♥haftalık kilo verme yarışması♥

Dugunune vakit olmasi guzel kisa zaman olunca insan cok stres oluyor cnm

Se
Sen hirslisin almazsin tatlim .1 hafta dikkat edersin bitmistir cnm

Sabah; 07:55 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 yemek kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 240 ml vişne suyu - 315 kalori(diyeceksiniz ki bu vişne suyu 3 gündür niye var çünkü onu içmeden regl günlerimi geçirirsem başım çatlıyor)
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + patlıcan musakka + 1 kase cacık - 388 kalori

Akşama hafif atlatacağım bir kaç gündür regl bahanesiyle kaçırdım + lardayım çünkü

Bence güzel bi menü canım afiyet olsun hele birazdan benim yazacağımın yanında o kadar masum ve miniminnacık kii:))

Dugunune vakit olmasi guzel kisa zaman olunca insan cok stres oluyor cnm
Evet canım çok şükür her şey yavaş ve sağlam ilerliyor.
Mesela benim de onun da bir ince iğnemiz yok ama şöyle yapcaz önce nişanlımın tayini çıkacak işte ev tutacak sonra oraya a dan z ye alıp koycaz eşyaları. Hani öyle çeyiz yapmak önceden bi şeyler almak hiç bana göre değil.
Zaten ikimiz alcaz bütün eşyaları onun için para birikimi yapıyoruz.
Amma da anlattım ha:))

Aha da geldik bugüneeee
Çok çok çok karbonhidrat içeren bir gündü ama bugün wc yle iç içeydim ne oldu anlamadım.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta bir iki dilim domates
Öğle çeyrek dilim pizza
Akşam 1 tabak salçalı makarna
Az önce de biraz karpuz ve yarım poğaca
Ayy bu ne yaa bunca şeyi yiyip hala karnımın tok olmamasına ne dersiniz peki
Sporum da
1.5 saat tempolu yürüyüş
100 sguat

Selam arkadaşlar Bu hafta ablam da biz de bir türlü diyet moduna giremiyorum yaa Çok da abartmıyorum dengelemeye çalışıyorum ama ablam üni den gelince annem hiç de masum yemekler yapmıyor

kızlaaaar canlarım bi denelerim nasılsınız. bu hafta temizlik yapıyorum haftasonu günüm var. bugün de oğlanın pikniğine falan gittim. o yüzden bu hafta pek yoktum. hani merak eden olursa şeeediyim dedimdi. önümüzdeki hafta aktif olurum inşallah. hepinizi çok seviyorum.

Sabah; 07:55 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 yemek kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 240 ml vişne suyu - 315 kalori(diyeceksiniz ki bu vişne suyu 3 gündür niye var çünkü onu içmeden regl günlerimi geçirirsem başım çatlıyor)
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + patlıcan musakka + 1 kase cacık - 388 kalori
Ara; 16:00 - 2si bir arada nescafe - 59 kalori
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon menemen + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay - 229 kalori

Toplam kalori: 991

@DisiAnka begum75 bayan_balon fiyonkbayan

Canım çokta abartı değil sonuçta korumadasın artık bende arada 1 tabak makarna yiyorum börek çörek yiyorum artık yani sürekli olmadığı sürece diğer günler dikkat edersek hemen normale dönüyor kilo merak etme

iyi yaptın beybisi, ohhh yaz geldi piknikler,temizlikler başladı ne güzel, yazı çookk severim sana kolay gelsin şekerim

ooo nehirim nilim menün çok güzel
benimde özel günüm yaklaşıyor, pazartesinden beri başımın tepesinde bir ağrı, saç tellerimin her birinin dibinde sancı ne olabildim nede ağrı geçebildi bende mi vişne suyu içsem ki

Bende çok işe yarıyor kuzum o sebeple içiyorum ya da psikolojik bilmiyorum bir de 1 yemek kaşığı pekmez yiyorum evden çıkmadan kansızlığıma iyi geliyorBiraz abartmıştım geri durdum bugünde dikkat edeceğim haftada 3-4 gün yiyorsam 2 gün rahat bırakıyorum mideyi ki ortayı bulalımCivanperçemi + kekik+ biberiye + papatya çayı karıştırıp içtim bir de demleyerek iyi geldi regl

2 aylik isim var cnm bu halime gelmem icin ayy ne guzel zayiftim .Yapacak tek sey var spor ve diyet ne yapalim azimle verecegim.
Evet yaa sen emziriyorsun bir de o da faydalı bebişlerin nasıl iyiler mi bir de sormayı unutuyorum çalışmayı düşünüyomusun napıcaksın

En güzeli her gün özellikleri değişiyo eşyaların ve daha iyisini almak istiyoruz hem yıkayıp hem de kurutan çamaşır makinası makinadan al giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…