Olur Canim . Bu ara istah acik demek :) olsun bakalimsbeden kuzu bu hafta çok yedim içtim vs çok şişim tartıya çıkmıyorum moralim bozusun istemiyorum. yarınlık beni pas geçsen olur mu
haftasonu tatili yapıyoruzKızlarr nasılsınız gerçi bugün de kimse yok. Sbeden ciğim de olmasa topik pazar günleri kepenk indirecek: D
bi kilocuk. he bende aynısı diyorum walla.Fiyonk kız sen de mi kaçamak yapıyon. Ben de yapıyorum bu ara çok azıttım yani. Ramazanda dikkat edeyim bariii :) şaka maka ramazana da 1 hafta kaldı. Ramazana kadar 1 kilocuk daha vereydim iyidi ya
kız öyle deme sen gayet iyisin.Diyorumya topigin kurucusu neden benim belli. En ruhsal bunalimli ve yanlız olan
olmaz öyle şey biz de çooook yidik napak şindi. ben anlamam kardeşim söyleyin yarın kilonuzu bozmayın pşikolojinizisbeden kuzu bu hafta çok yedim içtim vs çok şişim tartıya çıkmıyorum moralim bozusun istemiyorum. yarınlık beni pas geçsen olur mu
öyle deme kız herşey düzelir. düzelmiyomu o zaman takılmamak gerekiyo. önüne bak yoluna devam et. seni etkilemesine izin verme. silkelen kendine gel dostum.Oyle yansitiyorum
Güçlü durmaya çalışıyorum her zamanöyle deme kız herşey düzelir. düzelmiyomu o zaman takılmamak gerekiyo. önüne bak yoluna devam et. seni etkilemesine izin verme. silkelen kendine gel dostum.
ah canım ya herkesin öyle bi isteği var. ben de hep bi on sene öncesine döniyim diyorum ama olmuyo. ben de önüme bakıyorum. bundan daha iyi olabilirim ne yapmam lazım bunun için diyorum ona göre davranıyorum. yapabildiklerim var ama yapamadıklarım için de çabalıyorum. kendini böyle bunaltma sende.Güçlü durmaya çalışıyorum her zaman
Şöyle en az iki yil ileri gitmek isterdim ama
Allah büyüktür inşallah bana da ferah mutlu huzurlu bi hayat tez zamanda nasip eder :) her insanin oluyor hayatında böyle inis çıkışlari gecer insallah tatlımah canım ya herkesin öyle bi isteği var. ben de hep bi on sene öncesine döniyim diyorum ama olmuyo. ben de önüme bakıyorum. bundan daha iyi olabilirim ne yapmam lazım bunun için diyorum ona göre davranıyorum. yapabildiklerim var ama yapamadıklarım için de çabalıyorum. kendini böyle bunaltma sende.
Gördüm canın kilomuben çalışmiyorum ya pazarimizda yok. Ondan hafta ici neyse hafta sonu da o :)
Yarin kilonu gör ondan sonra gerekeni yap
Zaman gecmiyo bugün
Kız astrolojide bi baksana saturn etkiside mi burcun. Ben oek sallam astrolojiyi ama benim de bi dönemim çok sıkıntılıydı. Meğersem burcum saturn etkisindeymiş. Etkisinden öıkınca bi eahatlamıştım hakkatenGüçlü durmaya çalışıyorum her zaman
Şöyle en az iki yil ileri gitmek isterdim ama
Tamam canım bu hafta Ramazandan önceki hafta bu hafta sıkı yap Ramazandan da tutalım ama kalori hesabını sahurda iftarda yenilenleri toplarıznehirnil111 kuzu bu haftasonu vermiyim çok parça parça oldu zaten. pazartesiden başlıyorum. ay bi düzene sokamadım bu işi. ramazan da geliyo napcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?