- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Hepsinikızlar öğlen 2-3 kaşık pilav yemiştim sadece şimdi başım dönmeye başladı, bişeyler yiyim diyorum.arkadaşta ev yapımı peynirli börek var,bide peynir, zeytin,domates,ekmek var sizce hangisini tercih edeyim
Evet tatlı ama bazen inatçı keçi ve nazlı bebek ya da bizimki laz ondan inadı
Daha ne olsun börek yenmemiş
Hepsini
Evet yaa karpuz bitmeden kavun aldım ben deyemedim kendimi tuttum
keşkem yiyebilseydim
açıkcası şunu düşündüm akşam evde karpuz yiycemde ona yer kalsın dedim
Gercekten kiz tripliler buna benzer bisey yazacaktim belki rahatsiz olursun diye yazmadim iyiler sonuc olarak ideal es. Benimki de dışarıyi cok sever. Dun iki saat kadar yürüdük gece sosyallik geznek tam esime göreEvet aynı eşimEv kuşu dışarı çıkmayalım desem güle oynaya oturur evimizi çok sevdi çabucak alıştı çok şükür Öyle arkadaşlarıyla dışarı takılmaları falan yoktur kolu kırılmadan önce haftada bir kere halı saha maçlarına giderdi artık o da yok Bebek gibi bakacaksın işte o yönü zor bir de sinirlendiğinde yaklaşmayacaksın inat etmeyeceksin aradan çok geçmeden sakinleşir gelir kız gibi tripliler he yengeçler
Afiyet olsun şekerim
daha kavun almadım hiç,kavunuda çok severim ama karpuzcuyum benEvet yaa karpuz bitmeden kavun aldım ben de
Cunku evlerine fazla duskunler bide evde kıtlık olacakmış gibi erzak depolamak benzeri davranislar mevcutmus. Cirkeflik hic ummazdimevet o konuda yengeçler daha baskınlar tabi.
bizde de ben ikizler eşim yengeç çok tatlı oluyolartabi bazen
bi dilim börekten bişey olmaz sanırım. ekmeği yemezsin. pilav kan şekerin yükselttiği için başın dönmüş olabilir.
evet tam olarak tarif ettiğin gibiler. benim de eşim yengeç gerçekten çok uyumlu ve kibardır. on senede toplasan iki ya da üç kere kavga etmişizdir. çirkefliği genetik olsa gerek . onun dışında gerçekten evlerine düşkün oluyolar. hissettirmeden takip ediyolar evde ne olup bittiğini
Maşallah sana canım ben yerdim sanırımyemedim kendimi tuttum
Gercekten kiz tripliler buna benzer bisey yazacaktim belki rahatsiz olursun diye yazmadim iyiler sonuc olarak ideal es. Benimki de dışarıyi cok sever. Dun iki saat kadar yürüdük gece sosyallik geznek tam esime göre
Depolama mı aaa eşimCunku evlerine fazla duskunler bide evde kıtlık olacakmış gibi erzak depolamak benzeri davranislar mevcutmus. Cirkeflik hic ummazdim
Hedefe ne guzel gıdıyosun kız. Ulşırsın ben ınanıyorum21 Mayıs 79.400→cumartesi→79.400
22 Mayıs 78.700 →pazar→→→78.500 ★
23 Mayıs 78.300 →pazartesi →78.200 ★
24 Mayıs 77.800 →salı→→→→77.600★
25 Mayıs 77.500 →çarşamba →
26 Mayıs 77.200 →perşembe→
27 mayis 76.900 →cuma→→→
28 mayis 76.600 →cumartesi→
29 mayis 76.400 →pazar→→→
30 Mayıs 76.200 →pazartesi→
31 mayis 75.900 →salı→→→→
1 haziran 75.500→çarşamba→
2 haziran 75.100→perşembe→
3 haziran 74.800→cuma→→→
4 haziran 74.400→cumartesi→
5 haziran 74.000→pazar→→→
6 haziran 73.800→pazartesi→
7 haziran 73.500→salı→→→→
8 haziran 73.100→çarşamba→
9 haziran 72.800→perşembe→
10 hazirn 72.500→cuma→→→
11 hazirn 72.100→cumartesi→
12 hazirn 71.800→pazar→→→
13 hazirn 71.600→pazartesi →
Bu benim hedefim. 100 de 99 başaramam ama denicem . Denemek iyidir.
