♥haftalık kilo verme yarışması♥

ahah çünkü boğazdan kıstım ben :))babamı da yine dyete soktum :) adamın bünye yine sapııtıı. memlekette normal oluyo abimlerde deli gibi yiyorlar bana gelnce diyet :)
Olsun yaş aldıkça insanların kilo vermesi daha zor almaları daha kolay çünkü hareketleri de kısıtlanıyor artık dikkat etsinler

a ciidimi.ne güzel bak buyuklerde varmış.maşallh sen incecıksın darısı bize o zaman :9

Liseye başlayıncaya kadar dombili dombili gezen ben lise 1 de zayıfladım ve sonra hiç 60 ı geçmedim taa ki kızım doğuncaya kadar 4 aylıkken işe başladım 77 kiloydum 2 buçuk yaşına geldiğinde hayatımda hiç olmadığım kadar zayıflayıp 52.leri gördüm her kış olduğu gibi bu kış da kilo aldım ama burası sayesinde 56 yı da geçmedim

Sana da maaşallah o zaman
Leslie işe yaramıyor gibi geliyordu bana o yüzden ip atlıyordum düzenli yapıyım bari

tabikide korusun,ben sadece bana hissttirdiğini yazdım, bu havada sıcacık evinde battaniye altında elinde sıcacık kahven yanında çikolatan ohh keyfe bak sen
Yok kıız o da sıkıyo bi zaman sonra tatile gitmek dışında izin bana yaramıyor evde işten güçten bunalıyorum resmen

bende 105 le dogum yaptım simdi 77 yim cok kilo vermissin masallah sana durmak yok devammmm seni insallah bir yada bir bucuk aya kadar 70 ler grubuna alırız
ay inşallah takılı kaldım çok az gidiyo geçtiğimiz hafta hiç yağdan gitmedi üstüne bi tartıya çıkmtım fazla gösterdi diyetisyenimdeki kontroller sonucu yağ yakmadan iki hafta boyunca 1,5 kg kas yaptığımı gördük

Ayy evet evet aynen onlar gibiyim ya gecen.cig kofte dün tulumba bakalim yarin ne alcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…