♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım yerinde sayman normal, bende o şekilde oluyorum ilk diyete başlayınca insanlar ödemden dolayı fazla kilo verir ben 2 ay yerimde saydım,bunlar olabiliyo,sakın yılma sonra vermeye başlıyosun

Evet Ramazan'dan önce olması daha ıyı
Ben bu hafta içinden dolap içlerini silip düzeltmeye başlayayım perşembe resmi izin iş yeri çalıştırmazsa detaylı temizliğe girerim hafta sonuna da iyice perdeler camlar annemle hallederim hazır bu heves gelmişken girişmeliyim Ramazanda yapamam oruçluyum misafir de ağırlarım iftara aileler falan sonrasında yaz düğünler gezmeler derken içimden gelmez
evet kzım hastaydı onla uğraşmaktan yemek yemeyi unutmuştum iyi oldu ama
Bir yandan seviniyor insan işte

Tamam canım es geçelim geçmiş olsun inşallah toparlarsın çabucak diş ağrısını çok çektim bilirim Allah kolaylık versin canım

Kilom 81.000
Yaptigim agir sporlar beni sisirdi. Sporu yurusuyusu şimdilik bırakıyorum. Kas yaptım birazi da odemdir . 78 lerden 2 haftada 81 olmak spor sonucu moral bozucu ki yememe dikkat ettigim halde.

Kilom 81.000
Yaptigim agir sporlar beni sisirdi. Sporu yurusuyusu şimdilik bırakıyorum. Kas yaptım birazi da odemdir . 78 lerden 2 haftada 81 olmak spor sonucu moral bozucu ki yememe dikkat ettigim halde.
bence sadece şişkinlik canım o moralini bozma. dediğin gibi spor yapmak bazen terse tepebiliyo. su da iç suyu düşürünce de şişkinlik gitmiyo. bak bana ben bozuyomuyum.geçen hafta tartıfa bi ara 84 bile gördüm noluyo len dedim.

Kilom 81.000
benim ilk aylar yaşadıklarımı yaşıyosun
bende 68,5 la başlayıp ilk 2 ay verememiştim hatta bi ara 70 i gördüm sonra inmeye başlamıştım, sende biraz çıkıp sonra inmeye başlayacaksın sanırım,sakın bırakma spora devam et ama kendini zorlamadan bıktırmadan

begüş sen naptın bi gelişme varmı canım kilonda

kızlar sabah kahvaltısı bir tane kaşarlı tost yağsız. zaten kaşarda var. bir tane şekersiz kahve. şimdi bi tane ülker altınbaşak yulaflı bisküvi yedim paketin üzerinde 46 gramında 185 kcal var yazıyo. valla hiç hissettirmedi. tabi kilo veremem ben. öğlende güne gitcem allahtan dişim ağrıyo da kimse ye diye ısrar edemiycek

güne gitceksen o bisküviyi yemeseydin keşke

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme) + 10 ad.çilek + 4 adet erik - 56 kalori
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.cordon blue + 1 porsiyon bulgur pilavı + 1 dilim fırın patates + 50 gr yoğurt - 422 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa sade şekersiz nesacafe (gerçekleşecek) - 2 kalori

Bayağı tok hissediyorum kendimi

Dişi ağrıyor diye mutlu olan insan biz diyetçilerdir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…