Evliligimin ilk aylarında komsuciftlik sayfasina girdim orda küçük bi cocuk beni kandirdi abla sana pahalii hayvanlardan verecem hilesi var dedi. Inandim face sifremi verdim. Ayy bide baktim ki bütün degerli hayvanlarimi çalmış nasil zoruma gitmisti. Pis hirsizAahah gören görmüştür kameradan
Kız cumartesileri de 2 ye kadar çalışıyrum. Ders var.
İçmedim canım sonradan vazgeçtim çorba içincr
Ay o oyun bağımlılık yaaa. Bi başladın mı kurtulamıyorsun kolay kolay. Ben de bi ara oynuyordum çiftlik. Zor bıraktım
indim ama dün 60,8 geldim yineMasallah sende 59'lara inmisin bir ara kilon benden çoktu
Alırım canım ne demek
Kız gel aramıza neden gizli takılıyorsun
Hepimizin gel git halleri oldu bırakma sen de :)
Aahah gören görmüştür kameradan
Kız cumartesileri de 2 ye kadar çalışıyrum. Ders var.
İçmedim canım sonradan vazgeçtim çorba içincr
Ay o oyun bağımlılık yaaa. Bi başladın mı kurtulamıyorsun kolay kolay. Ben de bi ara oynuyordum çiftlik. Zor bıraktım
bundan sonra kimselere inanmaEvliligimin ilk aylarında komsuciftlik sayfasina girdim orda küçük bi cocuk beni kandirdi abla sana pahalii hayvanlardan verecem hilesi var dedi. Inandim face sifremi verdim. Ayy bide baktim ki bütün degerli hayvanlarimi çalmış nasil zoruma gitmisti. Pis hirsiz
Ah benim safliklarim ahhbundan sonra kimselere inanma
Amin amin aminsana katılıyorum, hepimizin kilo aldığı zaman oluyo, burasının adı yarış olsada ben hiç ona takılmadım, veremesemde yazdım alsamda yazdım, kimseyle yarışacak durumun yok zaten, herkesin yaşantısı,bünyesi vs...farklı farklı
ayrıca aldı diye kimse kimseyi yargılamıyoki, kilo alana tek dediğimiz yediğini, içtiğini,sporunu,suyunu yaz, hatayı birlikte görelim, biz çok bildiğimizden mi tabiki hayır ama hep birlikte fikirden kuvvet doğurmak, cesaretimizi artırmak, devamlılığı devam ettirmek amacıyla...
başından beri diyorumsbeden iyiki burayı açmış, pek çok insan gibi benimde kilo vermeme vesile oldu,Allah ondan Bin kere razı olsun , dualarını kabul etsin, eşiyle kızıyla mutlu,huzurlu,sağlıklı, hayat nasip etsin ,bu dualar ona az bile çünkü ben bu kilolara burası olmasa hayatta inemezdim,zayıflamanın verdiği mutluluğa karşı ne duası etsem az bana göre, çünkü gerçekten zayıfladıkça çok şeyler değişti bende kısacası tarifi yok yani
işte bu yüzdenzambak86 cım, burası katı kurallı bi grup değil, kurallar basit her pzartesi kilo bildirmeyi ihmal etme yeter, tabiki aktif olmak devamlılık açısından çok çok çok büyük katkı sağlıyor o kesin ama her insanın yoğun dönemi oluyo, olabilir napalım yani yoğunuz diye zayıflamayalım mı, gel katıl bize birlikte zayıflayalım şekerim
Amin amin amin
Senin adına cok sevindim canım benim buralari cok sevdigin benim her an buralara göz attigim gibi seninde aktifliginden ilginden belli Su sikintilarim icinde dualarin bana o kadar pozitif etki manevi destek verdi ki tahmin edemezsin resmen yüreğime su serpiliyor iyiki varsin Sen ve senin gibiler olmasa bu topikte sürmezdi bu kadar
Bir ara kullanmiyorfum sonradan takilmaya basladimseni gidi seni bende kk kullanmiyorsun saniyordum. Bi baktim aktifsin :). Iki çocuk var sorumluluklarda var demek ki heveside kalmadi dedim gucenmedim. Sen beni bende seni izlemedeyim ordan gördüm adini yazayım dedim
Ben 2014 eylül aylarinda 77 kilolardaydim. Suanda da ayni beni de buralarda tutan sizlersiniz zaten arkadaslik muhabbet.evdeykende pek yazma bosver zaten is yeri zamanini aliyor evdekilerde guzel vakit gecirCanim benim,sende vesile oldun ve sayende. hem kilo verdik hemde güzel arkadaşlıklar kazandık, sende iyiki varsın.
