canım yerinde sayman normal, bende o şekilde oluyorum ilk diyete başlayınca insanlar ödemden dolayı fazla kilo verir ben 2 ay yerimde saydım,bunlar olabiliyo,sakın yılma sonra vermeye başlıyosuncanım salıdan sonrasını sayamadım. müthiş derece dişim ağrıyo zaten ne yediğimi bilmiyorum şu an. daha çok çenemi oynatmamaya çalışıyorum. bugün dikkat ederim gene detaylı rapor veririm.sbeden 82,7 bu arada. hayır normal kilodan uzak olunca daha kolay kilo verilmiyomu ben niye hep yerimde sayıyorum halbuki spor dayapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. benim metabolizmada sorun var galiba.
Ben bu hafta içinden dolap içlerini silip düzeltmeye başlayayım perşembe resmi izin iş yeri çalıştırmazsa detaylı temizliğe girerim hafta sonuna da iyice perdeler camlar annemle hallederim hazır bu heves gelmişken girişmeliyim Ramazanda yapamam oruçluyum misafir de ağırlarım iftara aileler falan sonrasında yaz düğünler gezmeler derken içimden gelmezEvet Ramazan'dan önce olması daha ıyı
Bir yandan seviniyor insan işteevet kzım hastaydı onla uğraşmaktan yemek yemeyi unutmuştum iyi oldu ama
canım salıdan sonrasını sayamadım. müthiş derece dişim ağrıyo zaten ne yediğimi bilmiyorum şu an. daha çok çenemi oynatmamaya çalışıyorum. bugün dikkat ederim gene detaylı rapor veririm.sbeden 82,7 bu arada. hayır normal kilodan uzak olunca daha kolay kilo verilmiyomu ben niye hep yerimde sayıyorum halbuki spor dayapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. benim metabolizmada sorun var galiba.
saol canımgeçmiş olsun canım
Paylaştım cnm 88 3 kg gitticanım naptın patates diyetini sonucunu paylaşırmısın
ben iyiyim cok Şükür canimaynen canım şükürler olsun tabi her halimize sen nasılsınn
hayirdir ne antepi kiz hayvanat bahcesine mi yoksasbeden geceden antebe gidicem bugün tartıldım 67 böyle kabul etsek olur mu 2 gün yokumda ordada yerim sizin yerinize kebapları olur mu
patates diyeti nasıl oluyo ki patatesi kilo aldıran bi şey değilmi şimdiPaylaştım cnm 88 3 kg gitti
bence sadece şişkinlik canım o moralini bozma. dediğin gibi spor yapmak bazen terse tepebiliyo. su da iç suyu düşürünce de şişkinlik gitmiyo. bak bana ben bozuyomuyum.geçen hafta tartıfa bi ara 84 bile gördüm noluyo len dedim.Kilom 81.000
Yaptigim agir sporlar beni sisirdi. Sporu yurusuyusu şimdilik bırakıyorum. Kas yaptım birazi da odemdir . 78 lerden 2 haftada 81 olmak spor sonucu moral bozucu ki yememe dikkat ettigim halde.
benim ilk aylar yaşadıklarımı yaşıyosunKilom 81.000
Yaptigim agir sporlar beni sisirdi. Sporu yurusuyusu şimdilik bırakıyorum. Kas yaptım birazi da odemdir . 78 lerden 2 haftada 81 olmak spor sonucu moral bozucu ki yememe dikkat ettigim halde.
begüş sen naptın bi gelişme varmı canım kilondabenim ilk aylar yaşadıklarımı yaşıyosun
bende 68,5 la başlayıp ilk 2 ay verememiştim hatta bi ara 70 i gördüm sonra inmeye başlamıştım, sende biraz çıkıp sonra inmeye başlayacaksın sanırım,sakın bırakma spora devam et ama kendini zorlamadan bıktırmadan
evet canım her zamanki gibi regl bitti kilo gitti, ramazana kadar 59,9 u görsem yetecekbegüş sen naptın bi gelişme varmı canım kilonda
güne gitceksen o bisküviyi yemeseydin keşkekızlar sabah kahvaltısı bir tane kaşarlı tost yağsız. zaten kaşarda var. bir tane şekersiz kahve. şimdi bi tane ülker altınbaşak yulaflı bisküvi yedim paketin üzerinde 46 gramında 185 kcal var yazıyo. valla hiç hissettirmedi.tabi kilo veremem ben. öğlende güne gitcem allahtan dişim ağrıyo da kimse ye diye ısrar edemiycek
bende bu hafta regl oldum işte ondan halen şişkinlik inmedi. inşallah canım ya. başta biraz durakladın ama yeniden verme sürecine girdinevet canım her zamanki gibi regl bitti kilo gitti, ramazana kadar 59,9 u görsem yetecek
geçen hafta 61,1 (regl şişliğim vardı )
bugün:60,3
sbeden
Dişi ağrıyor diye mutlu olan insan biz diyetçilerdir herhaldekızlar sabah kahvaltısı bir tane kaşarlı tost yağsız. zaten kaşarda var. bir tane şekersiz kahve. şimdi bi tane ülker altınbaşak yulaflı bisküvi yedim paketin üzerinde 46 gramında 185 kcal var yazıyo. valla hiç hissettirmedi.tabi kilo veremem ben. öğlende güne gitcem allahtan dişim ağrıyo da kimse ye diye ısrar edemiycek
ay evet bu kadar yüksek olduğunu farketmedim aslında. üzerini önce okuyaydım iyiydi. olsun akşam gene spor yaparım biraz kendimi mutlu ederim napiim.güne gitceksen o bisküviyi yemeseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?