- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Kızlar bu ilk mesajım 21 mayıs 2015 te yazmışımmerhaba ben de geldiiim boyum 1.53 kilom 60.0 hedefim 54
Merhaba Sbedencım ,
Benı 55,7 ile başlatırsan sevınırım tatlım 1,58 boy gerçi 1 haftadan uzun suredır tartılmıyorum ama pazartesı tartılacağım tatlım ,
yeni topiğin hepimize hayırlı olsun , güzel güzel kılolar verelim inşallah ,
Bensiz kalmış bir topik tamamlanmamıştır:)))
Yanii yaz geldi günler uzun karpuzsuz olmazSelam bebişleerrrr
Nasılsınız neler yapıyorsunuz
Dün menü giremedim kızlar şimdi yazayım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kaşık bal ve domates
Akşam 1 kase şehriye çorbası birde fırında karışık kızartma
Akşam sohbet ederken de biraz karpuzla ekmek yedim.
Bilmeyenler için şuraya not düşeyim kızlar ben akşam yemeğini saat 3 gibi yediğim için akşamları hafif bir şeyler atıştırıyorum.
Sporum da 1 saat yürüyüş
Kilom da 5777777777
Alıntım bu topikte ilk yazdığın mesajdıBensiz kalmış bir topik tamamlanmamıştır:)))
Sizi nasıl bırakırım ben yaaa
Canım perişan buralar foto atamıyorum belki yasaktır diye ama size şöyle anlatayım 99 marmara depremi var ya açın o fotolara bakın fazlası var eksiği yok.su321 tatlim orada durunlar nasil sen iyimisin ?Dugun yakinmi ?
Gecmisi okuyamiyorum
Mavimli iyi mi bebek deniyordu haber alirsaniz yazarsiniz kizlar..
Kocaman optum hepinizi
Yaa ben de yürüyüş yapıyorum sadece ama pilates bambaşka inşallah yeniden başlayabilirimaa merak etmiştim . daha yönü görüyorum mesajı yalnız ay geriden geliyorum resmen
insanın iş yerindeli bilgisayarında internetinin kısıtlı olması çok kötü
hoş geldin tatlımmm . kız işten gelince pilates yapamıyorum yaaa. senle başlarım belki tekrar.yapmam lazım
maşallah sporlar yapılmış yemelere dikkat edilmiş :)
aynen canım sağlık olsun huzur olsun para pul önemli değil. tabi hayat sürdürebilmek için ihtiyaç önemli ama sonuyçra iyi kötü ikinizin de maaşı olunca önemsiz oluyor :)
TV de izliyoruz canım tahmin edebiliyorumCanım perişan buralar foto atamıyorum belki yasaktır diye ama size şöyle anlatayım 99 marmara depremi var ya açın o fotolara bakın fazlası var eksiği yok.
Düğün seneye mayıs yada haziranda kuzum tayin dönemine denk getircez inşaallah
İnşaallah canım ya rabbim kimseye yaşatmasın bu günleri.Toparlamak zor olacak sevgili meslektaşlarım Allah yardimciniz olsun. Mufredat konular telafi edilir ama sizlerin ogrencilerinizin bosa gecen günlerinin telafisi daha bir zor. Umarım bir daha yasanmaz..
Yürüyüş de olmasa kilolar alıp başını gidiyor ben deYaa ben de yürüyüş yapıyorum sadece ama pilates bambaşka inşallah yeniden başlayabilirim
Senin için 1.2 kilo sorun mu yaa allahın izniyle 1 haftalık işi var o yürüyüşlerden kurtulamaz o kilolarİyiyim iş güç kızım derken günler geçip gidiyor
15 gün kadar izin kullandım sonrasında toparlayamadım bir türlü kilo aldım
Amin canımcımm cümlemizin inşaallahAllah kolaylık versin canım
Evet tatlım normalde içmem zaten yoldan geldim içim yanmıştı ama bundan sonra daha dikkatli olurum teşekkür ederim.Aleykumselam canım Kola ıcmeseydın daha ıyı olurdu onun dısında menun guzel
Bnm yedıklerıme gelınce
Khvltı: 1 yumurta 3zeytn
Ara:2 grıssını 3kayısı
Ogle : 1 lahmacun salata
Ara:3 kayısı
Aksam : makarna yedm keske yemeseydmYanında yogurt yedm
Çok çok iyiyim kuzum elhamdülllah hem sağlık olarak hem manevi olarak çok güçlü hssediyorum kendimi.Nasılsın canım
Ohh çok sevindim canım iyi olmanaÇok çok iyiyim kuzum elhamdülllah hem sağlık olarak hem manevi olarak çok güçlü hssediyorum kendimi.
Birazdan hazırlanıp çıkcam işte bi okula uğrucam
Canim cok uzuldum allah yardimcisi olsun insanlarin .Canım perişan buralar foto atamıyorum belki yasaktır diye ama size şöyle anlatayım 99 marmara depremi var ya açın o fotolara bakın fazlası var eksiği yok.
Düğün seneye mayıs yada haziranda kuzum tayin dönemine denk getircez inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?