- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet bende korkmuştum bir an ne çabuk kilo aldım kaçırınca diye Allahtan kalmadılar üzerimdeÖdem o zaman olsun onlarda sana ait degillerdi zaten hakettikleri yere gitmisler
Patatesten sonraki gün evet1 kilo almissin amaaa
Sabah; 07:45 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 134 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa civanperçemi çayı(tadı felaket)
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı ezogelin çorba + 75 gr karışık kızartma + 1 porsiyondan az mantı + 50 gr yoğurt - 455 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Çiğköfte dürüm - 347 kalori (Çok rahatsızdım en çabuk onu yiyip uyuyabildim)
Ara; 20:00 - 18 ad.antep fıstığı - 70 kalori
Ara; 21:00 - 1 kupa süt + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez - 172 kalori
Toplam kalori: 1180
30 dakika yürüyüş + 2 lt su
begum75 bayan_balon @DisiAnka
Akşam çok rahatsızdım kızlar erkenden uyudum boğazımı ateş bastı şuanda bile çok acıyor ağrım varsanırım regl daha da ertelenecek çünkü sürekli antibiyotik ilaçlar alıyorum bu da erteliyor tabi
Pazartesi: 51,5
Salı: 51,3
Çarşamba: 50,3
günaydın canım, iyiylik senden naber nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
Sağol Begüşüm evet olmazsa gideceğim artık mecburengeçmiş olsun canım,sen enfeksiyon aldın belli, tedavini aksatma her ikisi içinde doktora görün bir an önce
Günaydın cnm iyilik senden
günaydın canım, iyiylik senden naber nasılsın?
iyiyim sağolunSağol Begüşüm evet olmazsa gideceğim artık mecburen
Simdi geldim canım. Beni sorarsan yatıyorum kalkiyorum sıkıcı tatsiz bosa gecen zamanlar insallah iyi okur keyifsizim. Sen nasılsın
hayırdır inşallah.Simdi geldim canım. Beni sorarsan yatıyorum kalkiyorum sıkıcı tatsiz bosa gecen zamanlar insallah iyi okur keyifsizim. Sen nasılsın
Hayır olsun diye canımSimdi geldim canım. Beni sorarsan yatıyorum kalkiyorum sıkıcı tatsiz bosa gecen zamanlar insallah iyi okur keyifsizim. Sen nasılsın
hayırdır inşallah.
Kizlar bazen hayat insanlara kötü surprizler veriyor.benim ki de oyle kötü bir sürpriz insallah gecer bu kotu günlerde birgün mutlu huzurlu yaşarımHayır olsun diye canım
Amin cnm igsallah geçer huzursuzluk mutlulukla yaşarsınKizlar bazen hayat insanlara kötü surprizler veriyor.benim ki de oyle kötü bir sürpriz insallah gecer bu kotu günlerde birgün mutlu huzurlu yaşarım
Dua edin Allah esenlik sonsuz huzur versin
Aldım canım dün akşam aldım bu sabah aldım
menün gayet güzel canım, bunlar vücudunu biraz olsun toparlar kuvvet verir sanaSabah; 07:55 - 1 kupa süt + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 çay kaşığı tarçın - 178 kalori
Ara; 09:10 - Her birinden birer tutam papatya + kekik + biberiye çayı 1 kupa
Öğle; 12:15 - Yarım kase şehriye çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 ad.yeşil biber + 150 ml ayran - 520 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa civanperçemi çayı
Akşama da nasipse tavuk ve cacık düşünüyorum
Sağol Begüşüm evet biraz daha dikkatli olursam toparlarım inşallah akşama yine sütümü balımı pekmezimi yiyeceğim onları yiyince tatlı abur cubur ihtiyacı da duymuyorummenün gayet güzel canım, bunlar vücudunu biraz olsun toparlar kuvvet verir sana
afferim sana dikkat et kendine. geçene kadar soğuk bi şeyler yeme. mesela dondurmaAldım canım dün akşam aldım bu sabah aldımSabah aklaım ballı pekmezli süt içiyorum aralarda bitki çayı içiyorum bakalım akşama da boğaz pastili alacağım Sen nasılsın
Yok canım yemem o sebeple işime de yaradı aslındaafferim sana dikkat et kendine. geçene kadar soğuk bi şeyler yeme. mesela dondurma
geçmiş olsun canım bende sabahtan beri hastanedeyim hem kızım hem ben mahfolduk 2 gündür bir sürü ilaç alıp geldik valla hava değişimndenmi yokssa salgın mı var anlamadım gittiSabah; 07:45 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 134 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa civanperçemi çayı(tadı felaket)
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı ezogelin çorba + 75 gr karışık kızartma + 1 porsiyondan az mantı + 50 gr yoğurt - 455 kalori
Akşam; 19:00 - Çiğköfte dürüm - 347 kalori (Çok rahatsızdım en çabuk onu yiyip uyuyabildim)
Ara; 20:00 - 18 ad.antep fıstığı - 70 kalori
Ara; 21:00 - 1 kupa süt + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez - 172 kalori
Toplam kalori: 1180
30 dakika yürüyüş + 2 lt su
begum75 bayan_balon @DisiAnka
Akşam çok rahatsızdım kızlar erkenden uyudum boğazımı ateş bastı şuanda bile çok acıyor ağrım varsanırım regl daha da ertelenecek çünkü sürekli antibiyotik ilaçlar alıyorum bu da erteliyor tabi
Pazartesi: 51,5
Salı: 51,3
Çarşamba: 50,3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?