ay sorma ben de hiç sevmem. neyse bugün gittim değiştirdim geldim eve hemen deneyeyim diye. anam bu da aynı olmasın mıböyle uğraşmalı işleri hiç sevmem
menü olayını hallettim de çikolatayı fena kaçırdım nehirim ya her gün mutlaka yemek istiyorum. bugün de yedim hem de baya kaçırdım yani. bugün yemek olarak iyiydim. sadece tatlı kaçamağım oldu .Ben neşeli topiğin balı arkadaşımGünaydın
Evet canım düşün halimi gergin şiş stresli sinirli ve şişkoOlduğum zaman 3.günü gitmeye çalışacağım canım hormonlara o zaman daha iyi bakılıyor çünkü hastalığımdan dolayı biliyorum ama işte
Harika bir menü sen bu işi tamamen öğrendin artık yeme krizlerin falanda yok hafta sonu senin ödülün olsun boşverO tatlılardan bende de vardı ne yapalım tatlı kızlar tatlı severler ahahah güzel bahane
ben de açtım sezonu. bugün yemekhanede karpuz çıktıcipsi yemişsin,dayanamamışsın yinebide saat 9 da gerçi bende 8,30 da karpuz yiyiyodum,karpuz sezonunu açtım hadi hayırlısı, günde 1 karpuz yerim o derece seviyorum, kabuğuna kadarda kemiririm
Tatliss o tatlı istekleri bir sure sonra alışkanlık oluşturur tikat et tatlisimay sorma ben de hiç sevmem. neyse bugün gittim değiştirdim geldim eve hemen deneyeyim diye. anam bu da aynı olmasın mıgom playerdan açıyordum videoyu. bana uyarı falan verdi codec falan diye. ben bi şüphelendim dedim yoksa video oynatıcıdan mı böyle bu. başka bi video oynatıcı indirdim. onunla düzgün açıldı ya aman önceki de bozuk değilmiş meğer yazık oldu çürüğe çıkarmışlardır DVD yi
neyse napim aaa
menü olayını hallettim de çikolatayı fena kaçırdım nehirim ya her gün mutlaka yemek istiyorum. bugün de yedim hem de baya kaçırdım yani. bugün yemek olarak iyiydim. sadece tatlı kaçamağım oldu .
bahanemize sığınıyorum şuantatlı kızlar tatlı sever
ay Allah şifasını versin canım yaa. zor durumun kıyamam. Allahtan korumadasın he. bi de kilo vermeye çalışıyor olsan daha fena sıkıntı yapacaktı.
ben de açtım sezonu. bugün yemekhanede karpuz çıktı
ben sabah yazdım valla sen öğlen görmüşsün ancaöğlen ama şuan ama yinede sana günaydın anca gelebildim ben buraya
almina canım ben
kız hiç yoktan iyidir beeehaftada 100 grm vermişim bu da bi başarıdır. 52 haftada 5200 grm eder
aa annemin de 5 haziran5 Haziran
ay alıştırdı kuzum zati alıştırdı.. kesmem lazım. bundan sonra alsam bile yemicem anneme getircem ya da başkasına vercemTatliss o tatlı istekleri bir sure sonra alışkanlık oluşturur tikat et tatlisim
Karpuz sezonu hayırlı olsun tey tey tey
Insallah canimm degerlendirmen hoşuma gitti. Bugun hic reyting alamamistim
burası 50 grubu buradan çıkış yokaboovv bende bundan korkuyodum işte1 hafta daha mı beklesek ne ucundayım zaten accık daha ineydim
mikkemmelllllbugünkü menümü veriyim kızlar
sabah bir kase sütle lifalif 5 kaşık
bir tabak salata bir kase yoğurt
akşam bir tabak türlü 4 kaşık. bir kase yoğurt + salata olucak.
arada iki tane nescafe içtim biliyorum içmemem lazımdı ama çok üşüdüm. iki avuç da kavrulmuş leblebi yedim.
bir saat de yürüyüş yaparım
nasıl iyimi yanlış bi şey varmı ?
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80sbeden - 2.800 ★★★
Grup 70 yok
Grup 60 @Edebiyatcikiz -1.300 ★★
Grup 50GonulSenligim -1.000 ★
menün de güzel sporun da güzel. jillian kaçıncı level kaçıncı günün? yakın zamanda ben de yapmıştım jill. 2. leveli bitirmek üzereyken bırakmak zorunda kaldım. 3 e başlayamadım.Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta biraz peynir 1 domates biraz sütle müsli
Öğlen
Kekikli tavuk ızgara
Ara
Kayısı ve sade kahve
Akşam
Fırında mantar
Su 2 lt
Spor jillian ve insanity: )
canım şimdik simitin susamları su tutar. ee su da içmediğin için çok rahat su tutabilir vücudun ödem yani. tartıya çıkıp artı görürsen moraliin bozulmasınMeraba güzel bayanlarrrBugün kahvaltı yapamadım sadece öğlen bir simit yedim akşam yemiğinde de düne kıyasla gayet az yedim. 2 kupa yeşil çay içtim fakat pek su içemedim
İddali grupta yım desene yandım benheyooooo birinciyim kendimi tebrik ederimrakiplerimmmm size de uyumaya devam
menün de güzel sporun da güzel. jillian kaçıncı level kaçıncı günün? yakın zamanda ben de yapmıştım jill. 2. leveli bitirmek üzereyken bırakmak zorunda kaldım. 3 e başlayamadım.
