♥haftalık kilo verme yarışması♥

deli oldum varyaa. Su iciyorum 1 bucuk 2 litre . Yesil caya ağırlık vereyim. Insallah hemrn gider :)

icim cok acidi engel olamadim. Yürümek icin zerre heves kalmadi. Suan burnum sizladi bir an gözlerim doldu .ben memlekete gidecem biraz zayiflamaliyim o kadar caba off.. neyse bakalim mecbur savasa devam . Iki gün sonra baslarim tekrar ve daha az yururum. Tuhaf tepkiler vermesin bedenim diye :)

savaşı bırakmak yok, sen başkanımızsın sen bırakırsan olurmu hiç

zayıflıycam diye yarışır gibi sürekli spor yapmak doğru değil, kararında yap,bide akşam en son kaçta yiyiyosun,ne yiyip içiyosun? hiç bunları yazmıyosun yazsan sana yorum yaparız biraz

canım benim kas yapmak öyle kolay bişey değil,keşke olsada kas olsa,o kaslarda şişkinliktir, kendini fazla zorlamadan yürüyüşüne devam et,sonunda tartıda birkaç kilo birden verdiğini göreceksin
Haklisin hic kolay değil :) o zaman yarin hastaneden dönüşte yurumeye baslayim. En az 4.500 adim yapar. Icim biraz rahatladi

Ben abarttigim icin olmus olabilir ilk zamanlar ters tepermis. Sen boyle iyisin 5000 .

Oy oyyy bide ters tepmeseydi
Tamam yarin devam

Hep haşlama yedim pulbiberli yoğurtlu ana sonucu gormeni isterim aynadan harika

sbeden ve tüm kızçeler yazamadım bir süredir tüp bebek embriyo dondurma olayı haftasonu gerçekleşti. temmuz başında transfer edilecek. tek bir embriyom var umarım bebişim bana tutunur. tabi bu süreçte yani transfere kadar bir buçuk ay var kendime hedef koydum 67 diyorum
sbeden buarada güncel kilom 70.7 malesef. bu hafta ameliyat falan oldum olacak o kadar

hadi kuzum hayırlısıya. arkadaşımda işlem için bekliyo ben de heycanlıyım :)

sbeden atılmadım gruptan degilmi kilom aynı 53.2 diyet ve spor yapamıyorum malesef emzirdigimden oturude istahim açık kilo almiyorum fakat gizlice yağ depolamiyordur degilmi vücut çünkü çikolata çok yiyorum tatlı isteğim coo var yine eskisi gibi aktif olacağım ama hala hazır değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…