- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bu listeye göre 56 kilo olmalıyım. Sanırım Osmanlı döneminden kalma :) 56 kiloda tombul oluyorum ben.
Günaydın kızlar,
Birinci olmuşum, çok sevindim
Iste o gordugun kilo degil canim sporu duzenli yaptigin icin kas yuzden artiyor tartiya arti gibi yansiyor.Günaydın arkadaşlaaar;
Dün sabah kalktım 30 dk kadar ip atladım 1800 sayı olmuştu
Artık hava çok sıcak güneş de çok etkili işe gelirken15 dk yürüdüm
Kahvaltım yarım dilim çavdar 70 gr peynir bu defa 50 gr bölmeyi unutmuşum 8 zeytin 1 domates 1 salatalık
Ara 2 kuru erik
Öğlen yine de 15 dk yürüdüm
Üşendim yemek ısıtmaya yarım dilim ekmek 1 köfte 1 kase cacık yiyip çıktım
Gelirken 10 dk yürümüşüm ama gelince 8. kata çıkıp 4 e iniyorum tabii
ara 1 kuru erik yedim ama çay içmesem onu da yemem aslında
Eve giderken 10 dk yürüdüm yemek vardı kızım uyuyodu
1 saat kadar ip atladım 2220 sayı olmuş ayağım acımasa daha atlayasım var :)
Akşam kendimi kaybettim ama 5-6 kaşık pilav 5-6 kaşık da taze fasulye yedim 1 bardak ayran
Diyosunuz ya 1 günde 1 kilo alınır mı sabah tartıldım 58.50 yim bugün tam 1 kilo artı dayım
Tabiki tatlim bugun ya da yarin koyarim foto insaallah.Su cum Harikasın ya hedefine ulastin ama azmin super benim hareket imkanım yok bunun icin yavas gidiyo ama ramazanda sporu sokacağım hayatıma
bu arada 58lik halini de gormek isteriz bize de ilham olur
Bence de hayatımda en az kilom 54 oldu hesaplamalara göre hep 49 çıkıyodu.bence doğru bu bilgiler...
bence doğru bu bilgiler...
Yok canım bee bence 6 yemek kaşığı pilav hala çıkaramadım daIste o gordugun kilo degil canim sporu duzenli yaptigin icin kas yuzden artiyor tartiya arti gibi yansiyor.
kızlar bu ideal kilo hesaplama listesini bi yorumlamak isterim izninizle;Bu listeye göre 56 kilo olmalıyım. Sanırım Osmanlı döneminden kalma :) 56 kiloda tombul oluyorum ben.
Kemik yapısına bağlı benim leğen kemiğim çok geniş 54 kiloyken deri kemik gibiydim ama diyorum ya hesaplamalarda 49 çıkıyoAma 56 kilo benim ideal kilomdan yaklaşık 10 kilo fazla. 1,53 boyum 45-47 arası ideal kilom , 56 fazla bence.
İşte bu geceler bizi mahvediyo ya 7 de akşam yemeğimizi yiyip; saat 10 da yatağa girebilsek müthiş olacak.abowww dünkü menünün tamamı
sabah
yarım simit
öğle
mantarlı biftek
salata
3 dilim kepekli ekmek
ara
1 elma
ara
1 şeftali
akşam
ayvalık tostu
2-3 yudum kola
gece 23:30
2 büyük kırmızı erik(tuzla yedimmm)
bi kaç tane meyve şekerlemesi
1 tane kaymaklı afyon lokumu
kızlar diyet moduna giremiyorum geri
İşte bu geceler bizi mahvediyo ya 7 de akşam yemeğimizi yiyip; saat 10 da yatağa girebilsek müthiş olacak.
Hamilelik dönemini de sayarsam tam 3 yıldır 8 saat aralıksız uyuyamadım ben.
Aynennn ben neden 3 yıl yazdım kiakşam içimden canavar çıktı resmen midem bulandı, tuzlu tatlı ne yediğim belirsiz
ya bizde bebiş yok ama eşim çok az uyurben uyuyunca da kızar, o yüzden bende hep 6-7 saat uyuyorum(bu en fazlası tabi)
Aynennn ben neden 3 yıl yazdım kibeş yıldır eşim de 2 gibi uyuyo evde tabii kızıyla öyleye kadar keyf yapıyolar
Kemik yapısına bağlı benim leğen kemiğim çok geniş 54 kiloyken deri kemik gibiydim ama diyorum ya hesaplamalarda 49 çıkıyo
Ben alıştığım için uyuyamıyorum en geç 8 o da gece uyanıp tekrar uyursam ama bu aralar hep 6-6.30 gibi uayndımohhhh keyfe gel, bende istiom geç saatlere kadar yatmak. haftasonu bile 7:30 da ayaktayız, aslında beni kaldırmıyor ama ben sesde uyuyamamo da sağolsun en sessiz hali bile beni 3 kere uyandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?