♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gercekten kiz tripliler buna benzer bisey yazacaktim belki rahatsiz olursun diye yazmadim iyiler sonuc olarak ideal es. Benimki de dışarıyi cok sever. Dun iki saat kadar yürüdük gece sosyallik geznek tam esime göre

Cunku evlerine fazla duskunler bide evde kıtlık olacakmış gibi erzak depolamak benzeri davranislar mevcutmus. Cirkeflik hic ummazdim

yemedim kendimi tuttum
Maşallah sana canım ben yerdim sanırım
Gercekten kiz tripliler buna benzer bisey yazacaktim belki rahatsiz olursun diye yazmadim iyiler sonuc olarak ideal es. Benimki de dışarıyi cok sever. Dun iki saat kadar yürüdük gece sosyallik geznek tam esime göre

Yok canım doğruya neden alınayımEvet çok şükür ideal bir eş gerçektenBenim işte gezmeci sosyal sürekli boş anlarda gezebilirim yeni yerler görme delisiyim fotoğraf çektirme hastasıyım ama eşim tersim tabi ki istediğimde yapıyoruz kırmaz sağolsun mızmızlansa da ama ben plan yapmasam aklına gelmez ev kuşu

Hedefe ne guzel gıdıyosun kız. Ulşırsın ben ınanıyorum

Hahahh haftaya alıcaktır bacım az daha dayan
bende öyle düşündüm, olsun farketmez ya, ha 60 lar ha 50 ler,zaten ramazan geldi ben yine 60 ları görerim büyük olasılık,Allah verede çok görmesem

inermisin çıkarmısın gibi olurmuşum, bi 50 ler bi 60 lar
arafta kalmak gibi

Sorma o sıkıntı bendede var . Bende ramazan gırdıgınde 59 olayımdı ama zor olmayacak. Dün yıne yedım içtim artı çıktım yıne sabah. Bana ne oluyo böyle dıyet modundan uzaklaşmaya başladım

Seninle ayniyiz bende gezmeyi sosyalligi severim.Ama malesef arkadassiz kimsesizim bu şehirde burada uzerimde büyük ağırlık var gucumu moralimi sömüren..yeni seyler ogrenmeye arastirmaya bayilirim. Akrepler de ölüm sonrasina odak merak dusunce cok . arada dünyadan koptugum olur çünkü dünya cok kısa ergenlikte hirs çoktu ama baktim ki zaman su gibi ben buraya kafa tutamam bisey kazandırmaz zaten dedim ugrasilarimin şekli ve hirslarim değişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…