Dugunune vakit olmasi guzel kisa zaman olunca insan cok stres oluyor cnmCanım perişan buralar foto atamıyorum belki yasaktır diye ama size şöyle anlatayım 99 marmara depremi var ya açın o fotolara bakın fazlası var eksiği yok.
Düğün seneye mayıs yada haziranda kuzum tayin dönemine denk getircez inşaallah
Sen hirslisin almazsin tatlim .1 hafta dikkat edersin bitmistir cnm6 Mayısta izne ayrılmıştım annemlere gittim orda yürüyüşü bıraktığım gibi diyeti de bıraktım izinden döndüm arkadaşlar izne çıktı yürüyüş yapamadım 1 haftadır toparlamaya çalışıyorum ama pilav makarna yedikçe bu iş olmuyor
2 aylik isim var cnm bu halime gelmem icin ayy ne guzel zayiftim .Yapacak tek sey var spor ve diyet ne yapalim azimle verecegim.
Çok sağolasın kuzumOhh çok sevindim canım iyi olmana
Bence güzel bi menü canım afiyet olsun hele birazdan benim yazacağımın yanında o kadar masum ve miniminnacık kii:))Sabah; 07:55 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 yemek kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 240 ml vişne suyu - 315 kalori(diyeceksiniz ki bu vişne suyu 3 gündür niye var çünkü onu içmeden regl günlerimi geçirirsem başım çatlıyor)
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + patlıcan musakka + 1 kase cacık - 388 kalori
Akşama hafif atlatacağım bir kaç gündür regl bahanesiyle kaçırdım + lardayım çünkü
Evet canım çok şükür her şey yavaş ve sağlam ilerliyor.Dugunune vakit olmasi guzel kisa zaman olunca insan cok stres oluyor cnm
Amin canım amin ülkemize huzur gelsin artıkCanim cok uzuldum allah yardimcisi olsun insanlarin .
Bence güzel bi menü canım afiyet olsun hele birazdan benim yazacağımın yanında o kadar masum ve miniminnacık kii:))
Aha da geldik bugüneeee
Çok çok çok karbonhidrat içeren bir gündü ama bugün wc yle iç içeydim ne oldu anlamadım.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta bir iki dilim domates
Öğle çeyrek dilim pizza
Akşam 1 tabak salçalı makarna
Az önce de biraz karpuz ve yarım poğaca
Ayy bu ne yaa bunca şeyi yiyip hala karnımın tok olmamasına ne dersiniz peki
Sporum da
1.5 saat tempolu yürüyüş
100 sguat
kızlaaaar canlarım bi denelerim nasılsınız. bu hafta temizlik yapıyorumhaftasonu günüm var. bugün de oğlanın pikniğine falan gittim. o yüzden bu hafta pek yoktum. hani merak eden olursa şeeediyim dedimdi. önümüzdeki hafta aktif olurum inşallah. hepinizi çok seviyorum.
ooo nehirim nilim menün çok güzelSabah; 07:55 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 yemek kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 240 ml vişne suyu - 315 kalori(diyeceksiniz ki bu vişne suyu 3 gündür niye var çünkü onu içmeden regl günlerimi geçirirsem başım çatlıyor)
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + patlıcan musakka + 1 kase cacık - 388 kalori
Ara; 16:00 - 2si bir arada nescafe - 59 kalori
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon menemen + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay - 229 kalori
Toplam kalori: 991
@DisiAnkabegum75 bayan_balon fiyonkbayan
Bende çok işe yarıyor kuzum o sebeple içiyorum ya da psikolojik bilmiyorum bir de 1 yemek kaşığı pekmez yiyorum evden çıkmadan kansızlığıma iyi geliyorooo nehirim nilim menün çok güzel
benimde özel günüm yaklaşıyor, pazartesinden beri başımın tepesinde bir ağrı, saç tellerimin her birinin dibinde sancıne olabildim nede ağrı geçebildi bende mi vişne suyu içsem ki
Evet yaa sen emziriyorsun bir de o da faydalı bebişlerin nasıl iyiler mi bir de sormayı unutuyorum çalışmayı düşünüyomusun napıcaksın2 aylik isim var cnm bu halime gelmem icin ayy ne guzel zayiftim .Yapacak tek sey var spor ve diyet ne yapalim azimle verecegim.
En güzeli her gün özellikleri değişiyo eşyaların ve daha iyisini almak istiyoruz hem yıkayıp hem de kurutan çamaşır makinası makinadan al giyEvet canım çok şükür her şey yavaş ve sağlam ilerliyor.
Mesela benim de onun da bir ince iğnemiz yok ama şöyle yapcaz önce nişanlımın tayini çıkacak işte ev tutacak sonra oraya a dan z ye alıp koycaz eşyaları. Hani öyle çeyiz yapmak önceden bi şeyler almak hiç bana göre değil.
Zaten ikimiz alcaz bütün eşyaları onun için para birikimi yapıyoruz.
Amma da anlattım ha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?