canim yazacak hevesim olmuyor ki yani hic keyif almadigim bisey menu paylasmak..bazen nerdrn esiyorsa yaziyordum. Mesela dun sutlu kahve . Bir tabak sebze yemeği. Bir kase yogurt. Saat 4 ten onceydi bunlar hep. Gec saatte yemek yemiyorum zaten. Ah ahh .ama bugun az su ictim fazla lavbaya çıktım. Sanirim biraz sislik gitti yarin tartılip yazacamsavaşı bırakmak yok, sen başkanımızsın sen bırakırsan olurmu hiç
zayıflıycam diye yarışır gibi sürekli spor yapmak doğru değil, kararında yap,bide akşam en son kaçta yiyiyosun,ne yiyip içiyosun? hiç bunları yazmıyosun yazsan sana yorum yaparız biraz
ooo hadi hayırlısı bakalim. Heyecanli ve güzel bir süreç :)sbeden ve tüm kızçeler yazamadım bir süredir tüp bebek embriyo dondurma olayı haftasonu gerçekleşti. temmuz başında transfer edilecek. tek bir embriyom var umarım bebişim bana tutunur. tabi bu süreçte yani transfere kadar bir buçuk ay var kendime hedef koydum 67 diyorum
sbeden buarada güncel kilom 70.7 malesef. bu hafta ameliyat falan oldum olacak o kadar
tamam canim :)Bugünki kilom 64.4 :)sbeden
Atilmadin canim. Ye yee :) afiyet olsun bol su iç yerlesmez emziriyorsunyasbeden atılmadım gruptan degilmi kilom aynı 53.2 diyet ve spor yapamıyorum malesef emzirdigimden oturude istahim açık kilo almiyorum fakat gizlice yağ depolamiyordur degilmi vücut çünkü çikolata çok yiyorum tatlı isteğim coo var yine eskisi gibi aktif olacağım ama hala hazır değilim :)
Mesajimi kacirdin heralde. Kilomuz ayni 81 ben 80.3 sen
70 olsam yeter bana
Yap cnm ben 3 kg verdimbegum75
Yarin patates diyetine başlıyorum. 3 gun sadece patates yogurt yicem. 2 kilo zayiflatirsa büyük moral olacak. Sabah kilomu yazacam. 3 gun sonra kac olacak bakalim.
Suan patateslerim haslanmakta
Tmm teşekkürlerpazartesi canım
Insallah bende veririm canım. Moralmen çöktüm. Atak yapmaya ihtiyacim var. Bakalim benden ne gidecek :)Yap cnm ben 3 kg verdim
Canim katilmayacak misin aramiza ne bekliyorsunTmm teşekkürler
İgsallah canimInsallah bende veririm canım. Moralmen çöktüm. Atak yapmaya ihtiyacim var. Bakalim benden ne gidecek :)
Canim katilmayacak misin aramiza ne bekliyorsun
aa çok sevindim, hadi bakalım bende merakla bekliyorum sonucu, eğer fayda görürsen bende yapıcam kız gaza geldim, ramazandan önce bi moral olur hembegum75
Yarin patates diyetine başlıyorum. 3 gun sadece patates yogurt yicem. 2 kilo zayiflatirsa büyük moral olacak. Sabah kilomu yazacam. 3 gun sonra kac olacak bakalim.
Suan patateslerim haslanmakta
canım bu süreç senin için çok önemli. kilo vermek ya da vermemek değilde daha çok doğal ve sağlıklı beslenmeye ağırlık vermen gerekir. çünkü vücudunda oluşacak en ufak bi değişiklik bile bebeğin tutunmasına engel olabilir. en azından diyetisyen doktor falan bi uzman kontrolünde devam etki değerlerin düşmesinsbeden ve tüm kızçeler yazamadım bir süredir tüp bebek embriyo dondurma olayı haftasonu gerçekleşti. temmuz başında transfer edilecek. tek bir embriyom var umarım bebişim bana tutunur. tabi bu süreçte yani transfere kadar bir buçuk ay var kendime hedef koydum 67 diyorum
sbeden buarada güncel kilom 70.7 malesef. bu hafta ameliyat falan oldum olacak o kadar
ben de gidiyorum canım röntgen cihazı bozulmuş ben o yüzden bekliyorum şu an. en azından ramazandan önce dişleri halletmek lazım oruçla diş ağrısı hiç çekilmiyoBende sporla kilo aldim
Benim diste oyle oldu doktora gittim. 1000 lik kullandim ilac. Hala iyilesmedi hafif agriyor bazen. damakta sis suan randevu aldim yine. Sen de hemen hic bosa bekleme.
aynen walla. survivor dakiler ne yaşıyo o zaman anlıyorumAçken sen sen değilsin
olamaz @demaliatak yapmış. benim bu hafta atağa çıkıp kilo vermem lazım aboooCok sevindim insallah iki hafta kalmaz 79 görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?