1000 in altında almayı sağlıklı bulmuyorum, 1000 in üzerinde alıp sporla destekleyip kalıcı kilo verme taraftarıyımPazartesi yapılıyor canım gece 12ye kadar yapmak zorundayız yoksa yok sayılıyorsun
Bende izliyorum onları ama onlar resmen coconatla yaşıyor gerçi gitsem açlık üzerine çok zorlanmam gibi
Canım bende de her zaman 1500 den aşağı çıkmadı ama ben 1000nin altında tutmaya çalıştım bence çok kilosu olanların dışında 1000 kalorinin altında tutarsak sporla sağlamlaştırırsak etkisini gösteriyor şuanda mesela daha da kilo vermek istesem 600-700 anca almalıyım
sbeden ve tüm kızçeler yazamadım bir süredir tüp bebek embriyo dondurma olayı haftasonu gerçekleşti. temmuz başında transfer edilecek. tek bir embriyom var umarım bebişim bana tutunur. tabi bu süreçte yani transfere kadar bir buçuk ay var kendime hedef koydum 67 diyorum
sbeden buarada güncel kilom 70.7 malesef. bu hafta ameliyat falan oldum olacak o kadar
ya nehir çok sinir bozucu ama şu kalori işi bi çikolata 400, cips 500 kaloriPazartesi yapılıyor canım gece 12ye kadar yapmak zorundayız yoksa yok sayılıyorsun
Bende izliyorum onları ama onlar resmen coconatla yaşıyor gerçi gitsem açlık üzerine çok zorlanmam gibi
Canım bende de her zaman 1500 den aşağı çıkmadı ama ben 1000nin altında tutmaya çalıştım bence çok kilosu olanların dışında 1000 kalorinin altında tutarsak sporla sağlamlaştırırsak etkisini gösteriyor şuanda mesela daha da kilo vermek istesem 600-700 anca almalıyım
Canım eski resimlerime bir bakayım atarım tabikız bi foto atsana öncesi sonrası
şaka bi trafa sen hakkaten çok iddalı güzel verdin kilolarını darısı bize olsun inşallah ramazana kadar senin şuanki haline yetişirsem kafi bana inşallah yapabilirim
Kilom arttiya ondan agriyor sanırım. Sağol canım
Artık kısa vadeli hedef tarihi yok :)Ne bileyim belki başka konudan aklımda kalmıştır :)
Güncel kilom 72.2
Hedefim 65 Allah'ın izniyle :)
İlk tarih hangisi ne zaman hedef koyuyorduk ya bir tarihe kadar :)
Benim yirmilik cikti bir tane iki senedir yarınin uzerinde damak var öyle kaldi. Operasyonlar zor bu haline alistim :)Kesinlikle yeri dolmuyor çünkü bir ömür lazım olacak gereksinimleri kafaya göre çek olcak iş değil
20 liklerimi dahi çektirmek istemiyorum eşim ve dişçim zorlasa da ağzımda yer var gelsin beklesinler :)
Tamam canımhiçte kolay değilmiş bu diyet, ama kilo verdiriyosa denemeye değer,hadi bakalım seni takipteyim,bize bildirim yap.
ama bu sürede spora çokta yüklenme bu beslenmeyle spor ağır gelir sana
Benide aman etiketlemekızlaar günaydıın hepinizee
ben bu akşam memlekete gidiyorumm orda çok aktif giremem nete o yüzden size haber verim dedim
bir hafta tatil yapıp dönücem İnşallahh
Evet minicik şeylerin içinden o kadar kalori çıkması ne ilginç değil miya nehir çok sinir bozucu ama şu kalori işi bi çikolata 400, cips 500 kalori
aaa vermişsin bugün, dediğimiz gibi kaslarda ödem varmış demek
Canım altında dediğim 800-900 en fazla 1000 kalori bu şekilde alarak 5 ayda yavaş şekilde sporla beraber ben anca verdim tabi ki dediğim gibi bu oran benim için geçerli ben en fazla 60 oldum 70-80 ve üzeri gibi kişilerde daha fazla kalori alarak yakmaya çalışmalı1000 in altında almayı sağlıklı bulmuyorum, 1000 in üzerinde alıp sporla destekleyip kalıcı kilo verme taraftarıyım
ye kız ye, patatesle yoğurdu çok severimEvet dun az su ictim fazla lavobaya gittim. Odem gitti resmen ama hala yarisi duruyor .
Suan yiyorum patates yogurt .midem kalkiyor ama sabredecem
ama vala etiketlicektim kıızzBenide aman etiketleme
Iyi tatiller
Inşallah faydasi olur sende denersin gorursun o zaman. Tuzsuz neye benziyorye kız ye, patatesle yoğurdu çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?