- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
5 Haziranaa ikizlerrr :) senin ne zaman
Tabi ki canım günlükte versen not ederim benay ben onu sildim ya verdim sanıyordum canım kusura bakma
günlük vereyim ben artık
Tost yemesen daha iyi olur canım diyetteyken beyaz ekmek önerilmiyor ekmeksiz yaşamak daha iyi tabi ama yapamıyorsan da tam buğday tercih etmelisinMesela sabah çeyrek ekmek tost yedim şimdi ne yemeliyim tamam 50 kilodayken iyiydim giydiklerim yakışıyordu ama şimdi püf dolabimdakiler olmuyor
http://www.profsaracoglu.com/kabizlik-ve-unutkanlik.xhtmay sende kabızlık çekiyordun değilmi en kilo vermemenin en büyük nedeni
Doğrudeğişiklik iyidir kuzum benliğimle hatırlanıyorum zaten nice gerek yok
evet ya onuda veremeyeydim en azından çabalıyorum.buda rekor küçümseme
50 li kilolarda olsan anlarım da 80 lerde azhaftada 100 grm vermişim bu da bi başarıdır. 52 haftada 5200 grm eder
Benim de mercimek çorbası salataOgle bir tabak mercimek corbasi...
Soğuk bir şey içmişsindirKekikle papatya da karıştırılıyordu galiba ama bu civanperçemini tek anca içerim herhalde böyle bile zor
Geçen haftan hiç yokmuş canım
Aslında hala hırkalarım kalın ayakkabılarım benimle öyle bir anda açılmadım canım ama işte bilmiyorum ki çok sızlıyor
Esimde ikizler ikizler cok merhametli oluyo5 Haziran
Bence herşeyi ye de yürüyüş yapKızlar Merhaba bnm de 5 kilo fazlam var evlendigimde 45 kiloydum suan 60 bu kiloyu 6 yılda aldım +doğum falan da yok nasıl vereceğim bilmiyorum yardimci olur musunuz uzun süre bişey yememeyi denedim bu sefere aşırı başım ağrıyor ve kabiz da oldum hatta makat kanamasina kadar vardı is ama vermem gerekiyor ne yapacağım?
EvetEsimde ikizler ikizler cok merhametli oluyo
Hatta başlığı görünce su içmeyi unutmak olarak algıladım
kim tutar seni. nice de neymiş zaten. normal yaşamda da sürekli değiştirdiğin bişeyler oluyomu mesela benim annem haftada bir evdeki mobilyaların yerini değiştirirdi. o da hep değişiklik iyidir derdideğişiklik iyidir kuzum benliğimle hatırlanıyorum zaten nice gerek yok
havalardan canım. alerjen bi bünyen varsa zaten alıyo. bizim ev öyle mesela. bu havalarda istemesekde kapıyoruz. sıcak şeyler iç yanlız her bulduğunu da karıştırıp içme. tehlikeli de olabilir. gerçi sen biliyosundur neyle neyi karıştırıcağıKekikle papatya da karıştırılıyordu galiba ama bu civanperçemini tek anca içerim herhalde böyle bile zor
Aslında hala hırkalarım kalın ayakkabılarım benimle öyle bir anda açılmadım canım ama işte bilmiyorum ki çok sızlıyor
5 kilomu ah kuzum ben ona pek kilo demezdim gerçi tabiki de kilo kontrolü yapmak iyi bişey. sadece biraz hareket ve suyla da verirsin bence. aç kalırsan baş ağrısı yapar kalıcı mide sorunu bırakır. işin içine kanama falan da karıştırdın lifli gıdalar al hemoroide dönerse zor kurtulursun. doğumdan sonra oluşabiliyo öyle sorunlar. çok kasma bence o 5 kilo kalıcı değil.Kızlar Merhaba bnm de 5 kilo fazlam var evlendigimde 45 kiloydum suan 60 bu kiloyu 6 yılda aldım +doğum falan da yok nasıl vereceğim bilmiyorum yardimci olur musunuz uzun süre bişey yememeyi denedim bu sefere aşırı başım ağrıyor ve kabiz da oldum hatta makat kanamasina kadar vardı is ama vermem gerekiyor ne yapacağım?
