♥haftalık kilo verme yarışması♥

Mesela sabah çeyrek ekmek tost yedim şimdi ne yemeliyim tamam 50 kilodayken iyiydim giydiklerim yakışıyordu ama şimdi püf dolabimdakiler olmuyor
Tost yemesen daha iyi olur canım diyetteyken beyaz ekmek önerilmiyor ekmeksiz yaşamak daha iyi tabi ama yapamıyorsan da tam buğday tercih etmelisinProtein ağırlıklı beslenmek daha iyidir bana göre ya sebze ya tavuk et türü yesen daha iyi misal ya da akşama tonbalıklı salata favorim

Soğuk bir şey içmişsindir

Bence herşeyi ye de yürüyüş yap

kız iki dakka gözümü ayırıyorum hemen kaynatıyonuz
değişiklik iyidir kuzum benliğimle hatırlanıyorum zaten nice gerek yok
kim tutar seni. nice de neymiş zaten. normal yaşamda da sürekli değiştirdiğin bişeyler oluyomu mesela benim annem haftada bir evdeki mobilyaların yerini değiştirirdi. o da hep değişiklik iyidir derdi
havalardan canım. alerjen bi bünyen varsa zaten alıyo. bizim ev öyle mesela. bu havalarda istemesekde kapıyoruz. sıcak şeyler iç yanlız her bulduğunu da karıştırıp içme. tehlikeli de olabilir. gerçi sen biliyosundur neyle neyi karıştırıcağı

5 kilomu ah kuzum ben ona pek kilo demezdim gerçi tabiki de kilo kontrolü yapmak iyi bişey. sadece biraz hareket ve suyla da verirsin bence. aç kalırsan baş ağrısı yapar kalıcı mide sorunu bırakır. işin içine kanama falan da karıştırdın lifli gıdalar al hemoroide dönerse zor kurtulursun. doğumdan sonra oluşabiliyo öyle sorunlar. çok kasma bence o 5 kilo kalıcı değil.
Mesela sabah çeyrek ekmek tost yedim şimdi ne yemeliyim tamam 50 kilodayken iyiydim giydiklerim yakışıyordu ama şimdi püf dolabimdakiler olmuyor
öğlende bir tavuklu salata yap gitsin. hiçbişey bulamıyosan çorba iç. ben mesela bu öğlen bir tabak yoğurt bir kase salata yedim sağlıklı beslenelim.

benimki de 16 sı

tonbalığını şu markettekilerden alıyosun demi. onlar çok yağlı değilmi?

kabızlık, şişkinlik. Allah'ım nolcek bizim bu sorunumuz

50 li kilolarda olsan anlarım da 80 lerde az
biliyorum kendime moral olsun diye dedimdi ne hemen yüzüme vuruyon

Esimde ikizler ikizler cok merhametli oluyo
öylemiymiş. kendimden biliyorum diycem ama azcık böyleyim.

Bence herşeyi ye de yürüyüş yap
bencede yürümek güzel şey ya

Soğuk bir şey içmişsindir
Dolaba hiç su koymadım daha eşime de izin vermedim canım zaten diyete girdiğimden beri nadir kola soğuk çay falan içiyorum onu da yakın zamanda içmedimDondurma yemelerimi saymazsak onu da 2-3 gün önce yemiştim bu sanki mikrop kapmışım gibi bir sızı öyle hissettim

teşhis tamam sıra tedavide :))

Alerjim var ama psikolojik gerçi mevsim geçişlerinde etkiliyor belki olabilirKarıştırmayacağım sanırım tehlikeli olabilir canım hiç bilgim yok bu konularda

Bimden alıyorum yağını kapağıyla güzelce süzüp salataya öyle ekliyorum canım elimde sıkarım hatta

Merhametli dedim ama yengec burclari kadar olamayabilir :) ikizler cok aktif cok yönlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…