♥haftalık kilo verme yarışması♥

benim gobek ve gogusler zıplayinca savruluyor ondan dolayi 25 le baslicam arttiririm inşallah alisirsam :) 500 seni hamlatir ama
Cok acırsa goguslerı hafıf tut cnm sonra alısıyosun xaten ama hızlı hızlı atladıgın zaman felaket ter atıyosun ve aynen dısarıda hızlı bısekılde kosmus gıbı oluyosun

Cok acırsa goguslerı hafıf tut cnm sonra alısıyosun xaten ama hızlı hızlı atladıgın zaman felaket ter atıyosun ve aynen dısarıda hızlı bısekılde kosmus gıbı oluyosun

Bırde mekik 10 taneyle basladım kkarnım acıyor pes etmesem duzenlı yapsam kurtulsam su kılolardan
ben yürüyüşte yapıyorum hava yagmurlu ve regl sebebiyle 3 gündür evdeyim. evde de olduğum yerde yürüyorum. gunde 10 tane kadar mekik çekiyorum. ipe de bugün baslayacam arttirdikca yazariz. zaten gun sonuna doğru tüm yaptiklarimi yaziyorum sende yaz. goguslerim gevsek ve kilo kaybindan sonra sarkti biraz cocukta 2 sene emince sıkıca baglarim artik bişeyler düşüncem

bende ilk defa duyuyorum :)

kızlar böyle bişey pikniklerde birkaç dakikada hazır,evde de kullanılabiliyor,sürekli mangal kömürü derdi yok, tabi yedek tüp şart :)) ama daha pratik temiz miş,üstünde patlıcan biber bile közlüyosun, yani eve misafir gelse dumansız mangal keyfi gibi

Tmm cnm yazarım benım ablam 3 cocuk dogurdu bıraz rejım bıraz ip gor demezsın 3 cocuklu

Grup 50 minerva1988 -1000★

Demek ki neymiiş 1 hafta da yatsan kilo almıyo muşsun kalkınca hemen veriliyomuş
ahah çünkü boğazdan kıstım ben :))babamı da yine dyete soktum :) adamın bünye yine sapııtıı. memlekette normal oluyo abimlerde deli gibi yiyorlar bana gelnce diyet :)

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşilçay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.karnıyarık + 50 gr yoğurt - 413 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa 2si bir arada nescafe + 1 ad.nestle çikolata - 214 kalori

anamm ne oliii,nehir bize benzeme sen,asıl biz seni örnek alıyoduk noldu sana

Neyse ki akşam 1 saat ve üzeri yürüyüş yapacağım

selin_01 @yesilelmamm
kizlar bildirim nerde dunde aktiftiniz neden uğramadiniz
canimmmm ozur dilerim.yazamadim cunkuuu utaniyorummmmmm..kilo aldim ..yedim yedim yedim doymadim..cevremdekiler ne guzel zayiflamissin diyince bunu kutlamak lazim diyip solugu kebapcida aldik..sende 1 ben diyim 1,5 adana yedim pideye sarip sarip...yetmezmis gibi ustune kaymakli tatli yedim..nasil olsa zayifladim diyeeee...sonra ki gunler takip etti...midem geri acildi ve tekrar kilo aldim..cok uzgunum amaaa yemek yemek cok guzel biseeyy ...amabugun niyetliyim...yeniden bugun basliyorum..bu sefer hergun yediklerimide yazicam belki bu sefer ise yarar...bide aksama dagitmak icin kalburabasti tatlisi yaptim insallah yemem..bu arada herkesin mubarek mirac kandilini kutluyorum..hayirli kandiller...

guzel tertemiz . .yani komursuz çalışıyor oyle mi lezzet verirmi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…