♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar nasılsınız?
yoğun bir tetkikten sonra başım beynim kazan şeklindeyim şuanda,tetkikçimiz çok fazla düzeltilmesi gereken şeyden bahsetti, bundan sonra çok çok yoğun bir dönem beni bekliyor,eskisi kadar aktif olamasamda yine buralarda olucam,olmaya çalışıcam,tabikide bizene dediğinizi duyar gibiyim ama yinede buraya karşı sorumluluğumdan dolayı bildirme gereği duydum.

Kızlar gelcem .
begum75 yogun iki gune gelir merak edenlere
aa merak etmiştim . daha yönü görüyorum mesajı yalnız ay geriden geliyorum resmen
insanın iş yerindeli bilgisayarında internetinin kısıtlı olması çok kötü

hoş geldin tatlımmm . kız işten gelince pilates yapamıyorum yaaa. senle başlarım belki tekrar.yapmam lazım

maşallah sporlar yapılmış yemelere dikkat edilmiş :)

aynen canım sağlık olsun huzur olsun para pul önemli değil. tabi hayat sürdürebilmek için ihtiyaç önemli ama sonuyçra iyi kötü ikinizin de maaşı olunca önemsiz oluyor :)

Sağol canım Tüh senin kötü olmuş ya ben ilaç kullandığım için ayarlamıştım balayından dönünce anca olmuştu
aynen kötü oldu. aslında bu ay gecikmeseydi düğün gecesi reglimin son günü olcaktı. balayına sarkmadığı için ilaç falan almayı düşünmüyordum. doğal dengemi bozmamak adına. ama şimdi balayına sarkacak. mecbur müdahale edicem. tek çekincem ilaç alınca regl olmuyosun ama reglinin bütün belirtilerini yaşıyormuşsun şişkinlik falan. ve olamadıkça da o şişlik devam edicek. senin 2 ay boyunca yaşadığın gibi.

Dugunun ne zaman canim bnm adetimde dugune denk gelmisti ilac kullanarak halletmistm stres yapiyorsan eger o yuzdn gecikmis olabilir
26 ağustos canım. ilaç etkili dimi bi aksilik yaşamam inşallah. canım düğün stresi yok da, çalışmıyordum çalışmaya başladım ya illa bi stres oluştu bünyede yeni ortam yeni ilişkiler falan derken. ondan etkilendim heralde :)

Pazartesi 77.100
Salı 76.700
kızz maşallah 75 yakındır

Evet yaa kızım evdeki kanepenin birini trambolin niyetine kullanıyor sırt dayanan yerinden de tutunup yapıyor öyle güzel sıçrıyo ki görsen kameraya çekesim var
ohhh valla hayat ona güzel desene :) kameraya çek bence büyüyünce izler kendini ne güzel. keşke eskiden de yaygın olsaymış bu video olayları. kendimi küççükkene izlemek isterdim

Ev için olanlar büyük değil ki okuldakilerin çevre koruması falan var evdekiler de yok
aynen kenarlık falan yok ev için alacağımın .

Tam açıyorum sayfayı okuyup bir şeyler yazıcam yeni iş arkadaşım geliyor kapatıyorum malum insanlara pek güvenilmiyor işyerinde
ay evet zor bi durum. iş hayatında herkese şeffaf olamıyorsun. ben bu konuda azcık safım. karşımdakinin art niyetini farkedene kadar iş işten geçiyor. sanırım zamanla gözüm açılcak

canım pes etme. biz de bazen alıp bazen veriyruz ama hep burdayız. birbirizi yoldaş bildik . destek oluyoruz.

Selam huhuu kızlar nasılsınız..
Ya ben dıyetten çok uzaklaştım yıyıp içiyorum sanki idealkiloma geldim
ay bu aralar ben de diyet modundan çıktım. ne haddimeyse. 2 buçuk ay sonra düğün var . bendeki rahatlığa bak. ne kadar küstahım

aa ne demek bize ne. yazcan tabi kız merak ediyoruz sonra. asıl yazmasan kızarım
ayy hepimizin bi yoğun dönemi oldu yaaaa. aman seyrek de olsa uğrayalım. bırakmayalım burayı da birbirmizi de. bu arkadaşlık bulunmaz bi daha

yanlis hatirlamiyorsam dugunumdn bır ay once adetımın baslamasıyla ılacı ıcmeye baslamıstm zatn nasıl kullanılacagı yazar balayından sonra ılacı bıraktm bıraktıktan bı ıkı gun sonra adet oluyosn zatn icin rahat olsn canim cok sukur bnde bi skntı olmamisti sendede olmaz insallah

pazartesi = 858
salı=1384
çarşamba=1150
nehirnil111

İnşallah öyle bir durum olmaz canım içini ferah tut çünkü düğün zamanı o sinir şişkinlik hiç çekilmez

Kizlar merhaba ,
Kucuk bebek ve cocukla tum gun kosturuyorum yazamiyorum fazla ama diyetteyim cumartesiden beri .Dahada bozmam insallah ,

Dunku. Menum .sabah limonlu su 1 tost lor lu ,5 zeytin dereotu yesillik domates
Ogle .3 tane hindi fume salata 1 dilim ekmek
Ara 2 ceviz 2 kuru kayisi
Aksam ,1 kepce corba 7 kasik kabak yemegi
Gece yatmadan 1 elma,4 kasik yogurt
Kizlar ben emzirdigim icin menum bayagi iyi diyetisyen bana emzirmeye uygun bir diyet verdi ,
Spor olarak .3 mill leslie

GonulSenligim . Cnm dugun yakin sanirim iyi sanslar umarim hersey gonlune gore olur
sbeden , cnm fazla yazamiyorum ama hep aklimdasin
Keyfin yerindemi minik nasil tatlim ?opptumm
miraycan84 . Cnm seni yakalayacagim kilo olarak hizli hizli geliyorum :)))) minik nasil ?rejim nasil gidiyor optum seniii

su321 tatlim orada durunlar nasil sen iyimisin ?Dugun yakinmi ?
Gecmisi okuyamiyorum
Mavimli iyi mi bebek deniyordu haber alirsaniz yazarsiniz kizlar..

Kocaman optum hepinizi

Ben de senin yediklerinle yetinsem kilo vericem de evde pilav makarna yaptıkça yiyorum bu ara 4 kiloyu garantiledim

6 Mayısta izne ayrılmıştım annemlere gittim orda yürüyüşü bıraktığım gibi diyeti de bıraktım izinden döndüm arkadaşlar izne çıktı yürüyüş yapamadım 1 haftadır toparlamaya çalışıyorum ama pilav makarna yedikçe bu iş olmuyor

su321 tatlim orada durunlar nasil sen iyimisin ?Dugun yakinmi ?
Gecmisi okuyamiyorum
Mavimli iyi mi bebek deniyordu haber alirsaniz yazarsiniz kizlar..

Kocaman optum hepinizi
Canım mavimli nin kendi yazdığı mesajı kopyaladım senin için;

sbeden ve tüm kızçeler yazamadım bir süredir tüp bebek embriyo dondurma olayı haftasonu gerçekleşti. temmuz başında transfer edilecek. tek bir embriyom var umarım bebişim bana tutunur. tabi bu süreçte yani transfere kadar bir buçuk ay var kendime hedef koydum 67 diyorum
sbeden buarada güncel kilom 70.7 malesef. bu hafta ameliyat falan oldum olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…