♥haftalık kilo verme yarışması♥

sikma canini o hemen kilo olmaz. senin de kandilin mubarek olsun :)
aksam da iki tane kalburabasti ye. yarin devam tamam mi sakin salma kendini ben kilo aldigim donemlerde kacmadim kacsam cok daha fazla kilo alırım :)

Kizlar giydim atlet korsemi iki parca ust üste 30 kere ip atladim. nefes nefese kaldim kalbim ayrı karnim ayri atti. hemen ter attım bu ne süper biseymis . kesinlikle ipe gerek yok. bilgisayar faresinin sapiyla ip denedim asagi ses cok gidiyor ama ipsiz atlayinca ipe takilma derdi ve asagi gum gum ses gonderme olmuyor. bayildim ip atlamak artik favorim disarlarda 3 saat yürüyüp kaslarim yipraniyor psikolojim yipraniyor ve dogru dürüst yorulmuyorum bile. bundan sonra abartmicam yine yurucem ama keyfine

1 ay sonra 40 olucam
a ciidimi.ne güzel bak buyuklerde varmış.maşallh sen incecıksın darısı bize o zaman :9

ipsiz deneyecegım bende azar azar..fazla atlayınca gecen kaslarım çok zorlandı benım..

kadinlarin kendini en disi en kadin hissettigi yaslar 35 civariymis
öylemi diyosun..bakalım görecegız inşallh

Yulaf ezmemi 5 dakikada yer bitiririm şimdi yarım saat oldu nerdeyse hem yazıp hem yiyorum
yulaf ezmesını nasıl yıyosun sen.meyveyle çok severım ben..sütede katıyorum.ama sütle pek hoş olmuyo bulamaç gıbı gorunuyo

baktım şimdide bana göre pahalı, oğluma gömlek bakayım dedim 100 tl diyo
koca delikanlı oglun var senın degılmı maşllh annesi..eşim mavıden gıyıyo çok dayanıklı bi marka.bende o kadar paraya renk renk kendıme başka marka pantolon alıyom kızıyo bana.bi tane al saglam al dıyo.ay yok çeşit çeşit almak varken dıyom

hissedemeden geçti deseneönceden bileydim hissetmeye çalışırdım, işten güçten vakit bulup o türlü hissiyatlara varamadım
hıı sende buyuksun o zaman benden..de bakim hissetmem için ne lagzım..zayıfladıkça eski kıyafetlerıme gırdıkçe daha mutluyum daha duzgun duruyo fızıgım şükür..senın boyun kaçtı ne guzel 59 lara az kaldı senın

canım kolay gelsın sana

yeni yerın hayırlı olsun canım.rahat edersın ınşallh..kılo fazla yok aramızda sen gençsinmetabolızmanda daha ıyı çalışır gel bekleıyom ben seniberaber inicez dedıkya

1 tane haslanmıs yumurta 1 domates 1 salatalık bır dılım peynır bır fıncan cay kızlar gunde 1000 tane ipsiz ip bugun baslıycam ınsallah
afiyet olsun.menun çok guzel..ipsiz bende başlıyım.

Halleyler cıkolatalar sureklı oglum karsımda yıyor kızlar cıldırıcam ama pes etmek yok 8
sorma o sorun bended var.bazen dayanamıyorum 2-3 alıyorum ellerinden bazen kaçıyom görmeyeyım dıye.

bende bugun ipsiz atlamaya başlıyorum 25 taneyle ama :)
25 en ıyısı..bende başlasam ıyı olur

Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 @demali -700★
Grup 70 sbeden -300★
Grup 60 07papatya -1000 ★★
Grup 50 @minerva1988 -1000★
herkesı kendım dahıl tebrık ederımm..

Bazen dikkatsiz insanlar olabiliyo işyerinde sen stajyer misin diyen böyle fit olunca
oy maşallh sana..

hoşgeldın canım :)

Yok canım bırakmam kpss yi. Yaş sınırına kadar devam
aynen devam.

bence ne guzel bır menuu..ama kalorı işin içine gırınce sankı çok gıbı dimi...bi haftada kalorı hesabı yapmadan bi denesen nasıl olurkı

Slm arkadaslar guncel kilom 67.6 hedef 55 boyum 1.63 :)
hoşgeldin canım

bende 105 le dogum yaptım simdi 77 yim cok kilo vermissin masallah sana durmak yok devammmm seni insallah bir yada bir bucuk aya kadar 70 ler grubuna alırız
aman 105 mi.maşallh yıne ıyı gelmışsın

yaş sınırı kalktı diye biliyorum,önceden 40 dı
bazı kurumlarda 35 bazı kurumlar 40..of kafayı yedırııler ınsanlara

hiç görmemıştım.

