- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
aynen bende merak içindeyim, özelden konuşupta telefonunu bilen yada farklı şekilde ulaşabilecek birileri varsa ulaşıp haber edebilirmi acaba?
deli oldum varyaa. Su iciyorum 1 bucuk 2 litre . Yesil caya ağırlık vereyim. Insallah hemrn gider :)bence sadece şişkinlik canım o moralini bozma. dediğin gibi spor yapmak bazen terse tepebiliyo. su da iç suyu düşürünce de şişkinlik gitmiyo. bak bana ben bozuyomuyum.geçen hafta tartıfa bi ara 84 bile gördüm noluyo len dedim.
icim cok acidi engel olamadim. Yürümek icin zerre heves kalmadi. Suan burnum sizladi bir anbenim ilk aylar yaşadıklarımı yaşıyosun
bende 68,5 la başlayıp ilk 2 ay verememiştim hatta bi ara 70 i gördüm sonra inmeye başlamıştım, sende biraz çıkıp sonra inmeye başlayacaksın sanırım,sakın bırakma spora devam et ama kendini zorlamadan bıktırmadan
savaşı bırakmak yok, sen başkanımızsın sen bırakırsan olurmu hiçdeli oldum varyaa. Su iciyorum 1 bucuk 2 litre . Yesil caya ağırlık vereyim. Insallah hemrn gider :)
icim cok acidi engel olamadim. Yürümek icin zerre heves kalmadi. Suan burnum sizladi bir angözlerim doldu .ben memlekete gidecem biraz zayiflamaliyim o kadar caba off.. neyse bakalim mecbur savasa devam . Iki gün sonra baslarim tekrar ve daha az yururum. Tuhaf tepkiler vermesin bedenim diye :)
Haklisin hic kolay değil :) o zaman yarin hastaneden dönüşte yurumeye baslayim. En az 4.500 adim yapar. Icim biraz rahatladicanım benim kas yapmak öyle kolay bişey değil,keşke olsada kas olsa,o kaslarda şişkinliktir, kendini fazla zorlamadan yürüyüşüne devam et,sonunda tartıda birkaç kilo birden verdiğini göreceksin
Ben abarttigim icin olmus olabilir ilk zamanlar ters tepermis. Sen boyle iyisin 5000 .Canim cok fazla spor yapamıyorum aslında çocukla 8 aylık kızım çok hareketli ve emziriyorum günde 3 lt su içiyorum abur cubur yemem pek akşam 7 den sonra su çay dışında birsey tuketmem bunların etkisi galiba sana şaşırdım aslında çok güzel yürüyüş spor yapiyordun inşallah verirsin
Oy oyyy bide ters tepmeseyditebrıkler canım..nasıl yaptın anlatsana.birde patets yemekten bıkmadınmı ya.hep haşldınmı..fırında olsa bı nebze yenılır.
bence en guzel spor yutuyuş .sen yuruyuşu bırakma yınede cabuk eskı kılona donersın.
o tebrıkler beguş.ne guzel bak az kaldı 59 lara..bizde 60 lar az kaldı :))
Hep haşlama yedim pulbiberli yoğurtlu ana sonucu gormeni isterim aynadan harikatebrıkler canım..nasıl yaptın anlatsana.birde patets yemekten bıkmadınmı ya.hep haşldınmı..fırında olsa bı nebze yenılır.
bence en guzel spor yutuyuş .sen yuruyuşu bırakma yınede cabuk eskı kılona donersın.
o tebrıkler beguş.ne guzel bak az kaldı 59 lara..bizde 60 lar az kaldı :))
Bu son h def inşallah Can'ımCanım nasıl istersen öyle yap ama bir daha ara verme bence her ara verme bir kaç kilo bile olsa seni hedefinden uzaklaştırır. Kalori sayabilirsin hala yarışmaya devam ediyoruz. Spor yapabilirsin sbedeni etiketleyerek
İnşallah ulaşırsın canımBu son h def inşallah Can'ım
İnşallah Can'ım inşallah kilo bildirim günleri hala cuma mıydı ??İnşallah ulaşırsın canım
pazartesi canımİnşallah Can'ım inşallah kilo bildirim günleri hala cuma mıydı ??
hadi kuzum hayırlısıya. arkadaşımda işlem için bekliyo ben de heycanlıyım :)sbeden ve tüm kızçeler yazamadım bir süredir tüp bebek embriyo dondurma olayı haftasonu gerçekleşti. temmuz başında transfer edilecek. tek bir embriyom var umarım bebişim bana tutunur. tabi bu süreçte yani transfere kadar bir buçuk ay var kendime hedef koydum 67 diyorum
sbeden buarada güncel kilom 70.7 malesef. bu hafta ameliyat falan oldum olacak o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?