♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın arkadaşlaaar;
Dün sabah kalktım 30 dk kadar ip atladım 1800 sayı olmuştu
Artık hava çok sıcak güneş de çok etkili işe gelirken15 dk yürüdüm

Kahvaltım yarım dilim çavdar 70 gr peynir bu defa 50 gr bölmeyi unutmuşum 8 zeytin 1 domates 1 salatalık
Ara 2 kuru erik
Öğlen yine de 15 dk yürüdüm
Üşendim yemek ısıtmaya yarım dilim ekmek 1 köfte 1 kase cacık yiyip çıktım
Gelirken 10 dk yürümüşüm ama gelince 8. kata çıkıp 4 e iniyorum tabii
ara 1 kuru erik yedim ama çay içmesem onu da yemem aslında
Eve giderken 10 dk yürüdüm yemek vardı kızım uyuyodu
1 saat kadar ip atladım 2220 sayı olmuş ayağım acımasa daha atlayasım var :)

Akşam kendimi kaybettim ama 5-6 kaşık pilav 5-6 kaşık da taze fasulye yedim 1 bardak ayran
Diyosunuz ya 1 günde 1 kilo alınır mı sabah tartıldım 58.50 yim bugün tam 1 kilo artı dayım

Iste o gordugun kilo degil canim sporu duzenli yaptigin icin kas yuzden artiyor tartiya arti gibi yansiyor.

Bu listeye göre 56 kilo olmalıyım. Sanırım Osmanlı döneminden kalma :) 56 kiloda tombul oluyorum ben.
kızlar bu ideal kilo hesaplama listesini bi yorumlamak isterim izninizle;

ben daha önce beden kitle indeksi formülü vermiştim: kilo bölü boyun metrekaresi(formülü başka türlü yazamadım )= beden kütle indeksi(18,5-25 normal)

bu listede yaşlara göre bi beden kütle indeksi belirlemiş
mesela 21-30 yaş için beden kütle indeksini 23 yapmış! yaş ilerledikçe beden kütle indeksini arttırmış. ama bence doğum yapmamış 20-25 yaş arası bi bayan için beden kütle indeksinin 23 olması şuanda tombul ilerde kilolu olacağını gösterir.
siz beden kütle indeksiniz 25 in altında olduğu sürece sağlık kuruluşlarına göre sağlıklısınız. amaç eğer 25in üstünde isek biran önce 25 in altına düşmek sonra mutlu olduğumuz kiloda sabitlemek bence.
çünkü bu ideal(?) kilo hesabı bana 57 kilo diyor ki boyumla aynı kiloda olmam gibi bişey(boyum 158)
bence genç yaşlarda beden kitle indeksi düşük tutulmalı ki, ileriki yaşlarda zaten sınıra doğru yaklaşılıyor

not: 57 kiloyken kolesterolüm 20-25 birim daha yüksekti(ailesel kolesterol hastasıyım ben). şimdi daha sağlıklıyım, kendimizi kandırmaya gerek yok kilo sağlıksız bişey bence

abowww dünkü menünün tamamı

sabah
yarım simit

öğle
mantarlı biftek
salata
3 dilim kepekli ekmek

ara
1 elma

ara
1 şeftali

akşam
ayvalık tostu
2-3 yudum kola

gece 23:30
2 büyük kırmızı erik(tuzla yedimmm)
bi kaç tane meyve şekerlemesi
1 tane kaymaklı afyon lokumu

kızlar diyet moduna giremiyorum geri

İşte bu geceler bizi mahvediyo ya 7 de akşam yemeğimizi yiyip; saat 10 da yatağa girebilsek müthiş olacak.
Hamilelik dönemini de sayarsam tam 3 yıldır 8 saat aralıksız uyuyamadım ben.

İşte bu geceler bizi mahvediyo ya 7 de akşam yemeğimizi yiyip; saat 10 da yatağa girebilsek müthiş olacak.
Hamilelik dönemini de sayarsam tam 3 yıldır 8 saat aralıksız uyuyamadım ben.

akşam içimden canavar çıktı resmen midem bulandı, tuzlu tatlı ne yediğim belirsiz
ya bizde bebiş yok ama eşim çok az uyur ben uyuyunca da kızar, o yüzden bende hep 6-7 saat uyuyorum(bu en fazlası tabi)

akşam içimden canavar çıktı resmen midem bulandı, tuzlu tatlı ne yediğim belirsiz
ya bizde bebiş yok ama eşim çok az uyur ben uyuyunca da kızar, o yüzden bende hep 6-7 saat uyuyorum(bu en fazlası tabi)
Aynennn ben neden 3 yıl yazdım ki beş yıldır eşim de 2 gibi uyuyo evde tabii kızıyla öyleye kadar keyf yapıyolar

Aynennn ben neden 3 yıl yazdım ki beş yıldır eşim de 2 gibi uyuyo evde tabii kızıyla öyleye kadar keyf yapıyolar

ohhhh keyfe gel, bende istiom geç saatlere kadar yatmak. haftasonu bile 7:30 da ayaktayız, aslında beni kaldırmıyor ama ben sesde uyuyamam o da sağolsun en sessiz hali bile beni 3 kere uyandırır

Kemik yapısına bağlı benim leğen kemiğim çok geniş 54 kiloyken deri kemik gibiydim ama diyorum ya hesaplamalarda 49 çıkıyo

Seninle boylarımız aynıymış. benim kemiklerim ince o yüzden verilen kilo aralığında az olana uymalıyım ama 47-50 arası uygun olabilir benim içinde. bi geleyimde o kiloya bakıcam.

ohhhh keyfe gel, bende istiom geç saatlere kadar yatmak. haftasonu bile 7:30 da ayaktayız, aslında beni kaldırmıyor ama ben sesde uyuyamam o da sağolsun en sessiz hali bile beni 3 kere uyandırır
Ben alıştığım için uyuyamıyorum en geç 8 o da gece uyanıp tekrar uyursam ama bu aralar hep 6-6.30 gibi uayndım

i
15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
Dün akşam gece yemesi yaktı beni de dün gayet güzel tamamlamıştım aslında.
SABAH
Pastırmalı yumurta
Çay
AKŞAM
adana kebap ın et kısmı lavaşından çok az yedim.
Böyle bitirmek varken gece cozuttum önce çekirdek yedim. Tuzlu tuzlu. Sonra avuç içi kadar ekmek yedim. Bi de kremalı bisküvi yedim.
Ee gecenin 12 sinde yersem bunları sabah da +300 çıktım. Yaw şaka maka yukarı yükseliyorum yaw. Kontrol altına girmem laxım. Ama şu kesin burayı çok aktif okumayınca insan iradesi daha da hassas oluyo telefondan da olsa okumaya gayret göstericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…