♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kahvalti: 2 dlm ekmek 2 dlm peynir 2 dlm salam 5 zytn dom. salatlk
Ara : 3 adet kepekli grisini
Ogle : 1 kase corba 4 sıkım cigkofte 4 adet nugget 1 dlm ekmek
Ara : 1 dlm karpuz
Aksam daha yemedm vakit gec oldu yemesem daha iyi olcak sanki

Güçlü durmaya çalışıyorum her zaman
Şöyle en az iki yil ileri gitmek isterdim ama
ah canım ya herkesin öyle bi isteği var. ben de hep bi on sene öncesine döniyim diyorum ama olmuyo. ben de önüme bakıyorum. bundan daha iyi olabilirim ne yapmam lazım bunun için diyorum ona göre davranıyorum. yapabildiklerim var ama yapamadıklarım için de çabalıyorum. kendini böyle bunaltma sende.

Allah büyüktür inşallah bana da ferah mutlu huzurlu bi hayat tez zamanda nasip eder :) her insanin oluyor hayatında böyle inis çıkışlari gecer insallah tatlım

ben çalışmiyorum ya pazarimizda yok. Ondan hafta ici neyse hafta sonu da o :)
Yarin kilonu gör ondan sonra gerekeni yap
Zaman gecmiyo bugün
Gördüm canın kilomu mutsuzum

Güçlü durmaya çalışıyorum her zaman
Şöyle en az iki yil ileri gitmek isterdim ama
Kız astrolojide bi baksana saturn etkiside mi burcun. Ben oek sallam astrolojiyi ama benim de bi dönemim çok sıkıntılıydı. Meğersem burcum saturn etkisindeymiş. Etkisinden öıkınca bi eahatlamıştım hakkaten

Günaydın kızlarrr :) :)
sbeden
Güncel kilom : 52,4
Geçen hafta : ay kaçtı unuttum
Garkı bilemiyrum ama aldığım kesin
Gerçi ödem yaptın malum sebepten

nehirnil111 kuzu bu haftasonu vermiyim çok parça parça oldu zaten. pazartesiden başlıyorum. ay bi düzene sokamadım bu işi. ramazan da geliyo napcam bilmiyorum.
Tamam canım bu hafta Ramazandan önceki hafta bu hafta sıkı yap Ramazandan da tutalım ama kalori hesabını sahurda iftarda yenilenleri toplarız

sbeden
Selam Kızlar;
23.05.2016: 56.10
24.05.2016: 56.40
25.05.2016: Tartılmadım
26.05.2016: 56.50
27.05.2016: 56.30
30.05.2016: 56.40 wc yok ödem çok artık yürüyüşlere başladım sabah yürüyüşüm 59 dakika 5129 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…