- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
teşekkür ederiim kuzuummNe güzel canım hasret gider bol bol maşallah güzel gidiyorsun
tamam sen git ye al kiloları ben sen geldiğine sana yetişmiş olurum hahayttşaka yaptım zaten kuzuum
asıl ben senin gibi rakip istemiyoruummm
çook geride kalıyorsuun yahuuuu
ama bu hafta bende kendimi bırakıcaam tatile gidiyorum çünkü memlekete bir hafta rahat bırakcam kendimi ama haftaya tam gaz devaam
ayneen öyle olurtamam sen git ye al kiloları ben sen geldiğine sana yetişmiş olurum hahaytt
Evet canım araçla 15-20 dakikalık mesafedelerteşekkür ederiim kuzuumm
senin ailen yakında mı
ayneen öyle olur
ben alırım sen verirsin eşitlerizz
ama bak bu son eşitlik olsun ondan sonra yarışaaa devaam
yoksa çizceem seni tembelsin sen
ne kadar güzel yaaEvet canım araçla 15-20 dakikalık mesafedeler
geride kalcamıı hiç düşünmüyormm tatlıım
iyi bakalım öyle olsun vişneli pastam
ben bu iki hafta boyunca çok iddalı olucam hayatım sonra geride kalırsan aynı sözleri sana ben söyliycem görürsün
neyse bu hafta sonu görüşürüz inşallah
Evet tek tesellim evlendiğimde o oldu en azından istediğinde görmek şansın daha yüksek Allah sana da kolaylık versin canımne kadar güzel yaa
kıymetini bil vala
uzakta oluncaa çok kötüü
çarşamba 1250bayan_balon ve fiyonkbayan kızlar sizin kalorileriniz geçen hafta eksik Salıdan itibaren yok
Maşallh Can'ım günaydınGunaydin hanimlar .sevgilisbeden cimm bu haftaya bomba gibi basladmm .kilom 83.300 .herkeze iyi haftalar kizlarr
Tebrıkler ne güzel kilon ıyı gıdıyosun
Günaydın Can'ım Nasıl verdınmısbeden cnm 88
Oyy kuzum aldığım. Rabbım huzurla keyıflıce gıydırsın gelınlıgını. Bedenine göre aldığına göre bence sen artık 52 bin altına inme daraltmak zorunda kalırsınsbeden bu hafta : 53,2
Geçen hafta:53,3
Fark : -100
Valla bu hafta baya baya yedim ben kızlar. Ona rağmen artmamış olmasına şaşırdım kilomun çünkü kesin kilo aldım diye bekliyordum hatta tartılmayacaktım moralim bozulmasın diye ama almamışım.
Bu hafta pek giremedim ya. Bi sürğ sayfa okucam. Bildirimlerimi de yapmadım.
sbeden düzenli adım bilgisi vericem kısmetse bu hafta.
nehirnil111 canım baya yediğimden kalori hesabı da tutamadım ben. Beni es geç veremediğim günler için. Bugğn yeni sayfa ile tekrar başlıyorum.
Gelinliğimi aldık çünkü. Onun içinde daha güzel durmak için azimlendiiiimm:)
Günaydın şekerlim. Nasılsın eşin Nasıl olduGünaydın hayırlı haftalar herkese
Can'ım tebrık ederim çok ıyı gıdıyosungünaydıın kızlaarrr
vala bende sonuçlaar çook çook iyi bu haftaa
sbeden 61,9 ile bu haftaya başladıımmm
begüşüümmm baak gör ne hallere geldiim senle aynı sayılırız artıık aramızda çok da fark yookk
ama bu hafta kendime izin vericem çünkü memlekete gidiyorum bu haftaa ve orda bu kadar takıntılı olmak istemiyorum rahat olmak istiyroum
tabi çok çok yemek yemem ama rahat olcam hem yesemde bişe olmaz hemen toparlarım bir haftada
amacım tatilden dönüşte 60 ın altına inmeek
ramazana kadar görceem o 59 rakamınııı
Keyfını çıkar bende 17 sakatlık uzaktayım aileme rabbım hepsıne sağlık varsın.şaka yaptım zaten kuzuum
asıl ben senin gibi rakip istemiyoruummm
çook geride kalıyorsuun yahuuuu
ama bu hafta bende kendimi bırakıcaam tatile gidiyorum çünkü memlekete bir hafta rahat bırakcam kendimi ama haftaya tam gaz devaam
Kız ne güzel demeli sağlıklı beslendın tebrıklerrsbeden Kızlar bu hafta yiyerek kilo verdım tabii asmadım dıkkat etttım sadece aksam ekmek yemedım kesınlıkle bıde bol su cok sukur 96 dan kurtuldum
Can'ım çok ıyı gıdıyosun tebrık ederım sonuç çok ıyısbeden canım geçen hafta 71.7
bu hafta 70.8
-900 inşallah böyle devam ederim iki gündür dışarda yürüyorum 5000 adımı geçiyor ama yazmaya fırsat bulamadım
Kız sen kaç kılosun
iyi bakalım öyle olsun vişneli pastam
ben bu iki hafta boyunca çok iddalı olucam hayatım sonra geride kalırsan aynı sözleri sana ben söyliycem görürsün
neyse bu hafta sonu görüşürüz inşallah
Ah sorma ne şans yakın olmakne kadar güzel yaa
kıymetini bil vala
uzakta oluncaa çok kötüü
Günaydın neden yahuuuuKızlar günaydın sizi takipteyim ama yarışmadan çıkıyorum
sohbetlerinize katılırım
seviyorum sizi
Teşekkürler canım hafta sonu çok az almışsın ne güzelçarşamba 1250
perşembe 1200
cuma 1150
ctesi 850
pazar 950
kız bi foto atsana öncesi sonrasıgeride kalcamıı hiç düşünmüyormm tatlıım
ben her zaman iddialıyım bak bir hafta ara vercem ama yinede iddialıyım hemen toparlarım kendimi
ççünkü kendime güveniyorummm
ama benim asıl amacıım beraber zayıflamaakk o yüzdeen senindee iddialı olmaan lazım ki başaralıımm
bak ben hafta sonu kendime bir sürü kıyafet aldıım bir görsen o kadar yakışıyorki zayıflayınca insan istediği her şeyi alıp giyiyor ve üstüne yakışıyoor
ben sende biraz sabreet sonra bu duyguyu yaşa tamm mıı emin ol yemek yemekten daha zevklii
yazda geliyor zaten bir sürüü ciciler bizi bekliyoorr
Günaydın şekerlim. Nasılsın eşin Nasıl oldu
Canım neden ne oldu kiKızlar günaydın sizi takipteyim ama yarışmadan çıkıyorum
sohbetlerinize katılırım
seviyorum sizi
sonunda olcağı buydu, neden çekildin kız yarışmadanKızlar günaydın sizi takipteyim ama yarışmadan çıkıyorum
sohbetlerinize katılırım
seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?