canım benim diyet zaten diyet gibi olmuyor gayette yiyorum burda uzun süredir olan arkadaşlar bilirler. doğal ve sağlıklı beslenmeyi destekliyoruzcanım bu süreç senin için çok önemli. kilo vermek ya da vermemek değilde daha çok doğal ve sağlıklı beslenmeye ağırlık vermen gerekir. çünkü vücudunda oluşacak en ufak bi değişiklik bile bebeğin tutunmasına engel olabilir. en azından diyetisyen doktor falan bi uzman kontrolünde devam etki değerlerin düşmesin(fiyonk bunu beğenmedi)
geç saatte yiyor musun?kızlar size soru. şimdi biz kalori yarışması yapıyoruzya benim günlük almam gereken kalori miktarı 1900 küsür falan çıkıyo. ben bu kadar almıyorum. hadi çok yesem 1200 ü geçmemeye dikkat ediyorum genede. üstüne her gün en az 45-50 dk yürüyüş yapıyorum ve haftanın en az 3 günü egzersiz yapıyorum squat, mekik, bacak egzersizi falan. peki ben niye halen kilo veremiyorum şimdi kilomu 82,7 olarak alıyorum ama bazen 83 bazen 84 bile görüyorum. sizce benim sorunum ne?nehirnil111 begum75 sbeden @almina_14 ve geriye kalan kilo verenler.
tamam canim sen ÇOK GÜZEL kilo verdin. Oyle hatirliyorum. Sabah kilonu diger bilgileri yazda ekliyim. Bu arada biz hic cuma gunu bildirim yapmadık :).Ya kalori saymak istemiyorum sanki
Ya da sayayım ya :) off iki gündür iyi gidiyordu bugün makarna yaptım soslu çocuklara yedirirken bende dayanamadım
Ben de başlayayım yarından itibaren :)
Tamam tatlım. 1 hazirandan sonra iyi bir performansla aramiza bekliyorum. Sakin kaybolmaİyi geceler herkeseBen bu hafta sabitim
sbeden Ablacım beni 1 Haziran'a kadar izne ayırabilir misin ? Haftaya pazartesi sınavlarım başlıyor bu yüzden aktif olarak katılamıycam Ama sonrasında burdayım
canım genelde akşam saatleri kaçıyo mesela genelde ben 5 ya da 6 da bitirmeye çalışıyorum ama bazen 7.30 - 8 e sarkıyo. o zamanlarda da gene ağır şeyler yemiyorum. mesela salata yiyorum ya da sadece çorba içiyorum.geç saatte yiyor musun?
aa çok sevindim, hadi bakalım bende merakla bekliyorum sonucu, eğer fayda görürsen bende yapıcam kız gaza geldim, ramazandan önce bi moral olur hem
Ben hamileyken cok çektim.ben de gidiyorum canım röntgen cihazı bozulmuş ben o yüzden bekliyorum şu an. en azından ramazandan önce dişleri halletmek lazım oruçla diş ağrısı hiç çekilmiyo
Bana sacma geliyor. Bana da onerdigi kaloriyi alsam kilom artar. Bence bizim metabolizmamiz yavaskızlar size soru. şimdi biz kalori yarışması yapıyoruzya benim günlük almam gereken kalori miktarı 1900 küsür falan çıkıyo. ben bu kadar almıyorum. hadi çok yesem 1200 ü geçmemeye dikkat ediyorum genede. üstüne her gün en az 45-50 dk yürüyüş yapıyorum ve haftanın en az 3 günü egzersiz yapıyorum squat, mekik, bacak egzersizi falan. peki ben niye halen kilo veremiyorum şimdi kilomu 82,7 olarak alıyorum ama bazen 83 bazen 84 bile görüyorum. sizce benim sorunum ne?nehirnil111 begum75 sbeden @almina_14 ve geriye kalan kilo verenler.
normalmiş. metabolizma deme hakkımı kullanmak istiyorum o zamancanım genelde akşam saatleri kaçıyo mesela genelde ben 5 ya da 6 da bitirmeye çalışıyorum ama bazen 7.30 - 8 e sarkıyo. o zamanlarda da gene ağır şeyler yemiyorum. mesela salata yiyorum ya da sadece çorba içiyorum.
evet kaçırmışımMesajimi kacirdin heralde. Kilomuz ayni 81 ben 80.3 senrekabet edebiliriz demistim. Beni yenmek kolay ama
Ooo kayit edicem. Ben cok hareketsizdim..dizlerim ağrıyor .evet kaçırmışımsbeden cim işin içinde rekabet olması beni heyecanlandırdı şimdi bence iyi birer rakip olucaz ama bazende kendim için ümitsizliğe düşmüyor değilim sanki olmicak gibi ama uğraşıyorum işte
ayrıca bu gün çok hareket ettim 8000 adım 100 ip atlama
Ne bileyim belki başka konudan aklımda kalmıştır :)tamam canim sen ÇOK GÜZEL kilo verdin. Oyle hatirliyorum. Sabah kilonu diger bilgileri yazda ekliyim. Bu arada biz hic cuma gunu bildirim yapmadık :).
