- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Eşim yengeç ben akrepMerhametli dedim ama yengec burclari kadar olamayabilir :) ikizler cok aktif cok yönlü.
Benimki de ikizler akrep hadi yine iyiyizEşim yengeç ben akrep
Nescafemi içiyorum gel BegüşAkşamda kekikle papatyamı içeceğim
Evet baskınız gibiBenimki de ikizler akrep hadi yine iyiyiz
Sağol canım o değil de bu içtiğim 1-2 tane çay iştah açıyormuşafiyet olsun canım,
abooo kötüymüş ,dene bakalım iştahın açılcak mı?öyle olursa bitince almazsın bidahaSağol canım o değil de bu içtiğim 1-2 tane çay iştah açıyormuş
Ekmeği yeme 1-2 dilim börekle diğerlerini ye canım tabi ki diyette börek olmaz ama öğlen bir şey yememişsin kıyamadım niyeyse sana şimdikızlar öğlen 2-3 kaşık pilav yemiştim sadece şimdi başım dönmeye başladı, bişeyler yiyim diyorum.arkadaşta ev yapımı peynirli börek var,bide peynir, zeytin,domates,ekmek var sizce hangisini tercih edeyim
Ben iştahım regl olamamandan dolayı dengesiz zati anlamam daabooo kötüymüş ,dene bakalım iştahın açılcak mı?öyle olursa bitince almazsın bidaha
Yengec burcu erkek arkadsim olmustu.cok uyumluydu.diger erkekler gibi degiller. Kibarlar begenilmeyi severler iltifati filan.. bide evlerine duskun olurlarmis.oyle mi esindeEvet baskınız gibi
tamam o zaman ben azcık bişiler yiyimEkmeği yeme 1-2 dilim börekle diğerlerini ye canım tabi ki diyette börek olmaz ama öğlen bir şey yememişsin kıyamadım niyeyse sana şimdi
İsterse 10 kaşık etsin günlerdir yemiyorum ekmek hiç yemiyorum salata sebze haşlama tavuk haşlama hepsi buay hepimizmi ikizleriz yoksa
sırtını sıkı giymiyosun sonra boğazım acıyo. benim oğlanla kızda öyle. bu havalar herkesi çarpıyo
bir tabak yarpak sarması derken: kaç kaşık pirinç etti acep
Evet aynı eşimYengec burcu erkek arkadsim olmustu.cok uyumluydu.diger erkekler gibi degiller. Kibarlar begenilmeyi severler iltifati filan.. bide evlerine duskun olurlarmis.oyle mi esinde
tamam o zaman ben azcık bişiler yiyim
evet o konuda yengeçler daha baskınlar tabi.Merhametli dedim ama yengec burclari kadar olamayabilir :) ikizler cok aktif cok yönlü.
bizde de ben ikizler eşim yengeç çok tatlı oluyolarEşim yengeç ben akrep
bi dilim börekten bişey olmaz sanırım. ekmeği yemezsin. pilav kan şekerin yükselttiği için başın dönmüş olabilir.kızlar öğlen 2-3 kaşık pilav yemiştim sadece şimdi başım dönmeye başladı, bişeyler yiyim diyorum.arkadaşta ev yapımı peynirli börek var,bide peynir, zeytin,domates,ekmek var sizce hangisini tercih edeyim
evet tam olarak tarif ettiğin gibiler. benim de eşim yengeç gerçekten çok uyumlu ve kibardır. on senede toplasan iki ya da üç kere kavga etmişizdir. çirkefliği genetik olsa gerek . onun dışında gerçekten evlerine düşkün oluyolar. hissettirmeden takip ediyolar evde ne olup bittiğiniYengec burcu erkek arkadsim olmustu.cok uyumluydu.diger erkekler gibi degiller. Kibarlar begenilmeyi severler iltifati filan.. bide evlerine duskun olurlarmis.oyle mi esinde
1 domates,1 salatalık, avuç içinin yarısı kadar b.peynir,5 zeytin yidimevet o konuda yengeçler daha baskınlar tabi.
bizde de ben ikizler eşim yengeç çok tatlı oluyolartabi bazen
bi dilim börekten bişey olmaz sanırım. ekmeği yemezsin. pilav kan şekerin yükselttiği için başın dönmüş olabilir.
evet tam olarak tarif ettiğin gibiler. benim de eşim yengeç gerçekten çok uyumlu ve kibardır. on senede toplasan iki ya da üç kere kavga etmişizdir. çirkefliği genetik olsa gerek . onun dışında gerçekten evlerine düşkün oluyolar. hissettirmeden takip ediyolar evde ne olup bittiğini
Doğru aktif olmamı masa başı çalışmam engelliyor ama çok yönlü olduğum doğru bir de meraklı olmam genelde her konuda bilgim vardır bir de insanları olduğu gibi kabullenir beklememem gerektiğini beklemem bu da beni pozitif yapıyor galibaMerhametli dedim ama yengec burclari kadar olamayabilir :) ikizler cok aktif cok yönlü.
hayırlı olsun, spora gitmeden 1 bardak süt, 1 muz yemen lazım en azındanBugün bir spor salonu deneyimi yaşayalım dedik arkadaşımla ve günübirlik bir ödeme yaptık, sonunda aylık olarak devam edebilir miyiz diye. Aç denebilecek bir karın ile oraya gidince koşu bandının 13. dakikasında mide bulantısı eşliğinde dünya dönmeye başladı.Burada beslenmenin önemini bir kez daha anlamış bulunmakla beraber spora da başlamaya karar verdim. Haydi hayırlısı.
Evet tatlı ama bazen inatçı keçi ve nazlı bebek ya da bizimki laz ondan inadıbizde de ben ikizler eşim yengeç çok tatlı oluyolartabi bazen
1 domates,1 salatalık, avuç içinin yarısı kadar b.peynir,5 zeytin yidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?