♥haftalık kilo verme yarışması♥

1000 in altında almayı sağlıklı bulmuyorum, 1000 in üzerinde alıp sporla destekleyip kalıcı kilo verme taraftarıyım

Canım inşallah bebişiniz sizinledir Kalorine dikakt etsen de vitaminlerini eksik etme canım

ya nehir çok sinir bozucu ama şu kalori işi bi çikolata 400, cips 500 kalori

Ne bileyim belki başka konudan aklımda kalmıştır :)
Güncel kilom 72.2
Hedefim 65 Allah'ın izniyle :)
İlk tarih hangisi ne zaman hedef koyuyorduk ya bir tarihe kadar :)
Artık kısa vadeli hedef tarihi yok :)
Kilo da alıp gelmissin :)). Hadi bakalım kolay gelsin

Kesinlikle yeri dolmuyor çünkü bir ömür lazım olacak gereksinimleri kafaya göre çek olcak iş değil
20 liklerimi dahi çektirmek istemiyorum eşim ve dişçim zorlasa da ağzımda yer var gelsin beklesinler :)
Benim yirmilik cikti bir tane iki senedir yarınin uzerinde damak var öyle kaldi. Operasyonlar zor bu haline alistim :)
1 saglam disimi iltihapliyken bi kadin cekti sonraki surec felaketti .
Neden zorladiklarini anlamadim

1000 in altında almayı sağlıklı bulmuyorum, 1000 in üzerinde alıp sporla destekleyip kalıcı kilo verme taraftarıyım
Canım altında dediğim 800-900 en fazla 1000 kalori bu şekilde alarak 5 ayda yavaş şekilde sporla beraber ben anca verdim tabi ki dediğim gibi bu oran benim için geçerli ben en fazla 60 oldum 70-80 ve üzeri gibi kişilerde daha fazla kalori alarak yakmaya çalışmalı

Evet dun az su ictim fazla lavobaya gittim. Odem gitti resmen ama hala yarisi duruyor .
Suan yiyorum patates yogurt .midem kalkiyor ama sabredecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…