sikma canini o hemen kilo olmaz. senin de kandilin mubarek olsun :)canimmmm ozur dilerim.yazamadim cunkuuu utaniyorummmmmm..kilo aldim ..yedim yedim yedim doymadim..cevremdekiler ne guzel zayiflamissin diyince bunu kutlamak lazim diyip solugu kebapcida aldik..sende 1 ben diyim 1,5 adana yedim pideye sarip sarip...yetmezmis gibi ustune kaymakli tatli yedim..nasil olsa zayifladim diyeeee...sonra ki gunler takip etti...midem geri acildi ve tekrar kilo aldim..cok uzgunum amaaa yemek yemek cok guzel biseeyy ...amabugun niyetliyim...yeniden bugun basliyorum..bu sefer hergun yediklerimide yazicam belki bu sefer ise yarar...bide aksama dagitmak icin kalburabasti tatlisi yaptim insallah yemem..bu arada herkesin mubarek mirac kandilini kutluyorum..hayirli kandiller...
ilerde zayiflarsam ip sayesinde yerim yerim ip atlarimTmm cnm yazarım benım ablam 3 cocuk dogurdu bıraz rejım bıraz ip gor demezsın 3 cocuklu
a ciidimi.ne güzel bak buyuklerde varmış1 ay sonra 40 olucam
evet cok zor alismaya çalışıcam İpsiz atlayarak simdilik.. hacamat cok yaygin insanlar da steril olunmasina onem verdigi icin yapanlar güzel çalışıyor. o camlar nesterler kisiye ozel cope atiliyor direk. bizim tercih ettigimizi dun aksam ogrendim icim rahatladı bi sube daha acacakmis istek cok
öylemi diyosun..bakalım görecegız inşallhkadinlarin kendini en disi en kadin hissettigi yaslar 35 civariymis
yulaf ezmesını nasıl yıyosun sen.meyveyle çok severım ben..sütede katıyorum.ama sütle pek hoş olmuyo bulamaç gıbı gorunuyoYulaf ezmemi 5 dakikada yer bitiririm şimdi yarım saat oldu nerdeyse hem yazıp hem yiyorum
koca delikanlı oglun var senın degılmı maşllh annesi..eşim mavıden gıyıyo çok dayanıklı bi marka.bende o kadar paraya renk renk kendıme başka marka pantolon alıyombaktım şimdide bana göre pahalı, oğluma gömlek bakayım dedim 100 tl diyo
hıı sende buyuksun o zaman benden..de bakim hissetmem için ne lagzımhissedemeden geçti deseneönceden bileydim hissetmeye çalışırdım, işten güçten vakit bulup o türlü hissiyatlara varamadım
canım kolay gelsın sanacanım merhaba
görev yerim değişti şimdilik pc m yok
arkadaşın yanına çay içmeye geldim ordan yazıyorum şimdi
dünde öyle göz attım aynı şekilde vaktim yok ne yazıkkı
bu hafta işlerimi halletmem lazım düzenimi kurmam lazıım
kilom da dün sabah 64,1 çıkmıştı onu da söylim
yeni yerın hayırlı olsun canım.rahat edersın ınşallh..kılo fazla yok aramızda sen gençsinmetabolızmanda daha ıyı çalışır gel bekleıyom ben seniizinli değilim canım buralardayım ama bilgisayarm yok şimdilik o yüzden çok aktif olamicaam
bu arada senii tebrik üstüne tebriik ediyorum canıımm maşallah sana yaa ne güzel kilo vermişsin 62 yi görmüşsüün
bak kıskandım seni haberin olsun
afiyet olsun.menun çok guzel..ipsiz bende başlıyım.1 tane haslanmıs yumurta 1 domates 1 salatalık bır dılım peynır bır fıncan cay kızlar gunde 1000 tane ipsiz ip bugun baslıycam ınsallah
sorma o sorun bended var.bazen dayanamıyorum 2-3 alıyorum ellerindenHalleyler cıkolatalar sureklı oglum karsımda yıyor kızlar cıldırıcamama pes etmek yok 8
25 en ıyısı..bende başlasam ıyı olurbende bugun ipsiz atlamaya başlıyorum 25 taneyle ama :)
herkesı kendım dahıl tebrık ederımm..
