Aman rabbim sağlık versinİyiyim tatlım eşimde iyi çok şükür sen nasılsın
Canım neden ne oldu ki
Amin cümlemize canım en önemli şeyAman rabbim sağlık versin
İyim kuzum pazartesi benım temizlik günü malum pazar günü az salıyorum kendını çocuklarda evde olunca.. Şimdi başlıcam temizlige
Kolay gelsin sana. Ben taşınacağım bahar temızlıgım toptan olacak iyi oluyo böyle :))Amin cümlemize canım en önemli şey
Ben dün yaptım ya 1 de giriştim işlere yemeklerle beraber akşam 7 gibi anca bitti hepsi daha bahar temizliği var bunun belli bir haftaya yayarak yapacağım bakalım
Sağol canım Ramazan girmeden yapmam gerek aslında olmadı önümüzdeki hafta sonu başlayayım ben en iyisi bir anda içimde temizlik aşkı oluşuverdi baka şimdiKolay gelsin sana. Ben taşınacağım bahar temızlıgım toptan olacak iyi oluyo böyle :))
Günaydın neden yahuuuu
İyiyim tatlım eşimde iyi çok şükür sen nasılsın
Canım neden ne oldu ki
Yani bilmiyorum kızlar yaaasonunda olcağı buydu, neden çekildin kız yarışmadan
Çok fazla alma ama emi sanırım yazdan herkese o rahatlık geliyor en geç Ramazandan sonra gel selam ver bekliyoruzYani bilmiyorum kızlar yaaa
aslında hedefime de ulaşmadım ama bi salmak istedim kendimi
spor yapmak diyet yapmak hepsi zor gelmeye başladı bu dönem
belki birkaç kilo alıp dönerim aranıza
üye | 11may | 12may | 13may | 14may | 15may | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 5000A-250ip | 8651A-140ip | 12337A-3ip | 13089A | ||||||||
M Muruvet | 780A-60ip | 2500A-100ip | 3000 | |||||||||
@DisiAnka | - | |||||||||||
| - | - | 5015A-100ip | |||||||||
| - | 5500A | ||||||||||
Y ysmn1096 | - | 4000A-70ip | 2000A | 5000A |
Hep sizi takipte olacağım canımmÇok fazla alma ama emi sanırım yazdan herkese o rahatlık geliyor en geç Ramazandan sonra gel selam ver bekliyoruz
Bekleriz canımHep sizi takipte olacağım canımm
motivasyonun düşmüş belli oldu canım,gerçi boyuna göre kilon oldukça ideal,kilo vermene gerek bile yok,belki biraz platesle sıkılaşma da yeter sana, sen dikkat et yinede, döndüğünde sıkılaşma için uğraşırsın canım.Yani bilmiyorum kızlar yaaa
Evet Ramazan'dan önce olması daha ıyıSağol canım Ramazan girmeden yapmam gerek aslında olmadı önümüzdeki hafta sonu başlayayım ben en iyisi bir anda içimde temizlik aşkı oluşuverdi baka şimdiSenin işin çok güzel direk temizle gir eve ohh
E bıraz dınlen gel ozamanYani bilmiyorum kızlar yaaa
Tamam canımmmotivasyonun düşmüş belli oldu canım,gerçi boyuna göre kilon oldukça ideal,kilo vermene gerek bile yok,belki biraz platesle sıkılaşma da yeter sana, sen dikkat et yinede, döndüğünde sıkılaşma için uğraşırsın canım.
okuyup okuyup gitme arada yaz pmm mı
Evet Ramazan'dan önce olması daha ıyı
E bıraz dınlen gel ozaman
evet kzım hastaydı onla uğraşmaktan yemek yemeyi unutmuştum iyi oldu amaTeşekkürler canım hafta sonu çok az almışsın ne güzel
canım naptın patates diyetini sonucunu paylaşırmısınTamam cnm pazartesi sonuç yazarim
Sagol cnmMaşallh Can'ım günaydın
Tebrıkler ne güzel kilon ıyı gıdıyosun
Günaydın Can'ım Nasıl verdınmı
Oyy kuzum aldığım. Rabbım huzurla keyıflıce gıydırsın gelınlıgını. Bedenine göre aldığına göre bence sen artık 52 bin altına inme daraltmak zorunda kalırsın
Günaydın şekerlim. Nasılsın eşin Nasıl oldu
Can'ım tebrık ederim çok ıyı gıdıyosun
Keyfını çıkar bende 17 sakatlık uzaktayım aileme rabbım hepsıne sağlık varsın.
Kız ne güzel demeli sağlıklı beslendın tebrıklerr
Can'ım çok ıyı gıdıyosun tebrık ederım sonuç çok ıyı
Kız sen kaç kılosun
Ah sorma ne şans yakın olmak
geçmiş olsun canımevet kzım hastaydı onla uğraşmaktan yemek yemeyi unutmuştum iyi oldu ama
canım salıdan sonrasını sayamadım. müthiş derece dişim ağrıyo zaten ne yediğimi bilmiyorum şu an. daha çok çenemi oynatmamaya çalışıyorum. bugün dikkat ederim gene detaylı rapor veririm.bayan_balon ve fiyonkbayan kızlar sizin kalorileriniz geçen hafta eksik Salıdan itibaren yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?