♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın kızlaaar nasılsınız? sabah sabah bebelerin servisi kaçtı. ben de bahaneyle sabah yürüyüşü yaptım. memleketin hepsi yarım saatlik yoldan ibaretmiş bunu da keşfetmiş bulunuyorum arz ederim. sbeden canım nasılsın. bugünkü bildirimim 82,300. en azından 200 gr vermişim.
Günaydın hayırlı haftalar çıtırlar Bugün regl oldum davul gibiyim ama çok şükür rahatlıyorum
gözün aydın canım ya. bi regl olanlara bi de wc ye çıkanlara çok seviniyorum bu aramalum insan rahatlıyo biraz.

Teşekkürler canım iyiyim senin için iyi olmus sabah yuruyusu keske hergun yurusen

Teşekkürler canım iyiyim senin için iyi olmus sabah yuruyusu keske hergun yurusen
hergün yürüyorum zaten kuzu ama genelde 6-7 gibi yürüyüyorum. telefona sendeki adımsayardan indirdim evdeki yürümeyi de katıyo içine her gün bana 11 bin küsür adım attın diyo. bunun 5 ya da 6 bini yürüyüş oluyo bebeeem.

canım yürüyüşün faydasını kilo vererek görmedim ben ama incelmeler var. basenlerim ve bacaklarım bi santim incelmişler mesela.

gözün aydın canım ya. bi regl olanlara bi de wc ye çıkanlara çok seviniyorum bu aramalum insan rahatlıyo biraz.
Evet insan rahatlığa eriyor sağol canım
D demali canım öncesinde abartı olmasa da şişkinlik oluyor ama bugün yarında bende şişkinlik devam ediyor
Sana da Günaydın canım bende dün regl oldum.

Bu hafta es geçiyoruz diyet işini yani vücutta çalışıyor inşallahRamazan öncesi olması harika oldu

ooo super 11 bin oluyorsa. Ben bu ada 2 bin adimi gecemiyorum az kaldi ama 79 a

sen es gecte ben gecmiyim :) sen zayifsin ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…