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 @demali -700★
Grup 70sbeden -300★
Grup 6007papatya -1000 ★★
Grup 50 @minerva1988 -1000★
oy maşallh sana..Bazen dikkatsiz insanlar olabiliyo işyerinde sen stajyer misin diyen böyle fit olunca
hoşgeldın canım :)sbeden merhaba. Ben de katilmak istiyorum kizlar araniza.
Daha once de takip etmistim bu sayfayi. Simdi ki kilom 59.8
hedefim 54 insallah.
Boyum 1.63
yasim 27. Armut vucuda sahibim. Her pazartesi kilo bildirimi ile gidecek bu kilolar. Karataya yakin bi beslenme uyguluyorum genelde.
aynen devam.Yok canım bırakmam kpss yi. Yaş sınırına kadar devam
bence ne guzel bır menuu..ama kalorı işin içine gırınce sankı çok gıbı dimi...bi haftada kalorı hesabı yapmadan bi denesen nasıl olurkınehirnil111 menümü veriyorum
Kahvaltı 178 kalori
Eti Lifalif-25 g
Pınar Laktozsuz Süt-200 g
Öğle Yemeği 522 kalori (kalori patlaması yaşadımama hala yeme kapasitem var )
Çoban Salatası-1 kase
Beyaz Ekmek-1 dilim (yimeycektim ama salatanın suyuna dayanamadım)
Tas Kebabı-1 kase
Ara öğünüm 116 kalori (saat 15:30 da yenilecek)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-100 g
Elma-1 küçük
şimdilik 816 kalori ediyo akşama yemeğim yok yine ne yerim bende bilmiyorum
büyük olasılıkla kahvaltı tarzı yapıcam çünkü akşam pazara çıkıcam eve gidip yemek yapmak zaman alır
hoşgeldin canımSlm arkadaslar guncel kilom 67.6 hedef 55 boyum 1.63 :)
aman 105 mi.maşallh yıne ıyı gelmışsınbende 105 le dogum yaptım simdi 77 yim cok kilo vermissin masallah sana durmak yok devammmm seni insallah bir yada bir bucuk aya kadar 70 ler grubuna alırız
bazı kurumlarda 35 bazı kurumlar 40..of kafayı yedırııler ınsanlarayaş sınırı kalktı diye biliyorum,önceden 40 dı
hiç görmemıştım.kızlar size birşey danışmak istiyorumlav taşlı mangal kullanan varmı aranızda?? geçenlerde eşim görmüş çok pratik diyor,ama görmeyle olmaz bu işler direk kullanan ve tavisye eden varmı acaba aramızda???
hadı bakalım kolay gelsınBırde mekik 10 taneyle basladım kkarnım acıyor pes etmesem duzenlı yapsam kurtulsam su kılolardan
çok guzel bışeymış bu.çokta pratık.piknıklerde felan.
kızlar böyle bişey pikniklerde birkaç dakikada hazır,evde de kullanılabiliyor,sürekli mangal kömürü derdi yok, tabi yedek tüp şart :)) ama daha pratik temiz miş,üstünde patlıcan biber bile közlüyosun, yani eve misafir gelse dumansız mangal keyfi gibi
ınşallh bende o 3 çocuklu fıt annlerden olurum.Tmm cnm yazarım benım ablam 3 cocuk dogurdu bıraz rejım bıraz ip gor demezsın 3 cocuklu
olur kız arada..nescafede aynen içilirmi öyle :)) hahaSabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşilçay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.karnıyarık + 50 gr yoğurt - 413 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa 2si bir arada nescafe + 1 ad.nestle çikolata - 214 kalori
Kandil diye bir abla çikolata almış herkese sade nescafem de bitince şekersiz olandan içtim mesburen çikolatalı gofrette sade gitmez ki
aynen hehehene kadar zayıflasakta kafalar hep aynı gel öpicem seni
25 az geldi 30 yaptim kalbim ve karnim ayri attia ciidimi.ne güzel bak buyuklerde varmış.maşallh sen incecıksın darısı bize o zaman :9
ipsiz deneyecegım bende azar azar..fazla atlayınca gecen kaslarım çok zorlandı benım..
