♥haftalık kilo verme yarışması♥

o çocuğun nasibi varmış dünyada, gerçekten Allah istedikten sonra olmayacak şey yok.
bizde hep hayırlı dualar etmeliyizki bizede güzel şeyler nasip olsun, mesela bugün kandil, oğlumda miraç kandilinde dünyaya gelmişti, dua kapılarının açık olduğu böyle önemli günleri en iyi şekilde değerlendirelim, mesela cuma günleri sela ile ezan arası, yağmur,kar yağarken, yolculukta, hastalıkta,misafirlikte edilen dualar çok makbulmüş

kızlar Kandilimiz mübarek olsun, Rabbim tekrarını nasip etsin, dualarımızda birbirimizi unutmayalım

aramiza hosgeldin canim. umarim pes edip gidenlerden olmazsin. her pazartesi bildirim günümüz. iki hafta bildirm yapmayam siliniyor unutma
pes etmiycem cnm iki yıl önce bu yolculuğa 112 kg ile başladım bazı zorluklar yüzünden ara verdiğim dönemler oldu ama kg almadan şimdi 86.5 inşallah hep birlikte hedefimize ulaşıcaz sbeden

Yok canım bırakmam kpss yi. Yaş sınırına kadar devam

nehirnil111 menümü veriyorum

Kahvaltı 178 kalori
Eti Lifalif-25 g
Pınar Laktozsuz Süt-200 g

Öğle Yemeği 522 kalori (kalori patlaması yaşadım ama hala yeme kapasitem var )

Çoban Salatası-1 kase
Beyaz Ekmek-1 dilim (yimeycektim ama salatanın suyuna dayanamadım )
Tas Kebabı-1 kase

Ara öğünüm 116 kalori (saat 15:30 da yenilecek)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-100 g
Elma-1 küçük

şimdilik 816 kalori ediyo akşama yemeğim yok yine ne yerim bende bilmiyorum
büyük olasılıkla kahvaltı tarzı yapıcam çünkü akşam pazara çıkıcam eve gidip yemek yapmak zaman alır

Aslında kalori oranın yüksek ama çok az yemişsin gibi geldi gözüme zararlı bir şeyin yok ondan bence doymuyorsun şu çoban salatası beni hep acıktırıyor ya

Aslında kalori oranın yüksek ama çok az yemişsin gibi geldi gözüme zararlı bir şeyin yok ondan bence doymuyorsun şu çoban salatası beni hep acıktırıyor ya
zararlı şeyler genelde eve gidince başlıyo nehir işyerinde yemiyorum,çoban salata beni acıktırmaz inşallah, bol limon sıktım çokta güzel oldu

Slm arkadaslar guncel kilom 67.6 hedef 55 boyum 1.63 :)

Günlük liste yazmamiz zorunlumu?

merhaba,yarışmaya katılmak için sbeden etiketlemen gerekir, topiğimizin yöneticisi o çünkü,sizi listeye o ekliycek, ilk sayfada kurallar yazılı, önemli olan sadece onlar, günlük liste zorunlu değil ama isteyen listesini,sporunu paylaşıyor
en önemli kural her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirimini yapmanız gerekiyor, 2 hafta üst üste mazaretsiz bildirim yapmazsanız adınız listeden siliniyor

aramizdaydin önceden bi daha pes etnek yok tamam mi

Halleyler cıkolatalar sureklı oglum karsımda yıyor kızlar cıldırıcam ama pes etmek yok 8
bende bugun ipsiz atlamaya başlıyorum 25 taneyle ama :)
Ben 50 yaptım 1 dakıka bekledım tekrar 50 yaptım 500 olunca 5 dk dınlendım sonra devam ama cok ıyı geldıgını duydum

pes etmiycem cnm iki yıl önce bu yolculuğa 112 kg ile başladım bazı zorluklar yüzünden ara verdiğim dönemler oldu ama kg almadan şimdi 86.5 inşallah hep birlikte hedefimize ulaşıcaz sbeden
bende 105 le dogum yaptım simdi 77 yim cok kilo vermissin masallah sana durmak yok devammmm seni insallah bir yada bir bucuk aya kadar 70 ler grubuna alırız

benim gobek ve gogusler zıplayinca savruluyor ondan dolayi 25 le baslicam arttiririm inşallah alisirsam :) 500 seni hamlatir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…