- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
gözün aydın canım ya. bi regl olanlara bi de wc ye çıkanlara çok seviniyorum bu araGünaydın hayırlı haftalar çıtırlarBugün regl oldum davul gibiyim ama çok şükür rahatlıyorum
Astrolojik degil canımGördüm canın kilomumutsuzum
Kız astrolojide bi baksana saturn etkiside mi burcun. Ben oek sallam astrolojiyi ama benim de bi dönemim çok sıkıntılıydı. Meğersem burcum saturn etkisindeymiş. Etkisinden öıkınca bi eahatlamıştım hakkaten
Günaydın hayırlı haftalar çıtırlarBugün regl oldum davul gibiyim ama çok şükür rahatlıyorum [/QUOTE canm regl oldugmz surece vucutda sislikmi oluyor ? Yoksa olmaya yakinmi sis oluyosunz bir cozemedim sunu
Ben atliyordum ama sonra biraktim. Çok fena yoruyor bence cok etkili bişeyKizlar daha oncede sormustum cevap yazan olmadi io atlayip faydasini goren varmiydi nekadar araliklarla nasil yapiyosunuz bilgi alabilirmiyim acaba ?
Günaydın kızlarrr :) :)
sbeden
Güncel kilom : 52,4
Geçen hafta : ay kaçtı unuttum
Garkı bilemiyrum ama aldığım kesin
Gerçi ödem yaptın malum sebepten
ende arada atliyormm fayda goryosanz sıklastrcam ip atlamayiBen atliyordum ama sonra biraktim. Çok fena yoruyor bence cok etkili bişey
Sana da Günaydın canım bende dün regl oldum.Günaydın hayırlı haftalar çıtırlarBugün regl oldum davul gibiyim ama çok şükür rahatlıyorum
Teşekkürler canım iyiyimgünaydın kızlaaar nasılsınız? sabah sabah bebelerin servisi kaçtı. ben de bahaneyle sabah yürüyüşü yaptım. memleketin hepsi yarım saatlik yoldan ibaretmiş bunu da keşfetmiş bulunuyorum arz ederim.sbeden canım nasılsın. bugünkü bildirimim 82,300. en azından 200 gr vermişim.
gözün aydın canım ya. bi regl olanlara bi de wc ye çıkanlara çok seviniyorum bu aramalum insan rahatlıyo biraz.
hergün yürüyorum zaten kuzu ama genelde 6-7 gibi yürüyüyorum. telefona sendeki adımsayardan indirdim evdeki yürümeyi de katıyo içine her gün bana 11 bin küsür adım attın diyo. bunun 5 ya da 6 bini yürüyüş oluyo bebeeem.Teşekkürler canım iyiyimsenin için iyi olmus sabah yuruyusu keske hergun yurusen
Evet insan rahatlığa eriyor sağol canımgözün aydın canım ya. bi regl olanlara bi de wc ye çıkanlara çok seviniyorum bu aramalum insan rahatlıyo biraz.
D demali canım öncesinde abartı olmasa da şişkinlik oluyor ama bugün yarında bende şişkinlik devam ediyor
Sana da Günaydın canım bende dün regl oldum.
Yukarıda yazdım canım
ooo super 11 bin oluyorsa. Ben bu ada 2 bin adimi gecemiyorum az kaldi ama 79 ahergün yürüyorum zaten kuzu ama genelde 6-7 gibi yürüyüyorum. telefona sendeki adımsayardan indirdim evdeki yürümeyi de katıyo içine her gün bana 11 bin küsür adım attın diyo. bunun 5 ya da 6 bini yürüyüş oluyo bebeeem.
Pilates gibi topluyor insani :)canım yürüyüşün faydasını kilo vererek görmedim ben ama incelmeler var. basenlerim ve bacaklarım bi santim incelmişler mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?