♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aman rabbim sağlık versin
İyim kuzum pazartesi benım temizlik günü malum pazar günü az salıyorum kendını çocuklarda evde olunca.. Şimdi başlıcam temizlige
Amin cümlemize canım en önemli şey

Ben dün yaptım ya 1 de giriştim işlere yemeklerle beraber akşam 7 gibi anca bitti hepsi daha bahar temizliği var bunun belli bir haftaya yayarak yapacağım bakalım

Amin cümlemize canım en önemli şey

Ben dün yaptım ya 1 de giriştim işlere yemeklerle beraber akşam 7 gibi anca bitti hepsi daha bahar temizliği var bunun belli bir haftaya yayarak yapacağım bakalım
Kolay gelsin sana. Ben taşınacağım bahar temızlıgım toptan olacak iyi oluyo böyle :))

Kolay gelsin sana. Ben taşınacağım bahar temızlıgım toptan olacak iyi oluyo böyle :))
Sağol canım Ramazan girmeden yapmam gerek aslında olmadı önümüzdeki hafta sonu başlayayım ben en iyisi bir anda içimde temizlik aşkı oluşuverdi baka şimdiSenin işin çok güzel direk temizle gir eve ohh

Yani bilmiyorum kızlar yaaa
aslında hedefime de ulaşmadım ama bi salmak istedim kendimi
spor yapmak diyet yapmak hepsi zor gelmeye başladı bu dönem
belki birkaç kilo alıp dönerim aranıza
Çok fazla alma ama emi sanırım yazdan herkese o rahatlık geliyor en geç Ramazandan sonra gel selam ver bekliyoruz

Son düzenleme:
motivasyonun düşmüş belli oldu canım,gerçi boyuna göre kilon oldukça ideal,kilo vermene gerek bile yok,belki biraz platesle sıkılaşma da yeter sana, sen dikkat et yinede, döndüğünde sıkılaşma için uğraşırsın canım.
okuyup okuyup gitme arada yaz pmm mı

Evet Ramazan'dan önce olması daha ıyı

E bıraz dınlen gel ozaman

Tamam canımm

Evet Ramazan'dan önce olması daha ıyı

E bıraz dınlen gel ozaman

Sagol cnm

bayan_balon ve fiyonkbayan kızlar sizin kalorileriniz geçen hafta eksik Salıdan itibaren yok
canım salıdan sonrasını sayamadım. müthiş derece dişim ağrıyo zaten ne yediğimi bilmiyorum şu an. daha çok çenemi oynatmamaya çalışıyorum. bugün dikkat ederim gene detaylı rapor veririm. sbeden 82,7 bu arada. hayır normal kilodan uzak olunca daha kolay kilo verilmiyomu ben niye hep yerimde sayıyorum halbuki spor dayapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. benim metabolizmada sorun var galiba.

Günaydın kızlar. sbeden 65.9 bugünkü kilom. Gecen hafta 65.8 dim. O gun bu gundur toparlanmaya calisiyorum. hala ayni araliktayim bi 10 gundur veremiyorum istediğim gibi. Bu hafta +100 gr ciksam da Hayirlisi bakalım yilmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…