aa merak etmiştim . daha yönü görüyorum mesajı yalnız ay geriden geliyorum resmen
hoş geldin tatlımmm . kız işten gelince pilates yapamıyorum yaaa. senle başlarım belki tekrar.yapmam lazımKızlaaarrrrr ben sahalara geri döndüüümmmm
Bugün sabah yasak kalktı dün bize de idareden yazı geldi apar topar geldik valla
Çok yorucu bi gün geçirdim ama artık öğrencilerime kavuşacağım çok şükür.
sbeden canım topiği çok ihmal ettim kusuruma bakma ama artık her daim buradayım.
Kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
nehirnil111 GonulSenligim begum75 @minerva1988 @fiyonkbayan @zambak86 aklıma gelen nickleri yazdım aklıma gelmeyenler şu an kusura bakmayın kızlar.
maşallah sporlar yapılmış yemelere dikkat edilmiş :)kızlar hepiniz bi yerdesiniz anlaşılan kendimi çok yanlız hissettim şu an. neyse ben yine de menümü ekleyim.
sabah : bir yumurta+kibrit kutus peynir+7 zeytin+yeşil çay
ara: bir fincan nescafe
öğlen : bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt
ara: bir fincan kahve+su+bitki çayları çorba oldum
akşam : bir tabak sebze çorbası+salata
toplam 770 kcal.nehirnil111
sabah yarım saat akşam bir saat yürüyüş
aynen canım sağlık olsun huzur olsun para pul önemli değil. tabi hayat sürdürebilmek için ihtiyaç önemli ama sonuyçra iyi kötü ikinizin de maaşı olunca önemsiz oluyor :)İyidir bebiş şükür her şey yolunda gidiyor hatta yarın bomba gibi sporlarımla aranıza dönüyorum:))
Henüz imzayı atmadı tatlım yarın bir görüşme daha yapacaklar.
Maddi olarak baya karlı bir anlaşma olacak ama ben işin maddiyatında değilim seneye nasip olursa eşim benle zaman geçirsin huzurumuz olsun da varsın az kazansın Allaha şükür ikimiz de kazanıyoruz
aynen kötü oldu. aslında bu ay gecikmeseydi düğün gecesi reglimin son günü olcaktı. balayına sarkmadığı için ilaç falan almayı düşünmüyordum. doğal dengemi bozmamak adına. ama şimdi balayına sarkacak. mecbur müdahale edicem. tek çekincem ilaç alınca regl olmuyosun ama reglinin bütün belirtilerini yaşıyormuşsun şişkinlik falan. ve olamadıkça da o şişlik devam edicek. senin 2 ay boyunca yaşadığın gibi.Sağol canımTüh senin kötü olmuş ya ben ilaç kullandığım için ayarlamıştım balayından dönünce anca olmuştu
26 ağustos canım. ilaç etkili dimi bi aksilik yaşamam inşallah. canım düğün stresi yok da, çalışmıyordum çalışmaya başladım ya illa bi stres oluştu bünyede yeni ortam yeni ilişkiler falan derken. ondan etkilendim heralde :)Dugunun ne zaman canim bnm adetimde dugune denk gelmisti ilac kullanarak halletmistm stres yapiyorsan eger o yuzdn gecikmis olabilir
kızz maşallah 75 yakındırPazartesi 77.100
Salı 76.700
ohhh valla hayat ona güzel desene :) kameraya çek bence büyüyünce izler kendini ne güzel. keşke eskiden de yaygın olsaymış bu video olayları. kendimi küççükkene izlemek isterdimEvet yaa kızım evdeki kanepenin birini trambolin niyetine kullanıyor sırt dayanan yerinden de tutunup yapıyor öyle güzel sıçrıyo ki görsen kameraya çekesim var
aynen kenarlık falan yok ev için alacağımın .Ev için olanlar büyük değil ki okuldakilerin çevre koruması falan var evdekiler de yok
ay evet zor bi durum. iş hayatında herkese şeffaf olamıyorsun. ben bu konuda azcık safım. karşımdakinin art niyetini farkedene kadar iş işten geçiyor. sanırım zamanla gözüm açılcakTam açıyorum sayfayı okuyup bir şeyler yazıcam yeni iş arkadaşım geliyor kapatıyorum malum insanlara pek güvenilmiyor işyerinde
gözden öpmek tez ayrılık getirir derler ,yanaklardan öp sen .ayrılmayalım :)öperim gözlerinden
canım pes etme. biz de bazen alıp bazen veriyruz ama hep burdayız. birbirizi yoldaş bildik . destek oluyoruz.Canım bıldırım yapmayarak sana karsı saygısızlıgım olmussa hakkına helal et tam pes etmıstımkı senın ve buradakıler sayesınde tekrar sılkelenıp kendıme geldm bıran ıcın umudumu yıtırdım yıne yapamıcam dedım hepınıze gore kılom cok fazla ınan buyuk bı mucadele ıcerısındeyım bırakmayı dusundum ama grupta zayıflayanları gorunce belkı bu sefer olur dıye bırakmak ıstemedm boyle bır grup olusturup ınsanlara destek oldugun ıcın Allah senden razı olsun ınsallah sınavların da cok ıyı gecer canım
ay bu aralar ben de diyet modundan çıktım. ne haddimeyse. 2 buçuk ay sonra düğün var . bendeki rahatlığa bak. ne kadar küstahımSelam huhuu kızlar nasılsınız..
