♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam canim normalde 1 kase corba 1 dlm ekmek ve sulu yemek yiyordm ama midem kotu oldugu icin sadece corba ictm yavas yavas ekmegi azaltcam insallah

Canim 3 4 gündür yerimde sayiyorum. Az yiyorum sadece hic spor yok. Demistimya sikintilar var istahta yok az yemekle zayifladim. Bugunde regl oldum
olsun canım sıkıntı da olsa bak sana faydası olduregl dönemi zaten malum insan da bi şişkinlik yapıyo ama sen iyi durumdasın şu anda. ben ne zaman başlıycam düşmeye ya. gerçi arada yaptığım kaçamaklar beni bu hale getirdi de neyse. sen bilmiyomuş gibi yap.

Ayyu sbeden cim yaaa ne güzel regl şişkinliğin olduğu halde az yansımış tartıya. Ben de gecikmezse yarın regl olcsm şiştim ben de yaaa. Yarın nolcam tartıda bilmiyorum. 51 olmaycağım kesin ama. Yeşil çay ve bol su içmeme rağmen ödem yaptım

Kızlarr nasılsınız gerçi bugün de kimse yok. Sbeden ciğim de olmasa topik pazar günleri kepenk indirecek : D

Fiyonk kız sen de mi kaçamak yapıyon. Ben de yapıyorum bu ara çok azıttım yani. Ramazanda dikkat edeyim bariii :) şaka maka ramazana da 1 hafta kaldı. Ramazana kadar 1 kilocuk daha vereydim iyidi ya

Keşke 5 kilo alsaydimda sıkıntı olmasaydi hatta 10 kilo
Olmaaz ogrendim bilee kacamaklar zaten caktirmadan emekleri hep ziyan ediyor bizde onlar yapmis olamaz diyoruz ama butun kabahat kaçamakların

Simardin sen simardin
Iyiki bi düştüm hemen cik yukarı dugunde geliyor

Simardin sen simardin
Iyiki bi düştüm hemen cik yukarı dugunde geliyor
Sorma çok şımardım ben kızın bana
Düğün de yqklaşıyo dediğin gibi yüne sıkı dikkate başlıcam. Bu haftayı olabildiğince mükemmel geçircem.

Diyorumya topigin kurucusu neden benim belli. En ruhsal bunalimli ve yanlız olan
Kız deme öyle biz variz ki hep yalnız bırakmayız seni

ben çalışmiyorum ya pazarimizda yok. Ondan hafta ici neyse hafta sonu da o :)
Yarin kilonu gör ondan sonra gerekeni yap
Zaman gecmiyo bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…