öğlende bir tavuklu salata yap gitsin. hiçbişey bulamıyosan çorba iç. ben mesela bu öğlen bir tabak yoğurt bir kase salata yedimMesela sabah çeyrek ekmek tost yedim şimdi ne yemeliyim tamam 50 kilodayken iyiydim giydiklerim yakışıyordu ama şimdi püf dolabimdakiler olmuyor
benimki de 16 sı5 Haziran
tonbalığını şu markettekilerden alıyosun demi. onlar çok yağlı değilmi?Tost yemesen daha iyi olur canım diyetteyken beyaz ekmek önerilmiyor ekmeksiz yaşamak daha iyi tabi ama yapamıyorsan da tam buğday tercih etmelisinProtein ağırlıklı beslenmek daha iyidir bana göre ya sebze ya tavuk et türü yesen daha iyi misal ya da akşama tonbalıklı salata favorim
kabızlık, şişkinlik. Allah'ım nolcek bizim bu sorunumuz
biliyorum kendime moral olsun diye dedimdi ne hemen yüzüme vuruyon50 li kilolarda olsan anlarım da 80 lerde az
öylemiymiş. kendimden biliyorum diycem amaEsimde ikizler ikizler cok merhametli oluyo
bencede yürümek güzel şey yaBence herşeyi ye de yürüyüş yap
Dolaba hiç su koymadım daha eşime de izin vermedim canım zaten diyete girdiğimden beri nadir kola soğuk çay falan içiyorum onu da yakın zamanda içmedimSoğuk bir şey içmişsindir
teşhis tamam sıra tedavide :))Dolaba hiç su koymadım daha eşime de izin vermedim canım zaten diyete girdiğimden beri nadir kola soğuk çay falan içiyorum onu da yakın zamanda içmedimDondurma yemelerimi saymazsak onu da 2-3 gün önce yemiştim bu sanki mikrop kapmışım gibi bir sızı öyle hissettim
havalardan canım. alerjen bi bünyen varsa zaten alıyo. bizim ev öyle mesela. bu havalarda istemesekde kapıyoruz. sıcak şeyler iç yanlız her bulduğunu da karıştırıp içme. tehlikeli de olabilir. gerçi sen biliyosundur neyle neyi karıştırıcağı
tonbalığını şu markettekilerden alıyosun demi. onlar çok yağlı değilmi?
Merhametli dedim ama yengec burclari kadar olamayabilir :) ikizler cok aktif cok yönlü.kız iki dakka gözümü ayırıyorum hemen kaynatıyonuz
kim tutar seni. nice de neymiş zaten. normal yaşamda da sürekli değiştirdiğin bişeyler oluyomu mesela benim annem haftada bir evdeki mobilyaların yerini değiştirirdi. o da hep değişiklik iyidir derdi
havalardan canım. alerjen bi bünyen varsa zaten alıyo. bizim ev öyle mesela. bu havalarda istemesekde kapıyoruz. sıcak şeyler iç yanlız her bulduğunu da karıştırıp içme. tehlikeli de olabilir. gerçi sen biliyosundur neyle neyi karıştırıcağı
5 kilomu ah kuzum ben ona pek kilo demezdim gerçi tabiki de kilo kontrolü yapmak iyi bişey. sadece biraz hareket ve suyla da verirsin bence. aç kalırsan baş ağrısı yapar kalıcı mide sorunu bırakır. işin içine kanama falan da karıştırdın lifli gıdalar al hemoroide dönerse zor kurtulursun. doğumdan sonra oluşabiliyo öyle sorunlar. çok kasma bence o 5 kilo kalıcı değil.
öğlende bir tavuklu salata yap gitsin. hiçbişey bulamıyosan çorba iç. ben mesela bu öğlen bir tabak yoğurt bir kase salata yedimsağlıklı beslenelim.
benimki de 16 sı
tonbalığını şu markettekilerden alıyosun demi. onlar çok yağlı değilmi?
kabızlık, şişkinlik. Allah'ım nolcek bizim bu sorunumuz
biliyorum kendime moral olsun diye dedimdi ne hemen yüzüme vuruyon
öylemiymiş. kendimden biliyorum diycem amaazcık böyleyim.
bencede yürümek güzel şey ya
Nescafemi içiyorum gel Begüşteşhis tamam sıra tedavide :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?