Bazen bende makarna keyfi yapıyorum gunduz.benimki Salçalı 4 yemek kaşığı kadar pul biber döküyorum yaninda da bir kase yoğurt mmmmm
Kesinlikle yeri dolmuyor çünkü bir ömür lazım olacak gereksinimleri kafaya göre çek olcak iş değilBen hamileyken cok çektim.
Rontgende istemedim zaten iltihaplandigi belki basa kulaga vurunca. Gebelik suphem var dedim. Amaci rontgenle bakip iltihap yoksa disi çekmekti. En ufak seyde dis cekmeye yeltenenler yanlis yapıyorlar.
Pazartesi yapılıyor canım gece 12ye kadar yapmak zorundayız yoksa yok sayılıyorsunİnşallah Can'ım inşallah kilo bildirim günleri hala cuma mıydı ??
aynen walla. survivor dakiler ne yaşıyo o zaman anlıyorum
kızlar size soru. şimdi biz kalori yarışması yapıyoruzya benim günlük almam gereken kalori miktarı 1900 küsür falan çıkıyo. ben bu kadar almıyorum. hadi çok yesem 1200 ü geçmemeye dikkat ediyorum genede. üstüne her gün en az 45-50 dk yürüyüş yapıyorum ve haftanın en az 3 günü egzersiz yapıyorum squat, mekik, bacak egzersizi falan. peki ben niye halen kilo veremiyorum şimdi kilomu 82,7 olarak alıyorum ama bazen 83 bazen 84 bile görüyorum. sizce benim sorunum ne?nehirnil111 begum75 sbeden @almina_14 ve geriye kalan kilo verenler.
sbeden ve tüm kızçeler yazamadım bir süredir tüp bebek embriyo dondurma olayı haftasonu gerçekleşti. temmuz başında transfer edilecek. tek bir embriyom var umarım bebişim bana tutunur. tabi bu süreçte yani transfere kadar bir buçuk ay var kendime hedef koydum 67 diyorum
sbeden buarada güncel kilom 70.7 malesef. bu hafta ameliyat falan oldum olacak o kadar
1-)öncelikle aldığın kaloriyi tam hesaplayabiliyomusun bu çok önemli, ben sırf bunun için mutfak tartısı aldım ve tartıpta yemeye başladıkça aslında ne kadar fazla yediğimi gördüm,yani ordaki porsiyon,kase hesapları hiçte tahmin ettiğimiz gibi değilkızlar size soru. şimdi biz kalori yarışması yapıyoruzya benim günlük almam gereken kalori miktarı 1900 küsür falan çıkıyo. ben bu kadar almıyorum. hadi çok yesem 1200 ü geçmemeye dikkat ediyorum genede. üstüne her gün en az 45-50 dk yürüyüş yapıyorum ve haftanın en az 3 günü egzersiz yapıyorum squat, mekik, bacak egzersizi falan. peki ben niye halen kilo veremiyorum şimdi kilomu 82,7 olarak alıyorum ama bazen 83 bazen 84 bile görüyorum. sizce benim sorunum ne?nehirnil111 begum75 sbeden @almina_14 ve geriye kalan kilo verenler.
hiçte kolay değilmiş bu diyet, ama kilo verdiriyosa denemeye değer,hadi bakalım seni takipteyim,bize bildirim yap.bi arkadaşım daha beni yarindan itibaren takip edecekmism kk li degil ama watsapli bu arkadas. Ve ben odem atip zayiflarsam oda yapacakmis heyecanla bekliyor.insallah faydasi olur ve sende denersin.
Tarifte bu
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:2 bardak yogurt
2.Gün:
Kahvaltı:1 bardak yogurt
Öğle: 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam: 1 haslama patates 1 bardak yogurt
3.Gün:
Kahvaltı:1 haslama patates
Öğle: 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam: 1 bardak yogurt
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.ortalama 2 buçuk litre su icecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?