♥haftalık kilo verme yarışması♥

canim yazacak hevesim olmuyor ki yani hic keyif almadigim bisey menu paylasmak..bazen nerdrn esiyorsa yaziyordum. Mesela dun sutlu kahve . Bir tabak sebze yemeği. Bir kase yogurt. Saat 4 ten onceydi bunlar hep. Gec saatte yemek yemiyorum zaten. Ah ahh .ama bugun az su ictim fazla lavbaya çıktım. Sanirim biraz sislik gitti yarin tartılip yazacam

ooo hadi hayırlısı bakalim. Heyecanli ve güzel bir süreç :)

Bugünki kilom 64.4 :) sbeden
tamam canim :)

Atilmadin canim. Ye yee :) afiyet olsun bol su iç yerlesmez emziriyorsunya

Bugunku menum sabah 10 da kahvalti: 4 kasik musli 1 bardak sut şeklinde.
Ara saat 11.30.da 1 tane murdum erik.
Ogle yemegi yok discideydim gelince de uzun bi sure yiyemedim.
Saat 16.30 da 1 bardak ayran ve 1 minik pogaca.
Aksam saat 19 da 4 kasik istiridye mantar sote, 3 çatal rus salatası, el ayasi kadar 2 parca izgara et, 1 bardak ayran.
Yemekten sonra 5 tane yesil erik yedim.
su 2.5 litre
spor 2 mile leslie

İyi geceler herkese Ben bu hafta sabitim
sbeden Ablacım beni 1 Haziran'a kadar izne ayırabilir misin ? Haftaya pazartesi sınavlarım başlıyor bu yüzden aktif olarak katılamıycam Ama sonrasında burdayım

begum75
Yarin patates diyetine başlıyorum. 3 gun sadece patates yogurt yicem. 2 kilo zayiflatirsa büyük moral olacak. Sabah kilomu yazacam. 3 gun sonra kac olacak bakalim.
Suan patateslerim haslanmakta
aa çok sevindim, hadi bakalım bende merakla bekliyorum sonucu, eğer fayda görürsen bende yapıcam kız gaza geldim, ramazandan önce bi moral olur hem

canım bu süreç senin için çok önemli. kilo vermek ya da vermemek değilde daha çok doğal ve sağlıklı beslenmeye ağırlık vermen gerekir. çünkü vücudunda oluşacak en ufak bi değişiklik bile bebeğin tutunmasına engel olabilir. en azından diyetisyen doktor falan bi uzman kontrolünde devam etki değerlerin düşmesin (fiyonk bunu beğenmedi)

Bende sporla kilo aldim
Benim diste oyle oldu doktora gittim. 1000 lik kullandim ilac. Hala iyilesmedi hafif agriyor bazen. damakta sis suan randevu aldim yine. Sen de hemen hic bosa bekleme.
ben de gidiyorum canım röntgen cihazı bozulmuş ben o yüzden bekliyorum şu an. en azından ramazandan önce dişleri halletmek lazım oruçla diş ağrısı hiç çekilmiyo

kızlar size soru. şimdi biz kalori yarışması yapıyoruzya benim günlük almam gereken kalori miktarı 1900 küsür falan çıkıyo. ben bu kadar almıyorum. hadi çok yesem 1200 ü geçmemeye dikkat ediyorum genede. üstüne her gün en az 45-50 dk yürüyüş yapıyorum ve haftanın en az 3 günü egzersiz yapıyorum squat, mekik, bacak egzersizi falan. peki ben niye halen kilo veremiyorum şimdi kilomu 82,7 olarak alıyorum ama bazen 83 bazen 84 bile görüyorum. sizce benim sorunum ne? nehirnil111 begum75 sbeden @almina_14 ve geriye kalan kilo verenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…