öylemi diyosun..bakalım görecegız inşallh
yulaf ezmesını nasıl yıyosun sen.meyveyle çok severım ben..sütede katıyorum.ama sütle pek hoş olmuyo bulamaç gıbı gorunuyo
koca delikanlı oglun var senın degılmı maşllh annesi..eşim mavıden gıyıyo çok dayanıklı bi marka.bende o kadar paraya renk renk kendıme başka marka pantolon alıyomkızıyo bana.bi tane al saglam al dıyo.ay yok çeşit çeşit almak varken dıyom
hıı sende buyuksun o zaman benden..de bakim hissetmem için ne lagzım..zayıfladıkça eski kıyafetlerıme gırdıkçe daha mutluyum daha duzgun duruyo fızıgım şükür..senın boyun kaçtı ne guzel 59 lara az kaldı senın
canım kolay gelsın sana
yeni yerın hayırlı olsun canım.rahat edersın ınşallh..kılo fazla yok aramızda sen gençsinmetabolızmanda daha ıyı çalışır gel bekleıyom ben seniberaber inicez dedıkya
afiyet olsun.menun çok guzel..ipsiz bende başlıyım.
sorma o sorun bended var.bazen dayanamıyorum 2-3 alıyorum ellerindenbazen kaçıyom görmeyeyım dıye.
25 en ıyısı..bende başlasam ıyı olur
tebrıkler.süper..bende oturdum pc başına nescafe içiyom25 az geldi 30 yaptim kalbim ve karnim ayri attisanki iki kalp vardi. nefes nefese kalip ter attım birazdan 30 daha atlayacam
canım ben 2 kızımın dogumundan sonra dıyet yaparken hiiç dışarı yuruyuşe çıkmadan 4 ayda 20 kılomu verdım..gunluk evde leslie yaptım.ve bısıklet cevırdım evde bacak bel bölgesı hareketlerı yaptım.dışarı şart degıl yeterkı aktıf olalım degılmı..ne guzel işte sana yarayacak şeyı buldunKizlar giydim atlet korsemi iki parca ust üste 30 kere ip atladim. nefes nefese kaldim kalbim ayrı karnim ayri atti. hemen ter attım bu ne süper biseymis . kesinlikle ipe gerek yok. bilgisayar faresinin sapiyla ip denedim asagi ses cok gidiyor ama ipsiz atlayinca ipe takilma derdi ve asagi gum gum ses gonderme olmuyor. bayildim ip atlamak artik favorim disarlarda 3 saat yürüyüp kaslarim yipraniyor psikolojim yipraniyor ve dogru dürüst yorulmuyorum bile. bundan sonra abartmicam yine yurucem ama keyfine
evet buldum :) canim ben oyle evde ki miyminti hareketlerden cok sıkılıyorum. yürüyüş bandımda var. dışarı cikinca nedense bi hirs geliyor. ama bu ip atlamayi çok yordugundan kisa vadede sonuç gosterecegine inandigimdan sevdimcanım ben 2 kızımın dogumundan sonra dıyet yaparken hiiç dışarı yuruyuşe çıkmadan 4 ayda 20 kılomu verdım..gunluk evde leslie yaptım.ve bısıklet cevırdım evde bacak bel bölgesı hareketlerı yaptım.dışarı şart degıl yeterkı aktıf olalım degılmı..ne guzel işte sana yarayacak şeyı buldun
a ciidimi.ne güzel bak buyuklerde varmış.maşallh sen incecıksın darısı bize o zaman :9
ipsiz deneyecegım bende azar azar..fazla atlayınca gecen kaslarım çok zorlandı benım..
öylemi diyosun..bakalım görecegız inşallh
yulaf ezmesını nasıl yıyosun sen.meyveyle çok severım ben..sütede katıyorum.ama sütle pek hoş olmuyo bulamaç gıbı gorunuyo
koca delikanlı oglun var senın degılmı maşllh annesi..eşim mavıden gıyıyo çok dayanıklı bi marka.bende o kadar paraya renk renk kendıme başka marka pantolon alıyomkızıyo bana.bi tane al saglam al dıyo.ay yok çeşit çeşit almak varken dıyom
hıı sende buyuksun o zaman benden..de bakim hissetmem için ne lagzım..zayıfladıkça eski kıyafetlerıme gırdıkçe daha mutluyum daha duzgun duruyo fızıgım şükür..senın boyun kaçtı ne guzel 59 lara az kaldı senın
canım kolay gelsın sana
yeni yerın hayırlı olsun canım.rahat edersın ınşallh..kılo fazla yok aramızda sen gençsinmetabolızmanda daha ıyı çalışır gel bekleıyom ben seniberaber inicez dedıkya
afiyet olsun.menun çok guzel..ipsiz bende başlıyım.
sorma o sorun bended var.bazen dayanamıyorum 2-3 alıyorum ellerindenbazen kaçıyom görmeyeyım dıye.
