- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
Tamam canim normalde 1 kase corba 1 dlm ekmek ve sulu yememenün gayet güzel canım, yanlız çorba ekmek yerine geçiyo çorba içtiğinde ekmek yemezsen daha doğru olur.yanına domates/salatalık/yoğurt yiyebilirsin
Regl oldum. Siskinligimle 77.500 gayet güzel çok şükür 78 den de kurtuldum sonuçtapazartesi →78.200
cumartesi→77.400
pazar→→→77.500
Tebrikler canimRegl oldum. Siskinligimle 77.500 gayet güzel çok şükür 78 den de kurtuldum sonuçta
Teşekkür ederim cabim insallah senden umutluyum Kendine geldin sonundaTebrikler canimdarisi bizlere insallah
kız maşşalah sana her gün bir parça daha gidiyo wallapazartesi →78.200
cumartesi→77.400
pazar→→→77.500
Canim 3 4 gündür yerimde sayiyorum. Az yiyorum sadece hic spor yok. Demistimya sikintilar var istahta yok az yemekle zayifladim. Bugunde regl oldumkız maşşalah sana her gün bir parça daha gidiyo wallanapıyosun sen
olsun canım sıkıntı da olsa bak sana faydası olduCanim 3 4 gündür yerimde sayiyorum. Az yiyorum sadece hic spor yok. Demistimya sikintilar var istahta yok az yemekle zayifladim. Bugunde regl oldum
Fiyonk kız sen de mi kaçamak yapıyon. Ben de yapıyorum bu ara çok azıttım yani. Ramazanda dikkat edeyim bariii :) şaka maka ramazana da 1 hafta kaldı. Ramazana kadar 1 kilocuk daha vereydim iyidi yaolsun canım sıkıntı da olsa bak sana faydası olduregl dönemi zaten malum insan da bi şişkinlik yapıyo ama sen iyi durumdasın şu anda. ben ne zaman başlıycam düşmeye ya. gerçi arada yaptığım kaçamaklar beni bu hale getirdi de neyse. sen bilmiyomuş gibi yap.
Keşke 5 kilo alsaydimda sıkıntı olmasaydiolsun canım sıkıntı da olsa bak sana faydası olduregl dönemi zaten malum insan da bi şişkinlik yapıyo ama sen iyi durumdasın şu anda. ben ne zaman başlıycam düşmeye ya. gerçi arada yaptığım kaçamaklar beni bu hale getirdi de neyse. sen bilmiyomuş gibi yap.
Simardin sen simardinAyyusbeden cim yaaa ne güzel regl şişkinliğin olduğu halde az yansımış tartıya. Ben de gecikmezse yarın regl olcsm şiştim ben de yaaa. Yarın nolcam tartıda bilmiyorum. 51 olmaycağım kesin ama. Yeşil çay ve bol su içmeme rağmen ödem yaptım
Diyorumya topigin kurucusu neden benim belli. En ruhsal bunalimli ve yanlız olanKızlarr nasılsınız gerçi bugün de kimse yok. Sbeden ciğim de olmasa topik pazar günleri kepenk indirecek: D
Sorma çok şımardım ben kızın banaSimardin sen simardin
Iyiki bi düştüm hemen cik yukarı dugunde geliyor
Kız deme öyle biz variz ki hepDiyorumya topigin kurucusu neden benim belli. En ruhsal bunalimli ve yanlız olan
Sorma çok şımardım ben kızın bana
Düğün de yqklaşıyo dediğin gibi yüne sıkı dikkate başlıcam. Bu haftayı olabildiğince mükemmel geçircem.
Kız deme öyle biz variz ki hepyalnız bırakmayız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?