♥haftalık kilo verme yarışması♥

@MenekseSare
Kabiz olmamak icin su icimine onem vermelisin gunde bir avuc fistik yiyebilirsin ekso yogurt veya ayran tuketebilirsin ama ac karna. Sonra kahve icersen corekotu yersen kabiz olmazsin benim yontemler bunlar

Ekmeği yeme 1-2 dilim börekle diğerlerini ye canım tabi ki diyette börek olmaz ama öğlen bir şey yememişsin kıyamadım niyeyse sana şimdi

ay hepimizmi ikizleriz yoksa

sırtını sıkı giymiyosun sonra boğazım acıyo. benim oğlanla kızda öyle. bu havalar herkesi çarpıyo

bir tabak yarpak sarması derken: kaç kaşık pirinç etti acep
İsterse 10 kaşık etsin günlerdir yemiyorum ekmek hiç yemiyorum salata sebze haşlama tavuk haşlama hepsi bu

Yengec burcu erkek arkadsim olmustu.cok uyumluydu.diger erkekler gibi degiller. Kibarlar begenilmeyi severler iltifati filan.. bide evlerine duskun olurlarmis.oyle mi esinde
Evet aynı eşim Ev kuşu dışarı çıkmayalım desem güle oynaya oturur evimizi çok sevdi çabucak alıştı çok şükürÖyle arkadaşlarıyla dışarı takılmaları falan yoktur kolu kırılmadan önce haftada bir kere halı saha maçlarına giderdi artık o da yokBebek gibi bakacaksın işte o yönü zor bir de sinirlendiğinde yaklaşmayacaksın inat etmeyeceksin aradan çok geçmeden sakinleşir gelir kız gibi tripliler he yengeçler
tamam o zaman ben azcık bişiler yiyim

Afiyet olsun şekerim

Merhametli dedim ama yengec burclari kadar olamayabilir :) ikizler cok aktif cok yönlü.
evet o konuda yengeçler daha baskınlar tabi.

Eşim yengeç ben akrep
bizde de ben ikizler eşim yengeç çok tatlı oluyolar tabi bazen

bi dilim börekten bişey olmaz sanırım. ekmeği yemezsin. pilav kan şekerin yükselttiği için başın dönmüş olabilir.

Yengec burcu erkek arkadsim olmustu.cok uyumluydu.diger erkekler gibi degiller. Kibarlar begenilmeyi severler iltifati filan.. bide evlerine duskun olurlarmis.oyle mi esinde
evet tam olarak tarif ettiğin gibiler. benim de eşim yengeç gerçekten çok uyumlu ve kibardır. on senede toplasan iki ya da üç kere kavga etmişizdir. çirkefliği genetik olsa gerek . onun dışında gerçekten evlerine düşkün oluyolar. hissettirmeden takip ediyolar evde ne olup bittiğini

1 domates,1 salatalık, avuç içinin yarısı kadar b.peynir,5 zeytin yidim

Bugün bir spor salonu deneyimi yaşayalım dedik arkadaşımla ve günübirlik bir ödeme yaptık, sonunda aylık olarak devam edebilir miyiz diye. Aç denebilecek bir karın ile oraya gidince koşu bandının 13. dakikasında mide bulantısı eşliğinde dünya dönmeye başladı. Burada beslenmenin önemini bir kez daha anlamış bulunmakla beraber spora da başlamaya karar verdim. Haydi hayırlısı.

Merhametli dedim ama yengec burclari kadar olamayabilir :) ikizler cok aktif cok yönlü.
Doğru aktif olmamı masa başı çalışmam engelliyor ama çok yönlü olduğum doğru bir de meraklı olmam genelde her konuda bilgim vardır bir de insanları olduğu gibi kabullenir beklememem gerektiğini beklemem bu da beni pozitif yapıyor galiba

hayırlı olsun, spora gitmeden 1 bardak süt, 1 muz yemen lazım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…