♥haftalık kilo verme yarışması♥

tamam sen git ye al kiloları ben sen geldiğine sana yetişmiş olurum hahaytt

ayneen öyle olur
ben alırım sen verirsin eşitlerizz
ama bak bu son eşitlik olsun ondan sonra yarışaaa devaam
yoksa çizceem seni tembelsin sen

iyi bakalım öyle olsun vişneli pastam
ben bu iki hafta boyunca çok iddalı olucam hayatım sonra geride kalırsan aynı sözleri sana ben söyliycem görürsün
neyse bu hafta sonu görüşürüz inşallah

ben bu iki hafta boyunca çok iddalı olucam hayatım sonra geride kalırsan aynı sözleri sana ben söyliycem görürsün
geride kalcamıı hiç düşünmüyormm tatlıım
ben her zaman iddialıyım bak bir hafta ara vercem ama yinede iddialıyım hemen toparlarım kendimi
ççünkü kendime güveniyorummm
ama benim asıl amacıım beraber zayıflamaakk o yüzdeen senindee iddialı olmaan lazım ki başaralıımm

bak ben hafta sonu kendime bir sürü kıyafet aldıım bir görsen o kadar yakışıyorki zayıflayınca insan istediği her şeyi alıp giyiyor ve üstüne yakışıyoor
ben sende biraz sabreet sonra bu duyguyu yaşa tamm mıı emin ol yemek yemekten daha zevklii
yazda geliyor zaten bir sürüü ciciler bizi bekliyoorr

Gunaydin hanimlar .sevgili sbeden cimm bu haftaya bomba gibi basladmm .kilom 83.300 .herkeze iyi haftalar kizlarr
Maşallh Can'ım günaydın
Tebrıkler ne güzel kilon ıyı gıdıyosun

Günaydın Can'ım Nasıl verdınmı

Oyy kuzum aldığım. Rabbım huzurla keyıflıce gıydırsın gelınlıgını. Bedenine göre aldığına göre bence sen artık 52 bin altına inme daraltmak zorunda kalırsın

Günaydın hayırlı haftalar herkese
Günaydın şekerlim. Nasılsın eşin Nasıl oldu
Can'ım tebrık ederim çok ıyı gıdıyosun

Keyfını çıkar bende 17 sakatlık uzaktayım aileme rabbım hepsıne sağlık varsın.

sbeden Kızlar bu hafta yiyerek kilo verdım tabii asmadım dıkkat etttım sadece aksam ekmek yemedım kesınlıkle bıde bol su cok sukur 96 dan kurtuldum
Kız ne güzel demeli sağlıklı beslendın tebrıklerr

sbeden canım geçen hafta 71.7
bu hafta 70.8
-900 inşallah böyle devam ederim iki gündür dışarda yürüyorum 5000 adımı geçiyor ama yazmaya fırsat bulamadım
Can'ım çok ıyı gıdıyosun tebrık ederım sonuç çok ıyı

Kız sen kaç kılosun

ne kadar güzel yaa
kıymetini bil vala
uzakta oluncaa çok kötüü
Ah sorma ne şans yakın olmak

kız bi foto atsana öncesi sonrası
şaka bi trafa sen hakkaten çok iddalı güzel verdin kilolarını darısı bize olsun inşallah ramazana kadar senin şuanki haline yetişirsem kafi bana inşallah yapabilirim

Gelelım bana
Cumatesı piknıgımızi yaptık ful yedım ne yapayım geldık artık
Pazar günü bi arkadaşa davetlıydık sabahtan ama eşi hemşireydi beklenmedık nöbeti çıkınca haftaya kaldı bizim buluşma ve ben pazar günü evdeyim ıyı oldu cumartesı yedıklerımı pazar az yıyerek çok şükür telafi ettim sbeden kilom 61.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…