysen de karşılığını almışın tebrik ederimhacamat macamat yaptırma herkes biliyom diye geliyo keser atar valla damarı girme öyle risklere güzel ama ustası yok. bu ikon cuk oturdu buraya
Amin inşallah.yaşında ne varda geç diyip duruyosun..ne guzel bak hamıle kalabıliyosun.demekki oalacak ınşallh.saglıkla şöyle ikiz üçüz versın sana :)
ahaaa benim kilomda birisi gelmiş hoşgelmişBoyumdan pek emin olmasam da 1.65 diyelim
Kilom 69.8
Hedef: 50
Sonunculukta mı kapışacağız?
Ay çok eğlenceli bu iş.
Hoş buldum. ^_^ahaaa benim kilomda birisi gelmiş hoşgelmiş
heh işte benim de öyle ,ben biliyorum çünkü kendimiayni senin fiziginde arkadasim var 52 kiloda popo ve basen seninkiyle ayni 48 49 kiloda cok küçülüyor o bölgesi
olsun kız alırsın karşılığını. dur daha canım 1 haftacık birinci oldun. ben kaç haftadır birinciyim de karşılığını alıyorumnoldu birinci oldum da noldu değişen bi şey yokki üstüne bir de şiş şiş her yanım neyse ben haftaya geliyim daha derli toplu bi düzen tuttururum artık. bu hafta almasaydım başka bi şey istemiyorum.
canım jillian 30 days ve pilates yaptım. ebru şallının 2 haftada 2 beden incel videosunuSüpersin canııımHangi sporları yaptın peki paylaşabilir misin ?
Yürüyüşten geldim kizlar dönüşte tulumba tatlısı aldim da geldim beni bi daha yürüyüşe yollamayin en iyisi
ayy evet simitlerde güzel gelişmeler var. gitsin simitler basenlerEveettt muhtesemler:))
Kiz senin oncesi sonrasi fotosunu az once gordum nasil fark yok var ya ben baya baya fark gordum.
Ozellikle simit bolgen güzel gitmis
başlangıç kilom 62 idi canımkız pek güzel olmuşsun gördüm seni.sen başlangıç kilon neydi al sana bi de nazar boncuğu nazar değmesin diye
afiyet olsun tatlım yarın protein günü yaparsan bugünü hiç yememişsin gibi sıfırlarasınnaber kzlarriş temızlık yaptım..
ve bugunu yeme günü ilan ettim ben.fazla oldu canımın çektıgını yedım..yarına artık başlarım dıyete..
kotonu bilmem de defacto nun kalıpları küçük onu anladımKızlar kotonun kalıpları 1 beden büyük oluyor değil mi dün 34 beden aldım gözlerime inanamadım
teşekkür ederim canımtebrık ederım dişianka.gözle gorulur bı fark var.helekı basenler çok degışmış :)
kısmet gelmiş geri çevirmek olmaz diye
zumba 3-4 gün yapıp bıraktım canım. jillian ve pilates yapmaya başladım sonra.zumba da hafif kaldı çünkü .Zumba işe işe yaramış
karatayda o leptin şeysiLeptin olayını bilmiyorum hiç her şeyi bilirim oysa araştırayım baari
inşallah yarar canim. ipi nerden alacam oyuncakcidan miO kadar küçüldüğümü sanmıyorum canım 36 beden hadi oldu ama 34 imkansız gibi kalıpta bir şey var bence
Biraz zorlayacaktır canım acır falan ama az az yaparak günden güne artırabilirsin sayıyı işe yarayacaktır eminim
canim insallah başarılı olursun. her pazartesi bildirim günümüz 2 hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. pes etmek yok tamam mi :)Cnm benıde yaz boy 1.60 kılo 96 hedef 80
cok sevindim tatlım hayırlı olsun yeni işin :)Kızlar minervanın tahmini doğruydu. işe girdimçok şükür sonunda . öyle bi zamanda geldi ki bu iş bana. hayat kurtardı desem yeri rabbim hayırlı etsin , yüzümü kara çıkarmasın :)
kızlar şimdi benim iş yerinde bilgisayarımda siteler için internet izni yok. yani gündüz ben internete ancak telefonumdan girebilirim o da müsait olduğum zamanlarda. siz gündüz girerken ben akşamları girebilcem çoğunlukla
haberiniz olsun kızlar yani. napalım idare edicez
sporumu da akşamları yapıcam artık
minerva1988 begum75 nehirnil111 07papatya
kiz bari sen yazmasaydin bide güzel muzel diyorsun insallah almam..kıznehirnil111 gel kız buraya senin yüzünden bim in sütlacını aldım yedim regl oldum canım tatlı istedi . ilk aklıma gelen ne oldu bil bakalım tabi kiiiiii bim in fırın sütlacı güzelmiş de heee neyse oldu artık yapacak bir şey yok
sabah = 2 haş. yumurta + peynir + domates + salatalık + şekersiz çay
öğle = türk kahvesi
akşam yemekten evvel = fırın sütlaç ( bim'in )
akşam = 1 tabak taze fasulye + az çoban salata
yeşil çay
gece = ayran
10 senedır bu kılodayım canım dogumda almadım verdım hatta 15 kılo ama sonrasında aldım buarada 27 yasındayımcanim insallah başarılı olursun. her pazartesi bildirim günümüz 2 hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. pes etmek yok tamam mi :)
kac yasindasin. kilolar nerden miras bende o kilolari gördüm doğumda hatta daha yukarisini
Bu menüye taktım artık evden kahvaltılık getirmek zor geliyor yulaf ezmem kayısım sütüm tarçınım işyerinde seviyorum da işin ilginç tarafı
hayırlı olsun kuzum çok sevinim :))Kızlar minervanın tahmini doğruydu. işe girdimçok şükür sonunda . öyle bi zamanda geldi ki bu iş bana. hayat kurtardı desem yeri rabbim hayırlı etsin , yüzümü kara çıkarmasın :)
kızlar şimdi benim iş yerinde bilgisayarımda siteler için internet izni yok. yani gündüz ben internete ancak telefonumdan girebilirim o da müsait olduğum zamanlarda. siz gündüz girerken ben akşamları girebilcem çoğunlukla
haberiniz olsun kızlar yani. napalım idare edicez
sporumu da akşamları yapıcam artık
minerva1988 begum75 nehirnil111 07papatya
canım istersen başlangıç olarak ipsiz atla. İple zorlanabilirsin. Ben veinşallah yarar canim. ipi nerden alacam oyuncakcidan mi
Teşekkür ederim şekerim sevincimi paylaşabileceğim arkadaşlarımın varlığı ne güxel ya çok seviyorum burayı :)cok sevindim tatlım hayırlı olsun yeni işin :)
He demi demiyeydim iyiydi. Amaaann beee değil güzel. Fabrikasyon işte hıh. Bi daha almam yanikiz bari sen yazmasaydin bide güzel muzel diyorsun insallah almam..
benim evde yaptığım sutlac kadar güzel olamazama yine de merak etmedim değil
Yazdım canım seni de etiketledim merak ettiğini bildiğimdenGonulSenligim 1saat yürüyüş yaptım.telden girmek zoryahu okuyamayacagım yarın görüşürüzz
Öptüm.anka akşam ne diyeceksen söylemişsindir yarın okurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?