Fazla bekleme bence iç şu ilacı çok gecikmişHenüz denemedim canım bitki çaylarını içiyorum akşamda soğan suyunu yapacağım sabah akşam onuda içeceğim bakalım bir kaç güne regl olmam gerek
Canım deneyeceğim bir kaç gün eğer hafta sonuna gelmezse ilaca başlayacağım ilaçla 10 güne anca oluyor daha da geçiyor o yüzden daha da erken olmam gerek denize gidecektim Ramazan girmedenFazla bekleme bence iç şu ilacı çok gecikmiş
Begüşş demek 50 ler grubuna terfı ettin öylemiiibuda rekor küçümseme
Ah evet hemende gelmez.Canım deneyeceğim bir kaç gün eğer hafta sonuna gelmezse ilaca başlayacağım ilaçla 10 güne anca oluyor daha da geçiyor o yüzden daha da erken olmam gerek denize gidecektim Ramazan girmeden
ettim amaBegüşş demek 50 ler grubuna terfı ettin öylemiiimaşallah çok sevindim tebrık ederım. Benımde bu aralar durdu bi alıp bi verıyom yerımde sayıyorum
Hahahh haftaya alıcaktır bacım az daha dayan
bende öyle düşündüm, olsun farketmez ya, ha 60 lar ha 50 ler,zaten ramazan geldi ben yine 60 ları görerim büyük olasılık,Allah verede çok görmesemHahahh haftaya alıcaktır bacım az daha dayan
Sorma o sıkıntı bendede var . Bende ramazan gırdıgınde 59 olayımdı ama zor olmayacak. Dün yıne yedım içtim artı çıktım yıne sabah. Bana ne oluyo böyle dıyet modundan uzaklaşmaya başladımbende öyle düşündüm, olsun farketmez ya, ha 60 lar ha 50 ler,zaten ramazan geldi ben yine 60 ları görerim büyük olasılık,Allah verede çok görmesem
inermisin çıkarmısın gibi olurmuşum, bi 50 ler bi 60 lar
Seninle ayniyiz bende gezmeyi sosyalligi severim.Ama malesef arkadassiz kimsesizim bu şehirde burada uzerimde büyük ağırlık var gucumu moralimi sömüren..yeni seyler ogrenmeye arastirmaya bayilirim. Akrepler de ölüm sonrasina odak merak dusunce cok . arada dünyadan koptugum olur çünkü dünya cok kısa ergenlikte hirs çoktu ama baktim ki zaman su gibi ben buraya kafa tutamam bisey kazandırmaz zaten dedim ugrasilarimin şekli ve hirslarim değişti :)Maşallah sana canım ben yerdim sanırım
Yok canım doğruya neden alınayımEvet çok şükür ideal bir eş gerçekten Benim işte gezmeci sosyal sürekli boş anlarda gezebilirim yeni yerler görme delisiyim fotoğraf çektirme hastasıyım ama eşim tersim tabi ki istediğimde yapıyoruz kırmaz sağolsun mızmızlansa da ama ben plan yapmasam aklına gelmez ev kuşu
Insallah canimm degerlendirmen hoşuma gitti. Bugun hic reyting alamamistimHedefe ne guzel gıdıyosun kız. Ulşırsın ben ınanıyorum
Yo yooo yukardan asagi düzenliyorm kontrolleri yaparak. Bugün kafam iyi olursa biter insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?