- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bazen dikkatsiz insanlar olabiliyo işyerinde sen stajyer misin diyen böyle fit oluncaciddi misin ya bence sen 19-20:)
o çocuğun nasibi varmış dünyada, gerçekten Allah istedikten sonra olmayacak şey yok.Kızlar bir haber okudum paylaşmak istedim mucize gibi gibisi fazla
http://www.milliyet.com.tr/gecirdig...-pembenar-galeri-kadinsagligi-2237758/?PAGE=8
pes etmiycem cnm iki yıl önce bu yolculuğa 112 kg ile başladım bazı zorluklar yüzünden ara verdiğim dönemler oldu ama kg almadan şimdi 86.5 inşallah hep birlikte hedefimize ulaşıcazaramiza hosgeldin canim. umarim pes edip gidenlerden olmazsin. her pazartesi bildirim günümüz. iki hafta bildirm yapmayam siliniyor unutma
Yok canım bırakmam kpss yi. Yaş sınırına kadar devamo zaman kolay gelsin kuzum :) ama kpssye hazırlanmayı bırakma her türlü devlet derim ben :)
ah ah tutamıyorum kendimi eve almıyorum ama neyse bugünlük böyle oldu
ayağım iyleşse sporla tolere ederim ama hareket çok az hala
Aslında kalori oranın yüksek ama çok az yemişsin gibi geldi gözüme zararlı bir şeyin yok ondan bence doymuyorsun şu çoban salatası beni hep acıktırıyor yanehirnil111 menümü veriyorum
Kahvaltı 178 kalori
Eti Lifalif-25 g
Pınar Laktozsuz Süt-200 g
Öğle Yemeği 522 kalori (kalori patlaması yaşadımama hala yeme kapasitem var )
Çoban Salatası-1 kase
Beyaz Ekmek-1 dilim (yimeycektim ama salatanın suyuna dayanamadım)
Tas Kebabı-1 kase
Ara öğünüm 116 kalori (saat 15:30 da yenilecek)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-100 g
Elma-1 küçük
şimdilik 816 kalori ediyo akşama yemeğim yok yine ne yerim bende bilmiyorum
büyük olasılıkla kahvaltı tarzı yapıcam çünkü akşam pazara çıkıcam eve gidip yemek yapmak zaman alır
zararlı şeyler genelde eve gidince başlıyo nehir işyerinde yemiyorum,çoban salata beni acıktırmaz inşallah, bol limon sıktım çokta güzel olduAslında kalori oranın yüksek ama çok az yemişsin gibi geldi gözüme zararlı bir şeyin yok ondan bence doymuyorsun şu çoban salatası beni hep acıktırıyor ya
Slm arkadaslar guncel kilom 67.6 hedef 55 boyum 1.63 :)
Günlük liste yazmamiz zorunlumu?
aramizdaydin önceden bi daha pes etnek yok tamam misbeden merhaba. Ben de katilmak istiyorum kizlar araniza.
Daha once de takip etmistim bu sayfayi. Simdi ki kilom 59.8
hedefim 54 insallah.
Boyum 1.63
yasim 27. Armut vucuda sahibim. Her pazartesi kilo bildirimi ile gidecek bu kilolar. Karataya yakin bi beslenme uyguluyorum genelde.
Hayır canim. sadece her pazartesi bildirim zorunlu ama ne kadar aktif olursan o kadar keyif alırsın zamanla alısir baglanirsin demis olayim :)Günlük liste yazmamiz zorunlumu?
Ben 50 yaptım 1 dakıka bekledım tekrar 50 yaptım 500 olunca 5 dk dınlendım sonra devam ama cok ıyı geldıgını duydumbende bugun ipsiz atlamaya başlıyorum 25 taneyle ama :)
bende 105 le dogum yaptım simdi 77 yim cok kilo vermissin masallah sana durmak yok devammmm seni insallah bir yada bir bucuk aya kadar 70 ler grubuna alırızpes etmiycem cnm iki yıl önce bu yolculuğa 112 kg ile başladım bazı zorluklar yüzünden ara verdiğim dönemler oldu ama kg almadan şimdi 86.5 inşallah hep birlikte hedefimize ulaşıcazsbeden
benim gobek ve gogusler zıplayinca savruluyor ondan dolayi 25 le baslicam arttiririm inşallah alisirsam :) 500 seni hamlatir amaHalleyler cıkolatalar sureklı oglum karsımda yıyor kızlar cıldırıcamama pes etmek yok 8
Ben 50 yaptım 1 dakıka bekledım tekrar 50 yaptım 500 olunca 5 dk dınlendım sonra devam ama cok ıyı geldıgını duydum
yas siniri kac canım. ogretmenlik icinde mi yas sınırı var bende seneye sinava girip bu seruvene katilmayi düşünüyorumYok canım bırakmam kpss yi. Yaş sınırına kadar devam
yaş sınırı kalktı diye biliyorumyas siniri kac canım. ogretmenlik icinde mi yas sınırı var bende seneye sinava girip bu seruvene katilmayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?