♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ah evet hemende gelmez.
O yüzden başlayamadım olmadı başlayacağım mecburen

Tek başına gezemiyor gerçekten insan bende daha çok eşimle gezmek istiyorum yoksa bir şekilde birilerini takarım peşime ama eşimsiz keyif almıyorum pek yeni bir yer görmektenÖlüm gerçek bu dünya yalan haklısın canım

Ben mecburen tek geziyorum genelde çünkü esim çalışıyor gec saatlere kadar memur gibi 5 te ciksaydi cok sosyal olurduk

ben geçen +900 çıktım şok olmuştum, kaç aydır diyet yapıyorum daha böyle şey görmemiştim harbi kilo aldım sandım ama almamışım bi sonraki gün normale dönmüştüm demek olabiliyo böyle şeyler sen kaçamak yapmadıysan zararlı bişey yoksa menüde takılma fazla

ayyy korktuğum oldu almışsın sbeden harbi sorumluk verdin omzuma, böyle bi zor yutkundum biran, takıldı boğazımda ,sana layık olmaya çalışıcam canım benim

1 domates,1 salatalık, avuç içinin yarısı kadar b.peynir,5 zeytin yidim
oh afiyet bal şeker olsun inşallah.

daha kavun almadım hiç,kavunuda çok severim ama karpuzcuyum ben
evde 2 kocaman karpuz var
ben daha eve hiç kavun karpuz almadım millet almış da evlerde saklıyo anaaaaam

Cunku evlerine fazla duskunler bide evde kıtlık olacakmış gibi erzak depolamak benzeri davranislar mevcutmus. Cirkeflik hic ummazdim
o da var tabi. ben bi kilo isteyince beş kilo getiriyo buzdolabında koyucak yer bulamıyorum. hatta bi de ramazan versiyonu var. artık tüm marketi eve taşırız ramazanda hiçbirini de yiyemeyiz. çirkefliğin kesinlikle genetik olduğunu düşünüyorum burçla alakası yok bence sülalesi de öyle

Depolama mı aaa eşim eşim ama sadece aburcubur ve içecek depoluyor
karınca gibi sürekli depoluyolar

Huyları demek ki bu ben öyle naz niyaz yapmam bilmem bana da denk geldi işte

Yiyor da hiç kalmıyor maşallah

ayyy korktuğum oldu almışsın sbeden harbi sorumluk verdin omzuma, böyle bi zor yutkundum biran, takıldı boğazımda ,sana layık olmaya çalışıcam canım benim
seniiii lord ilan ediyorum. kasma kıız nolcak sabit kalsan ramazanda yeter zaten eridin yüzünü görsem diycem kaşık kadar kaldı suratın diye

2 tane aldım stok yaptım kız

seniiii lord ilan ediyorum. kasma kıız nolcak sabit kalsan ramazanda yeter zaten eridin yüzünü görsem diycem kaşık kadar kaldı suratın diye
ay evet cumartesi babam gördü sen boyna eriyosun yeter artık dedi bikeresinde de yüzün kaşık kadar kaldı demişlerdi,
evet artık 50 ler listesinin en tepesindeyim lordum ben

bugünkü menümü veriyim kızlar
sabah bir kase sütle lifalif 5 kaşık
bir tabak salata bir kase yoğurt
akşam bir tabak türlü 4 kaşık. bir kase yoğurt + salata olucak.
arada iki tane nescafe içtim biliyorum içmemem lazımdı ama çok üşüdüm. iki avuç da kavrulmuş leblebi yedim.
bir saat de yürüyüş yaparım
nasıl iyimi yanlış bi şey varmı ?

Niye güldün Begüş hoşuna gitti dimi süpürüyor kısmı

Çok iyi canım afiyet şeker olsun

Gayet guzel,karpuz yok mu fazla yememek lazım tabikide çok şeker varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…