- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Olsun yaş aldıkça insanların kilo vermesi daha zor almaları daha kolay çünkü hareketleri de kısıtlanıyor artık dikkat etsinlerahah çünkü boğazdan kıstım ben :))babamı da yine dyete soktum :) adamın bünye yine sapııtıı. memlekette normal oluyo abimlerde deli gibi yiyorlar bana gelnce diyet :)
Benim abur cuburlar genelde doğal kuru dut üzüm kayısı incir ceviz fındık pestil kızımla atıştırıyoruz akşamları tabii ki minik birer de petito yiyoruzAfiyet olsun canım aynen ev çok zarar ya resmen gözüm dönüyor benimde çekmeceler abur cubur dolu
a ciidimi.ne güzel bak buyuklerde varmış.maşallh sen incecıksın darısı bize o zaman :9
Sana da maaşallah o zamancanım ben 2 kızımın dogumundan sonra dıyet yaparken hiiç dışarı yuruyuşe çıkmadan 4 ayda 20 kılomu verdım..gunluk evde leslie yaptım.ve bısıklet cevırdım evde bacak bel bölgesı hareketlerı yaptım.dışarı şart degıl yeterkı aktıf olalım degılmı..ne guzel işte sana yarayacak şeyı buldun
Bende biz dedim kuzu biliyorum iş yerinde olduğunukız bende işyerindeyim,benimki hayal di sadece
Benim abur cuburlar genelde doğal kuru dut üzüm kayısı incir ceviz fındık pestil kızımla atıştırıyoruz akşamları tabii ki minik birer de petito yiyoruz
Yok kıız o da sıkıyo bi zaman sonra tatile gitmek dışında izin bana yaramıyor evde işten güçten bunalıyorum resmentabikide korusun,ben sadece bana hissttirdiğini yazdım, bu havada sıcacık evinde battaniye altında elinde sıcacık kahven yanında çikolatan ohh keyfe bak sen
Deniz sen dedigime bakma, bende fırsatını buldugunda hemen işe güce sariliyorum,söylediklerim tamamen hayal ürünü yaniYok kıız o da sıkıyo bi zaman sonra tatile gitmek dışında izin bana yaramıyor evde işten güçten bunalıyorum resmen
Bizimkilerde cok acımasız nehirrr ne yapacağukBende biz dedim kuzu biliyorum iş yerinde olduğunu
Ohh ne güzel ya benimkiler çok acımasız
olmam mıbunlar 26-27 yaşından bahsedıyo yaa
yokmu 35 i geçmiş ben gibi
O kadar tatlı amaBenimkilerde
Bizimkilerde cok acımasız nehirrr ne yapacağuk
inanılmaz gerçekten. kızı da pek bir tatlıymışKızlar bir haber okudum paylaşmak istedim mucize gibi gibisi fazla
http://www.milliyet.com.tr/gecirdig...-pembenar-galeri-kadinsagligi-2237758/?PAGE=8
ay inşallah takılı kaldım çok az gidiyo geçtiğimiz hafta hiç yağdan gitmedi üstüne bi tartıya çıkmtım fazla gösterdi diyetisyenimdeki kontroller sonucu yağ yakmadan iki hafta boyunca 1,5 kg kas yaptığımı gördükbende 105 le dogum yaptım simdi 77 yim cok kilo vermissin masallah sana durmak yok devammmm seni insallah bir yada bir bucuk aya kadar 70 ler grubuna alırız
Senin için eklediminanılmaz gerçekten. kızı da pek bir tatlıymış
Senin için ekledim
Kızıma bir şey yedireceğim zaman senin için aldım senin için yaptım dediğimde hoşuna gidiyor
BendensinBenim abur cuburlar genelde doğal kuru dut üzüm kayısı incir ceviz fındık pestil kızımla atıştırıyoruz akşamları tabii ki minik birer de petito yiyoruz
deniz sen kaç yaşında evlendin kuzum ?Senin için ekledim
Kızıma bir şey yedireceğim zaman senin için aldım senin için yaptım dediğimde hoşuna gidiyor
Ayy evet evet aynen onlar gibiyim ya gecen.cig kofte dün tulumba bakalim yarin ne alcam:))heh işte benim de öyle ,ben biliyorum çünkü kendimio yüzden hedef 48-49
olsun kız alırsın karşılığını. dur daha canım 1 haftacık birinci oldun. ben kaç haftadır birinciyim de karşılığını alıyorum
canım jillian 30 days ve pilates yaptım. ebru şallının 2 haftada 2 beden incel videosunu
ip de atlamaya başlamıştım sonradan
böyle bi karikatür vardı . iki kadın yürüyüşe çıkıyo dönüşte kebapçılara tatlıcılara giriyorlardı
ayy evet simitlerde güzel gelişmeler var. gitsin simitler basenler
başlangıç kilom 62 idi canımay teşekkür ederim canikom sen bi de 1 sonraki halimi gör
afiyet olsun tatlım yarın protein günü yaparsan bugünü hiç yememişsin gibi sıfırlarasın
kotonu bilmem de defacto nun kalıpları küçük onu anladım
teşekkür ederim canım
zumba 3-4 gün yapıp bıraktım canım. jillian ve pilates yapmaya başladım sonra.zumba da hafif kaldı çünkü .
karatayda o leptin şeysi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?