Isyerinde olduğum müddetçe buralardayim ama evdeyken gercekten Çok zor oluyo yetisemiyorum herşeye, ben gündüz bekçisi digerleride gece bekcisi
Sagol canim biliyorumAlırım canım ne demek
Sagol canim biliyorum
Haklisin da kilolar gitmeyince kendime güvenim kalmiyorKız gel aramıza neden gizli takılıyorsun
Hepimizin gel git halleri oldu bırakma sen de :)
Haklisin da bir türlü basaramadim kisana katılıyorum, hepimizin kilo aldığı zaman oluyo, burasının adı yarış olsada ben hiç ona takılmadım, veremesemde yazdım alsamda yazdım, kimseyle yarışacak durumun yok zaten, herkesin yaşantısı,bünyesi vs...farklı farklı
ayrıca aldı diye kimse kimseyi yargılamıyoki, kilo alana tek dediğimiz yediğini, içtiğini,sporunu,suyunu yaz, hatayı birlikte görelim, biz çok bildiğimizden mi tabiki hayır ama hep birlikte fikirden kuvvet doğurmak, cesaretimizi artırmak, devamlılığı devam ettirmek amacıyla...
başından beri diyorumsbeden iyiki burayı açmış, pek çok insan gibi benimde kilo vermeme vesile oldu,Allah ondan Bin kere razı olsun , dualarını kabul etsin, eşiyle kızıyla mutlu,huzurlu,sağlıklı, hayat nasip etsin ,bu dualar ona az bile çünkü ben bu kilolara burası olmasa hayatta inemezdim,zayıflamanın verdiği mutluluğa karşı ne duası etsem az bana göre, çünkü gerçekten zayıfladıkça çok şeyler değişti bende kısacası tarifi yok yani
işte bu yüzdenzambak86 cım, burası katı kurallı bi grup değil, kurallar basit her pzartesi kilo bildirmeyi ihmal etme yeter, tabiki aktif olmak devamlılık açısından çok çok çok büyük katkı sağlıyor o kesin ama her insanın yoğun dönemi oluyo, olabilir napalım yani yoğunuz diye zayıflamayalım mı, gel katıl bize birlikte zayıflayalım şekerim
Gecenlerde tokat'a nisana gittik etrafa bakindim durdum acaba sbeden'in akrabasi olurda gelirmi acaba diye ama yoktun:):):)
Gecenlerde tokat'a nisana gittik etrafa bakindim durdum acaba sbeden'in akrabasi olurda gelirmi acaba diye ama yoktun:):):)
he canım ondan yaptım. aslında güzel oluyo ara öğün olarak kullanıyım dedim.ruhum çocuk kız benim dışım gelin olsa nolur :)
Ay kızzz sorma gerçekten azcık kilo verdim diye bi şımardım. Bu şımarmanın sonu verdiğimi geri almak olacak ama haberim yok
Toparlıcam şekerim kendimi. Disiplinli hareket edicem. Az zamanım kaldı çünkü.
Bu arada pasta dışında menünü beğendim kuzum. Pastayı da akşam değil de gündüz vakti yeseymişsin aslında tolere edebilirdin
Yoğurt kürü ne ki. Hani pul biber atıyosun o mu.
sana katılıyorum, hepimizin kilo aldığı zaman oluyo, burasının adı yarış olsada ben hiç ona takılmadım, veremesemde yazdım alsamda yazdım, kimseyle yarışacak durumun yok zaten, herkesin yaşantısı,bünyesi vs...farklı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?