25 en ıyısı..bende başlasam ıyı olur
herkesı kendım dahıl tebrık ederımm..
oy maşallh sana..
hoşgeldın canım :)
aynen devam.
bence ne guzel bır menuu..ama kalorı işin içine gırınce sankı çok gıbı dimi...bi haftada kalorı hesabı yapmadan bi denesen nasıl olurkı
hoşgeldin canım
aman 105 mi.maşallh yıne ıyı gelmışsın
bazı kurumlarda 35 bazı kurumlar 40..of kafayı yedırııler ınsanlara
hiç görmemıştım.
hadı bakalım kolay gelsın
çok guzel bışeymış bu.çokta pratık.piknıklerde felan.
ınşallh bende o 3 çocuklu fıt annlerden olurum.
olur kız arada..nescafede aynen içilirmi öyle :)) haha
aynen hehehe
amann evde bandın varda kullanmıyomusunevet buldum :) canim ben oyle evde ki miyminti hareketlerden cok sıkılıyorum. yürüyüş bandımda var. dışarı cikinca nedense bi hirs geliyor. ama bu ip atlamayi çok yordugundan kisa vadede sonuv gosterecegine inandigimdan sevdiminşallah.
bende 7 8 ay gibi bi surede 25 kg vermistim. dogumdan sonra kolay gidiyor
ben bantta 15 kilo vermiştim ama 1 senede yavaş yavaş vermiştim yineamann evde bandın varda kullanmıyomusun.kesınlıkle ama kesınlıkle banda kendını alıştır..o kadar faydası varkı ne anlatayım ben sana..keşke benımde bandım olaydı evde 1 saat üstünde yurusem yeter çunku o tum vucudu çalıştırıyo.bacak basen gobek..ben olsam ipi bırakır açarım muzıgı ve yuryuş bandına çıkar kıızm uyurken çok guzel sporumu yaparım..
o banda cikinca icim karariyor kendimi caresiz hapis zannediyorum. pisikolojimi bozuyor.amann evde bandın varda kullanmıyomusun.kesınlıkle ama kesınlıkle banda kendını alıştır..o kadar faydası varkı ne anlatayım ben sana..keşke benımde bandım olaydı evde 1 saat üstünde yurusem yeter çunku o tum vucudu çalıştırıyo.bacak basen gobek..ben olsam ipi bırakır açarım muzıgı ve yuryuş bandına çıkar kıızm uyurken çok guzel sporumu yaparım..
Gel sarılalım kardişim ne yapalım yemek zevkimiz varne kadar zayıflasakta kafalar hep aynı gel öpicem seni
Çok güzel canım bravoKizlar giydim atlet korsemi iki parca ust üste 30 kere ip atladim. nefes nefese kaldim kalbim ayrı karnim ayri atti. hemen ter attım bu ne süper biseymis . kesinlikle ipe gerek yok. bilgisayar faresinin sapiyla ip denedim asagi ses cok gidiyor ama ipsiz atlayinca ipe takilma derdi ve asagi gum gum ses gonderme olmuyor. bayildim ip atlamak artik favorim disarlarda 3 saat yürüyüp kaslarim yipraniyor psikolojim yipraniyor ve dogru dürüst yorulmuyorum bile. bundan sonra abartmicam yine yurucem ama keyfine
olur kız arada..nescafede aynen içilirmi öyle :)) haha
aynen hehehe
Allah korusun kız suskızlar bir yağmur başladı şaşarsınız, gök delindi hatta yarılıyo resmen,sanırsın tropikal bölgede muson yağmuru yağıyo birazdan da hortum gelcek
tabikide korusun,ben sadece bana hissttirdiğini yazdım, bu havada sıcacık evinde battaniye altında elinde sıcacık kahven yanında çikolatan ohh keyfe bak senAllah korusun kız susBurası günlük güneşlik sabah soğuktu ama şimdi güneş yakıyor ne dengesiz
Oh ki ne oh biz işten işe koşuşturup duralımtabikide korusun,ben sadece bana hissttirdiğini yazdım, bu havada sıcacık evinde battaniye altında elinde sıcacık kahven yanında çikolatan ohh keyfe bak sen
kız bende işyerindeyim,benimki hayal di sadeceOh ki ne oh biz işten işe koşuşturup duralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?