sanirim benim basima gelen de biraz bu. O yuzden yürüyüşü olmasa da egzersiz mekik kol bacak hareketlerini ve mekik cekmeyi ben de biraktim. Ideal kiloma 6 kg var biraz daha yaklasinca sikilasmaya çalışacağım.Kilom 81.000
Yaptigim agir sporlar beni sisirdi. Sporu yurusuyusu şimdilik bırakıyorum. Kas yaptım birazi da odemdir . 78 lerden 2 haftada 81 olmak spor sonucu moral bozucu ki yememe dikkat ettigim halde.
dişim ağrıyoda sanki yemekten uzak mı kalıyorum canım ya daha kötü oluyo. şimdi uzun süre yemeden duruyorum sonra gözüm dönüyo dün bi baktım çiğnemeden yutmaya başlamışım dedim fiyonk sakin ol.Dişi ağrıyor diye mutlu olan insan biz diyetçilerdir herhalde
Açken sen sen değilsindişim ağrıyoda sanki yemekten uzak mı kalıyorum canım ya daha kötü oluyo. şimdi uzun süre yemeden duruyorum sonra gözüm dönüyo dün bi baktım çiğnemeden yutmaya başlamışım dedim fiyonk sakin ol.
Cok sevindim insallah iki hafta kalmaz 79 görürsünGunaydin hanimlar .sevgilisbeden cimm bu haftaya bomba gibi basladmm .kilom 83.300 .herkeze iyi haftalar kizlarr
25 nisanda 93 kiloydun.sbeden cnm 88
Tamam canım. Zaten fazla sayfa da birikmedi. Katilim azdi :)sbeden bu hafta : 53,2
Geçen hafta:53,3
Fark : -100
Valla bu hafta baya baya yedim ben kızlar. Ona rağmen artmamış olmasına şaşırdım kilomun çünkü kesin kilo aldım diye bekliyordum hatta tartılmayacaktım moralim bozulmasın diye ama almamışım.
Bu hafta pek giremedim ya. Bi sürğ sayfa okucam. Bildirimlerimi de yapmadım.
sbeden düzenli adım bilgisi vericem kısmetse bu hafta.
nehirnil111 canım baya yediğimden kalori hesabı da tutamadım ben. Beni es geç veremediğim günler için. Bugğn yeni sayfa ile tekrar başlıyorum.
Gelinliğimi aldık çünkü. Onun içinde daha güzel durmak için azimlendiiiimm:)
Süpersin :)günaydıın kızlaarrr
vala bende sonuçlaar çook çook iyi bu haftaa
sbeden 61,9 ile bu haftaya başladıımmm
begüşüümmm baak gör ne hallere geldiim senle aynı sayılırız artıık aramızda çok da fark yookk
ama bu hafta kendime izin vericem çünkü memlekete gidiyorum bu haftaa ve orda bu kadar takıntılı olmak istemiyorum rahat olmak istiyroum
tabi çok çok yemek yemem ama rahat olcam hem yesemde bişe olmaz hemen toparlarım bir haftada
amacım tatilden dönüşte 60 ın altına inmeek
ramazana kadar görceem o 59 rakamınııı
Süper dizlerden yaklasik 3 kiloluk baskidan kurtulmus oldunsbeden Kızlar bu hafta yiyerek kilo verdım tabii asmadım dıkkat etttım sadece aksam ekmek yemedım kesınlıkle bıde bol su cok sukur 96 dan kurtuldum
Ne guzel faydasını gormussun canım. Ben son 4 günde 39 bin adim attim.ve aslinda son 4 5 günde 81 kiloya ciktim yememe dikkat ettigim halde bu nasil oldu bilmiyorum. Spora ara verdim ama sen duzenli olarak bildirsbeden canım geçen hafta 71.7
bu hafta 70.8
-900 inşallah böyle devam ederim iki gündür dışarda yürüyorum 5000 adımı geçiyor ama yazmaya fırsat bulamadım
canım benim kas yapmak öyle kolay bişey değil,keşke olsada kas olsa,o kaslarda şişkinliktir, kendini fazla zorlamadan yürüyüşüne devam et,sonunda tartıda birkaç kilo birden verdiğini göreceksinbende 39 bin adim sagolsun 81 oldum kas mi oldu ne olduysa. Seninle ayniyiz. Aslinda seninle rekabet icinde versek ne güzel olur sen beni kovalasan ben seni kovalasam bakmisiz ki zayiflamisiz
Haftaya 59 u görürsün canımevet canım her zamanki gibi regl bitti kilo gitti, ramazana kadar 59,9 u görsem yetecek
geçen hafta 61,1 (regl şişliğim vardı )
bugün:60,3
sbeden
ben miHaftaya 59 u görürsün canım
Bende sporla kilo aldimcanım salıdan sonrasını sayamadım. müthiş derece dişim ağrıyo zaten ne yediğimi bilmiyorum şu an. daha çok çenemi oynatmamaya çalışıyorum. bugün dikkat ederim gene detaylı rapor veririm.sbeden 82,7 bu arada. hayır normal kilodan uzak olunca daha kolay kilo verilmiyomu ben niye hep yerimde sayıyorum halbuki spor dayapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. benim metabolizmada sorun var galiba.
Canim cok fazla spor yapamıyorum aslında çocukla 8 aylık kızım çok hareketli ve emziriyorum günde 3 lt su içiyorum abur cubur yemem pek akşam 7 den sonra su çay dışında birsey tuketmem bunların etkisi galiba sana şaşırdım aslında çok güzel yürüyüş spor yapiyordun inşallah verirsinNe guzel faydasını gormussun canım. Ben son 4 günde 39 bin adim attim.ve aslinda son 4 5 günde 81 kiloya ciktim yememe dikkat ettigim halde bu nasil oldu bilmiyorum. Spora ara verdim ama sen duzenli olarak bildirher pazar toplama yapiyorum.
Sağol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?