♥haftalık kilo verme yarışması♥

böyle uğraşmalı işleri hiç sevmem
ay sorma ben de hiç sevmem. neyse bugün gittim değiştirdim geldim eve hemen deneyeyim diye. anam bu da aynı olmasın mı gom playerdan açıyordum videoyu. bana uyarı falan verdi codec falan diye. ben bi şüphelendim dedim yoksa video oynatıcıdan mı böyle bu. başka bi video oynatıcı indirdim. onunla düzgün açıldı ya aman önceki de bozuk değilmiş meğer yazık oldu çürüğe çıkarmışlardır DVD yi
neyse napim aaa

menü olayını hallettim de çikolatayı fena kaçırdım nehirim ya her gün mutlaka yemek istiyorum. bugün de yedim hem de baya kaçırdım yani. bugün yemek olarak iyiydim. sadece tatlı kaçamağım oldu .
bahanemize sığınıyorum şuan tatlı kızlar tatlı sever
ay Allah şifasını versin canım yaa. zor durumun kıyamam. Allahtan korumadasın he. bi de kilo vermeye çalışıyor olsan daha fena sıkıntı yapacaktı.

cipsi yemişsin,dayanamamışsın yine bide saat 9 da gerçi bende 8,30 da karpuz yiyiyodum,karpuz sezonunu açtım hadi hayırlısı, günde 1 karpuz yerim o derece seviyorum, kabuğuna kadarda kemiririm
ben de açtım sezonu. bugün yemekhanede karpuz çıktı

Tatliss o tatlı istekleri bir sure sonra alışkanlık oluşturur tikat et tatlisim
Karpuz sezonu hayırlı olsun tey tey tey

Tatliss o tatlı istekleri bir sure sonra alışkanlık oluşturur tikat et tatlisim
Karpuz sezonu hayırlı olsun tey tey tey
ay alıştırdı kuzum zati alıştırdı.. kesmem lazım. bundan sonra alsam bile yemicem anneme getircem ya da başkasına vercem

hem ki ne tey tey

Insallah canimm degerlendirmen hoşuma gitti. Bugun hic reyting alamamistim
alemsin kız güldüm . reytingini yisinler

aboovv bende bundan korkuyodum işte 1 hafta daha mı beklesek ne ucundayım zaten accık daha ineydim
burası 50 grubu buradan çıkış yok iniş var çıkış yok hadi kolay gele

mikkemmelllll

Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 sbeden - 2.800 ★★★
Grup 70 yok
Grup 60 @Edebiyatcikiz -1.300 ★★
Grup 50 GonulSenligim -1.000 ★

heyooooo birinciyim kendimi tebrik ederim rakiplerimmmm size de uyumaya devam

Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta biraz peynir 1 domates biraz sütle müsli
Öğlen
Kekikli tavuk ızgara
Ara
Kayısı ve sade kahve
Akşam
Fırında mantar
Su 2 lt
Spor jillian ve insanity: )
menün de güzel sporun da güzel. jillian kaçıncı level kaçıncı günün? yakın zamanda ben de yapmıştım jill. 2. leveli bitirmek üzereyken bırakmak zorunda kaldım. 3 e başlayamadım.

Meraba güzel bayanlarrr Bugün kahvaltı yapamadım sadece öğlen bir simit yedim akşam yemiğinde de düne kıyasla gayet az yedim. 2 kupa yeşil çay içtim fakat pek su içemedim
canım şimdik simitin susamları su tutar. ee su da içmediğin için çok rahat su tutabilir vücudun ödem yani. tartıya çıkıp artı görürsen moraliin bozulmasın

İddali grupta yım desene yandım ben

Yok yok ben bildigin iyi yiyorum. Bugün daha ıyıydım tuttum kendımı. Eski motıveme dönmelıyım

ayyy korktuğum oldu almışsın sbeden harbi sorumluk verdin omzuma, böyle bi zor yutkundum biran, takıldı boğazımda ,sana layık olmaya çalışıcam canım benim
Yaa böyle korkuyla az yesın işte :))

Sen kendını artıkbi 70 ler grubuna koysan dıyom hani :))

hedf kg70 grubuilk kg16 mys23 mys30 mys
60/170@ysmn1096 71.770.8-
60/156@getfitorgetout1 72.372.372.3
60/168@bayan_balon68.5-63.5
56/156@lollapolusa71.270.9-
E bayan balon 60 lar grubundaydı zaten 70 lere neden gecirdın kız :))

Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 sbeden - 2.800 ★★★
Grup 70 yok
Grup 60 @Edebiyatcikiz -1.300 ★★
Grup 50 GonulSenligim -1.000 ★
Süper herkesı tebrık ederımmm

bugün menüm

sabah = 2 haşlanmış yumurta ,peynir ,çay
ara= yeşil çay
öğle= sulu köfte 1 tabak, salata , karpuz
ara= çikolata ( çooookkk )
akşam= şehriye çorbası (2 tabak)
Çikolata az olsa menü çokguzel. Çok koşturuyosan bugunlerde vucut enerjı ihtıtacını cigilotadan alıyodur bak

hehehe grubun bi başını ben tutuyorum diğer başını sen ipin ucunu ver başkasına da ortalara gel en kısa sürede
Ben ben begüş ucunu bana versin onu ortalara kaydırak olmamı :)))

Olur olur hemde seve seve cabuk gel

Bak bunu öğrendiğim iyi olduu, teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…