♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kızlaarrr
Ramazana 1 gün kaldı diye fellik fellik geziyorum
Sabah yemedim yine
Öğle 1 de kuşbaşılı pide yedim
Saat 5 te karpuz ve biraz çerez yedim
Spor da
1.5 saat yürüyüş yaptım

Selam kızlaarrr
Ramazana 1 gün kaldı diye fellik fellik geziyorum
Sabah yemedim yine
Öğle 1 de kuşbaşılı pide yedim
Saat 5 te karpuz ve biraz çerez yedim
Spor da
1.5 saat yürüyüş yaptım
Su cum Harikasın ya hedefine ulastin ama azmin super benim hareket imkanım yok bunun icin yavas gidiyo ama ramazanda sporu sokacağım hayatıma
bu arada 58lik halini de gormek isteriz bize de ilham olur

Selam kizlar hayirli geceler
gecmisi okudum ve anca yaziyorum cok guzel yazismissiniz maşallah okudukca sevk geliyo Allah hepinizden razi olsun
bi kac gunlugune sehir disina gidip geldik ve bolca yedim gec olmayan saatletde arti cikmaktan korkuyorum
kizlar ramazan heyecan verici ben anne olduktan beri cok tadını cikaramadim bu sene icinde cok planim var Allah uygulamak nasib etsin

Eki Görüntüle 1558816 kizlar bakin ne buldum ideal kilo hesaplama diyetisyen im vermişti bekarken gutmistim

bu liste beni çok mutlu etti :)) ben 60 kg olmak istiyorum, ha daha aşağısı olursa süper tabii. ama tüm hesaplamalarda ideal kilom boy ve yaşıma göre 54 çıkıyordu. bu listeye göre 59.9 :)) bununla mutlu olabildim, o kadar mutsuzken.

Günaydın bu arada herkese;
bu gece önemli. Rabbim herkese orucunu tutmayı nasip etsin. Kabul etsin. Olmasını istediğim bir şey var inşallah mübarek bu ayda gerçekleşir.

Kahvaltı ; 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 1 kk keçi peyniri

yürüyüş yapamadım. belki akşama yaparım. çok halsiz ve isteksizim.

Ekmekle ilgili bir paylaşım;

benim gerçekten de böyle. ekmek ya da unlu yapılan birşey tükettiğimde ellerim şişiyor, şişkinlik oluyor. ve kilo vermem duruyor. 2,5 aydır ekmek yemiyorum. önceden de zaten 1-2 dilim yerdim. çok canım isterse belki simit yiyorum. dün yediğim yaprak sarmasının içinde pirinç vardı yani nişasta beni mahvetti. ellerim şişti bu sabah ve alyansımı takamadım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…