♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım benim diyet zaten diyet gibi olmuyor gayette yiyorum burda uzun süredir olan arkadaşlar bilirler. doğal ve sağlıklı beslenmeyi destekliyoruz

geç saatte yiyor musun?

Ya kalori saymak istemiyorum sanki
Ya da sayayım ya :) off iki gündür iyi gidiyordu bugün makarna yaptım soslu çocuklara yedirirken bende dayanamadım
Ben de başlayayım yarından itibaren :)
tamam canim sen ÇOK GÜZEL kilo verdin. Oyle hatirliyorum. Sabah kilonu diger bilgileri yazda ekliyim. Bu arada biz hic cuma gunu bildirim yapmadık :).
Bazen bende makarna keyfi yapıyorum gunduz.benimki Salçalı 4 yemek kaşığı kadar pul biber döküyorum yaninda da bir kase yoğurt mmmmm

İyi geceler herkese Ben bu hafta sabitim
sbeden Ablacım beni 1 Haziran'a kadar izne ayırabilir misin ? Haftaya pazartesi sınavlarım başlıyor bu yüzden aktif olarak katılamıycam Ama sonrasında burdayım
Tamam tatlım. 1 hazirandan sonra iyi bir performansla aramiza bekliyorum. Sakin kaybolma Allah zihin açıklığı versin

geç saatte yiyor musun?
canım genelde akşam saatleri kaçıyo mesela genelde ben 5 ya da 6 da bitirmeye çalışıyorum ama bazen 7.30 - 8 e sarkıyo. o zamanlarda da gene ağır şeyler yemiyorum. mesela salata yiyorum ya da sadece çorba içiyorum.

aa çok sevindim, hadi bakalım bende merakla bekliyorum sonucu, eğer fayda görürsen bende yapıcam kız gaza geldim, ramazandan önce bi moral olur hem
bi arkadaşım daha beni yarindan itibaren takip edecekmism kk li degil ama watsapli bu arkadas. Ve ben odem atip zayiflarsam oda yapacakmis heyecanla bekliyor.insallah faydasi olur ve sende denersin.
Tarifte bu
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:2 bardak yogurt

2.Gün:
Kahvaltı:1 bardak yogurt
Öğle: 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam: 1 haslama patates 1 bardak yogurt

3.Gün:
Kahvaltı:1 haslama patates
Öğle: 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam: 1 bardak yogurt
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.ortalama 2 buçuk litre su icecem

ben de gidiyorum canım röntgen cihazı bozulmuş ben o yüzden bekliyorum şu an. en azından ramazandan önce dişleri halletmek lazım oruçla diş ağrısı hiç çekilmiyo
Ben hamileyken cok çektim.
Rontgende istemedim zaten iltihaplandigi belki basa kulaga vurunca. Gebelik suphem var dedim. Amaci rontgenle bakip iltihap yoksa disi çekmekti. En ufak seyde dis cekmeye yeltenenler yanlis yapıyorlar.

Bana sacma geliyor. Bana da onerdigi kaloriyi alsam kilom artar. Bence bizim metabolizmamiz yavas

normalmiş. metabolizma deme hakkımı kullanmak istiyorum o zaman

Mesajimi kacirdin heralde. Kilomuz ayni 81 ben 80.3 sen rekabet edebiliriz demistim. Beni yenmek kolay ama
evet kaçırmışım sbeden cim işin içinde rekabet olması beni heyecanlandırdı şimdi bence iyi birer rakip olucaz ama bazende kendim için ümitsizliğe düşmüyor değilimsanki olmicak gibi ama uğraşıyorum işte
ayrıca bu gün çok hareket ettim 8000 adım 100 ip atlama

Ooo kayit edicem. Ben cok hareketsizdim..dizlerim ağrıyor .
Bende heyecanlandm haftaya gözüm uzerinde olacak. Bakalim kaca duseceksin. zorlu rakip degilim birbirimize goreyizdir

Ne bileyim belki başka konudan aklımda kalmıştır :)
Güncel kilom 72.2
Hedefim 65 Allah'ın izniyle :)
İlk tarih hangisi ne zaman hedef koyuyorduk ya bir tarihe kadar :)

Ben hamileyken cok çektim.
Rontgende istemedim zaten iltihaplandigi belki basa kulaga vurunca. Gebelik suphem var dedim. Amaci rontgenle bakip iltihap yoksa disi çekmekti. En ufak seyde dis cekmeye yeltenenler yanlis yapıyorlar.
Kesinlikle yeri dolmuyor çünkü bir ömür lazım olacak gereksinimleri kafaya göre çek olcak iş değil
20 liklerimi dahi çektirmek istemiyorum eşim ve dişçim zorlasa da ağzımda yer var gelsin beklesinler :)

İnşallah Can'ım inşallah kilo bildirim günleri hala cuma mıydı ??
Pazartesi yapılıyor canım gece 12ye kadar yapmak zorundayız yoksa yok sayılıyorsun
aynen walla. survivor dakiler ne yaşıyo o zaman anlıyorum

Bende izliyorum onları ama onlar resmen coconatla yaşıyor gerçi gitsem açlık üzerine çok zorlanmam gibi

Canım bende de her zaman 1500 den aşağı çıkmadı ama ben 1000nin altında tutmaya çalıştım bence çok kilosu olanların dışında 1000 kalorinin altında tutarsak sporla sağlamlaştırırsak etkisini gösteriyor şuanda mesela daha da kilo vermek istesem 600-700 anca almalıyım

hadi bakalım, inşallah tutunur bebişin
neden önce dondurup sonra transfer ediyolar merak ettim, donduğu yerde ne oluyoki acaba

1-)öncelikle aldığın kaloriyi tam hesaplayabiliyomusun bu çok önemli, ben sırf bunun için mutfak tartısı aldım ve tartıpta yemeye başladıkça aslında ne kadar fazla yediğimi gördüm,yani ordaki porsiyon,kase hesapları hiçte tahmin ettiğimiz gibi değil
2-)akşam en son yeme saatin ve ne yediğin çok önemli
3-)gün içerisinde ne yediklerin önemli

sen en iyisi bir süre yediklerini benim gibi paylaş hep birlikte bi bakalım

hiçte kolay değilmiş bu diyet, ama kilo verdiriyosa denemeye değer,hadi bakalım seni takipteyim,bize bildirim yap.
ama bu sürede spora çokta yüklenme bu beslenmeyle spor ağır gelir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…