Ya ben dıyetten çok uzaklaştım yıyıp içiyorum sanki idealkiloma geldim
aa ne demek bize ne. yazcan tabi kız merak ediyoruz sonra. asıl yazmasan kızarımkızlar nasılsınız?
yoğun bir tetkikten sonra başım beynim kazan şeklindeyim şuanda,tetkikçimiz çok fazla düzeltilmesi gereken şeyden bahsetti, bundan sonra çok çok yoğun bir dönem beni bekliyor ,eskisi kadar aktif olamasamda yine buralarda olucam,olmaya çalışıcam,tabikide bizene dediğinizi duyar gibiyim ama yinede buraya karşı sorumluluğumdan dolayı bildirme gereği duydum.
yanlis hatirlamiyorsam dugunumdn bır ay once adetımın baslamasıyla ılacı ıcmeye baslamıstm zatn nasıl kullanılacagı yazar balayından sonra ılacı bıraktm bıraktıktan bı ıkı gun sonra adet oluyosn zatn icin rahat olsn canim cok sukur bnde bi skntı olmamisti sendede olmaz insallahaynen kötü oldu. aslında bu ay gecikmeseydi düğün gecesi reglimin son günü olcaktı. balayına sarkmadığı için ilaç falan almayı düşünmüyordum. doğal dengemi bozmamak adına. ama şimdi balayına sarkacak. mecbur müdahale edicem. tek çekincem ilaç alınca regl olmuyosun ama reglinin bütün belirtilerini yaşıyormuşsun şişkinlik falan. ve olamadıkça da o şişlik devam edicek. senin 2 ay boyunca yaşadığın gibi.
26 ağustos canım. ilaç etkili dimi bi aksilik yaşamam inşallah. canım düğün stresi yok da, çalışmıyordum çalışmaya başladım ya illa bi stres oluştu bünyede yeni ortam yeni ilişkiler falan derken. ondan etkilendim heralde :)
kızz maşallah 75 yakındır
aynen kötü oldu. aslında bu ay gecikmeseydi düğün gecesi reglimin son günü olcaktı. balayına sarkmadığı için ilaç falan almayı düşünmüyordum. doğal dengemi bozmamak adına. ama şimdi balayına sarkacak. mecbur müdahale edicem. tek çekincem ilaç alınca regl olmuyosun ama reglinin bütün belirtilerini yaşıyormuşsun şişkinlik falan. ve olamadıkça da o şişlik devam edicek. senin 2 ay boyunca yaşadığın gibi.
dık dık dık, tık tık tık ben geldimGünaydın hey ruh geldiysen üç kere tıklaNeredesiniz kızlar ya
Allah kolaylık versin Begüşüm iyi ol da arada gelip selam versen yeter bana özledim ama sohbetlerimizidık dık dık, tık tık tık ben geldim
nehirim nilim nasılsın?, ben çok yoğunum, zaten yazları hep yoğun olurdumda bu sefer daha bi fena oldum
Ben de senin yediklerinle yetinsem kilo vericem de evde pilav makarna yaptıkça yiyorum bu ara 4 kiloyu garantiledimKizlar merhaba ,
Kucuk bebek ve cocukla tum gun kosturuyorum yazamiyorum fazla ama diyetteyim cumartesiden beri .Dahada bozmam insallah ,
Dunku. Menum .sabah limonlu su 1 tost lor lu ,5 zeytin dereotu yesillik domates
Ogle .3 tane hindi fume salata 1 dilim ekmek
Ara 2 ceviz 2 kuru kayisi
Aksam ,1 kepce corba 7 kasik kabak yemegi
Gece yatmadan 1 elma,4 kasik yogurt
Kizlar ben emzirdigim icin menum bayagi iyi diyetisyen bana emzirmeye uygun bir diyet verdi ,
Spor olarak .3 mill leslie
6 Mayısta izne ayrılmıştım annemlere gittim orda yürüyüşü bıraktığım gibi diyeti de bıraktım izinden döndüm arkadaşlar izne çıktı yürüyüş yapamadım 1 haftadır toparlamaya çalışıyorum ama pilav makarna yedikçe bu iş olmuyorGonulSenligim . Cnm dugun yakin sanirim iyi sanslar umarim hersey gonlune gore olur
sbeden , cnm fazla yazamiyorum ama hep aklimdasin
Keyfin yerindemi minik nasil tatlim ?opptumm
miraycan84 . Cnm seni yakalayacagim kilo olarak hizli hizli geliyorum :)))) minik nasil ?rejim nasil gidiyor optum seniii
Canımsu321 tatlim orada durunlar nasil sen iyimisin ?Dugun yakinmi ?
Gecmisi okuyamiyorum
Mavimli iyi mi bebek deniyordu haber alirsaniz yazarsiniz kizlar..
Kocaman optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?