canım şimdik simitin susamları su tutar. ee su da içmediğin için çok rahat su tutabilir vücudun ödem yani. tartıya çıkıp artı görürsen moraliin bozulmasın
heheheİddali grupta yım desene yandım ben
Cikolata hariç güzel menübugün menüm
sabah = 2 haşlanmış yumurta ,peynir ,çay
ara= yeşil çay
öğle= sulu köfte 1 tabak, salata , karpuz
ara= çikolata ( çooookkk )
akşam= şehriye çorbası (2 tabak)
Benim için uzun bi süreç bu ama denemeye değerhehehegrubun bi başını ben tutuyorum diğer başını sen ipin ucunu ver başkasına da ortalara gel en kısa sürede
kız yarın yemicem çikolata söz. atıştırmalık daha masum bişeyler alayım ben.Cikolata hariç güzel menü
tabiki de değer. zaten hedefine de çok az kaldı artıkBenim için uzun bi süreç bu ama denemeye değer
Yok yok ben bildigin iyi yiyorum. Bugün daha ıyıydım tuttum kendımı. Eski motıveme dönmelıyımben geçen +900 çıktım şok olmuştum, kaç aydır diyet yapıyorum daha böyle şey görmemiştimharbi kilo aldım sandım ama almamışım bi sonraki gün normale dönmüştüm demek olabiliyo böyle şeyler sen kaçamak yapmadıysan zararlı bişey yoksa menüde takılma fazla
Yaa böyle korkuyla az yesın işte :))ayyy korktuğum oldu almışsınsbeden harbi sorumluk verdin omzuma, böyle bi zor yutkundum biran, takıldı boğazımda ,sana layık olmaya çalışıcam canım benim
Sen kendını artıkbi 70 ler grubuna koysan dıyom hani :))80 grubunun içler acısı hali
hedf kg 80 grubu ilk kg 16 mys 23 mys 30 mys 55/164 sbeden 82.5 81 78.2 70/169 @Muruvet 93 88 - 60/164 @dr_dnz 83 82.5 - 75/168 @inciiitanesi 98.6 85.5 - 70/170 @demali 94.1 83.3 - / @fantastikaaa 87.3 87.3 - 75/165 @fiyonkbayan 82.6 82.7 82.5 60.167 @hurmagozlu25 79.5 80.3 -
E bayan balon 60 lar grubundaydı zaten 70 lere neden gecirdın kız :))
hedf kg 70 grubu ilk kg 16 mys 23 mys 30 mys 60/170 @ysmn1096 71.7 70.8 - 60/156 @getfitorgetout1 72.3 72.3 72.3 60/168 @bayan_balon 68.5 - 63.5 56/156 @lollapolusa 71.2 70.9 -
Süper herkesı tebrık ederımmm
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80sbeden - 2.800 ★★★
Grup 70 yok
Grup 60 @Edebiyatcikiz -1.300 ★★
Grup 50GonulSenligim -1.000 ★
Çikolata az olsa menü çokguzel. Çok koşturuyosan bugunlerde vucut enerjı ihtıtacını cigilotadan alıyodur bakbugün menüm
sabah = 2 haşlanmış yumurta ,peynir ,çay
ara= yeşil çay
öğle= sulu köfte 1 tabak, salata , karpuz
ara= çikolata ( çooookkk )
akşam= şehriye çorbası (2 tabak)
Ben ben begüş ucunu bana versin onu ortalara kaydırak olmamı :)))hehehegrubun bi başını ben tutuyorum diğer başını sen ipin ucunu ver başkasına da ortalara gel en kısa sürede
Olur olur hemde seve seve cabuk gelYok yok ben bildigin iyi yiyorum. Bugün daha ıyıydım tuttum kendımı. Eski motıveme dönmelıyım
Yaa böyle korkuyla az yesın işte :))
Sen kendını artıkbi 70 ler grubuna koysan dıyom hani :))
E bayan balon 60 lar grubundaydı zaten 70 lere neden gecirdın kız :))
Süper herkesı tebrık ederımmm
Çikolata az olsa menü çokguzel. Çok koşturuyosan bugunlerde vucut enerjı ihtıtacını cigilotadan alıyodur bak
Ben ben begüş ucunu bana versin onu ortalara kaydırak olmamı :)))
Yani illada atistirmak zorunda degilsin,oglen guzel yesen eve gidene kadar dayanamazmisin ?kız yarın yemicem çikolata söz. atıştırmalık daha masum bişeyler alayım ben.
Bak bunu öğrendiğim iyi olduu, teşekkür ederimmheyooooo birinciyim kendimi tebrik ederimrakiplerimmmm size de uyumaya devam
menün de güzel sporun da güzel. jillian kaçıncı level kaçıncı günün? yakın zamanda ben de yapmıştım jill. 2. leveli bitirmek üzereyken bırakmak zorunda kaldım. 3 e başlayamadım.
canım şimdik simitin susamları su tutar. ee su da içmediğin için çok rahat su tutabilir vücudun ödem yani. tartıya çıkıp artı görürsen moraliin bozulmasın
Benim kacarim yokSen kendini neden 70 lere almadın banane banane karışmam kendini de al 70 lere sorumluluk nasil oluyormuş gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?