Bırde mekik 10 taneyle basladım kkarnım acıyor pes etmesem duzenlı yapsam kurtulsam su kılolardan
hadı bakalım kolay gelsın
çok guzel bışeymış bu.çokta pratık.piknıklerde felan.

Tmm cnm yazarım benım ablam 3 cocuk dogurdu bıraz rejım bıraz ip gor demezsın 3 cocuklu
ınşallh bende o 3 çocuklu fıt annlerden olurum.

olur kız arada..nescafede aynen içilirmi öyle :)) haha

Kandil diye bir abla çikolata almış herkese sade nescafem de bitince şekersiz olandan içtim mesburen çikolatalı gofrette sade gitmez ki

ne kadar zayıflasakta kafalar hep aynı gel öpicem seni
aynen hehehe

25 az geldi 30 yaptim kalbim ve karnim ayri atti sanki iki kalp vardi. nefes nefese kalip ter attım birazdan 30 daha atlayacam

canım ben 2 kızımın dogumundan sonra dıyet yaparken hiiç dışarı yuruyuşe çıkmadan 4 ayda 20 kılomu verdım..gunluk evde leslie yaptım.ve bısıklet cevırdım evde bacak bel bölgesı hareketlerı yaptım.dışarı şart degıl yeterkı aktıf olalım degılmı..ne guzel işte sana yarayacak şeyı buldun

evet buldum :) canim ben oyle evde ki miyminti hareketlerden cok sıkılıyorum. yürüyüş bandımda var. dışarı cikinca nedense bi hirs geliyor. ama bu ip atlamayi çok yordugundan kisa vadede sonuç gosterecegine inandigimdan sevdim inşallah.
bende 7 8 ay gibi bi surede 25 kg vermistim. dogumdan sonra kolay gidiyor

büyükyüm bende :))
boyum 1,60 ama zor kilo veriyorum ben, şimdi takıldım mesela 1 ay hiç kıpırdamaz bu kilo, 7 ayda 7 kilo anca verdimramazana 59,5 görsem bana yeter
bende tek almaktansa uygun olsun çeşit olsunu tercih ederim, oğlum gelişme çağında sürekli boy atıyo gelişiyo, sabah diyoki anne kendime çok uzun geliyorum dengemi sağlayamıyorum tuhaf hissediyorum,yani gelişiyo daha o yüzden pahalı alamam,ama bedeni bi otursun o zaman zaten benim aldıklarımı beğenmez şimdi bile mesela lcw den asla giyinmio, defactonun bazı şeylerini giyer, seçici biraz

lav tüplü mangal kullananlar memnun ama hani aramızda direk kullanıcı varsa yorum alayım diye sordum ama çok bilinen bişey değil sanırım, ben alırsam bilgi paylaşımı yaparım,bende en çok mangal tadı veriyomu onu merak ediyorum işte

amann evde bandın varda kullanmıyomusun.kesınlıkle ama kesınlıkle banda kendını alıştır..o kadar faydası varkı ne anlatayım ben sana..keşke benımde bandım olaydı evde 1 saat üstünde yurusem yeter çunku o tum vucudu çalıştırıyo.bacak basen gobek..ben olsam ipi bırakır açarım muzıgı ve yuryuş bandına çıkar kıızm uyurken çok guzel sporumu yaparım..

ben bantta 15 kilo vermiştim ama 1 senede yavaş yavaş vermiştim yine

o banda cikinca icim karariyor kendimi caresiz hapis zannediyorum. pisikolojimi bozuyor. 2009 dan beri var hic sevmiyorum onu

ne kadar zayıflasakta kafalar hep aynı gel öpicem seni
Gel sarılalım kardişim ne yapalım yemek zevkimiz var
Çok güzel canım bravo
olur kız arada..nescafede aynen içilirmi öyle :)) haha

aynen hehehe

Evet içilmez değil mi çikilata varsa yanında yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…